ölüyorum

yook aslında aksine kalbim engel oluyo. çok kırgın olduğum için konuşmak istemiyorum ama yanlış yapmış olur muyum diye korkuyorum.

valla kendi bırakmış anahtarla ruhsatı. bıraktığı yerden alırdım ben hemen ertesi gün. baktım o bırakmış ben de 2. anahtarı da koydum yanına.

annemler zaten evini tam bilmiyolar orda bi boş ev varmış eşyaları toplamışlar falan dedi dedim çüş 1 ayda hemen ailesi topladı gitti mi...

sonra düşündüm.. oladabilir bir gün onu da görebilirsin... şaşırmamak lazım hiç hayatta hiçbir şeye..

Aynen öyle. Ya aslında etrafta milyonlarca adam var. Biz birisini seçip gözümuzde büyütüyoruz. Sonra kendinde olmayan özellikleri de kafamızda varmış gibi hayal edip mükemmelleştiriyoruz. Aslında kendi kendimizi aşık ediyoruz adamlara yoksa objektif baktığında adamın ne kadar sıradan, ne kadar alelade biri olduğunu farkediyoruz. Tabi bunu farkedene kadar da zaman gecmesi lazım :) hani o duygusallığın vücuttan itrahı olması gerek

Sen kendi mutluluğuna odaklan boşver. Ne oldu o mesaj atan vatandaş?

öyle ne yazık ki.. çok fazla emek verdim.. sonuç olarak artık başka birini gözüm görmüyor. o vatandaşa cevap vermedim. o da göz dr'u imiş. muhtemelen tusta kazanıp onu burda tutcak birini arıyordur. aynı şeyleri başka biriyle yaşamak istemiyorum. bile bile lades. zaten şu an başka birine o gözle bakacak durumda değilim. yani çok yorgun hissediyorum ruhumu...

çok fazla şeye ihtiyacım var. ne yazık ki param yok. kafa dinlemeye ihtiyacım var... belki de tatile bilmiyorum. 3 senedir tatile bile gitmedim.

sanırım tükendim artık.tükenmişlik sendromu benimki. depresyon da değil, bi tuhaf. böyle artık planlarım tükendi enerjim tükendi bilmiyorum.

Bence cevap ver. Muhabbeti flörte döndürmezsin ama bir baskasıyla konusmak seninle ilgilendigini bilmek iyi geliyor. Özgüveni toparlıyo insan inceden :)

Sabret işte ya, bikac ay kaldı sunun surasnda sonra insallah kendi paranı kazanip gönlünce anasını ağlatıcaksın :)

Ya bak korkuyosundur belki ya yine olmazsa diye. Ama bence şöyle düşün istedigin bölüm olmasa bile baska bir bölüm tercih edersin onda para kazanırken kenardan yine çalışırsn tusa :) vardı bi tanıdığım öyle 33 yaşında 2.kez uzmanlık yapmaya baslamıstı :) imkansız seyler degil ki bunlar :)

Tatil yaparsın bence yine. 1 hafta olmaz da 2 gün olur mesela sakin bir yerde. Ya da alaçatı mesela. Babadan borc alıp ise girince ödersin

aslında bi köşede acil param var ama onu harcamalı mıyım biledim.

ne bileyim.. o çocuk da eski arkadaşlarından hoş olmazmış gibime geliyor.

wuhu iyimiş. benim bi arkadaş da 2. uzmanlık düşünüyo

Koocaman kızsın sen bilirsin parayı ne yapacağını

Normal muhabbet edersin ya nolcak, o senin düşmaninla kanki olmadı mı

Koocaman kızsın sen bilirsin parayı ne yapacağını

Normal muhabbet edersin ya nolcak, o senin düşmaninla kanki olmadı mı

biliyorum başkası olsa yapardı ama içimden gelmiyor... bugün gerçekten baya sefil haldeyim..

bilmiyorum oldu mu olmadı mı ama sırıtık poz çektirmesini bildi.

biliyorum başkası olsa yapardı ama içimden gelmiyor... bugün gerçekten baya sefil haldeyim..

bilmiyorum oldu mu olmadı mı ama sırıtık poz çektirmesini bildi.

