- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Dilara lavanta
-
Kacarak evlenmissin esinin yaninda olmasi lazim.Ama hayat secimlerden olusuyor ve her secimin bedeli var iyi veya kotu.Secim yaptim ve arkasinda olmam lazim demelisin.Sen de calisabilirsin esinle arani daha iyi yapabilirsin cocuk olayini sonra dusun bunlar daha onemli.Aileler barıştı.Araları düzeldi.Evledikten 1 yıl sonra barıstılar
Çünku bizim imkanımız hep böyle kalacak.5 senedir bekliyorum durumumz düzelir diye ama hep aynı. Bu Yüzdende cocuk çok istiyorumBen de bunu anlamıyorum ya. Adam ilgisiz para yok imkan yok çocuk istiyorum. Çünkü herkes anne ben de anne olmalıyım. Allah aşkına eve kedi almıyorsunuz bir çocuğun hayatı, geleceği söz konusu. bu bencillik niye? Çalışmıyorsun bile. Yarın eşine bir şey olsa o çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsun? Kusura bakma ağır oldu ama gerçekten biraz düşün bence.
Dusunmediyseniz ben size yazayim olabilecekleri.Düsünmedim ama ben sadece anne olmak cocugumu büyütmek istiyorum
Düsünmedim ama ben sadece anne olmak cocugumu büyütmek istiyorum
Çünku bizim imkanımız hep böyle kalacak.5 senedir bekliyorum durumumz düzelir diye ama hep aynı. Bu Yüzdende cocuk çok istiyorum
Tam bencillik yazacaktım siz yazmışsınız.Bencillik bu başka adı yok,vebaline girmeyin bir masumun. Eşiniz belli ki vurdumduymaz bir adam çocuk olduktan sonra düzelir gibi bir düşünceniz varsa düzelmez şimdiden garantisini vereyim.
Bu modeller hep aynı bacım. Çocuk olsun da isterse yari ac kalsın. Eğitimsiz kalsın önemli değil yani. Herkesin var çünkü. Onun neden olmasın?Tabi çocuk da sizinle çeksin. Çünkü siz mutlaka anne olmalısınız.
Eşim düzelsin diye değil ama bizim maddi durumumuz belliBencillik bu başka adı yok,vebaline girmeyin bir masumun. Eşiniz belli ki vurdumduymaz bir adam çocuk olduktan sonra düzelir gibi bir düşünceniz varsa düzelmez şimdiden garantisini vereyim.
O zaman biraz fedakarlik.yapacaksinÇünku bizim imkanımız hep böyle kalacak.5 senedir bekliyorum durumumz düzelir diye ama hep aynı. Bu Yüzdende cocuk çok istiyorum
O zaman ablacım kırıp dizini oturacaktın,kocaya kaçmayacak bu imkansızlıklarla dolu hayata evet demeyecektin. Şimdi bu zor şartlara bir de çocuk ekleyerek onu da sefalete mahkum etmeye ne hakkın var ?!Çünku bizim imkanımız hep böyle kalacak.5 senedir bekliyorum durumumz düzelir diye ama hep aynı. Bu Yüzdende cocuk çok istiyorum
Bu modeller hep aynı bacım. Çocuk olsun da isterse yari ac kalsın. Eğitimsiz kalsın önemli değil yani. Herkesin var çünkü. Onun neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?