Ön koltuk sevdası

Benimki benden önce koşarak inip arka koltuğa oturur.
Kp varken, baba sen geç otur derim, "yok kızım sen kendi yerine otur" der. Benimkiler bal herhalde.

Ön koltuğa oturmanin bu kadar büyük anlamı mı var?

İnsan işsiz olmasın
Ne dert ama

Ben annemi hep öne oturturum.ben arkaya geçerim. Ayağı daha rahat eder. Bir de ön camdan izlesin yolu diye.
Ön koltukta arabanın daha az tuttuğu doğru. Ben hastalığım nedeniyle baş dönmesi , bulantı yaşıyorsam hastaneye giderken öne otururum. Daha az bulantı oluyor. Ama iyi Normal zamanda gerek yok.

Arabamız olsa zaten oturmaz hem otursa ne olacak biz kilo durumuna gore ayarliyoruz o işleri şismanlar one eskiden ben otururdum ne guzeldi simdi arkalara düstüm

Sadece kayınvalidelerin değil bir çok kadının ego savaşı ön koltukta oturmak. Çok komik şeyler bunlar. Ön koltukta oturmayı hiç sevmem tam tersi arka koltuk tercihim. Önde oturan daha mı kıdemli oluyor

Gelin oturunca yaymıyor mu malum yerini
Benim görüşümü okuduysan zaten ben kaynanasindan yana çok mutlu ve rahat bir gelinim canım
Onun yayması bana,
benim yaymam ona hiç batmıyor batmaz çok sever beni
Ki Bence otursun zaten, ama oturmuyor benim k.validem

Esprili bir yaklaşımda bulundum ama sen çocuk doğdu doğalı mutsuz mutsuz yorumlar yapiyosun, anlamanı beklememeliydim aslında bu psikolojideyken, pardon

En kısa sürede huzuru bulur, neşeli haline donebilirsin umarım

Sorun oturmasi degil zaten burada art niyet arayan cok oldugu icin oturma yarisina girenlerin niyetini sorguladim gelin otursa onlara hakaret mi oluyor bu yani onu danıştm
Evet bazı kaynanalar hakaret olarak algılıyorlar. Benim arkadaşın kaynanası olduğu zaman kız asla öne oturamıyor. Kayınvalidenin 3 oğlu var hepsine aynı şeyi yapıyor. Ben yaşça büyüğüm çocuk gibi arkaya mı geçeceğim diyormuş

Ne bu şimdi, çocuk doğdu doğalı yaptığım yorumları mı takip ediyorsun baya da eğlenceli yorumlar yapıyorum anlayana

Yorumlardan anlamışsın zaten :))

Yani bizdede mesela erkek varken bayan oturmaz annemler ayni durumda olsa babam gecer mesela annem yerine one bana tuhaf geliyor
Ahahahha tabii ki burda size tuhaf gelen kendi aileniz değil de kayınvalide
Bana siz ve aileniz daha tuhaf geldi şahsen.
Neden erkek varsa öne biniyor? Araba alırken sözleşme mi imzalıyorsunuz erkek varken kadının haşa ne işi var illa erkek oturacak diye?

Ayaklarından rahatsız olduğu için ben teklif ederim arkada sıkışmasın diye. Olmaz kızım sen eşinin yanina otur der. Altı üstü bir koltuk ya devlet meselesi yapılacak bir durum değil

Valla en guzel cozum arabayi siz kullanin.o zaman kesin onde oturursunuz..Saka bir yana insanin zoruna gidebiliyor bazen ama aslinda cokta takilmamak lazim galiba..iste saygidan falan geliyor bazen .Allah daha buyuk sorunlar vermesin…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…