on bin adım

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
198
Ankara
yeniden başlıyorum. bıktım artık bu mesajı yazmaktan ama bu son olur umarım.

bir hafta önce 59 idim,
bugün 57.9'um

plan şu, her gün 10 bin adım yürünecek napıp yapılıp.
yemeğe de dikkat edilecek.

sabahları kepek ekmeğine küçücük tost yiyorum tutuyor akşama kadar. akşamı da hafif geçip gece de bir şey yenmeyecek.

normalde yürüyüşüm çok az telefondaki programa bakıyorum.
geçtiğimiz haftalarda günde maksimum 3-4 bin yürüyebilmişim.
dün 7402 adım attım.
bugün şu an için 865'teyim. bu akşama kadar on bin olmalı. kalkıp işyerinde yürüyeyim biraz. gelirim.

adım adım paylaşayım ki heyecanım sürsün.
bu kez başarmak üzere...

Ben de gunde en az 7000 atmaya calisiyorum. Bugun maalesef 3400 civarinsayim. Simdi kalkip leslie yapip 7000 e tamamlamayi hedefliyorum..

Yarim saat leslie ile günlük hedefim olan 7000 adımı geride biraktim..

Leslie yi diyetisyen tavsiye etti arkadaşıma ,vücut şekillendirici en pratik çalışma diye. Aslında elimden geldiğince yapıyorum ama benim ilk ciddi kilo verme girişimim :) Her duraklamada tarifsiz panikler yaşıyorum. En büyük motivasyonum buradaki hanımların hikayeleri. Bu arada Leslie hariç 9000 civarı bugün .Herkesin gönlünce olsun

Merhaba, neden 10bin adım peki?
bir amacı yok aslında hep tavsiye edilen günlük 10 bin adımdır o yüzden. ben çok aşağıda kalıyorum bazen 2 bin bazen 3 binde kalmışım uzun dönem. o yüzden 10 benim için yüksek bir sınırdı. bu hafta da en fazla 7.500e çıkabildim :(

bozduk kötü oldu. pazar günü baya bir şeyler yedim erik yedim bir de sanırım o su tuttu. 58.6 çıktım bu sabah. bugün yeniden diyete başlıyorum ve yürüyüşe. bakalım yapabilecek miyim... 10 bini de tutturmaya çalışacağım bugun.

Leslie yi diyetisyen tavsiye etti arkadaşıma ,vücut şekillendirici en pratik çalışma diye. Aslında elimden geldiğince yapıyorum ama benim ilk ciddi kilo verme girişimim :) Her duraklamada tarifsiz panikler yaşıyorum. En büyük motivasyonum buradaki hanımların hikayeleri. Bu arada Leslie hariç 9000 civarı bugün .Herkesin gönlünce olsun
leslie yapınca nasıl sayabiliyoruz? adım sayar sayar mı yani ben hiç bilmiyorum o egzersizi o yüzden

leslie yapınca nasıl sayabiliyoruz? adım sayar sayar mı yani ben hiç bilmiyorum o egzersizi o yüzden
Ben adim sayar yukledim telefonuma. Oyle kontrol ediyorum adimlarimi. Leslie ben de yapiyorum ve cok faydasini gordum

dün gene beş bin adımda kaldım. ama bugun nedense kilomda düşüş var. 57.1.

son dönemlerin en düşük kilosundayım bunu kutlayayım demekki bir anda düştü çünkü dün 58.6 idi. bugün iyice hareket etmeli

dün gene beş bin adımda kaldım. ama bugun nedense kilomda düşüş var. 57.1.

son dönemlerin en düşük kilosundayım bunu kutlayayım demekki bir anda düştü çünkü dün 58.6 idi. bugün iyice hareket etmeli
Darısı başıma.. dun 9000 adımı gectim. Ama kilom henüz 68lerde.. 65 i görsem cok mutlu olacam..

bir amacı yok aslında hep tavsiye edilen günlük 10 bin adımdır o yüzden. ben çok aşağıda kalıyorum bazen 2 bin bazen 3 binde kalmışım uzun dönem. o yüzden 10 benim için yüksek bir sınırdı. bu hafta da en fazla 7.500e çıkabildim :KK43:

İdeali 7bin adım bence
5bini geçin ilk hedef
Sonrada 7binin altına düşmeyeceğim deyin

Bende bu hafta başlamıştım 10.000 adım atmaya arkadaşlarım var 55 - 58 kilo arası ve günlük 20.000 adım attıkları oluyor valla şaşırdım 10 bin’i zor tamamlıyorum.

Adımsayar tam adımları sayıyor Leslie de yerinde sayma hareketleri çok fazla o yüzden 3 mil yürüyorsunuz ama yine de çok artmiyor günlük adım sayısı. Buna siz hiç takilmayin ama. Çünkü tarifsiz faydali bir egzersiz, tam bir vücut şekillendirici. Ben bir ayda 10 cm kadar inceldim. Abur cuburu bırakıp kahvaltıda poğaça yemekten vazgeçtim başka bir şey yok yaptığım. Şiddetle tavsiye ederim.

Adım Sayarı ben de yükledim. Tam sayıyor gerçekten. Koştugum için kosu modunu da denemiş oldum o da tam sayıyor. Hem de su içmeyen ben su içer oldummmm!!!

iyi saldım gene kendimi. 59'a fırladım yine yoğun bir depresyon sonrası.
şimdi intermittent festinge başladım, dün itibariyle.
öğlen 13- akşam 19 arasında yemek yiyor ve kapatıyorum. yani günde 7 saat yemekli, 17 saat diyet. şeklinde. hatta bu süre daha da kısalıyor yemek saatim akşam 18 falan olabiliyor.

artı on bin adım için de zorlayacağım bakalım.
59 ile başladım dün sabah tartıldığımda. regl olmak üzereyim. biraz onun şişliği de vardır. deli gibi su içicem plan bu, on bin adım atılacak ve İF diyeti yapılacak.
haftaya bugün tatildeyim bakalım ne kadar verebileceğim. en azından biraz şişliğim gitsin

12 temmuz perşembe başlamışım, bugün 15 temmuz pazar. İF diyeti devam. akşamları leslie yapıyorum ilk videosunu izleyip 15 dakika. regl de oldum. bakalım cidden az ve düzgün saatlerde yiyorum. bugün alışverişe gittim fiziğim fena değildi. pazartesi sabah tartılırım artık buraya da sonucu yazarım

Back
X