Ömrümü yedin be adam:(((

Bi atkadaş daha yazmış Sağlıkta hayrını görmemişin de hastalıkta mı yanında duracaktı? Şaşırmamak lazım. Sen iyileşmeye bak üzme kendini boşa bu adamı da ne diye üste çıkmasına izin veriyosun
Üste çıkmasına izin veriyorum belki sürekli herşeyi unutmuşcasına davranarak, aramız daha da bozulmasın diye ben yuttukça üstüme geliyor. Üstüne bana sen bana istediğim hamur işini bile zorla yapıyorsun diye kusur arıyor.manyak resmen gerçekten manyak:(

Son düzenleme:
Kazancım olsaydı gözünde bu kadar kıymetsiz olmazdım, yaşlandığında yanında ben olacağım beni bu kadar incitme dedim.

dünden beri ağlıyorum,bu adamın ölsem umrunda olmaz ama ben ona herşeye rağmen tatlı dilimi, güler yüzümü eksik etmezken bu kadar beni acıtması çok gücüme gitti.
her zaman söylerin Yaradan insanı yoklukla ve çaresizlikle sınamasın ,,,

ne olur yaşlığında böyle düşünen ,ezen ,vicdandan yoksun .....

insanla geçirmeyi düşünmee..

ağlama .üzülme . kendine çıkış yolları bull

kendine inandın mı
inan o çıkış kapıları bulunuyorr

Çok ciddi şeyler anlatıyosun farkında mı değilsin kanıksadın mı anlayamadım

Çocukların var korkmuyo musun, sana ya da onlara birsey yapsa akıl sağlığı yerinde değil derler kim vurduya gidersiniz ha
Evet farkındayım çünkü bunları yaşadım ve yaşıyorum.bu bıçak çekmesinden sonra psikolojisinin iyi olmadığından emin oldum ama tedaviyi kabul etmiyor ona göre ben hep susarsam ve hiç birşeye hayır demezsem o bir melekmiş.

Ama yapacağım bir şey yok.

Evet farkındayım çünkü bunları yaşadım ve yaşıyorum.bu bıçak çekmesinden sonra psikolojisinin iyi olmadığından emin oldum ama tedaviyi kabul etmiyor ona göre ben hep susarsam ve hiç birşeye hayır demezsem o bir melekmiş.

Bıçağı falan geç hasta insana ölümden korkma demesi zaten yeterli deli olduğunu anlamaya,insan eşine bunu der mi

Allaha emanet yaşayıp gideceksin yani böyle,yat diyince yat kalk diyince kalk

Bıçağı falan geç hasta insana ölümden korkma demesi zaten yeterli deli olduğunu anlamaya,insan eşine bunu der mi

Allaha emanet yaşayıp gideceksin yani böyle,yat diyince yat kalk diyince kalk
Çocuklarım çok küçük yani okula başladıklarında yarım gün çalışabilirim.para konusunda bana çok sıkıntı yaşatıyor.herşeyin hesabını felan soruyor.

Çocuklarım çok küçük yani okula başladıklarında yarım gün çalışabilirim.para konusunda bana çok sıkıntı yaşatıyor.herşeyin hesabını felan soruyor.

Önceki yorumlarımda buna değinmistim,çalışmamandan güç alan adam çalışmana izin verir mi, velev ki verdi paranı almaz mı elinden ya da daha kötüsü her kavgayı buna bağlamaz mı işte çalıştın para gördün böyle oldun gibi

adam sürekli dövüyor size değer verse dövmez zaten sizde özele götürmedi diye mi hayıflanıyorsunuz ?
belli zaten götürmeyeceği..
ne bekliyorsunuz öldürmesini mi ?

Öyleleri az değildir. Arkadaşım eşinden boşandı, çocukları kendi tarafına çekti kendi amaçları için onları kukla gibi kullanıyor ve işine geldiği gibi Arkadaş ile oyun oynuyor.. ister dava açmak olsun yada avukat ile tehditler olsun. Sonrasında Arkadaş onu sorguladığında ben ne yapıyorum ki? Seviyorum geri dön ayakları. Bu Konuyu okuyunca birden Arkadaşım ve eski eşi geldi aklıma.

Önceki yorumlarımda buna değinmistim,çalışmamandan güç alan adam çalışmana izin verir mi, velev ki verdi paranı almaz mı elinden ya da daha kötüsü her kavgayı buna bağlamaz mı işte çalıştın para gördün böyle oldun gibi
Evet bunu da yaptı bir dönem çalıştığımda ama keşke yılmadan devam etseymişim.yani doğru düşünüyorsunuz, her şekilde bana huzur vermedi.

Bana öyle söylediği için telefonla konuşurken ağladım.o da yok felan filan diye sonra aradı ama ne önemi var.kii bana yediğin ekmek haram olsun bile diyen bir adam ve ben yanında bir şey yerken o lafından sonra çok sıkıldım.
Ona haram olsun hasta adam imkânın varsa yol ver gitsin. Bu nedir ama tam yaşamını da bilemiyorum ki demek istediğim hep böyleyse ve duzelmezse yollarını ayır gitsin.

Niye o canda sen patcanmisin allah allah bu insanmi simdi hem hastayken bide kafana vuruyor sok gercketen benimde hani sorunnlarim oluyor ama bu adamda merhametin zerresi yok bencil nankor neolcak allah yardimcin olsuno onun surundugunu gorursun insallh sana yalvardigini gunleride ayrica acikcasi cok uzuldum senin adina:olamaz:

Çocuklarımla 6 ayın sonunda açıkca istenmediğim belirtildi. yani iki çocukla boşanamazsın dendi.
Anliyorum
Zor bir durum
Siginma evlerini falan dusunmez misin? Sen calisirsin cocuklarinla beraber en azindan 6 ay guvende olursunuz

Keşke "Allah beni en güzel şekilde seninle sınıyor ölüm de ne ki?" Deseydiniz..
Gezme yeme içme vs den para tasarrufu yapmayı anlarım da sağlık sozkonusu olunca işler değişir.
Cebine akrep mi kaçmış acaba?

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Eşinede merhamet versin.

Back
X