Ölüyorum

Aileler barıştı.Araları düzeldi.Evledikten 1 yıl sonra barıstılar
Kacarak evlenmissin esinin yaninda olmasi lazim.Ama hayat secimlerden olusuyor ve her secimin bedeli var iyi veya kotu.Secim yaptim ve arkasinda olmam lazim demelisin.Sen de calisabilirsin esinle arani daha iyi yapabilirsin cocuk olayini sonra dusun bunlar daha onemli.

Çünku bizim imkanımız hep böyle kalacak.5 senedir bekliyorum durumumz düzelir diye ama hep aynı. Bu Yüzdende cocuk çok istiyorum

Düsünmedim ama ben sadece anne olmak cocugumu büyütmek istiyorum
Dusunmediyseniz ben size yazayim olabilecekleri.
Esiniz cocuk aglamasina dayanamayacak,iki kucagina alip pispislamayacak,muhtemelen eve gec gelecek siz cocugu uyutmaya yedirmeye cebellesirken yaninizda olmayi kafasi kaldirmayacak. Hafta ici ,hafta sonuna karisacak sizin icin. Kasinizi biyiginizi almaya kolunuz kalkmayacak. Onu da gectim saciniza bir tarak vuramayacaksiniz,zar zor banyo yapacaksiniz,o sacinizdaki paket lastiginden yapilma topuzu banyodan banyoya acacaksiniz. Esiniz ne bir sohbet edecek sizinle ne de alip disari hava almaya cikacak sizinle. Gecim derdi varsa cocukla beraber iki katina cikacak, cepte paraniz yok evde viyaklayan bir cocuk ve ilgisiz koca ile kapali kalip delireceksiniz.

Bunlara hazir misiniz? Sadece anne olmak istemenizi anlayabiliyorum ama evdeki ilgisiz nikahli koca affedersiniz bir moka yaramazken degil. Yasiniz cok genc, bekleyin. Boyle adama cocuk yapmak akil kari bir is degil.

Düsünmedim ama ben sadece anne olmak cocugumu büyütmek istiyorum

Bencillik bu başka adı yok,vebaline girmeyin bir masumun. Eşiniz belli ki vurdumduymaz bir adam çocuk olduktan sonra düzelir gibi bir düşünceniz varsa düzelmez şimdiden garantisini vereyim.

Bencillik bu başka adı yok,vebaline girmeyin bir masumun. Eşiniz belli ki vurdumduymaz bir adam çocuk olduktan sonra düzelir gibi bir düşünceniz varsa düzelmez şimdiden garantisini vereyim.
Tam bencillik yazacaktım siz yazmışsınız.
Yazık sanki pazardan portakal istiyor.

İyi de canım eşin çocuk istemiyor ki istese seni tedavi ettirir. Toplum baskısına gelince de sana çocuk ile ilgili soru sorduklarında ‘eşim ve ben istemiyoruz’ diyip kestirip atabilirsiniz. Bence ailen eşinin bu tavırlarının farkında o yüzden tedavin için destek çıkmıyor. Bir de tavsiye ilgisiz adama şakın çocuk yapıcam diye kendini paralama sen ilgisizlikten nasıl üzülüyorsan o çocuk daha çok üzülecek.

Tabi çocuk da sizinle çeksin. Çünkü siz mutlaka anne olmalısınız.
Bu modeller hep aynı bacım. Çocuk olsun da isterse yari ac kalsın. Eğitimsiz kalsın önemli değil yani. Herkesin var çünkü. Onun neden olmasın?

öncelikle mağdur psikolojisinden çıkın
hayatınızı sizin seçimleriniz yönlendiriyor
kaçarak evlenirken ailenizi nasıl arkanızda bırakma iradeniz vardı, şimdi de aileniz size yarim etmeme iradesi gösteriyor
sağlık konusunda belki tavır değiştirilebilir ama yine de zorunda değiller. hastaliginiz ölümcül değil bebek sahibi olmak için... ki eşinizle ilişkinizi anlattığınıze göre olmamasi belki de sizin icin bir rahmettir. bir de o gozle bakin. bu muskul halinizi cocugin sorumlulugu da eklenince hayat toz pembe olmayacak çocukla.
Allah kolaylık versin

5000 liranız bile yok, kocanız ne idüğü belirsiz biri ve çocuk mu istiyorsunuz? Psikologa gidin tüp bebek yapmaya çalışmak yerine ve kendinize bir hayat kurun. KENDİ HAYATINIZ. Aklınız, eliniz, kolunuz var, gidin çalışın.
Her şeyi kocaya bebeğe endeksleyince işte insanlar böyle abartılı triplere giriyor. Get a life bacım ya.

24 yaşında kadınsınız. Kendi paranızı kazanabilirsiniz. İlgisiz bir kocaya çocuk bence de yanlış ama onu ne desek anlamayacaksınız. Çocuk iyi giden evlilikler için bile büyük bir sınavdır. O kadar söyleyeyim. Ancak şimdi 5000 tl bulamıyorsunuz. Çocuğun masraflarını nasıl karşılayacaksınız? Onu da mı biriler versin diye bekliyorsunuz?

Çünku bizim imkanımız hep böyle kalacak.5 senedir bekliyorum durumumz düzelir diye ama hep aynı. Bu Yüzdende cocuk çok istiyorum
O zaman biraz fedakarlik.yapacaksin
Kimse size tup bebek parasi vermiyor diye ölmeyi dusunecegine basinin caresine bakmalisin.

Ise girersin esine de ..ben maasimi biriktiricem bu boyle bil.diye rest cekersin.

Paranla yaparsin bebek

O zaman ablacım kırıp dizini oturacaktın,kocaya kaçmayacak bu imkansızlıklarla dolu hayata evet demeyecektin. Şimdi bu zor şartlara bir de çocuk ekleyerek onu da sefalete mahkum etmeye ne hakkın var ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…