Ölüyorum

Evet tüp bebek parası.Ama artık insan içine cıkamaz oldum.Herkes ama herkes dalga geçiyor benimle
Peki doktorlara gittinizmi? Sorununuz ne peki? İnsanlari niye takiyosunuz ki. Umursamayin kimseyi. Benim arkadasimin da 5 yildir bebegi olmuyo. Ama sizin gibi kendini yipratmiyo, kimseyi de takmiyo. Sakın kimseyi umursamayin ...

Her şey imtihan her şey kader. Bıktım ya biraz da insanlar seçimlerinin arkasında dursun. Nesi imtihan, hanfendi kendisi seçmiş kocayı kaçmış. Hala da çocuk istiyor.
Çocuğunuz olur hastalanır bu imtihandır, çalışırsınız ama işleriniz yolunda gitmez bu imtihandır. Ama bu değil ya, bu bile isteye ateşe yürümek, yanında da ateşe atılacak çocuk istiyor ki Türkiye'deki psikolojisi bozuk sefil insan sayısı artsın.

Neden illa çocuk diye kendini parçalıyorsun eşim ilgisiz diyorsun ne çocuğu daha 5 bin lik ilaç alamıyorsunuz o çocuğa kim bakacak? Eşinde destek olmuyormuş zaten neden bu ısrar anlamadım ben olsam annen baban bende destek olmam

Haklısın isterse yapar ama isterse
Konu sahibi şu anda elalemin çenesini kapatma derdinde ona kanalize olmuş.

İş bul çalış önerisine verdiği cevaptan (BAHANEDEN) belliydi aslında ama...
Hem mesleği yokmuş, hem uzakmış (!)

Sanki çalışan herkesin bir mesleği var, herkesin işi evine yakın...

Ama olsun. Bugün harekete geçmez belki ama kafasında bugün soru işareti oluşur, yarın öbür gün icraat gerçekleşir.

Peki doktorlara gittinizmi? Sorununuz ne peki? İnsanlari niye takiyosunuz ki. Umursamayin kimseyi. Benim arkadasimin da 5 yildir bebegi olmuyo. Ama sizin gibi kendini yipratmiyo, kimseyi de takmiyo. Sakın kimseyi umursamayin ...
Takmamak mümkün değil.Cocuklu aileler gelir laf sokar benı arayan herkes yok mu gebelik diye sorar.Birde kimse bilmiyorum ki ilac alamıyorum diye cocuk olmuyor kendı ailem ve eşimin ailesı hariç

Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor lar

ee ben de 6.5 senelik evliyim, yap bi tane diyenlere zamanı var diyorum
milletin ağzını sen kapatacaksın
yarın çocuğun olunca da başka şeyle dalga geçerler
bunun sonu yok ki

Calıstım ben bir ay 1.000 lira aldım sonra tasınmak zorunda kalınca işten ayrıldım

İmtihan derken bebeğinin olmamasından,yeterli bir güç bulamamasından bahsettim :) Tabii ki,hanımefendi keşke kaçmasaydı.Ailelerinin istediği gibi bir evlilik olsaydı..Bilemeyiz

Kaç sene oldu yap bi tane. olmuyor mu niye olmuyor. Ve sonra da kendı aralarında guluyor lar

kardeşim size ne de geç. Herkes konuşur. Senin önceliğin bu mu olmalı otur düşün. Çocuğu sefaletin içinde mi büyüteceksin. Ona ne imkan verebileceksin maddi manevi. Sen önce çalış, iş bul. Ailenle aranı düzelt. Kocanla meseleni otur konuş. Bunlar olmadan çocuk diye tutturman bencillik. Çocuğun da günahına girme yazıktır.

.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.

Bence sizin sorununuz burda. Bebeğiniz olunca işe yarayacağınızı düşünüyorsunuz.
İşe yaramadığınız için bu kadar depresyona girmişsiniz. Evliliği de işe yaramak olarak gördünüz muhtemelen. Ama burada insanlar size çıkış yolu gösteriyor ÇALIŞ DA İŞE YARA diye. Reddediyorsunuz.

İmtihan derken bebeğinin olmamasından,yeterli bir güç bulamamasından bahsettim :) Tabii ki,hanımefendi keşke kaçmasaydı.Ailelerinin istediği gibi bir evlilik olsaydı..Bilemeyiz

Bence bebeğinin olmaması imtihan değil, paraları yok yani o sefalette çocuk nasıl büyüsün? Çocuk hastalansa falan çıkaracak paraları yok. Zaten gençler daha. Maddi-manevi olgunluğa ulaşınca yapsınlar bir zahmet.

Bana verdiği harclıkları bırıktırip altın yaptım bprcum var dedı mecburi verdim.ama geri alamadım
Peki böyle bir adamla çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsun? Borç için elinden paranı alır daha kendi borcunu kapatacak parası yok sırf millet sana gülmesin diye ileride o cocuğa gülecekler istediğini alamayaacaksınız onunla dalga geçecekler sana gülenlere diyemiyor musun durumumuz yok siz mi bakacaksınız çocuğa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…