- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.341
Kediyle kendini sevimli gösterecek işte, sevimsiz.
Kedi sever bi insan olsa zaten daha sağduyulu bitirirdi iliskiyi.
Amaaan bosver.
Sen de ben de derse dönelim. Yoksa ikimiz de cuvallıycaz sınavlarda
Bunu eminim demişsindirs... git anne dedim
Bunu eminim demişsindir
Zaten hiçbir şey diyemediğin için galiba bazı mesajlarında eziliyorum demişsin.
Bazı meslektaşların seni çok güzel gazlıyor ama ben sana şunu diyeceğim: Sende bir potansiyel göremiyorum. Beş yıldır Tusla uğraşıyorsun galiba şimdi çalışamamanı geç ama zamanında günde 13 saat çalıştığın zamanlar neden istediğin bölümü kazanamadın? Şimdi zor bir sınav filan deme sen bana eminim zordur ama o kadar çalışmayla başarırdın bence. Sen burda bizi mi kandırıyorsun yoksa kendini mi?
Sana şunu diyeyim sen tek yabancı dil olarak İngilizce biliyorsun ama ben dört yabancı dil biliyorum bunları da öğren gel sen de beni eleştiryaşın kaç eğitimin ne merak ettim bi insana potansiyel göremiyorum diyebilecek bir eğitimi hangi okul
Sana şunu diyeyim sen tek yabancı dil olarak İngilizce biliyorsun ama ben dört yabancı dil biliyorum bunları da öğren gel sen de beni eleştirordan tek İngilizce bir şeyler paylaşmakla olmaz o artık dünya dili sen başka diller de öğren
Ayrıca ezik bir insansın zaten kendin de kabul ediyorsun ama bunu eski erkek arkadaşına yüklüyorsun emin misin ezik olanın sen olmadığına?
Bir de şey yani tıp okuyorsun tabii bizden "zekisindir" ama sanki MBA yapmak isteyen benim tıp eğitiminin üzerine
Valla sen böyle ego kasarsan beni ezmeye çalışıp daha çooook seni eski erkek arkadaşınla ablan ezer.Çok bir şey başaracaksan baştan başarırdın burda on saat takılırsan daha çok kazanırsın tusu sen
Kardeşim otur otur ders çalışma sonra burda ama ben Tusu kazanıcam oldu. Eski sevgilisine sallasın ablasına sallasın güya beni ezsin oldu canım bunun suçu yok mu? Her şeye de ağlayan 30 yaşında bir kadından bahsediyoruz. Daha üçünüz körler sağırlar birbirini ağırlar yaparsınız böyle sonra benim sert eleştirime sallarsınız.Ne kadar kötü kalplisin ya
Kardeşim otur otur ders çalışma sonra burda ama ben Tusu kazanıcam oldu. Eski sevgilisine sallasın ablasına sallasın güya beni ezsin oldu canım bunun suçu yok mu? Her şeye de ağlayan 30 yaşında bir kadından bahsediyoruz. Daha üçünüz körler sağırlar birbirini ağırlar yaparsınız böyle sonra benim sert eleştirime sallarsınız.
Ya git seni de gördük eski konunda gören akıllı zanneder yok sevgilime restoran ayarlayayım yok bilmem ne sen kendi konuna bak istersen sonra gel beni küçümse.Kac kere tıp okudunuz da kac kere tusa girip kazandiniz? Ya da kac kere tıp kazanabildiniz?
Yabancı dil diyorsunuz da. Suan ortaokulda olup 3 yabancı dili olan cocuklar dolasiyo ortalıkta. Pek bir meziyet degil yani. Hani övünüyorsunuz da, pek islemiyor.
Körler sağırlar değil bu. 4 yıllık bir üniversite okuyup master yapıp ortalıkta böbürlenmek cok daha kolay emin olun. Ah ama pardon siz 4 dil biliyorsunuz ya her seyi daha iyi bilirsiniz.
Bu kız uzmanlık istemeyip pratisyen olarak da atanabilirdi. Başarısız degil yani. Halen istese oldukça kalburüstü bir mesleği var.
Siz de oturup böyle saldırın işsiz işsiz. Hayir bi de komik olan ne biliyor musunuz, o kadar muhtesem donanimli biri olarak bi sitede pro üyesiniz. Biryandan kansere çare bulurken bir yanda burada pro olarak takılmak....vay be...
