- 21 Ocak 2018
- 34
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Dilara lavanta
-
Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle5.000 ne parasidir? tup bebekmi? doktorlar ne diyo durumunuza? yillarca cocugu olmayanlar var, sizin gibi yapmiyolar, bu kadar abartmak cok degilmi? Bu kadar uzulmek saglamliginiza zarardir. Ne diyeyim insALLAH en kisa zamanda dogal yolla hamile kalirsiniz ...
Sen kendin için istemiyorsun ki çocuğuEvet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Nerede yaşıyorsunuz siz ya ? 24 yaş daha evlilik için bile bence erken bir yaş,24 yaşında anne olmadığınız için sizle dalga mı geçiyorlar ? Ana-baba evinden sonra girdiğiniz ortam şahane cidden. Sorumsuz bir eş,dalga geçen bir çevre...Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Siz çocuktan önce “yaşam detoksu”na girin. Sizinle dalga geçenleri, sizi eleştirenleri, size kendinizi kötü hissettiren tüm kişileri hayatınızdan çıkarın.Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Sen dalga gecmelerini takma sanki evini gecindiren sikinti ceken onlar.Onlarin hayati cok iyi sanki.Agzi olan konusuyor dogru oldugundan degil.Biz nasil millet olduk ya insanlarin cocuk sahibi olmamasiyla dalga gecmek de ne??Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
24 yasinda cocugun yok diye insan icine cikamiyor musun?Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Bi laf vardır fare geçemediği yerde kuyruğuna kabak bağlamış..Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Elalem için koca vasfında olmayan bir adamdan illa çocuk yapmak isteyen biri sence şu yazdığın mesajı hayata geçirebilir miSiz çocuktan önce “yaşam detoksu”na girin. Sizinle dalga geçenleri, sizi eleştirenleri, size kendinizi kötü hissettiren tüm kişileri hayatınızdan çıkarın.
Elalem için koca vasfında olmayan bir adamdan illa çocuk yapmak isteyen biri sence şu yazdığın mesajı hayata geçirebilir mi
Haklısın isterse yapar ama isterseBelki bir anda bir aydınlanma gelir. Ben ne yapıyorum der. Burdaki yüzlerce kadın haklı der. Ne bileyim ya. İsterse yapar bence.
Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor larneyinle dalga geçiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?