ölüyorum

ne kadar ayrı kaldınız? sen mi ikna etmiştin barışmaya?

hakikaten çok farklı olabilirmiş her şey

hmm çok net hatırlayamıyorum sanırım 2 hafta kadardı.. ama görüştük arada.

ben ikna etmeye çalıştım o zamanlar baya cadalozdum ondan kendimde hata bulmuştum...

sonra artık bir gün yine böyle mıymıy konuşuyorduk telefonda çok net hatırlıyorum ben kütüphanedeydim.

dedim zaman istiyorsun ama ben o zamanın sonunda seni bekleyeceğime söz veremem, aklıma başkaları da girebilir kimse bunun sözünü veremez.

bingo ertesi gün barıştıydık :))

şimdi nasılsa taliplisi yok etrafında kafasıyla görüyor herhalde. bilmiyorum hiç.

evet benim diğer konularda sıkıntım olmasa ben de bu kadar kötü olmazdım buna yüzde yüz eminim.

öyle olsa belki ona o kadar kırılmazdım da. şimdi resmen zor anımda bırakmış gibi hissediyorum.

bizim de facebook silmesinden itibaren 1 ay geçti sanrım ama yeni olaylar çok yıpratıyor beni. atıyorum bi arabayı almasına bile dağıldım resmen. çünkü onu orda gördükçe içimden biliyordum burda bi bağı var diye.

gittikçe kopuyor şimdi...

hoş gidiyorsa demek ki hiç benim olmamış ki... ben buna üzülüyorum seviyor sanmıştım. seven insan 9 senenin üzerine 3. aylık uzaklıkta (ki bu arada 3 kez görüşmüştük) ayrılma boyutuna gelir mi?

yalan...

beni sefil bir şey olarak görüyor... böyle ezik büzük bir şey. hissediyorum... o yüzden bu kadar rahatça bitirebildi. sadece vicdanı kalmış bana karşı o da işte pek tutmadı zaten.

ne diyeyim.. hayırlısı. ne olacaksa olacak... elimden bir şey gelmez, göreceğiz..

allahııım. işin içine kaybetme korkusu girince nasıl da hemen bırakmış mıymınlanmayı…

allahııım. işin içine kaybetme korkusu girince nasıl da hemen bırakmış mıymınlanmayı…

kesinlikle. şimdi kaybetme korkusu yok. ilginç bir şekilde. tamam sürekli evdeyim mızmızım ondan belki.

ama ben bu kadar net bir şekilde bu kadar saçma bir sebeple bitirebilme gücünün arkasında başka bir kız olduğuna bağlıyorum hala.

öyle ise çıkar umarım karşıma bu ve sürüm sürüm sürünür. çok pis beddua ettirdi bana düşmanlarımla sırıtan fotosunu görünce. o zamana kadar daha ona pek de kızgın değildim anlamaya çalışıyordum ama o hareketle kendini bitirdi.

kafam çok karışık. hem kızgınım hem özlüyorum galiba hem de kırgınım. ama en çok kırgınım..

Bence bir tek sen kendini sefil olarak görüyorsun.. ablan sana iyi empoze etmis bunu.

Tıbbı bitirmiş olman benim gözümde acayip biyere koyuyor seni. Çünkü biliyorum, çoğu zaman ucundan kotardım sınıfta kalmaktan. Kolay isler değil

Simdi kusura bakma da herkes öyle tıp kazanamaz. Kaldı ki kazanmak, okumanın binde biri kadar bile zor degil. Sen bi de okumus bitirmissin. Hedefin yüksek olmasa "amaaan isyeri hekimi olurum amaaan aile hekimi olurum" falan desen simdi kac senedir çalışıyo olurdun.

Demem o ki, kendine haksızlık ediyorsun, yapma bunu. Sürekli eziğim zavallıyım insanlar bana acıyor.. yahu insanlar önce dönsünler de kendi k.çlarına acısınlar.

Doktorsun, var mı ötesi? Herhangi bi 4 yıllık okusaydın üstüne master vs yapmıstın bile bu kadar zorlanmazdn. Mutevazi olmaya gerek yok di mi

O yüzdeeen sendeki tüm bu depresifliko cadı ablandan ve tustan. O kadar eminim ki eylülde kuş gibi hafifleyeceğine

antonie de mesela yurt dışına çıkınca hafifliycek di mi canım

evet haklısın bunu ablam empoze etti. ve bazı kötü niyetli kişiler o düşmanım dediğim eski kankamın doldurduğu bana cephe alan tiplerden çok kolay gözden çıkarılan biri olduğumu fark ettim bu da koydu bana.

ya biliyorum ama sanırım ben eski başarılarımla hiç övünmem çünkü elde ettikten sonra artık o benim için tamamlanmış bir taslak oluyor ve kafamda rafa kalkıyor. genel olarak böyle bi huyum var. aslında bu şimdiye kadar iyi bişeydi çünkü böylece rehavete kapılmıyordum hep kendimi geliştirmeye çalışıyordum, ne zamanki yerimde saydım bende kısa devre yaptı.

