- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.381
Canım tekrar merhaba. Demişsin ya.."bu moda girmem bile mucize " işte bende aynen böyle düşünüyorum. Eskisi gibi değilim bende. Ölüm gibi hissetmiyorum. Daha da güzel olacak her şey göreceksin. Bencede mucize gibi bir şey geliyor allaha şükür.
canım yazdıklarının büyük bölümünü okudum ayrılalı 1,5 aydan fazla olmuş benimde yaklaşık 6 ay oldu ve hala içim acıyor kafamda bir sürü soru işareti var forumdan bu şekilde ayrılık acısı çekenlerin yazılarını iyileşme süreçlerini okuyorum kendimle kıyaslıyorum beni en çok yıkan şey yıllarca bu acıyı içinden atamayan insanların olması ve yazılanlara göre bu acı hiç bir zaman tamamen bitmiyormuş 30 yaşındayım ve daha önce hiç böyle olmamıştım bu yaşta bu acıyı yaşamak ayrı bir koyuyor ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum. senin iyileşme sürecini takip edicem inşAllah kalbimizdeki boşluk yeniden dolar.
ilişki yıpranarak bittiyse yeni heyecanlara açılmanın zamanı gelmiş demektir.
evet ben de ondan korkuyorum. onun gibi bağım olan biri olmıcak gibi hayatımda. kimseye ona olduğu kadar güvenip bağlanamayacağım safça çocukça sevemiyeceğim. bu yüzden yeri hep farklı kalıcak. çünkü bu ayrılık beni değiştirdi istediği bencil olmamdı bencilleştim.
gerçi onla devam etsek bile ona karşı eskisi gibi olamam artık değiştim çünkü.
dünkü terapide tusu kazanıp eş durumundan onun doğuya gitmesini engellemediğim için bana kızgın olduğunu fark ettim. oraya gitmesinin suçunu bana attı. devletin yaptığı bir şeyin suçlusu ben oldum. üstelik kısa sürsün diye iyice mahrumiyet bölgesini 1. sıraya o yazdı. yani genel kuradan atanmadı. sonra herşeyin suçlusu ben oldum.
bir de şu eski kankam... yan dal kazanmış geri dönecekler buraya sanırım onu da duyunca onla beni kıyasladı.
çok kızgınım. kıyasladığı şahıs dünyanın en aşağlılık insanı onların iğrenç bir ilişkisi var.
sırf bu yüzden bile ex'e çok kırgınım.
Ya ben çok ataerkil bi insanım herhalde bir erkeğin kariyeriyle işiyle ilgili kendi eksikliğini kadının üzerine atması nedir yahu benim bildiğim erkek korur kollar evine bakar kadın evin içini idare eder çalışıp çalışmamak kadının kendi isteğine kalmış bir durum ya ben bi ilişkide bu erkek egemenliğini yakalayamayınca zaten soğuyorum bende mi acayiplik var kimiside böyle şart koşuyor çalışacaksın diye o zaman çocuğuda birlikte doğuralım yemekleri ve temizliğide birlikte yapalım
işte sorun orda senin ihtiyacın olduğunda oda sana yardım edecek sanıyorsun halbuki etmeyecek. Telefonunu silmek işe yarıyormu bilmem ben sildim ayrıca başka biriyle görüşmek şu anda suni teneffüs gibi gerçek bir rahatlama hali değil yeni biriyle görüşmek için önce acını derinden yaşa hoş ben bu süreçte beni seven biriyle görüştüm o sırada üzüntüm azaldı iştahım arttı bana iyi geldi ama bir süre sonra ona karşı duygularımın ciddi bi birliktelik için yetmediğini anlayınca ayrıldım ve eski ruhsuz üzüntülü takıntılı halime geri döndüm. Akşamda kandildi bol bol dua ettim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?