ölüyorum

Ben de onu düşünüyorum biliyo musun karşıma gelirse nasıl durmam gerek diye, ama görmezden gelmek en güzeli galiba

Ablana teşekkür et bence

bana sinirden sen ağlıyormuşsun gibi geldi

şu an o kadar huzurluyum ki anlatamam sayende de güldüm biraz iyi oldu.
Evet evet kesin öyledir. Ablanı görme madem de huzurun kaçmasın
Bir de suç tek onlarda değil herkese kızıyorsun ama kendine önce bir bak bakalım herkes sana neden ters gidiyor sen ters gittiğin için olmasın? Yani biri doğru olacak diye de bir şey yok eğer herkes ona ters gidiyorsa. Sen, ben tıp okuyorum kıskanıyor kuduruyorlar oh be diyorsun ama ben 30 yaşında bir kadın nasıl böyle erkek arkadaşı için ölmeyi düşünür bir de tıp bitirmiş buna canımızı emanet edeceğiz yahu diye düşünürüm. Yarattığın imaj bu ne yazık ki!

bugün tam 10 km yürümüşüm ya 15 bin adım attım feci iyi geldi. bi ara duramıcaktım nası kaptırdıysam, hareket ettikçe enerji geliyor insana kesinlikle.

yarın da psikiyatrla görüşüceğiz, bebeğine bikaç kıyafet hediyesi aldım ya.

kadın resmen 1 saat konuşuyor her seferinde, bir de süt izni varmış ordan kullanıyor, resmen üzülüyorum bebişin vaktinden çalıyormuşum gibi geliyor.

başka ne yapabilirim ki acaba aklıma bebişe hediye geldi, daha sonra da şu yenebilir meyve sepetlerinden yollamayı düşünüyorum, başka ne hediye alabilirim doktoruma kızlar? ama böyle rüşvet gibi görünsün istemiyorum ya. jest gibi olsun istiyorum

Meslektaş olduğun icin rüşvet olarak anlamaz bence. "Çabanı görüyorum zorluğunu biliyorum seni takdir ediyorum" gibi düşünürdm ben olsam.

Bebek için kıyafetler güzel bence ya, ya da gelişim dönemine uygun sağlıklı oyuncaklar da alabilirsin. Hem sağlığı gelistirici hem de sağlığına zarar vermeyecek türden yani

onlardan pek anlamıorum çevremde bebeği olan yok, ondan kıyafet en mantıklısı geldi. sürekli bebeğe bişeyler almak da olmaz gibi bi şal bişey mi alsam acaba çanta falan çok özel kaçar demi

bana hastalar yiyecek falan getiriyordu paso :) ondan bilemedim erkek dr lara klasik gömlek alıyorlar da, kadınlara da sanırım daha çok porselen bişeyler vs alıyolar bilmiyorum

Nasil oldunuz? Ders calismaya agirlik verdiğinizi düşündüm ses cikmayinca

banlandım

hakaret edene öylesine bile cevap verince banlanıyorsun burada.

iyiyim valla bu akşam üzeri ablamın arkadaşlarıyla iftar toplaşması varmış beni de çağırdı normalde gitmezdim ama suları ısıtmış olmak için gittim.

sanırım ablamla ilgili yaptığımız terapi işe yaradı bende artık farklı bir gözle bakabiliyorum ona.

bir ing öğretmeni ile yurtdışı için kurslar hakkında bilgi de aldım iyi oldu bana.

ders çalışamıyorum... dün gece bi ara çok hüzünlendim bi arkadaşım aradı hissetmiş kötü olduğumu sabaha kadar dertleştik iyi geldi bugün iyiyim.

ilk zamanlardaki gibi değilim tabi baya toparladım kendimi o zamanlara kıyaslarsak.

