Ölüyorum

Ya neden böyle sınız. Ailem tabiki biliyor tedavi olmadığımı.Ama akrabalar herkes sanıyor ki ben tüp bebek bile yapıyorum olmuyor.Bende diye miyorum ki para yok diye olmuyor.Ben konusunca tedavi olsanda nasip te yok ta olmaz

Surekli kendini alintiliyorsun.

Hayatinin amaci cocuk olmamali diyoruz israrla ama hala para vermiyorlar diye aglaniyorsun.

Adam senle ilgilenmiyor, derdine derman bulmuyor; çalıştırıyor kole gibi elinden parani aliyor, sen hala bu adama bir cocuk yapamiyorsun diye kendini onemsiz, kotu , olmesi gereken biri gibi hissediyorsun oyle mi?

Bence de ya ciddi ciddi psikolojik bir hastasin sen
Ya da insanlardan para koparmak icin acilmis fake bir konu bu.

Baska aciklamasi yok.

Para iste
Para istemek degil,ama ben hastayım bunun farkın dayım ne yapabilirım psikiloha gitsem düzelir miyim

Bi tur bindirirsin artık? Çünkü ben de geceleri ağlıyorum kıçım hep otobüs koltuğu görüyor diye... Herkes benle dalga geçiyor.
Koltuk yüzü görüyorsa iyi
Ulaşım gerçekten çok büyük bir sıkıntı. Aslında kadınların araba kullanmasına teşvik gelmesi gerekiyor. Teşvik olarakta araba satışlarından vergi alınmasa ne güzel olur

Turuda atarız her zaman paylaşmak güzeldir

bence boşan çunkü öyle bir adamdan cocugun olsa ne olur olmasa ne olur Allahın vermediginde de bi hayir vardir

Diyelim ki 5000 verdiler ve cocugunuz dünyaya geldi. Sonra ne olacak? Cocuk hastalanacak, hadi diyelim onuda sigorta karşılasın. Büyüyecek, okula gidecek, kiminde renkli kalem, kiminde bot gorecek, bir ton oyuncak çıkmış hepsi dunya kadar para, puzzle bile 60tl idi. Oyuncağı bitse telefonu, makyaj malzemesi çıkacak. Cocuk istemeyen adam çocuğunun ihtiyaçlarını karsilar mi?

Belki taslanacagim ancak cocuklarini duygusal ve maddi yönden tatmin edemeyen aileler ciddi sorunlarla karsilasiyor. Baba sevgisi gormeyen kiz cocugu ilk sefkati gordugu erkeğe kaçıyor, baba sevgisi gormeyen erkek cocugu kadinlara kotu davraniyor vs vs. Saglikli aile ortami oluşturmadan cocuk sahibi olmayın

sadece işinize gelen mesajları okumasanız bizde size bunu diyoruz adam sizi takmıyor neden illa çocuk diye tutturuyorsun olunca düzelir mi sanıyorsun hayatınla ilgili tek amacın bu mu? Seni takmayan bir adamla çocuk yapıp kırıp dizini oturmak mı? Çek git ailenin yanına ne uğraşıyorsun sadece işine gelen mesajın işine gelen kısmına cevap veriyorsun ya da kendi kendine cevap veriyorsun ne sandın burada sana ayy ailen ne acımasız nasıl vermezler 5 bini deriz mi sandın biraz aklını başına al kurtar kendini birde ayağına çocuk dolama

Kocam ilgisiz, psikolojim bozuk, param yok, herkesten nefret ediyorum ama cocuk istiyorum...
Bu cesaret nerden geliyor?
Millet yillarca evliligim otursun, birikimimi yapayim, cocuguma iyi bir gelecek saglayacak kosullari saglayayim diye ugrasip didiniyor yine de 10 kere dusunuyor, sizin gibiler de evcil hayvan sahiplenir gibi, dogsun severik diye cocuk istiyor, şaka gibi.

Ben şöyle düşündüm.Bir bebeğim olsun karsılık sız gercek bir sevgi olur dedım. Çünkü herkes ten nefrret ediyorum kimsenn samimiyetine inanmiyorum
sen kendini, kocanı, aileni sevmezken bebek dediğimiz küçük insanı da sevemezsin. sadece sevdiğini zannedersin.
9 ay gebelik, lohusalık, düzensiz uyku, düzensiz eve sonsuz sabır lazım.

ve bir bebek en çok sevgi ve huzur dolu bir aileye ihtiyaç duyar.

Çocuk olunca düzelir mantığı ne zaman düzelecek merak ediyorum. Çocuk olunca hayatı daha da zorlaşan ben miyim tek acaba diye düşünüyorum

Tmm ailen yardim etse iyi olur ama mecbur deil. Sorumluluk alip evlenen kacalim diyen adam 5 bini mi bulamiyor? ailesinin ihtiyaci olsa yemez icmez bulurdu o parayi.. emin misin esinin bu cocugu istediginden..
Sen işe gir kimsenin Eline bakma.. ayrica bu 5 bini bulsan bitmeyecek canim tedavi surecinde tekrar lazm olcak sonra tekrar...
O yuzden işe gir..
Bu kadar uzuldugunu goren ama gormezlikten gelen adama cocuk verecegine emin misin bunuda iyi düsün...
Kendini bu kadar hırpalama üzme dünyanın sonu deil . Alay ediyor diyenlere halimden memnunum bi 5 yıl daha düşünmüyorum de . Fırsatını verme kimseye..

İyi de devlet hastane ya da universitelerinde çok uygun fiyata tüp bebek yapiyorlar. tabi rapor şartlarını taşıyorsaniz. 3 yillik evli olmak, hic cocuk sahibi olmamak, 2 aşılama, eşinizin ya da sizin sgkli olma vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…