Ön koltuk sevdası

Yok kiz ayda 1 2 anca bir yere gidiyor bizimle ama arkadas ortami filan genelinin aynı sebep merak ediyorum sadece
Merak ediyorsanız vardır bir takıntınız. Normal insan umursamadığı şeyi merak etmez çünkü.

Çok rahatsız oluyorsanız arabayı siz kullanın ön koltuklara kayınvalide gelin kurulmuş olursunuz.

Sorunu yok benimde kullanmami istemiyor haliyle niyet sorguluyor insan

Merak ediyorsanız vardır bir takıntınız. Normal insan umursamadığı şeyi merak etmez çünkü.

Çok rahatsız oluyorsanız arabayı siz kullanın ön koltuklara kayınvalide gelin kurulmuş olursunuz.
Onuda istemiyorki panik olurmus benim surudgumu bilmiyormus vs bahaneler iste bana ilginc geliyor o bakimdan esim hatta bir sefer otur sen dedi sorun cikardi yolun yarisinda of dar burasi ay nefes alamadim filan yari yolda gecti one halbuki arkada kimsede yok daralck ortam degil yani neyin egosu bu

Arka koltukta rahatsız olabileceği ihtimali hiç aklınıza gelmiyor değil mi? Ego da ego. Sizin egonuz bence o.

Kp varken önde oturmak mi garip geliyor anlamadim. Boyleyse sizde de ön koltuk saygi belirtisi anlayişi var demek ki madem kvye de verin yani ne olacak.
Veriyorum zaten istemesem kalkmam midem bulanyo vs sorun cikartirm sessiz biri degilim oyle sadece bizim tarafa gore oyle gelinimiz varken annem oturmaz kesinlikle

Baskasinin arabasinda 300 km yol giderken olmuyormu arkada 4 kisi ?
Orda da oluyordur başkasının arabası olduğu için sesini çıkaramıyordur. Oğlunun arabasında rahatsızlığını dile getirebiliyordur. Ne ön koltukmuş arkadaş, taht sanki mübarek.

Benim kayınvalidem de ön koltuğa oturmaz. Hep beni oturtur eşimin yanına. Ben kaç defa anne sen öne otur ben çocuklar ile arkada otururum dedim. en son kadın bir saat önde oturdu,sonra kızım sen gel öne otur ben rahat edemiyorum burda diye.

Benim annem de ön koltuk fetisidir. Bizim arabada,takside tabii ki o oturur ama başkasının arabasinda kalabalık giderken bile öne kurulur. Oysa benim bildiğim normalde farklı cinsiyetteki tek kişi ya da en cüsseli öne geçmeli ki arkadakiler rahat etsin. Ama annem koşar one oturur,başkası oturmussa kaldırır, biz de arkadaş sıkış tepiş takılırız
Bana da saçma geliyor valla insanların on koltuk sevdasi ama erkek annesi olmakla alakası yok bence. Bizimki iki kız anasi

Sorun oturmasi degil zaten burada art niyet arayan cok oldugu icin oturma yarisina girenlerin niyetini sorguladim gelin otursa onlara hakaret mi oluyor bu yani onu danıştm

Aslında bunu sordum zaten istedigi yere otursunlar ama niye yani yaris icindeler komik geliyor

Kayınpeder otursa sorun etmeyeceksiniz belli ki. Erkek ya öne oturabilir. Ama kayinvalide oturunca, altında özel bir sebep arama gereği duyuyorsunuz. İlginç.
Bizim taraf oyle dedim okuduysaniz evet o yuzden garip geliyor bana ben gelinim olsa ayni durumdaysam esime musade ederim

Kayınpeder otursa sorun etmeyeceksiniz belli ki. Erkek ya öne oturabilir. Ama kayinvalide oturunca, altında özel bir sebep arama gereği duyuyorsunuz. İlginç.
Mevki meselesi. Kayınpeder kayınvalideden ve gelinden üstün bir mevkide olduğu için (erkeg adam sonuçta) kayınpeder oturabilir. Kayınvalideyle gelin de savaşıyorlar işte hangisi üstün gelecek bir üst mevkiye çıkacak diye.

Bizim taraf oyle dedim okuduysaniz evet o yuzden garip geliyor bana ben gelinim olsa ayni durumdaysam esime musade ederim
Mevzu önde birinin oturması değil kayinvalidenin oturması işte.
Arabada kayınpeder olmasa da kayinvalidenin önde olması sorun olur.
Ama kayınpeder istediği gibi oturabilir.
Çünkü erkek.
Çünkü kayinvalide bu ile içten içe bir yarış var.

Son düzenleme:
O Sevda bende de var neyse kii kayınvalidem de yok Eee böyle olunca ben yarışa çevirmiyor sen otur diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…