- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.261
ay resmen sinirim bozuldu
benim fotomu bile koymadı hiç
tutmuş çirkin kedinin resmini koymuş
:)))))))))
kedi öyle bir şey yeni aldıysa mutluluk sarhoşluğu yaşıyordur.
sokaktan almıştır orda nerde bulcak. kirli zaten yeni doğmuş heralde
bi de veteriner ne arasın orda aşısını falan yapsın pirelencek aptal ya
benim karşı çıktığım herşeyi yaparak "hayatı yaşıyor" şimdi aklınca. benim düşmanlarımla takılmak olsun, şu iş ortamındaki yavşak kızla takılmak olsun, sokaktan kedi almak olsun.
ben de onun sinir olduklarını bana izin vermediklerini yapayım bakayım nasıl oluyormuş.
fitness salonuna gitmek gibi yurt dışına gitmek gibi falan
sporu ve yurt dışını o olsa da olmasa da yap durduğun hata.
bence de durduğum hata.
hele bu bana yaşatılanlardan sonra... ne için kendimi kasmışım dedim ya resmen.
çok saçma zaten. ben de dün ayrıldım sevgilimden. bu ilişkimde hiç taviz vermemiştim hayatıma da hiç müdahale ettirmemiştim iyi ki de böyle yapmışım, yoksa bu üzüntümün yanında bir de kısıtlanmış yaşayarak geçirdiğim zamanı düşünecektim.
zararın neresinden dönen kardır, yurt dışını gezi için düşünüyorsun herhalde tam zamanı aslında araştırmaya hemen başla :))
ay resmen sinirim bozuldu
benim fotomu bile koymadı hiç
tutmuş çirkin kedinin resmini koymuş
Yorumunuz ne kadar acimasizca. Siz bu hayatta sadece biri öldüğünde mi bubtarz acilar cekiyorsunuz? Ölümden de kotu acilar var ama burda amac kiyas yapmak degil. Bende bir sey oldu sandim diyerek yardimci olmadibiz.bende bir şey oldu sandım. yahu insanlar 2 çocukla 30 senelik kocalarından boşanıyor sevgiliden ayrılmak dertmi allah aşkına. yukarıda da demişler bu dünyada evlat acısı çekenler bile yaşıyorsa kalanların acı çekiyorum dememesi lazım. silkelenin kendinize gelin bence..
9 yil uzun bir zaman gercekten. Hem aliskanlik hemde bagliliktan kurtulmak cok zor. Ama insallah daha uzun zamanlariniz olucak hayatya. 9 yil icinde yasadiginiz guzel seyler yaniniza kar, kotu seyler ders olarak yolunuza devam etmeye calisin. Allah bir seyi vermiyorsa ya hayirli degildir, ya da daha hayirlisi olmasi icindir diyin.kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
kuzum başından beri takip ediyorum seni çok yazmasam da. hani bil yani birileri okuyor merak ediyor seni hep, onlardan biriyim.
bu yorumuna tebessüm ettim :))
kediden bir şey olmaz pirelense nolacak bırak o kadar titiz olmaya gerek yok. ben de eskiden bulduğum kediyi alırdım evime. aşıya vs götürene kadar ohoo pire olsa vs fark etmezdim bile. etmedim yani.
ailendeki sorunlarla onu aynı kefede görme. ben hep "babam olsaydı beni üzemezlerdi" diye düşünürdüm bu yaşıma kadar. her ilişkim bittiğinde böyleydim.
şimdi ailemi ayırıyorum. evet kötü ailem var diyorsun mesela, hiçbir şeyim doğru gitmiyor diyorsun. ama o aşamada sarılacak şimdilik o adam yok.
ki gelebilir de hala. çok sessiz kaldın çünkü. değerli bir şey yaptın. seni merak edeceği duruma getirdin bence.
bir de yaş konusunda katılıyorum sana, diğer arkadaşlar katılmıyor ama 29 yaşındayım ben de. bu saatten sonra kimi bulacağım da aşık olacağım da... yaşayacağımı yaşadım gibi geliyor. 25 olsam böyle düşünmezdim diyorum, sonra 25'de de bunu düşündüğüm aklıma geliyor.
umarım güzel günler yakındadır.
