Ölüyorum

Ben burada kimse den para yardımı istedim tek tek cevap yazıyorum

Oradaki para miktarını silersen samimiyetine inanabilirim, belli bir isteme stili yok ama altında gizliden "O para bulunursa işim tamam" mesajını almak zor değil.

Takinti haline getirmissin cocugu.
Eve dusuk zordur ben de yasadim hala uzulurum ama hayatinin gayesi yapmissin bu dusunceyi ve boyle dusundukce de israrla olmaz; olan tek sey psikolojine olur ki zaten psikolojin de harap.

Oncelikle senle ilgilenmeyen ese odul gibi bir cocuk istiyorsun oyle mi? Ne diyeyim bilemedim.

Daha sonra, insanlar hep konusur. Takmamayi duymamayi ogreneceksin.
Simdi hamile kalamazsin; "ay kisir galiba, falancanin kizi gerdek gecesi hamile kaldi." derler.

Hamile kalirsin; "ufacik karni var, kesin kiz olacak; falancalarin gelini pes pese uc erkek dogurdu." derler.

Dogurursun; "ay ufacik cocuk dogurdu, kibrit copu gibi. Benim oglum 4 kilo alti yuz elli gram dogdu, yaaaa" derler.

Sutun az gelir; " bi cocuk emzirmeyi beceremiyor ayol, cocuk ac yasiyor; benim sutum cesme gibi akardi" derler.

Hasta olur; "bakamadi, mundar etti cocugu cahil!" derler.

Okula baslar , okumayi hemen sokemez; "ay hasta mi acaba cocuk? Kime cekti ki boyle aptal oldu? Falancanin kizinin oglu gunde iki hikaye kitabi okuyormus, kurdele vermis ogretmeni." derler.

Ve bu ornekler uzaaaaaar gider.
Insanlar icin yasarsan, yasayamazsin.
Duymamayi ogrendigin gun mutlu olacaksin.

Diyorsun ki maddi durumum bu eeee 5000 lira nedir gidersin borç alırsın ama bunun sonu yok o çocuk hep masraf neyle nasıl gökten para yağmıyor kardeş Bezi maması giyeceği her ay doktor kontrolü bunları nasıl yapacaksın

Hanımlar bence çok sert konuşuyorsunuz..Yaptığını savunmuyorum ama zamanın da yapmış bir yanlış.Ayrıca buraya yazıp yardım istemesi de güzel bir şey.Lütfen bu kadar kırıcı olmayın

Evet
Evet o para hala olur sa tedavim olacak doğrudur

Valla pek çok öneride bulunulmuş, devlette bu kadar para istenmediği daha cüzi rakamlar istendiğini çok insan yazmış. Hepsine bir bahane yani 5000 lirayı burada birisi sana verse bütün her şey yoluna mı girecek hayatında? Sonrası ne olacak, o çocuğa neyle bakacaksın? 5000 5000 istemeye devam mı?

Ben para istemedim. Ben hasta oldum psikilojim zaten bozuk. kendimi dışlanmış hıssediyorum her anlamda

Kıymet para ile ölçülmez

Doktor bana çocuğun olmaz dediğinde yaşım küçük 30 a kadar beklerim acelem yok demiştim. 24 yaşında anne olmak için bu kadar acele etmenizin sebebi ne?

Gidin okuyun kendinizi geliştirin. Çocuk içinde paranızı kendiniz biriktirin. Beklenti içine girmeyin can sıkıntısı, aile ve eşten göremediğiniz sevgiyi, boşluğu çocukla kapatmanız doğru değil.

Ben para istemedim. Ben hasta oldum psikilojim zaten bozuk. kendimi dışlanmış hıssediyorum her anlamda
ve hala bu psikolojiye+bu kocaya bir cocuk yaparak onun da hayatini mahvetmek...

Cocuklar sorunlarimizin cozum yolu degildir.

Olan o masumlara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…