Omad diyeti tek öğün beslenme

esra1928

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2024
24
5
6
26
Evet arkadaşlar 7 ay oldu doğum yapalı başla bırak başla bırak artık bi dur diyelim kendimize 103 Le doğuma gittim ve kendi çabamla 74 kiloya indim eylülün 1 den beri tek öğün besleniyorum gerçekten çok hafifim sabah bir bardak su bir bardak sirekeli su içiyorum leslie yapıyorum akşama doğru 17:30 gibi yemeğimi yiyorum yedikten sonra da hiçbirşey ağzıma sürmüyorum yemekten birkaç saat sonra growwithjo göbek egzersizi yapıyorum diyetler günlüğümde benimle beraber bu yola baş koymak isteyen bacılarımı davet ediyorım ve birbirimize motive edelim

Ben bunu geçen yaz yapmıştım, 20/4 aralıklı oruç şeklinde. Adı savaşçı diyetiymiş böyle gazlıyodum kendimi bordo bereliyim ben diye :D 14-17 den sonra ağzıma lokma koymuyordum, callenetics+jo+leslie ilave diğer sevdiğim spor kanalları ve günde 1000 mekik sabah-akşam aç karnına olacak şekilde. Ama doğru mu yaptım bilmiyorum sanırım ağırlık kaldırmadığım,uzun açlık süreleri ve protein oranını tutturamadığım için daha önce çok uğraştığım, el bebek gül bebek baktığım, uğruna çok yüksek kilolar bastığım kaslarımın bir kısmı adaya veda etti 🥺 kilo verirken. Yine yapar mısın derseniz evet yaparım ve son cümlenize istinaden bende varım diyorum :D Aslında olumsuz yanlarından bahsetmeye gelmiştim ama yazarken kendimi gaza getirdim yanlışlıkla dsdhs

Back