- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.561
Yalniz hissetme durumu bende de ayni. Onceden de yalnizdim ama bu daha farkli nasil bir bosluktur nasil bir histir. Ben ittim o kadina diyosunya.ayni seyi ben de dusundum hep.benim hatalarim da vardi. Ama ne olursa olsun karakterli bir insan olsaydi bunu yasatmazdi. Seni cok iyi anliyorum. Benimde icim agliyor. Gozumden yas gelmesin kimse anlamasin diye icime akitiyorum. Rabbim bize yardim etsin. Inan bela falan okumuyorum. Hala seviyorum belki herseye ragmen içinde iyi olan bir tarafi vardir dyip o kismini seviyorum. Ama acimasizdi cok. Onun aklin bile gelmiyorumduroysa gunun her ani aklimda. Yeni bir baslangic yapmayi o kadar cok istiyorum ki ama gucum yok sanki. Sanki butungucumu ona tuketmisim.
Hadi bakalim:) ben hala aci ceken kiz modundayim. Hevet acımasız olmak lazımmış hayatta zaten.
ben fazla vicdanlıyım akılsız boyutunda. bu bana ders oldu. beni aşağı çeken insanı yanımda barındırmayacağım artık
ama onun da iyi olmadığına eminim. bazen hepsiburadaya bişey için giriyorum onun hesap görünüyor giriş yapmıyorum ama baktığı şeyler görünüyor kendini abuk subuk şeylerle avutmaya çalışıyor anlaşılan. tuhaf tuhaf şeyler alıyor eğleniyorum resmen.
bu arada kendi adıma bazı adımlarda bulundum. telefonunu vs silmiştim zaten. whatsapp konuşmamız duruyordu kaç senelik... orda fotolar konuşmalar... şöyle bi geçen baktım hep x hocayla oturuyoruz x abiyle makale yazıyoruz mesajları acaba yalan mıydı dedim
sonra dedim boşver.
bu arada sosyal medyada bikaç fake takipçim var :)
eminim ki biri ex kankam, biri bu aldattığı kadın, biri de ex.
uzun uzun anlatmayayım ama ex hiç bilmez sosyal medyayı o yüzden fake olduğu çok belli bi hesap var kesin odur. bi tek ben ekliyim fotosu yok vs.
ex kankam dediğim de sınıftan bi kızın adına benzetmiş adını bizim sınıftan insanları eklemiş ama o kızın yakın arkadaşlarını eklememiş ortaya çıkmamak için.
o kadın da bana başka bi hesabım vardı şifresini unutmuştum yeni açabildim ona bile istek yollamış bölümünden kişileri de eklemiş :) yani kim o bölümden kişileri fake bi hesaba ekler ki başka. belki bu ex de olabilir emin değilim.
böyle yani. ben de mutlu mutlu paylaşımlar yapıyorum düşman çatlatmaca. aslında içimde mutsuzum ama sırf çatlatmak için yaptığım şeyler bana dolaylı olarak mutluluk veriyor. bu da bana iyi geliyor açıkçası. yani hiç yoktan iyidir.
arada bi pms atlattım o sırada biraz kötü oldum sporu bıraktım biraz mecburen evde takıldım ondan oldu galiba.
bugün bi dostumla görüşücem. bana plan yapıcaz biraz.
bi de telefonumu hatlıya geçirmem lazım kontürden bıktım. acaba numaramı değiştirsem mi diyorum.. ama sonra diyorum amaaan boşver.
Hadi bakalim:) ben hala aci ceken kiz modundayim. H
evet acımasız olmak lazımmış hayatta zaten.
ben fazla vicdanlıyım akılsız boyutunda. bu bana ders oldu. beni aşağı çeken insanı yanımda barındırmayacağım artık
ama onun da iyi olmadığına eminim. bazen hepsiburadaya bişey için giriyorum onun hesap görünüyor giriş yapmıyorum ama baktığı şeyler görünüyor kendini abuk subuk şeylerle avutmaya çalışıyor anlaşılan. tuhaf tuhaf şeyler alıyor eğleniyorum resmen.
bu arada kendi adıma bazı adımlarda bulundum. telefonunu vs silmiştim zaten. whatsapp konuşmamız duruyordu kaç senelik... orda fotolar konuşmalar... şöyle bi geçen baktım hep x hocayla oturuyoruz x abiyle makale yazıyoruz mesajları acaba yalan mıydı dedim
sonra dedim boşver.
bu arada sosyal medyada bikaç fake takipçim var :)
eminim ki biri ex kankam, biri bu aldattığı kadın, biri de ex.
uzun uzun anlatmayayım ama ex hiç bilmez sosyal medyayı o yüzden fake olduğu çok belli bi hesap var kesin odur. bi tek ben ekliyim fotosu yok vs.
ex kankam dediğim de sınıftan bi kızın adına benzetmiş adını bizim sınıftan insanları eklemiş ama o kızın yakın arkadaşlarını eklememiş ortaya çıkmamak için.
o kadın da bana başka bi hesabım vardı şifresini unutmuştum yeni açabildim ona bile istek yollamış bölümünden kişileri de eklemiş :) yani kim o bölümden kişileri fake bi hesaba ekler ki başka. belki bu ex de olabilir emin değilim.
böyle yani. ben de mutlu mutlu paylaşımlar yapıyorum düşman çatlatmaca. aslında içimde mutsuzum ama sırf çatlatmak için yaptığım şeyler bana dolaylı olarak mutluluk veriyor. bu da bana iyi geliyor açıkçası. yani hiç yoktan iyidir.
arada bi pms atlattım o sırada biraz kötü oldum sporu bıraktım biraz mecburen evde takıldım ondan oldu galiba.
bugün bi dostumla görüşücem. bana plan yapıcaz biraz.
bi de telefonumu hatlıya geçirmem lazım kontürden bıktım. acaba numaramı değiştirsem mi diyorum.. ama sonra diyorum amaaan boşver.