Oldukça kalp kırıcı hayal kırıklığı yaratan durumlar hep bunlar..

Bosver ya. Alacağın kararları atacagım adımları "ona ayıp olur mu, elalem ne der" diye atma. Icin nasıl mutlu oluyorsa ona göre at :)

ayıp olurdan öte içimden gelmiyo erkeklerden soğudum galiba. hepsi çok çıkarcı pislikler gibi geliyo. birine güvenmem çok zor olur artık.

erken sızmıştım davulcu uyandırdı ya.. uff.. bu devirde ne davulu... başım ağrıyo feci.. herşeyden nefret ediyorum artık.

madem uyandım diyip uyumadım ben de.

bişeyler atıştırdım bi kahve içtim kendime geldim.

bugün erkenden ders hevesindeyim bakalım.

kendimi iyi hissediyorum, sanırım erken saatlerde uyanık olmanın etkisi. iyi geldi...

biraz müzik açıp şarkı söyleyeceğim lalalalaa

pfff..

toplum baskısı çok fazla ya...

kendimi iyi hissetsem bile bi süre sonra, artık yeni biriyle tanışmak düzgün birini bulmak için çok yaşlı hissediyorum kendimi.

yalnız ölücem sanırım

böyle çapkın erkekler bile evlenme hazırlığında gördüğüm kadarıyla. ben galiba çok geç kaldım hayata.

garajını gösteren bi uygulama var. o tabletini pek kullanmıyordu bana vermişti. ben arabamı onun garajda bırakıyordum eskiden kontrol ediyordum ordan arabayı kameradan görebiliyorum canlı.

şimdi baktım arabası geri dönmüş mü diye... orda bi araba gördüm benzettim aa geri gelmiş demek ki babası herhalde bakım yptırdı bıraktı dedim.

sonra emin olamadım net görünmüyor kameradan, tamponu böyle miydi ya arabanın dedim, aklıma geldi whatsapptan foto çekip atmıştım kapıcı şikayet ediyolar araba duruyo diye demişti de gayet düzgün parkettim ne var bunda diye foto atmıştım. ona baktım tamponu öyle değil yani benzetmişim...

eskiden ayrıldığımız dönemde de o zamanki arabası gri idi, yolda yürürken gördüğüm her gri arabayı o zannederdim...

halüsinasyon görmeye başladım...

resmen korkuyorum. gitti zaten ama sanırım içimde hala ufak da olsa bi ümit var geri barışma ihtimalimize dair.

annemler dün taşındı sandıklarında fark ettim... çok korktum kalbim kanadı tekrar. bu çünkü onun tamamen benden kopması demekti. sonra düşündüm başıma da gelebilir birgün sanırım hazırlıklı olmalıyım.

off.. neden bu kadar zor herşey..

neyse hala derse oturamadım kendimi biraz zorlayayım bari...

ay deprem olunca korktum giremedik eve ne güzel az az çalışıyordum.

hiç bi merak edip aramadı bile iyi misin diye ya. inanamıyorum ölüp gitsem umru değil.

bazen diyorum ölümcül bi kaza yapsam hastanelik olsam ziyaretime bile gelmez. inanamıyorum o adam nası bu hale dönüştü offf çok kırgınım.

bugün tam derse odaklanmıştım başıma aksilik çıktı yaa ne kadar şanssızım. ama pes etmicem daha gün bitmedi bişeyler yiyip derse geri dönicem

ay çok komik ama 1 dk 1 dk çalışıyorum

gün geçtikçe daha kolay olması gerekmiyor muydu

tamam ağlama krizinde değilim sürekli...

ama gün geçtikçe göğsümdeki taş daha da ağırlaşıyor, nefesim daha da tıkanıyor... böyle bir baskı oturuyor kalbime resmen.