kazandığım anda hafifleyeceğim, hafiflemek ne kelime eteklerime zil takıp oynayacağım her yerde, gerçekten sapıtabilirim, hayatımın en zor dönemini atlatmış olacağım çünkü hele bir de istediğim bölümü kazansam...
hayal bile edemiyorum :))

valla feliks 3 hafta sonra gidiyorum.
kendime süre koydum. 3 hafta burda paşa paşa çekerim acımı.
sonra ingilterede saçma sapan bir şekilde, 2 gün önce söylediği şeylerin 180 derece tersini söyleyen elin dengesiziyle uğraşamam

Ben çok beceriksiz hissettigimde kendimi, adeta bir firdevs yöreoglu edasıyal "sen tıp kazandın, aptallık etme!" Diye tokatlıyorum

Hedefin cok yüksek ve herkesin göz koyabileceği bir nokta değil. Bu bile bir özgüven belirtisi. Mesela ben kendimi bildigim icin ilk hedefim sınıfı gecmek, sonra da mezun olabilmek

Kötü kalpli fesat insanlar herkesi kolaylıkla gözden çıkarır. Zaten o yüzden insanın hayatında 1 elin parmağını gecmeyecek kadar yakını olur. Digerleri ise arkadaş kategorisinde kalır. Gözden çıkardılar diye kendini sıkma, tabiki çıkaracaklar yaban hayatı böyle

Bak ben sana açık konusayım senin gibi hedefime odaklı olamazdm. İlk tustan sonra 2.tusta neye yetiyosa orayi yazar giderdim.

Helal olsun sana

Aferin kız, sonunda!

Ingiltere varken kim takar, 3 hafta yine cok vermissin ben simdiden kafayı yemistim mutluluktan

wuhu 3 hafta sonra ingiltere mi

kızım deli misin

süre bile verme hatta o süreyi tamamen unutmak için kullan ki ingiliz erkeklerle takılabilesin orda

yaşın da küçük daha okuyosun sanırım direkt unut.

ben de hollandaya gitmiştim mesela, hatta orda tanışmak isteyen yakışıklı çocuklar olmuştu hep reddetmiştim başka birisi olsa kabul ederdi. sevgilin olmadan yurt dışına gitmek lazım öteki türlüsü saçmalık.

bunu bir sürü arkadaşım söylüyor :) hele ailemle durumu bilenler valla iyisin bile o kadar şeye rağmen falan diyorlar, hele son sevgili olayı pörtleyince millet artık yorumsuz kaldı.

özgüven belirtisi aslında çünkü şimdiye kadar isteyip de yapamadığım hiç olmadı, liselere giriş sınavında da üniversitede de çok yüksek puanlar aldım puanımın yettiği yere değil, istediğim yere girdim. o yüzden yine istediğim bölümü kazanıcağımı biliyordum hatta paralel evrende okulunu gıcık hoca yüzünden 2 hafta uzatıp ilk tusunu kaçırmamış bu yüzden de istediği bölümü kazanıp milleti çatlatmaya devam etmiş bir girlboss var :)

geriye bakınca çok üzülüyorum, herşey o kadar zincirleme kötü gitti ki engel olamadım çevremde olanlara.

yalnızlık en iyisi kesinlikle bu gibi durumlarda.

valla şu an kalanlara da artık kesin yanımdalar gözüyle bakamıyorum. gün gelir atıyorum başka şeyleri de kaybedersem onlar da gidebilir. çünkü bu böyle aşama aşama oldu hayatımda hayretler içerisindeyim resmen.

Ben çoktan derbeder olup "eskı un6lu yeşilçam artisti şimdi kağıt toplayarak geçimini sürdürüyor" kıvamına gelmistim.

Girlpower dedikleri sen misin acaba :)

Insan anca kendisine güvenebilir zaten, en sağlıklısı bu. Hele ki sen bu kadar zorlukları aşmışken..

Ya insanlar kaç yıllık kocalarının gay olduğunu ögreniyor, düşün öyle bi tanıyamamazlık, ay Allah korusun ya..

Sabret sen sabret, şu yaşadığın şeyin büyük bir acı olmadığını tustan sonra farkedeceksin. Sonra da "ayy ben bu adam için mi üzülmüşümm tüküreyim kafama" diyceksin. Belki bi Hollanda daha yaparsın hatta

bişey söyleyeyim mi ben ondan da şüpheleniyordum :)) yani belki öyle bir şeydi bilmiyorum ya..

bilmiyorum ki umarım güzel sonuçlanır da boşuna üzüldüğüme pişman olurum. sonuçlanmazsa asla öyle bakamayacağım sanırım duruma.

ya eskiden çok güçlüydüm o yüzden hazmedemiyorum bu kadar zayıflığı bünyemde. o yüzden sinirleniyorum.

mesela sevgilim, kaşım bile kalkınca paralardı kendini. o derece canına okuyan bir tiptim ben yani. ondan koyuyor bunlar ellerimle bi canavar yarattım resmen.

bilmiyorum ya. eğer başka biri varsa çıkarsın önüme tek dileğim o.

arabayı kaçırmalarından bana başka biri varmış gibi geliyor. aman zarar vermesin diye kaçırdılar sanki çünkü aklımdan geçmedi değildi

Ahahah yok bee o simdi anacıgının biricik kuzusu ya, oğluşunun arabasıyla gezmek onların hakkı. Senden kacırdıklarını sanmam. Bos duracağına biz kullanalm derler.

