Ya ben çok ataerkil bi insanım herhalde bir erkeğin kariyeriyle işiyle ilgili kendi eksikliğini kadının üzerine atması nedir yahu benim bildiğim erkek korur kollar evine bakar kadın evin içini idare eder çalışıp çalışmamak kadının kendi isteğine kalmış bir durum ya ben bi ilişkide bu erkek egemenliğini yakalayamayınca zaten soğuyorum bende mi acayiplik var kimiside böyle şart koşuyor çalışacaksın diye o zaman çocuğuda birlikte doğuralım yemekleri ve temizliğide birlikte yapalım
ben o kadar ataerkil değilim.
biraz yaptım poposu kalktı hemen zaten. mesela evini kapatmamıştı ben orda çalışıyordum. bi yandan evi temizledim çünkü leeeeeeeeeşşşşş gibiydi. annesi ve temizlikçi bile yatağın altını silmemiş seenelerdir bir avuç toz kaplamış pislik doluydu midem bulandı. başka hiçbir kadın yapmaz bunu.
yine o tus çalışırken ben de ona yemek vs yapıyordum, ama bunu ömür boyu ben yapacağım diye yapmadım. benim ihtiyacım olunca da o yardım eder diyordum, öyle sanıyordum.
yardım etmek şöyle dursun adam köstek oldu senelerce.
kızlar boynumda pişik gibi bişi oldu geçiremiyorum ya, korkuyorum sonunda hasta ettim kendimi diye, umarım sedef yada onun gibi bir şey değildir. çok kötü görünüyor
of.
çamaşırlarım birikti bi fasıl yıkattım nuhneviden kalma çamaşır deterjanı kalmış evde bozulmuş mu nedir, biraz klorakla yıkatayım ki işte bakteri yükü azalsın dedim yıkattım kapağı bi açtım leş gibi kokuyor makine.
tabi o kadar uzun süredir ben yıkatmıyorum ki çamaşır hep makineyi dezenfekte ederdim yıkamadan kapağını, deterjan haznesini yıkardım, boş bi şekilde çamaşır suyu ile çalıştırırdım ondan sonra yıkardım. annem gerçekten çok kötü yıkıyor çamaşır, hatta bu boynumdaki bile onun yüzünden oldu bence çünkü 2 aydır çamaşırlarımı o yıkıyor, allah bilir nası yıkadı. sırf bu yüzden kendim kendi çamaşırlarımı yıkamaya başlamıştım senelerdir bu tarz saçma cilt hastalıklarım olmuyordu. of çok bıktım artık bu aileden ya.
sonra beni fazla titiz olmakla suçluyor. ya ben fazla titiz değilim ki normalim bence. çamaşır makinesini tepeleme doldurup azıcık deterjanla yıkayıp sonra onları bekletip makinede pis çamaşır ipine asmak mı normal allaşkına ya.
bu kadar pis insanla yaşayınca insan okb li gibi oluyor, nereye dokunsam pis çünkü. bıktım.