Ölüyorum

Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle

Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Nerede yaşıyorsunuz siz ya ? 24 yaş daha evlilik için bile bence erken bir yaş,24 yaşında anne olmadığınız için sizle dalga mı geçiyorlar ? Ana-baba evinden sonra girdiğiniz ortam şahane cidden. Sorumsuz bir eş,dalga geçen bir çevre...

Siz çocuktan önce “yaşam detoksu”na girin. Sizinle dalga geçenleri, sizi eleştirenleri, size kendinizi kötü hissettiren tüm kişileri hayatınızdan çıkarın.

Sen dalga gecmelerini takma sanki evini gecindiren sikinti ceken onlar.Onlarin hayati cok iyi sanki.Agzi olan konusuyor dogru oldugundan degil.Biz nasil millet olduk ya insanlarin cocuk sahibi olmamasiyla dalga gecmek de ne??

herkes sormuş da adama çocuk neden diye.
çocuk niye adama yapılıyor orasını da ben anlamadım
hiçbir erkek çocuk diye ölmüyor ki adama yapılsın o çocuk.
konu sahibi kimse size çocuk yapın diye para vermek zorunda değil

Düşünceniz çok bencilce mutsuz ve ilgi yoksunu bir yuvaya, siz istiyorsunuz diye bir bebek getirmek,dahası para yok imkan yok,hastalansa hastaneye uzak okul uzak sosyal aktivite yok,kendinize mahkum arkadaşımı istiyorsunuz,bebek sahibi olmak her kadının hakkı tamam ama ya sonrası......

Böyle bir şeyle dalga geçenler cahil insanlardır. Sen de bu cahilliğe uyma. Bi kere zaten önce iş bulmalısın kendine. Belli ki kocan güvenilir biri değil. Daha gençsin iş bulma imkanın daha fazla. Yaşlanınca daha zordur. Kendi paranı kazan önce çocuk derdine düşeceğine. Cahillere uyma.

Siz çocuktan önce “yaşam detoksu”na girin. Sizinle dalga geçenleri, sizi eleştirenleri, size kendinizi kötü hissettiren tüm kişileri hayatınızdan çıkarın.
Elalem için koca vasfında olmayan bir adamdan illa çocuk yapmak isteyen biri sence şu yazdığın mesajı hayata geçirebilir mi

Elalem için koca vasfında olmayan bir adamdan illa çocuk yapmak isteyen biri sence şu yazdığın mesajı hayata geçirebilir mi

Belki bir anda bir aydınlanma gelir. Ben ne yapıyorum der. Burdaki yüzlerce kadın haklı der. Ne bileyim ya. İsterse yapar bence.

Kızım sen aklını başına topla. Psikolojin normal değil. Nedir bu 19 yaşında koşa koşa kocaya kaçmışsın, paran yok, mesleğin yok, kocan kötü SENİN DERDİN DE BEBEĞİM OLMUYOR.

Ben 19 yaşında 3 dil bilerek yurt dışında kendi evimi kurmuştum, otur bunları düşün. Kendine bak biraz ya. Kendine gel daha doğrusu. Hayat bu değil. Senin ne çevren var ki senle dalga geçiyorlar? Aptal saptal konu komşu.

Allah aşkına çıldırıcam ya. Evlenmeye, okumaya yazmaya falan aklın varsa I.Q. n belli bir seviyededir, kullan o beyni lütfen.

Çok da sert olmasak mı acaba hanımlar :) Belli ki kardeşimiz zaten üzgün.
Rabbim hayatınızı en kısa zamanda yoluna koysun inşallah.Bu dünyada herkes bir imtihan oluyor,herkes sınanıyor.Emin olun sizin gibi derdi olan bir çok kadın vardır.
Mesleğim yok diyorsunuz ama illa belli bir mesleğe sahip olmanıza gerek yok.Evde yapılabilen işler de vardır.Bir tanıdığım evde nikah şekeri yapıp satıyordu.Bebek istiyorsanız ilk önce ona uygun bir ortam hazırlamalısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…