Daha 2- 3. Ama dedigim gibi benimki evli artik. Ve ben omrumun sonuna kadar bu aciyla yasayacakmisim gibi geliyor.ben de merak etme :)
kaç ay oldu ayrılalı sen
bence bu ve bunun gibi önemsiz detaylara artık takılmaman gerekir. hatta sana bir öneri,bütün o fake hesapları engelle.
bir daha benim bu insanla işim olmaz cümlesini sen dile getirmiştin , ''göstermelik'' değil de kendin için bir şeyler yap artık
Daha 2- 3. Ama dedigim gibi benimki evli artik. Ve ben omrumun sonuna kadar bu aciyla yasayacakmisim gibi geliyor.
girlboss mesajların hepsini okuyamadım baya uzun olduğu için 9 yıllım sevgilinden ayrılmışsın neden ayrıldığını yazdınmı üzüldüm belki geri döner 3 yıl sonra geri dönenler oluyomuş
o zaman en kısa zamanda atlatırsın inşallah
kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
Benim de 8 yıllık ilişkim bitti hemde öyle kolay bir şekilde değil aramızda birliktelik geçmişti ve ben bunu bir türlü sindiremiyordum sürekli ağlıyordum bir süre sonra o da sıkıldı bu durumdan ve benden ayrıldı her gün yalvarıyordum küfürler ediyordu beni sevmediğini söylüyordu üstelik bu durum özgüvenimi iyice sarsmıştı yaklaşık 3 yıl işsiz kaldım KPSS ye hazırlandım ve atandım sonrasında beni aradı özür diledi ama içimde ona dair kırıntı Bile kalmadı çok zor günler geçirdim ama İnan bana bir şekilde geçiyor ve alışıyorsun sadece zamana bırak ve kendini oyalayacak bir şeyler bul bir işe gir veya kursa git insanların içinde ol geçer diyemiyorum hayatında büyük bir boşluk oluyor umarım en iyi şekilde atlatırsın
ben o kadar çok kötüydüm ki sürekli arayıp yalvarıyordum beni engelliyordu arkadaşlarıma aratıyordum engeli kaldırsın benimle konuşsun diye ama çok üzüntülü bir süreçti sonra bir anda aramayı kestim bir süre sonra kendisi aradı ama bende hiç bir şey kalmamıştı iyi ki birlikte olmamışsın yoksa daha büyük pişmanlıklar duyardın benim öyle olmuştu bütün hırsını kızgınlığını derslerden çıkarmaya ve hiç bir şey düşünmemeye çalış biliyorum çok zor ama zamanla alışıyorsun ki senin 3.5 ay olmuş bu kadar dayanmışsın emin ol bundan sonrası daha kolay olacak yalnız kaldıkça daha zor atlatırsın bir şeylerle uğraşıp kendini meşgul etmen gerek hiç kimse daha değerli değil senden aslında o seni kaybetti zaman hepimiz için değerli senin verdiğin emeği zamanı bir çırpıda silen insandan hiç hayır bekleme yoluna bak belkide böylesi daha hayırlıdır hiç bilemezsin
ben hiç yalvarmadım. ama ilk ayrıldığımızda ve görüştüğümüzde barışmak istediğimi biliyordu.
evet ona çok emek verdim oysa bana pek vermedi açıkçası. bunu nası silebildi inanamıyorum. resmen bir çırpıda bütün hayatını değiştirdi. evini arabasını bile bırakacak kadar geride üstelik.
yani bu kadar mı eksiktim hayattan ki beni bir çırpıda silebildi bunun sitemi içerisindeyim şu anda.
yalnız kalmamaya çalışıyorum şu amda hiç ders çalışmıyorum zaten bari moralim yüksek olsun dedim.
hırsım sinirim üzüntüye ve çöküntüye bıraktı biraz kendisini. bu da enerjimi düşürüyor haliyle.
Çok haklısın bende aynı süreçlerden geçtiğim için anlıyorum seni ama ne yazık ki giden gitmiş ki dönse bile hiç bir şey eskisi gibi olmuyor aslında ilişkinin başında kişi kendisini belli ediyor ama biz bazı şeyleri görmezden gelerek uzattıkça
Uzatıyoruz sonra böyle büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz malasef acı çekeceksin bu durumu sorgulayacaksın ancak bunu en aza indirmeye çalış bende ilk zamanlar bırak evden çıkmayı yataktan zor çıkıyordum dilerim hakkında en hayırlısı olur tez zamanda atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?