Ona Aldatıldığını Söylemeli miyim?

Hadi ya..Söylemesen de başka şekilde ortaya çıksa, sonra da senin bilip söylemediğini öğrense emin ol yine sen kötü olursun..

İlginç insanlar var.

Derin... O kıza yazık bir yuva kuracak kim bilir ne hayalleri var.. Bunu evlendikten snra öğrense.. O an aldatmasa bile evlendikten sonra nişanlıyken aldatıldığını öğrense yine çıtırdayacak yuvanın temeli... Yani ilerde bu adam olamayan adam düzelse bile bir hata var.. ve bu evlilik olacaksa bu hata bilinerek olmalı... O kızcağıza yazık yaa ben yeni evlendim 5 aylık evliyim kendimi onun yerine koyuyorum da... Bir de her ayıp her günah her sır mutlaka gün yüzüne çıkar.. Bu gün yada yarın... Yani bu olayı o kız mutlaka öğrenecek ama öğrendiğinde geç olmasın... O zaman içi daha acır geçmiş günlerine yanar.. Sen buolayı anlat aile konusuna gelince yazdıklarını yeni okudum erkek arkadaşın aileside biliyo bişey demedi demiş ya sende aynısını de günahlarını alamam ama böyle böyle diye anlat.. İçime dert oldu yaa. Bu gün sen birine iyilik yap yarında ALLAH sana yapar bunu... Yani yarın bi gün bu olay senin başına gelirse sen bu gün yapacağın iyiliğin karşılığını alacaksın.. He inanır mı inanmaz mı diye düşünme sen anlat.. ona da de ben gerçekten bunu içime sindiremediğim bir yanlışa ortak olmak istemediğim için söylüyorum de olaylar bunlar de artık sen ne düşünürsün ne yaparsın bilmem kararını sen ver de.. Yani samimiyetinide ortaya koy.. Hee kabak bana patlar diye düşünme sen birine iyilik yapmak istiyorsun için rahat ALLAH biliyo bırak gerisini ALLAH'a ALLAH kimseyi yarı yolda bırakmaz. Sen iyiliğini yap..

hiç karışma nişanlının ailesiylede kötü olursun
iyi olur allahtan kötü olur senden bilirler

ama açık açık söylemesende anlamasına görmesine yardımcı olabilirsin

boyle insanlardan nefret edıyorum !!!
karısma canım.. kanıtında yoksa uzak dur bencede.. sanırım bunun adı ''yedekte tutma'' oluyor.. gun gelır devran doner allah bişekılde gosterır hem nısanlısını hemde sevgılısını kaybeder..

kardesım arkadası sızın dedıgınız gibi hem nısanlı hemde 3kızla aynı anda devam heyy allahım.. neymıs biri olmazsa biri.. ve bunu çocugun butun ailesi biliyor sesini çıkarmıyor.. daha oğullarına karsılarına alıp oğlum napıyorsun demek yerıne ... afrin oğlum devam et.. gencsin tabıkı yapıcaksın dıyorlar...
( Allahım boyle ınsanlardan bizi korusun)

çocuk için geçici bişeydir ve nişanlısını ikna edebilir inan sonra sen kötü olursn aslında söylmen etik olanı ama türk insanı böyle bir ilişkiye karışırsan kötü sen olursun

bence anlatma sonra onlar barışır sen kötü olursun
ama bir şekilde bilmesini sağla ki vicdanın rahat etsin.

sorma benim de dayımın oğlu 4-5 yıldır çıktığı ve 2 yıldır istemeye geleceğiz diye oyaladığı kızı yedeğe almış. şimdi bir kızla daha görüşüyormuş ve abisi utanmadan bizimkinin iki tane sevgilisi var hangisini seçecek karar veremedi diyormuş. off offf

bu konular çok hassas
belki söylersin sen kötü olursun arada.eğer çok samimi olsaydınız kızla söyle derdim
ama pek bir samimiyetin yok seni yaslancı çıkarabilirle yada onları ayırmaya çalışmakla suçlayabilirler
insanlar o kadar fena olmuşki iyilik yapmak istersin kötülük bulursun
bence karışma ama bir şekilde kızın gözünü açmaya bak.erkek milletine güven olmaz benim hep gözüm sevgilimin üstündedir.hep kontrol etmek gerek erkekleri gibilerinden konuş

maalesef canım boyle insanlar var... :mymeka:
durustluk nedir unutmuslar.. klava:

