omuzumdaki yük. ..

Sizde vurdum duymaz olun bakalım eşiniz nasıl davranacak olaylara. ..

adamcağız napsın sanki isteyerek mi çıktı
benim eşim de işten ayrılıyor haftaya
ben borcumuz olmasına rağmen destek oldum ayrıl diye
çünkü olmayacak şeyler yaşattılar
neyse her şeyi dert etmeyin
bulunur bi çaresi
biraz gamsız olun ya hasta edeceksiniz kendinizi düşün düşün nereye kadar

Başlarda eşinden soğumuşsun gibi geldi. Sonraki sayfaları okudum, kıskanıyorsun. cinsel ilişki yok, adam haftada bir bari olsun diyor. Bu yönden mesafelisiniz. Herşeyi gözünüzde büyütüp kafaya takan birisiniz belliki.

Eşinizi işten atmışlar. Ona destek olacağınız yerde küs yatıyorsunuz. Oysaki gerçek aile olmak bu zamanlarda lazımdır. Kafana takma sen halledersin, bir yolunun bulursun, Allah bir kapı açar bize dersin telkin verirsin.

Madem bu kadar herşeyde mükemmelliyetçisiniz, o zaman neden birikmişiniz olmadan ev olayına da girdinizki? Kredi ödüyor olsanız bile biryerde 2-3 aylık krediye yetecek birikmiş olmalıydı. Bunları hesaba katmalıydınız..

Sürekli birşeyleri stres yapmak, önündeki birçok mutluluğu kaçırmaya sebeptir. Şu an göremediğiniz kadar çok, şükretmeniz gereken birçok mutluluklar. Ayrıca çocuk yetiştiren biri olarak da bence kendinize çeki düzen vermelisiniz.
Sadece bunlar için değil, ilerde takıntılı hastalık, unutkanlık gibi psikolojik problemlere de zemin hazırladığınızın farkındasınız dimi?

İnanır misin beni anlatmissin

Lutfen sakin olun en karanlık gecede bile güneş dogmadımı ??? Belki de hayırlısı daha ii bir iş bulmasıdır. Iyi gunde kotu gunde dediniz kotu gunler bunlar insallah en kisa zamanda iyi gunleride gorursunuz

Yalnız deıilsn cnm senden daha ağır aynı duyguları paylasıyorum..4yılda 30yıla bedel oldu...

olaylara bakış açınızı değiştirseniz?
hani borç var diye sıkıntı edilir, adamcağız işten çıkarılmış bu insanı strese sokar da sanki siz kopuşunuzu çok büyük yaşıyor gibisiniz.
sağlıklı bir bakış açısı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…