ölüyorum

Sokaktan alinan kediden pirelencek bu yuzden adam aptal ve siz boyle seylere karsiniz oylemi. Isabet olmus adamin sizden kurtuldugu. Zihniyetiniz cok gaddar.

Ayrica sokaktan aldigim iki tane kedim var. Gayet temizler bakimlilar sevgi dolular. Adam sizde bulamadigi huzuru bulmustur sokaktan kurtardigi hayvvanda muhtemelen. Bundan sonrada size donmek gibi bir hata yapmaz muhtemelen.

Bu acı yarıştırma olayını yüz kere konuştuk burda.
Herkesin acısı kendine zor.
Ömrünün 10 senesini, ilk gençliğini beraber geçirmiş.
Üzülmese anormal.
O zaman ben de size ateşten bir şey olmaz, siz de ölmezsiniz, abartmayın diyorum madem.

Öh artık.
Sanki kediyi sokağa terkeden konu sahibi.
Yazdıklarınıza ne kadar abartmışsınız.
Haddinizi aşmışsınız resmen.

Öh artık.
Konu sahibinin avukatı da sizsiniz sanırım konu sahibi adına herkese cevap vermişsiniz.
benim için sokaktan hayvan sahiplenen bir kişiye aptal diyen herkes lüzumsuzdur.. siz baş tacı edersiniz o sizin bileceğiniz iş. benim için fark eden tek şey sizinde lüzumsuzlaşmanız olur o kadar. iyi günler size...

Ben acı yarıştırmadım saçmalıyorsunuz konu sahibi de bu yarıştırmak kelimesini kullandı o da saçmaladı. Herneyse dedim bişey yazmadım. Konu sahibine ölmek bu kadar kolay mı daha neler neler yaşayacaksınız kendinize gelin diyorum. Bir ateşte dahi anne bu kadar endişelenirken siz bir adam veya hayatta basit görülecek şeylerden ölmek kelimesini kullanıyorsunuz anneniz duysa ne hale gelir diyorum. En azından annenizi üzmemek adına kendinize gelin hayata devam edin diyorum. Ama herkes o kadar anlamamaya odaklanmış ve herkes birbirinin üstüne basıp ezip geçmeye o kadar alışmış ki şu basit yazdığımı bile saçma bi şekilde hiç olmayacak yerlere çekiyorsunuz. Ayrıca ateşten ölüneceğini biliyorum. Telkin buyurmayın bana.

Arkadaşlar ben konuyu başından beri takip ediyorum. Burada konu kedi değil inanın. Kediye sahip çıkmak elbette çok güzel. Ben de yıllarca köpek sahibi biriyim. Konu sahibi arkadaşımız kediyle ilgili yorum yaparken çok farklı bir şeyden söz etmiş. Erkek arkadaşının inadına bunu yaptığını anlatmış. Burada söz konusu olan erkeğin can acıtmak için yaptığı ve nispet vermek için yaptuğı şeylerdir. Ben de sürekli burada yorum yapıyorum. Hem kendim için hem Gliboss için. Lütfen arkadaşımızın ne kadar dağıldığını görün. İnanın ki kolay değil. Evlat anne baba vs.. elbette biliypruz. Ama sevdiği birinden ayrılmak gerçekten ölüm gibi. Herkes bir olmuyor. Bende herkese yardım eden çok sağlam görünen biriyim. Ama söz konusu kendim olunca çocuk gibi aciz hissediyorum. Nefret ediyprum kendşmden. Çünkü karşınızdaki adamın beş para etmez ve değmeyecek biri olduğunu bildiğim halde üzülüyorum. Gliboosda öyle. Bu kız okumuş kültürlü çok düzgün bir kız. Ama buraya içini döküyor. Lütfen bazı şeylere takılmadan okuyun. Kalbinizle okuyun !!! Aklınızla yardım edin. Herkese sevgiler.

Ben seni anladım canım. Çok haklısın. Ama işte insan başına gelmeden anlayamıyor. Keşke bende senin gibi sağlam olabilsem. Çok doğru diyorsun. Sen Gliboos yani konu sahibi hakkında güzel şeyler yazmışsın. Arkadaşlar anlamamış ama onlarda haklu. Bazen aniden yazınca çok derinliğine düşünemiyoruz. Evet kimse için ölmeye değmez. Onlar ölüyor mu .... yoooo . Değmeyen insanlar için boşuna göz yaşı döküyoruz. İnşallah geçecek. Eminim geçecek.