bazı ınsa-nalara mutluluk batar ya nısanlı ve aldatıyor boyl eınsanlara dıyecek soz bulamıyorum ama canım bence sen uzak dur bu ınsandan ve san abır tavssıye fazl asevgılınede guvenme eger bu durumu bılıpte saklıyorsa soylemıyorsa boyle seyler demek ona gore normal gelıyor dıkkatlı ol canım

ben anlatamazdim ...
biri bana gelse hele cokda samimi olmadigim biri esin seni aldatiyor surda gordum felen dese yikilirdim, esimde inkar etse kadini yalanlasa esime inanmak isterdim , beni kiskaniyormu diyede dusunmeden edemezdim ama suda bir gerecek esime cok inansamda mutlaka oncekindene cok dikat ederdim herseye ama soylenmesinden yana degilim ,
her ustune lazim olumayan olaylara karismaktan yana degilim ...
karsidan ne tepki alinacagida zaten belli degil kiz bana geldin soyledin Allah senden razi olsunmu diyecek , birde bence bir kadin yada kiz aldatildigini hiseder hisetdigi halde aldirmiyor gormezlikden geliyorsa kendince bir dusuncesi vardir ...

boşver senden olmasın zaten kızda çakar durumu bu işler biraz çekirge hesabıdır er yada geç çıkar ortaya yane

Bence hiç karışma. :1no2: Çünkü karşı tarafı inandıracak bir kanıtın yoksa sen kötü olduğunla kalırsın. Onlar iyi olurlar bakarsın. Belki çocuk evlenince sadık olacaktır ama bekarlığının tadını çıkarayım demiştir. Başkasını sevseydi ayrılırdı herhalde nişanlısından. Kız da biliyor göz yumuyorsa ne diyeceksin. Bırak kendileri halletsinler. Zaten aileye girmemişsin henüz seni ilgilendiren bir konu değil.

Bende böyle birseyin bana anlatilmasini isterdim.
Kim olursa olsun, ister yakin arkadasim, ister cok uzak, gelip bana söylemsini isterdim.

Ama kendim cesaret edipte anlatamazdim sanirim.

buda bendeki büyük celiski. Kimseye sebep olmak istemezdim. Allah beni affetsin.

allah korusun benim başıma böyle bi durum gelseydi ve tanıdığım birisi bunu bilseydi bana söylemeseydi kızardım nişanlıyken aldatan evlenince kimbilir ne yapmaz bence uygun bizamanda açıkça olmasada söylemeye çalış yazık yani kıza ondan sonrasınıda erkek düşünsün insan sevdiğine böyle bişey yaparmı bence söyle belkide söylemen kız için daha hayırlı olur

ailesinin ses çıkarmaması hiç hoş değil. umarım sevgilinizin ailesi onların kişiliğinde değildir.

aldatılırsam bilmek isterim. ama yeterli kanıt beklerim. bu yüzden 3 maymunu oynamazdım.
elimde kanıt varsa, ben olsam söylerdim... kuzen nişanlı iken aldatıyorsa, evlenince hayli hayli aldatır. kız kendine yazık etmiş olur. kız bilse belki ayrılacak. evlendikten sonra öğrenmesi daha kötü olur.

sizin durumunuzda ima ederek, başkalarından örnekler vererek anlamasını sağlardım. körü körüne güvenmek yerine, ilişkisini sorgulatmaya çalışırdım. bir dahaki görüşmenizde konuyu biraz aldatmalara getirip, aldatıldığını bildiğin birine gerçekleri söyler miydin, yoksa susar mıydın, diye sorabilirsiniz.

sen benim kuzenimin sevgilisi olsan ve sevgilini aldatıyor olsan ben giderdim o kıza söylerdim neden biliyor musun?kendi basıma geldiğinde de benden kimse saklamasın diye..hayatta böyle bir sey vardır ne ekersen onu biçersin..ben saklarsam yalana ortaklık etmiş olurum.
bir gün yuva kurduklarında cocukları olduklrında aldatılan bir kadın olmasın diye...
üstelik bir erkek aldatmanın heyacanını bir kere aldı mı bırakmazzı cok cok zorr

sevgılınınde bunu saklaması hiç hoş degıl.bunu soylemek bence sana düşmez ama alttan alttan laf soyleyebılırsın.benımde bı arkadasım kuzenının karısını aldattıgını soylemişti,kızlada ben cok samımıyım.ama soylemedım,annem eden kurtulmuşta soyleyen kurtulmamış der hep.ama şakayla karısık laflar attım ortaya,anlamadı güvenıyor cunku... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…