Böyle birşey başıma geldi. Arkadaşımın eşi onu aldatıyor ve bende bunu biliyorum ve her gün gördüğüm sohbet ettiğim birine bunu söylesem mi söylemesem mi diye çok düşündüm çünkü kendimi kötü hissediyordum onu aldatıyormuşum ona kazık atıyormuşum gibi hissediyordum vicdanım rahat değildi. Sonra söylemeye karar verdim. Sonra ne mi oldu? Ben suçlu çıktım. :mymeka:
Bir daha asla böyle birşey yapmam, vicdan azabımla beraber otururum herhalde
boyle insanlardan nefret edıyorum !!!
karısma canım.. kanıtında yoksa uzak dur bencede.. sanırım bunun adı ''yedekte tutma'' oluyor..gun gelır devran doner allah bişekılde gosterır hem nısanlısını hemde sevgılısını kaybeder..
kardesım arkadası sızın dedıgınız gibi hem nısanlı hemde 3kızla aynı anda devam heyy allahım.. neymıs biri olmazsa biri.. ve bunu çocugun butun ailesi biliyor sesini çıkarmıyor.. daha oğullarına karsılarına alıp oğlum napıyorsun demek yerıne ... afrin oğlum devam et.. gencsin tabıkı yapıcaksın dıyorlar...
( Allahım boyle ınsanlardan bizi korusun)
sorma benim de dayımın oğlu 4-5 yıldır çıktığı ve 2 yıldır istemeye geleceğiz diye oyaladığı kızı yedeğe almış. şimdi bir kızla daha görüşüyormuş ve abisi utanmadan bizimkinin iki tane sevgilisi var hangisini seçecek karar veremedi diyormuş. off offf
Şu an siz onLarın ilişkisinde "dış kapının mandaLısınız". Bu yüzden size söyLemek düşmez bence.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?