- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi Dilara lavanta
-
Peki doktorlara gittinizmi? Sorununuz ne peki? İnsanlari niye takiyosunuz ki. Umursamayin kimseyi. Benim arkadasimin da 5 yildir bebegi olmuyo. Ama sizin gibi kendini yipratmiyo, kimseyi de takmiyo. Sakın kimseyi umursamayin ...Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Çok da sert olmasak mı acaba hanımlar :) Belli ki kardeşimiz zaten üzgün.
Rabbim hayatınızı en kısa zamanda yoluna koysun inşallah.Bu dünyada herkes bir imtihan oluyor,herkes sınanıyor.Emin olun sizin gibi derdi olan bir çok kadın vardır.
Mesleğim yok diyorsunuz ama illa belli bir mesleğe sahip olmanıza gerek yok.Evde yapılabilen işler de vardır.Bir tanıdığım evde nikah şekeri yapıp satıyordu.Bebek istiyorsanız ilk önce ona uygun bir ortam hazırlamalısınız :)
Neden illa çocuk diye kendini parçalıyorsun eşim ilgisiz diyorsun ne çocuğu daha 5 bin lik ilaç alamıyorsunuz o çocuğa kim bakacak? Eşinde destek olmuyormuş zaten neden bu ısrar anlamadım ben olsam annen baban bende destek olmamHerkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
Haklısın isterse yapar ama isterse
Konu sahibi şu anda elalemin çenesini kapatma derdinde ona kanalize olmuş.
Takmamak mümkün değil.Cocuklu aileler gelir laf sokar benı arayan herkes yok mu gebelik diye sorar.Birde kimse bilmiyorum ki ilac alamıyorum diye cocuk olmuyor kendı ailem ve eşimin ailesı hariçPeki doktorlara gittinizmi? Sorununuz ne peki? İnsanlari niye takiyosunuz ki. Umursamayin kimseyi. Benim arkadasimin da 5 yildir bebegi olmuyo. Ama sizin gibi kendini yipratmiyo, kimseyi de takmiyo. Sakın kimseyi umursamayin ...
Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor lar
Calıstım ben bir ay 1.000 lira aldım sonra tasınmak zorunda kalınca işten ayrıldımİş bul çalış önerisine verdiği cevaptan (BAHANEDEN) belliydi aslında ama...
Hem mesleği yokmuş, hem uzakmış (!)
Sanki çalışan herkesin bir mesleği var, herkesin işi evine yakın...
Ama olsun. Bugün harekete geçmez belki ama kafasında bugün soru işareti oluşur, yarın öbür gün icraat gerçekleşir.
Her şey imtihan her şey kader. Bıktım ya biraz da insanlar seçimlerinin arkasında dursun. Nesi imtihan, hanfendi kendisi seçmiş kocayı kaçmış. Hala da çocuk istiyor.
Çocuğunuz olur hastalanır bu imtihandır, çalışırsınız ama işleriniz yolunda gitmez bu imtihandır. Ama bu değil ya, bu bile isteye ateşe yürümek, yanında da ateşe atılacak çocuk istiyor ki Türkiye'deki psikolojisi bozuk sefil insan sayısı artsın.
Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor lar
Ama para bırıktırıncede eşim benden istıyor bende veriyorum ve parayı bırıktırmiyorumCalıstım ben bir ay 1.000 lira aldım sonra tasınmak zorunda kalınca işten ayrıldım
.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.
Calıstım ben bir ay 1.000 lira aldım sonra tasınmak zorunda kalınca işten ayrıldım
Bana verdiği harclıkları bırıktırip altın yaptım bprcum var dedı mecburi verdim.ama geri alamadımAma para bırıktırıncede eşim benden istıyor bende veriyorum ve parayı bırıktırmiyorum
İmtihan derken bebeğinin olmamasından,yeterli bir güç bulamamasından bahsettim :) Tabii ki,hanımefendi keşke kaçmasaydı.Ailelerinin istediği gibi bir evlilik olsaydı..Bilemeyiz
Bana verdiği harclıkları bırıktırip altın yaptım bprcum var dedı mecburi verdim.ama geri alamadım
Bu da bir yanlis biriktirdigini niye veriyorsun verme.O niye borc yapiyor onun da kendini bilmesi ve gereksiz borc yapmamasi lazim.Bana verdiği harclıkları bırıktırip altın yaptım bprcum var dedı mecburi verdim.ama geri alamadım
Bana verdiği harclıkları bırıktırip altın yaptım bprcum var dedı mecburi verdim.ama geri alamadım
Peki böyle bir adamla çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsun? Borç için elinden paranı alır daha kendi borcunu kapatacak parası yok sırf millet sana gülmesin diye ileride o cocuğa gülecekler istediğini alamayaacaksınız onunla dalga geçecekler sana gülenlere diyemiyor musun durumumuz yok siz mi bakacaksınız çocuğa diyeBana verdiği harclıkları bırıktırip altın yaptım bprcum var dedı mecburi verdim.ama geri alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?