Teşekkür ederim. Geçecek tabi ki geçecek. Herkes hayatta acı yaşayacak yaşıyorda. Herkes gibi bende yaşadım yaşıyorum da. Demek istediğimi konu sahibi yanlış anladı eyvallah dedim olabilir cevap vermedim zaten. Hatta konuyu ilk mesajı okudum tekrar ben mi yanlış düşünüyorum dedim. İnsan öldüm diyip tekrar hayata tutunacak başka yolu yok. Hayat acıyı yaşamayı kabul etmiyor ki kalkıp devam etmeyi kabul ediyor. Ayrıca ciddi manada ölmek kelimesi çok büyük laf. Allah vermesin.

çok kötü kalplisiniz.

benim canımı böyle acıtamazsınız :) sizin 10 gömlek fazlanız bir insanla yaşıyorum ben ablamla :) sağolsun kötü kalpli insanları umursamamayı öğretti bana :)

hayvan bakmakla iyi insan olunsaydı keşke ne kadar kolay olurdu değil mi :)

doğru söylüyorsun sokaktan kedi sahiplendi diye sevgilisine aptal diyen sizin yanınızda ben kötü kalpliyim. sevgilinizde böyle bir şey yaptı diye çok çok kötü kalpli. bizler çok kötü kalpli insanlarız siz çok şahanesiniz. yolunuz açık olsun...

Öh artık.

boşver canım ya

bugün güzel bir gün. dün çok düşündüm eski günlüğümü karıştırdım hani bi ara çok güzel odaklanmıştım günde 12 saat çalışıyordum ya

nası çalıştığımı ne zorlukları nası atlattığıma bakmak için okudum tekrar.

ve hatırladım. 5 dk ile başladım. hatta 1 dk ile. 1 dk çalışıp 10 dk ara veriyordum sonra o 5 dk oldu sonra 10 dk 15 20 25 30 dk yaptım. bi süre 3 5 gün kadar 30 dk ders 5 dk ara şeklinde gidip günlük çalışma saatimi arttırdım.. sonra da o 30u 35 40 diye arttırdım günler içinde. en son 60 dk ders 5 dk araya sabitledim. laptopta bi program var o okul zili gibi zil çalıyor.

o 5 dk da bi çişe koşup 30 tane squat yapardım bir de :)) allahım nası gazmanmışım

sanırım koenzim q10e de geri başlıcam güzel enerji veriyordu

antidepresanı bırakınca biraz kendime geldim uyuşturmuş beni biraz.

rüyamda onu gördüm. bir şey için aramıştım eczacılar gününü kutluyoruz falan dedi arkadan müzik sesleri geliyordu sanırsın antalyada yaşıyor adam

tamam diyip kapattıydım. sonra sinirlendim geri aradım ve buraya yazdığım ne varsa suratına söyledim. öff kötüydü.

neyse bugün güzel bir gün. insanların ne yaptığını ne düşündüğünü umursamadığım bir gün

canım boşver. bu şekilde açıklama yapmak zorunda değilsin.

alim olana anlatmak gerekmez zaten.

kimsenin beni savunmasına gerek yok ben dedim ya alışkınım üzülmem

sağolun moralimi bozmaya çalışanlara tepki göstermişsiniz o sizin güzel kalbiniz. ama ben böyle şeyleri umursamamayı öğrendim. cevap bile vermeyeceğim

