İstediği koltukta otursun,umurumda değil açıkçasıMerhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
Oturmasin demedim zaten sebp danistimOtursun ne olacak
Valla benimde degilde oturunca Hürrem sultan zaferi geliyor herhldeİstediği koltukta otursun,umurumda değil açıkçası.
Benim kayınvalidem bacaklarından rahatsız o yüzden ben teklif ederim rahat etsin kadın diye.Valla benimde degilde oturunca Hürrem sultan zaferi geliyor herhlde
Yok kiz ayda 1 2 anca bir yere gidiyor bizimle ama arkadas ortami filan genelinin aynı sebep merak ediyorum sadeceÖn koltuk sevdası sadece kayınvalidede yok sanki
Kayinpeder varken tuhaf geliyor bana açıkca ne bileyimÖne kvyi oturtmak veya kp oturtmak saygiymiş oyle okudum buralarda.
Sirf bu sacma dusunce için bile inadina vermezdim yer.Kv oturmuyor zaten öne.
Sorun yok canim olsa zaten dusunmem otursun oturabilirde tabi sadece bu erkek annelerindeki dusunceyi anlayamiyorumArkada midesi bulanıyor olabilir mi? Şahsen benim arkada midem çok bulanıyor
Otursun tabi o ayrı mesele ego icin yapanlar sıkıntıMesela benim kv eşimi zor şartlarda büyütmüş. Kp kazanır at yarışına içmeye yatırır parayı. Kv çalışmış yeri gelmiş yememiş yedirmiş. Yıllar sonra oğlu büyüyüp iş sahibi olmuş araba almış. E bu kadın ön koltuğa göğsünü gere gere oturmasın mı
Yani bizdede mesela erkek varken bayan oturmaz annemler ayni durumda olsa babam gecer mesela annem yerine one bana tuhaf geliyorYok ben hiç babannemin öne oturduğunu görmedim. Annem hep önde olurdu babannemde arkada.
Sizinki ego için mi yapıyorOtursun tabi o ayrı mesele ego icin yapanlar sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?