ufak tefek anılarımızı olmadık şeylerden hatırladıkça kalbim daha da acıyor. bana bunları yapan adam nası birden sebepsiz böyle sırtını dönebildi diye.

ben artık aşka ve sevgiye de inanmıyorum.

ben de böyle hissetmiştim
yazın ayrılmıştım erkek arkadaşımdan

ilk başta hep ağlama krizindeydim
evdekiler görmesin diye dakika başı tuvalete koşuyordum, ağlıyordum

evde yalnız kaldığımda hönküre hönküre ağlıyordum

geceleri ağlayarak uyuyordum

sonra bi yerden sonra ağlayamamaya başladım
1 haftadır hiç ağlamamış oluyordum mesela. bunun aslında iyi hissettirmesi gerekiyordu ama daha berbat hissettiriyordu. ağlayamayınca içimdeki şeyi atamıyordum

gece uyuyabilmek için kendimi ağlamaya zorluyordum

aayyhh. öyle işte.
"taş daha da ağırlaşıyor" deyince hatırladım işte

peki sonra ne oluyor

bundan sonraki segment ne? düzlüğe çıkıyor muyuz?

ben de ağlayamıyorum... ağlamak için sinirlenmek lazım.. ben kırgınım. ondan...

peki sonra ne oluyor

bundan sonraki segment ne? düzlüğe çıkıyor muyuz?

ben de ağlayamıyorum... ağlamak için sinirlenmek lazım.. ben kırgınım. ondan...
biraz daha hafifledi sonra. ama yine kötüydü
mutsuzdum ama kabullenmiştim ayrılmayı
yine de kaç ay üstüne unutamamıştım. sonra barıştık. o da unutamamışmış

o yüzden herkese "zamanla unutacaksın" desem de daha hiç unutma kısmını göremedim

zamanla hafiflediğini tecrübe ettim sadece. devamı da geliyordur muhtemelen. öyle ümit ediyorum

çünkü yine ayrıldık biz. bu sefer tecrübe edeceğim unutma kısmını. umarım

of be. birleşip tekrar ayrılmak da koyar insana en baştan tekrar başla.

biz de çok eskiden 2. yılımızda bi ayrılmıştık. mesela bazen diyorum üstelemeseydim de gitseydi nolurdu.. acaba şu an nası bi hayatım olurdu

o zaman çok çok daha kötü olmuştum ben ruh gibiydim ama okul olduğundan salamamıştım kendimi sınavlarım vardı çalışmıştım saçımı kestirmiştim kıyafetler almıştım vs.

kk da yazmıştım yine :) o zamanki hesabımla. aah ah.

ne kadar ayrı kaldınız? sen mi ikna etmiştin barışmaya?

hakikaten çok farklı olabilirmiş her şey

Unutuluyor ya cidden. Yani daha dogrusu acısi anlik hissediliyor ya da bi hatırayla karşılaşnca.

Ben tam ooh rahatladm kuş gibiyim yıldizlar çiçekler böcekler kıvamına gelmişken barışmak istedi beyzade. Bi de tam böyle darbe girisimi zamanları, kestirip atamamistim ortalk cok karışıktı korkmuştum, eger öyle darbe marbe olmasaydı barışmazdm.

Ama benim bi 2 ay sürdü o hafiflemeye gelene kadar. Tam reglim bitmisti 5 gün sonra bidaha regl oldum aşırı ağlamaktan öyle söyliyim.

Amaa geciyor.sadece insanı yoram sınavdır iş stresidir ne biliyim ailevi dertlerdir onlar atlatmaya izin vermiyo bu acıyı.

Geçecek yani. Etrafımda atlatan hatta sonra daha cok sevip aşık olan biiirsürü insan var :) hepsi perperişandı ayrılıklardan sonra 15 kilo verenler, yataklara düşenler, major depresyonun kıyısında gezenler.. simdi hepsi "iyiki kurtulmuşum o hıyardan" deyip daha coskulu asklar yasiyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…