Bizler bazen en ufak birseyi cok büyütüyoruz sanırım . Allah yardımcın olsun .Bu saat oldu uyuyamiyorum. .
sagimda eşim hiç uyanmadan uyuyor sabaha kadar benim ise her günüm kötü rüyalar la geçiyor uyuyamiyorum hayatım i kendi ellerimle bu hale getirdim. .. bazen çok pişman oluyorum ağır geliyor evlilik. ..omuzlarimdaki yükü tasiyamiyorum. .
sen ne yaptın diyorum kendime ne b....k yedin neden evlendin ne vardı kendini bu kadar zora sokacak. ..
eşim iyi bi insan ama olaylar karşısında sorumsuz vurdum duymaz biri. ..
bi problem olduğu zaman hiç umrunda olmaz onun için küçük problem benim için büyük bir problem dir. ..
herseyi ben düşünmek zorunda kalırım. ..
dayanamıyorum artık tasiyamiyorum bu yükü hayatım in anlamı kalmadı. ..
Kendimi cikmazda hissediyorum. ..
eşimi seviyorum bu aralar hersey kötü gidiyor. .. eşim işten atıldı cunku is yeri kapandi..ve biz yeni ev alıp borca gitmiştik. ..
hiç bişey için hevesim kalmadı bu ev beni boğuyor. ..
Bütün sorumluluk benim üstümde kendimi ülke yönetiyor gibi yorgun hissediyorum. ..
bigün pes etmekten çok korkuyorum. ..
daha 4 yılda yoruldum ne kadinligim belli ne insanligim. ..
allahım bana güç ver sabrimi kaybetmekten korkuyorum. ..
ben bu yükü tasiyamiyorum..
Allaha sıgın bol bol dua okuölmek istiyorum demedim tövbe hasa. ..
sadece çok yorgun hissediyorum bütün yük bende eşim hiç bişey i kafaya takmiyor..
herseyi ben düşünmek zorunda gibi hissediyorum. . kötü olaylarda bile soğuk kanlı adam.. Bu beni çok yipratiyor o dusunmeyince ben düşünmek zorunda kalıyorum. . üstüme yük taşıyor gibi hissediyorum. .. piskolojim bozuldu artık. .
sanki hersey üstüme üstüme geliyor. ..
Allaha sıgın bol bol dua oku
Bende ôyleyi esim hix birseyi takmAllaha sıgın bol bol dua oku
Cocugunuz yokmu ?evet okuyorum çok okuyorum. ..
Şeytanın vesvese sinden uzak tut beni allahım diye yalvariyorum ...bu aralar hiç iyi değilim. .. bazen bedenimi hissetmiyorum bile çok yıprandım...
4 senelik evliligimde sürekli maddi manevi sorunlar yaşadım bide burda çok yalnızım. .kimsem yok. . bi allah bi eşim bide ben. ..
sahipsizlik çok zor bisey. ..
Haklısınız değmiyor ama insanın elinde degil .Kuzum nasıl imtihan olacağız , zaman zaman malımızla , zaman zaman sağlığımızla kimi zaman evlatlarımızla , arkadaşlarımızla ,sıkıntılar değişir ama asla dert bitmez.
Başımıza gelen iyi işler bile aslında derdimizdir .
Hiiiç sıkma canını herşey olacağına varır , sadece kendini hasta edersin böyle inan değmiyor değmiyor..
Dünya ya gelirken dertlerimizle mi geldik yoo öldüğümüzde bizimle gelecekler mi hayır.Haklısınız değmiyor ama insanın elinde degil .
Aynen benimkide cok vurdumduymaz kavga etsek hc bozuntuya vermez baskasnada fazla caktirmaz yemesne icmesne devam eder ama bnm istahm kesilir aglarm ruhu duymaz bileBu saat oldu uyuyamiyorum. .
sagimda eşim hiç uyanmadan uyuyor sabaha kadar benim ise her günüm kötü rüyalar la geçiyor uyuyamiyorum hayatım i kendi ellerimle bu hale getirdim. .. bazen çok pişman oluyorum ağır geliyor evlilik. ..omuzlarimdaki yükü tasiyamiyorum. .
sen ne yaptın diyorum kendime ne b....k yedin neden evlendin ne vardı kendini bu kadar zora sokacak. ..
eşim iyi bi insan ama olaylar karşısında sorumsuz vurdum duymaz biri. ..
bi problem olduğu zaman hiç umrunda olmaz onun için küçük problem benim için büyük bir problem dir. ..
herseyi ben düşünmek zorunda kalırım. ..
dayanamıyorum artık tasiyamiyorum bu yükü hayatım in anlamı kalmadı. ..
Kendimi cikmazda hissediyorum. ..
eşimi seviyorum bu aralar hersey kötü gidiyor. .. eşim işten atıldı cunku is yeri kapandi..ve biz yeni ev alıp borca gitmiştik. ..
hiç bişey için hevesim kalmadı bu ev beni boğuyor. ..
Bütün sorumluluk benim üstümde kendimi ülke yönetiyor gibi yorgun hissediyorum. ..
bigün pes etmekten çok korkuyorum. ..
daha 4 yılda yoruldum ne kadinligim belli ne insanligim. ..
allahım bana güç ver sabrimi kaybetmekten korkuyorum. ..
ben bu yükü tasiyamiyorum..
Dünya ya gelirken dertlerimizle mi geldik yoo öldüğümüzde bizimle gelecekler mi hayır.
Ee o halde düşünme demiyorum , üzülme diyorum.
Aynen benimkide cok vurdumduymaz kavga etsek hc bozuntuya vermez baskasnada fazla caktirmaz yemesne icmesne devam eder ama bnm istahm kesilir aglarm ruhu duymaz bile
Cok kötü birsey o iste biz ne yaparsak kendimize yapıyoruzAynen benimkide cok vurdumduymaz kavga etsek hc bozuntuya vermez baskasnada fazla caktirmaz yemesne icmesne devam eder ama bnm istahm kesilir aglarm ruhu duymaz bile
Cocugunuz var mı?Evet bnde bnu farkettim ama elimde degil inadim ve gururum hic bsey olmams gbi davranmama engel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?