Yorumunuz ne kadar acimasizca. Siz bu hayatta sadece biri öldüğünde mi bubtarz acilar cekiyorsunuz? Ölümden de kotu acilar var ama burda amac kiyas yapmak degil. Bende bir sey oldu sandim diyerek yardimci olmadibiz.
9 yil uzun bir zaman gercekten. Hem aliskanlik hemde bagliliktan kurtulmak cok zor. Ama insallah daha uzun zamanlariniz olucak hayatya. 9 yil icinde yasadiginiz guzel seyler yaniniza kar, kotu seyler ders olarak yolunuza devam etmeye calisin. Allah bir seyi vermiyorsa ya hayirli degildir, ya da daha hayirlisi olmasi icindir diyin.
Nereye ölüyorsun? Bu kadar kolay mı? Annelere sor bakalım evlatları ağızlarından ölüyorum kelimesini çıkarırken onların yürekleri kaç kez ölüyor?
Kızım ateşli uyuklarken arada titrerken benden yardım isterken anne diye cılız sesiyle size ne oluyor ? Bu kadar basit mi be ölmek? Gel bana sor şu an ölmek nedir? Beylik laflar etmeyin. Boyunuzdan büyük lakırdılar etmeyin. Yazık yaşınıza başınıza. Daha neler göreceksiniz hayatta.
Değer verdikçe değersizleşiyoruz sanırım. Bende öyle oldu. Bana tapan diz çöken bir adamdan bir canavar yarattım. Kendi yarattığım insanı tanıyamaz olmuştum. Adamda ego tavan yaptı. Hep fedakarlık yapan her şeyi ona endeksleyen kendimi onun yüzünden zor duruma düşüren ben oldum. Bak o senin istemediğin şeyleri yapıyor. Hele düşmanınla arkadaş olması şerefsizlik. Bunu bende bekliyorum. Benimki de o kadar şerefsizlik yaptıki facebookunda ve akrabalarının sayfalarında elbet daha da kötülerini göreceğim. Bir arkadaş sevgiliden ayrılmakda neymiş. Evlat acısı vs. Demiş. Ben ona kızmıyorum. Aslında dediği doğru. Bize değer verilse sevse zaten yokluğumuza dayanmazlardı. Ben 5 yılda hiç bir şeyi gurur yapmadım aradım sordum. Ya bir defa arasan geberir misin. Demem o dur ki değmiyor üzüntüye. Ama işte keşke sevgiliden ayrılmak neymiş diyen arkadaşımız gibi düşünebilsek. Bu iğrenç adamlara üzülmek büyük hata. Valla bu hale ben getirdim bu adamı. Kendini bir halt sandı. Devamlı araya araya olacağı buydu. Ama şimdi eşşekten düşmüşe dönen o oldu. Çünkü ben bıraktım.
Birtanesi sen de ona gününü göster. Üzüldüğünü anlamasın. Eviniz yakın deemişsim. Onu görüyor musun ?
Şaka mısınız ? ilk mesajınızda sevgilisinden ayrıldığı içim ölen tip imajı şimdi bu?acı mı yarıştıracağız?
sizin elinize her gün pansuman yaptığınız 90 yaşında bir dede sarılıp yalvarıp bırak öleyim dedi mi? sonra tatil günü o dede ölünce onun bütün vücudundaki medikal malzemeleri etinden çıkardınız mı?
emin olun acı nedir sizden iyi biliyorum. bildiğim için kimsenin acısını küçümsemem.
Şaka mısınız ? ilk mesajınızda sevgilisinden ayrıldığı içim ölen tip imajı şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?