Gercekten boş başak dik duruyor
Ya git seni de gördük eski konunda gören akıllı zanneder yok sevgilime restoran ayarlayayım yok bilmem ne sen kendi konuna bak istersen sonra gel beni küçümse.
Ayrıca ortaokulda olup da üç dil bilem yok öyle sallama istersen yememMadem herkes dil biliyor sen kaç dil biliyorsun ayh I'm Felix demekten öteye geçemiyorsundur zaten eminim burda beni küçümsemeye çalışıyorken kendin kaç dil konuşuyorsun bir onu düşün bakalım. Öyle dört senelikleri küçümsemek kolay tabii siz tıp okuyanlar herkesi ezmeye çalışırsınız ancak sonra burda ağlayıp ezilenleri sevgilisine yemek yollamaya çalışanları filan görüyoruz
Kac kere tıp okudunuz da kac kere tusa girip kazandiniz? Ya da kac kere tıp kazanabildiniz?
Yabancı dil diyorsunuz da. Suan ortaokulda olup 3 yabancı dili olan cocuklar dolasiyo ortalıkta. Pek bir meziyet degil yani. Hani övünüyorsunuz da, pek islemiyor.
Körler sağırlar değil bu. 4 yıllık bir üniversite okuyup master yapıp ortalıkta böbürlenmek cok daha kolay emin olun. Ah ama pardon siz 4 dil biliyorsunuz ya her seyi daha iyi bilirsiniz.
Bu kız uzmanlık istemeyip pratisyen olarak da atanabilirdi. Başarısız degil yani. Halen istese oldukça kalburüstü bir mesleği var.
Siz de oturup böyle saldırın işsiz işsiz. Hayir bi de komik olan ne biliyor musunuz, o kadar muhtesem donanimli biri olarak bi sitede pro üyesiniz. Biryandan kansere çare bulurken bir yanda burada pro olarak takılmak....vay be...
Gercekten boş başak dik duruyor
Ya git seni de gördük eski konunda gören akıllı zanneder yok sevgilime restoran ayarlayayım yok bilmem ne sen kendi konuna bak istersen sonra gel beni küçümse.
Ayrıca ortaokulda olup da üç dil bilem yok öyle sallama istersen yememMadem herkes dil biliyor sen kaç dil biliyorsun ayh I'm Felix demekten öteye geçemiyorsundur zaten eminim burda beni küçümsemeye çalışıyorken kendin kaç dil konuşuyorsun bir onu düşün bakalım. Öyle dört senelikleri küçümsemek kolay tabii siz tıp okuyanlar herkesi ezmeye çalışırsınız ancak sonra burda ağlayıp ezilenleri sevgilisine yemek yollamaya çalışanları filan görüyoruz
Haha aynen ablanın ruhu geldiabla sen misin
Sana ben bulaşmadım bile muhattabım değilsin sadece üçünüz dedim diye atladıysan bilemem. Seni ilgilendiren bir şey yok burda. Ben burda gerçekleri söylerken gelip ezmeye çalışın tabii ne de olsa dört yıllık meslek değil altı yıllık filan.Ayy tamam tamam sensin. Lütfen türkçe konusma bildigin diğer dillerde konuş lütfen. Hatta benim bilmediğini düşündüğün bir dilde konus da gözlerim kanamasn mesajlarını okurken.
Muhattap olmycam çünkü üstüme başıma bulaşıyorsunuz.
canım boşver allasen ya
donanımlı biri böyle konuşmaz zaten sallamaya bile değmez. bişeyler atıştırıyordum yazdıklarına kahkaha atarken az kaldı aspire ediyordum
Sallayan sensin karıştırma istersen illa savunayım diye girme araya 30 yaşında kadın kendini savunamayacak mı allah aşkına o kadar mı savunmasız?Sonra bana da sallayınca cevap vermek durumunda kaldım.
Ilk başta insan nasıl bu kadar kötü olur diye şaşırıp yazdım. Sonra bana da sallayınca cevap vermek durumunda kaldım. Ama umutsuz vaka ne yazıkki :)
Ablan sana çelik gibi sinirlere sahip olma olarak geri dönmüş bence
Sallayan sensin karıştırma istersen illa savunayım diye girme araya 30 yaşında kadın kendini savunamayacak mı allah aşkına o kadar mı savunmasız?
Ablanı da sen mi kudurtuyorsun yoksa ağlayıp kuduran sen mi oluyorsun?hiç çaba sarf etmeden kudurtuyorum güzel oluyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?