Sen bosver o canavarcığı, biriyle ilgili biseyse de o kendi başına yine b.ka saplanır nasıl olsa, varsa da yanindaki zilli düşünsün, uğraşsn dursun kurbağaya dönüsen adamı yeniden havali doktor bey'e dönüştürmek icin

aynen öyle demişlerdir. babası da b.k gibi araba kullanıyor, bana bi ton laf ederdi ordan niye öyle geçtin burdan niye böyle geçtin, adam şeridinde kalamıyor daha dönerken sevgilimi havaalanına bırakırken babası kullandı da az kaldı kahkaha atıyordum :))

benden ayrılınca bi esprisi kalmaz ki. bi çok kız benden dolayı ilgi gösteriyordu ona eski kankam bile. sandı ki millet onun kişiliğine geliyor. hayır ünvanına varlığına geliyor. onlar yokken yanında kim vardı unuttu ama... aah ah.

bu erkekler hakkaten pislik. herkesten beklerdim ondan beklemezdim. annem babam bile şok halindeler, arkadaşlarım bile inanamadı hiç beklemezdik diye.

yani resmen kuzu taklidi yapan kurtmuş inanamıyorum yani.

Ya bir de coluk çocuk yaptıktan sonra görseydin bunları? Biraz fazla zaman gecirmis oldunuz ama sonunda maskeyi indirdi adam. Asıl kötü olan ne biliyo musun, insanların senin karakterinle ilgili negatif şok yaşaması. Ne kadar leş bi durum.

Ben güvenmiyorum erkeklere. Kendi babam da olsa sevgilim de olsa güvenmiyorum. Bunu sevgilim de biliyor ilk basta nasıl güvenmezsn ya falan dedi ama alıştı o da artık.
Erkeğe güveneceğime gider bi parfüme güvenirim daha iyi. En azından o her zaman bana iyi hissettirir.

Biraz parayı bulan biraz ortam yapıp kendine güveni gelen adamlar hemen hovardalığa çıkıyor ya da hovarda olmakla tehdit ediyor karısını. Allah iyisine merhametlisine denk getirsin.

kesinlikle. biraz parayı bulan biraz yanındaki kadından sıkılan bahane buluyor mutlaka.

ben de güvenemiyordum işte. babama bile güvenmezdim ama güvenimi kazandı hep güya çok ince düşünüyormuş gibi göstererek. düşün 14 şubatta şu adım sayar özelliği olan elektronik kol saatlerinden aldıydı bana dışarı çıkıp gezeyim yürüyeyim diye.

2 ay sonra "ben kendim için hiçbir şey yapmamışım" blabla diyip beynimi ütülüyordu. ki yalan tabi ki. adam bana yaptıklarına pişman mı oldu artık nedir anlamadım.

valla ne bileyim ben kendime daha az güveniyordum ondan. ama günlüğümü kontrol ettim 1 sene önceden sinyalleri vermeye başlamış aslında ama yine de gitmez ya demişim buhranlı bi dönemden geçiyor..

yalan olmuş. hele şu kedi olayına da ayrı sinirlendim zaten. hayır zorunlusu bitince kediyi geri dışarı atacak öyle de bi bencil.

Kediyle simdi kızlara poz keser o ondan almıştır.

Sen anlattıkca ben nefret ettim bu adamdan

Kediyle simdi kızlara poz keser o ondan almıştır.

Sen anlattıkca ben nefret ettim bu adamdan

ayyy o gıcık olduğum acaba aldatıyo mu dediğim kızın da kedisi var. kedisiyle birlikte pozlar atıp duruyodu ortak whatsapp grubuna uyuz olurum böyle kendiyle fotolarını atan tiplerden gruplara zaten. ondan kedi mi alsam dedikçe daha da uyuz oluyordum..

zaten ben köpek insanıyım bakma avatarım kedi koydum ama normalde kedi sevmem karakterimiz uyuşmuyo kedilerle.

valla ben de nefret ediyorum genellikle

Kediyle kendini sevimli gösterecek işte, sevimsiz.

Kedi sever bi insan olsa zaten daha sağduyulu bitirirdi iliskiyi.

Amaaan bosver.

Sen de ben de derse dönelim. Yoksa ikimiz de cuvallıycaz sınavlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…