- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.361
canım var böyle insanlar ya. işte bende ne varsa çekiyorum böyle paratoner gibi.herhalde ben sallamadıkça daha sinir oluyorlar
hiç çaba sarf etmeden kudurtuyorum güzel oluyor aslında
ama evet eskiden sorunlu hasta gelirse naparım diyordum artık hiç korkum yok.
Ağlamıyorsun değil misavunmama gerek bile yokumrumda değil ki dediklerin.
Ağlamıyorsun değil mi
Evet evet kesin öyledir. Ablanı görme madem de huzurun kaçmasınbana sinirden sen ağlıyormuşsun gibi geldi
şu an o kadar huzurluyum ki anlatamam sayende de güldüm biraz iyi oldu.
bugün tam 10 km yürümüşüm ya 15 bin adım attım feci iyi geldi. bi ara duramıcaktım nası kaptırdıysam, hareket ettikçe enerji geliyor insana kesinlikle.
yarın da psikiyatrla görüşüceğiz, bebeğine bikaç kıyafet hediyesi aldım ya.
kadın resmen 1 saat konuşuyor her seferinde, bir de süt izni varmış ordan kullanıyor, resmen üzülüyorum bebişin vaktinden çalıyormuşum gibi geliyor.
başka ne yapabilirim ki acaba aklıma bebişe hediye geldi, daha sonra da şu yenebilir meyve sepetlerinden yollamayı düşünüyorum, başka ne hediye alabilirim doktoruma kızlar? ama böyle rüşvet gibi görünsün istemiyorum ya. jest gibi olsun istiyorum
Meslektaş olduğun icin rüşvet olarak anlamaz bence. "Çabanı görüyorum zorluğunu biliyorum seni takdir ediyorum" gibi düşünürdm ben olsam.
Bebek için kıyafetler güzel bence ya, ya da gelişim dönemine uygun sağlıklı oyuncaklar da alabilirsin. Hem sağlığı gelistirici hem de sağlığına zarar vermeyecek türden yani
Nasil oldunuz? Ders calismaya agirlik verdiğinizi düşündüm ses cikmayinca
Cok sevindim iyi hissetmenize... Herseyin ilaci hakikaten zaman...
Huhuuuu Burda mısın :)burda da kendi kendime monolog yapmaktan sıkıldım.
günlüğüme yazayım bari, en azından orda cevap verdin diye banlayan yok.
Huhuuuu Burda mısın :)
uyku düzenini düzeltmemiş miydin?evet :)
uyku düzenini düzeltmemiş miydin?
neden tekrar bozuldu
Canım tekrar merhaba. Demişsin ya.."bu moda girmem bile mucize " işte bende aynen böyle düşünüyorum. Eskisi gibi değilim bende. Ölüm gibi hissetmiyorum. Daha da güzel olacak her şey göreceksin. Bencede mucize gibi bir şey geliyor allaha şükür.teşekkür ederim.. zaman bana çare olamazdı ne yazık ki..
bana en iyi gelen şeyin terapi olduğunu hissediyorum. o kadar yolumu şaşırmışım ki, beni kendi isteklerim doğrultusunda yüreklendiren, umut veren, beni yükselten kişiler o kadar az olmuş ki, hatta beni düşürüp o kadar hırpalamışlar ki, dengem şaşırmış.
sağolsun doktorum sayesinde bazı şeylere bakış açım değişti... daha çok işimiz var ama...
ahahah burdaki kifayetsiz muhterislerin aksine konuşurken "acaba bir yeri yazıp kurtulsam mı bu durumdan" dedim. karşılığında "ama sen istediğin bölümü kazanabilecek potansiyelde birisin pes etmeni gerektiren bir şey yok ki" dedi. kahkaha attım bu "potansiyel" kelimesi bu kadar tesadüf kullanılırdı
bir de birçok arkadaşım bu süreçte yardımcı biraz uyarıcı ilaçlar kullandılar ben hep korktum uzak durdum. onu da danıştım pztesi tekrar gideceğim konuşucağız tekrar.
çok fazla şey düşünüyorum... artık laptopta bir günlük dosyası oluşturdum oraya yazıyorum ajandaya yazmak için fazla hızlı düşünüyorum yetişemiyorum. böyle biraz rahatlıyorum.
dün bir ara çook eski resimlerimi videolarımı buldum da üzüldüm... ne kadar güzelmişim mutluymuşum. videolarda insanların sorunları nasıl belli oluyor, ileride yaşayacağım sıkıntılar bağırıyor resmen.. görmemişim görememişim saflıktan ölüyormuşum. nası aşıkmışım sevgilime eskiden bakışlarımdan bile belli. ama neşemin kaynağı o değilmiş benim içimden gelenmiş ondan öncesinde de aynıyım çünkü.
ne kadar üzüldüm anlatamam. o kadar neşeliyim ki eski anılarda ama şimdi o neşem nerde? yok kalmadı sömürdüler.
oof. of. umarım bu yolculuğun sonunda ben galip çıkarım geçmişe baktığımda bu günleri acı bir tebessümle hatırlar şükrederim... o günlere ulaşmak için manevi olarak çok çalışmam çok çabalamam lazım her konuda.
yine her zamanki gibi planlara girmeye başladım. hayatımın her konusuna tek tek el atacağım ve hepsini tek tek düzelteceğim ellerimle. bu moda girmem bile mucize. inanamazdım 1 ay önce. bu da bişeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?