Seninde kalbin çok güzel ve çok pozitif bir kızsın. Canımsın. Beni hiç unutma. Belki bir kaç ay sonra her şeyin üstesinden geleceğiz. Belkide bu kadar üzüldüğümüz şeyler bizde tebessüm oluştıracak. Burası aslında terapi gibi oldu. Sen bana konu aç demiştinya...işte buradaki nedenler yüzünden açmadım. Ben yaşamımda kimseyi yargılamam. Konu açılsa ne olacak. Asap bozulacak. Çok kişi ön yargılı. Bir defasında biri konu açmıştı. Kız evli bir adama aşık olmuş. Sanırım 4 yıl kadar önceydi. Perişan ve acizdi. Buraya kadınlara yazmış . Ağlıyordu. Hemen herkes namus bekçisi kesildi. Sanki insanlar çok ahlaklı :) kızı rezil ettiler. Bende kızdan yana çıkarak ona destek olmuştım. Bu defa da bana çirkin suçlamalar gelmişti. Bende ağzının payını vermiştim ve ilk defa ban yemiştim :) Yani kadın kadının düşmanı. Evli veya bekar...... Duygu bu ya... Hiçbirimizin haddi değil yargılamak.
Elbette bunlar seninle ilgili değil birtanem. Ama maalesef insanlar kanayan yarayı görmeyip ahkam kesiliyorlar.
Buradaki hiç kimse sakın üzerine alınmasın. Ama arkadaşlar hepimiz duyguları olan insanlarız.
Anlayış lazım. Empati lazım. Ben asla yapmam dememek lazım. Yaşam öyle bir şey ki..... yapmam dediklerinizi gün geliyor yapıyorsunuz. Yanlışlar hatalar bize mahsus. Yargılamak yerine birbirimize yardımcı olmak daha iyi değil mi...

evet biliyorum ama hayat bu.

sana yardımı olan olduğu kadar köstek olan da olacak. senin dikkate aldığın kişilere göre hayatın şekillenicek. ben hep ömrüm boyunca köstekleri dikkate almadım ta ki kendi ailemden köstek olma başlayana kadar. o zaman işte her şey tersine döndü. ben her gün cehaletle, baskıyla başa çıkıyorum dışarıdan çok modern görünen ama içeride çok kabız bir ideolojiye sahip insanlarla aynı çatı altındayım. kendi yolumda gitmeye çalışırken bir yandan baskılara göğüs germeye çalışıyorum. dolayısıyla burdaki 2-3 tanımadığım insanın kötü lafı beni ırgalamaz.

kızlar

sevgilimin döneminden demiştim ya bikaç kişi vardı eskiden benle çıkmak isteyen

o tayfadan biri eklemiş facebooktan ben de tanıdık diye kabul etmiştim.

mesaj atmış cevap versem mi ki :S

Ver ver niye vermeyesin?

ay ne bileyim görüşelim moduna falan girerse nası nakavt etcem bilmiyorum şu dönemde birileriyle görüşme modunda değilim kendime odaklanmam en iyisi gibi.

bi de hoş olmaz gibime geliyor daha 1 ayda hemen biriyle muhabbete başlamak. belki o başlamıştır bilemem de...

bir şekilde facebook hesabını ve whatsappını hackleyebilsem keşke başka biri var mı öğrenebilsem de... ben de yoluma baksam.

beni aldattı mı merak ediyorum. eğer yaptıysa tamamen silicem kafamda.

bugün yine bomboş bir gün geçirdim. inanamıyorum.

plan yapmam lazım. günlüğüme baktım da... ne kadar üzülmüşim bu yıl. bunları hiç hak etmedim. insanları kendi çıkarım için kullanmadım gaddarlık yapmadım diye mi bunlar mükafatım?

bana bunu nası yaptı hala inanamıyorum... hala... içim acıyor. en ummadığım yerden tekme yedim.

güven ne kadar kötü bir duygu. ve hayal kırıklığı. o kadar kırgınım ki... acımdan ölsem bile ona geri dön diye aramam. o kadar kırdı ki. kendini bana affettirmeden onu sevemem sanırım. hissettiğim tek duygu hayal kırıklığı ve güven kırılması.

kızlar

annemler geçerken görmüş arabası yok garajda.

baktım şimdi yok gerçekten. haber etsem mi sizce? arabanın bakımı da gelmişti ona mı götürdü acaba

anahtarlar da evdeydi çalındı mı acaba diye bi meraklandım.

Hayır tabiki. Kalbin sana iletisime gecmek icin bahane bulduruyo :)

Aman çalınırsa da çalınsn boşver seni bu kadar düşünüyo mu o? Hem çok önemsiyo olsa en azından anahtarı almak icin bulusurdu seninle onu bile yapmamış. Bırak mustehak ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…