Cok sevindim iyi hissetmenize... Herseyin ilaci hakikaten zaman...

teşekkür ederim.. zaman bana çare olamazdı ne yazık ki..

bana en iyi gelen şeyin terapi olduğunu hissediyorum. o kadar yolumu şaşırmışım ki, beni kendi isteklerim doğrultusunda yüreklendiren, umut veren, beni yükselten kişiler o kadar az olmuş ki, hatta beni düşürüp o kadar hırpalamışlar ki, dengem şaşırmış.

sağolsun doktorum sayesinde bazı şeylere bakış açım değişti... daha çok işimiz var ama...

ahahah burdaki kifayetsiz muhterislerin aksine konuşurken "acaba bir yeri yazıp kurtulsam mı bu durumdan" dedim. karşılığında "ama sen istediğin bölümü kazanabilecek potansiyelde birisin pes etmeni gerektiren bir şey yok ki" dedi. kahkaha attım bu "potansiyel" kelimesi bu kadar tesadüf kullanılırdı

bir de birçok arkadaşım bu süreçte yardımcı biraz uyarıcı ilaçlar kullandılar ben hep korktum uzak durdum. onu da danıştım pztesi tekrar gideceğim konuşucağız tekrar.

çok fazla şey düşünüyorum... artık laptopta bir günlük dosyası oluşturdum oraya yazıyorum ajandaya yazmak için fazla hızlı düşünüyorum yetişemiyorum. böyle biraz rahatlıyorum.

dün bir ara çook eski resimlerimi videolarımı buldum da üzüldüm... ne kadar güzelmişim mutluymuşum. videolarda insanların sorunları nasıl belli oluyor, ileride yaşayacağım sıkıntılar bağırıyor resmen.. görmemişim görememişim saflıktan ölüyormuşum. nası aşıkmışım sevgilime eskiden bakışlarımdan bile belli. ama neşemin kaynağı o değilmiş benim içimden gelenmiş ondan öncesinde de aynıyım çünkü.

ne kadar üzüldüm anlatamam. o kadar neşeliyim ki eski anılarda ama şimdi o neşem nerde? yok kalmadı sömürdüler.

oof. of. umarım bu yolculuğun sonunda ben galip çıkarım geçmişe baktığımda bu günleri acı bir tebessümle hatırlar şükrederim... o günlere ulaşmak için manevi olarak çok çalışmam çok çabalamam lazım her konuda.

yine her zamanki gibi planlara girmeye başladım. hayatımın her konusuna tek tek el atacağım ve hepsini tek tek düzelteceğim ellerimle. bu moda girmem bile mucize. inanamazdım 1 ay önce. bu da bişeydir.

bugün tercihlerin son günüydü.

istediğim bölümü yazdım yolladım hep boşvermiştim şimdiye dek.

olmayacak tabi ama bu sefer farklı olsun istedim somutlaştırmak istedim.

uf bu arada çok büyük bi aptallık yaptım geçen gün

arada facebook şifresini deniyordum.

amacım girip birileriyle muhabbeti var mı öğrenmek. varsa tamamen ben de yoluma bakacağım kafamda tamamen sıfırlayıp çünkü. aldatılmayı hazmedemem.

ay şifre unuttum yapayım belki ordaki sorulardan bulurum dedim. telefonunu eklemiş hesaba "mesaj attık şifrenizi" dedi birden. ben şok.

yani umrumda değilsin imajını mahvetmiş oldum böylece. çok kötü oldu. belki mesajların içinde kaybolur görmez, umarım.

elime yüzüme bulaştırdım. en iyisi bir daha hiç böyle toplara girmemek ben beceremiyorum arkadan iş çevirmeyi ya..

napayım artık

burda da kendi kendime monolog yapmaktan sıkıldım.

günlüğüme yazayım bari, en azından orda cevap verdin diye banlayan yok.

uyku düzenini düzeltmemiş miydin?
neden tekrar bozuldu

düzeltmiştim. erken kalkıp spor da yapsam gece uyuyamıyorum

ramazan davulcusu sabaha karşı depremi falan derken bozuldu uyku

arkadaşım fantastik kitap almış hediye dün ona başladım biraz kafamı dağıttı uyku zamanı onu okucam iyi gelir umarım

Canım tekrar merhaba. Demişsin ya.."bu moda girmem bile mucize " işte bende aynen böyle düşünüyorum. Eskisi gibi değilim bende. Ölüm gibi hissetmiyorum. Daha da güzel olacak her şey göreceksin. Bencede mucize gibi bir şey geliyor allaha şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…