Ona gerçeği söylemeli miyim?

figaro pho

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
5
3
16
24
Bi çocuğa aşık oldum. İnstadan hesabını bulup kendimi başka biri olarak tanıttım. Sonra sohbet bayağı ilerledi. Çok mutluydum onunla yazıştığım için. Ama her ne olduysa kendimi kötü hissedip ona yalan söylediğimi itiraf ettim. Ama kim olduğumu söylemedim. Aynı bölümde okuduğumuzu biliyor sadece. Aslında itiraf edip hayatından çıkacaktım ama yine kendimi onun Twitter hesabında buldum. Benim kim olduğumu söylememi istiyor. Ama ben kendimde o yüzü bulamıyorum. Zaten tipim de pek iç açıcı değil. Hayal kırıklığına uğramasından korkuyorum. Sınavlardan sonra kim olduğumu söyleyeceğimi söyledim ve yarın sınavlar bitiyor. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim? Eninde sonunda söyleyeceğim ama finallerden sonra mı söylesem emin değilim. Çünkü ona yalan söylediğim için benden nefret edecek. Finallerden sonra söylesem en azından nefret etse de görüşemeyecez. Ne yapmalıyım sizce?

Söyleyin gitsin er yada geç öğrenecek sonuçta sizde rahatlarsınız

Ben böyle kendini gizleyerek sana hayranım diyenlerden hiçbir zaman bir şey ummadım. Ben gençken ev telefonundan arayarak yaparlardı bunu. Yaşlılar bilir çok matah biri olsaydın karşıma çıkardın derdim. Bu çocuk bunu bilmediğine göre adriana lima’yı beklemiyor demek ki. Kendini kötü hissetme. Elbet söyleyeceksin boşuna geciktirme yani.

Aynen oyle. Fake hesaptan yazanlar goruntulerine guvenmediklerinden direkt elenmemek icin once bir muhabbet kurarak şansimi deneyeyim sohbetten yakalarim kafasinda oluyor bence. Bunu da çoğu kişi tahmin eder sanirim.

Ben konuşmayi keserdim boyle bir durumda ama cocuk hala bekledigine göre belki de oluru vardir ya da sadece merak ediyor, ben ilişki duşunmesem de sirf kim oldugu merakindan bir sey olmamis gibi davranmaya devam edebilirdim belki.
Ertelemeyin bence konu sahibi

Instagramdan takip etmişsiniz yalan söylediğinizi itiraf etmişsiniz sonra da twitterden konuşuyorsunuz.peki bu çocuk ona yazan her kızla bu kadar hemen samimi olan biriyse nasıl güvenebilirsiniz ki sizde takıntı olmuş uzatmadan bağlanmadan söyleyin uzatmadan nasılsa ortaya çıkacak

Ben olsam ölü taklidi yapardım bu saatten sonra. Çocuğun siz kendinizi açık ettikten sonra sizi etrafa rezil etmeyeceğinin garantisi yok. Kimse kendini kandıran birini istemez zaten. Kendine güvenen kadınlar daha çok ilgi çeker. Siz beni beğenmez diyorsunuz ama bu yaptığınız ergence hareket zaten sizi 1-0 yenik başlatmış.

Yalan aşkı sevgiyi her şeyi yok eder. Hele baştan yalanla baslamissiniz, bence devam etmeyin.

En kısa zamanda karşısına çıkıp tanışın,tanımadığı biri ile muhabbet kuran sizinle hayli kurar.
Sizde yalan konuşmayı bırakın

Eğer konuşacaksan finallerden sonra konuşmanı öneririm, üzücü bi şey yaşarsan bari derslerini etkilemesin

Bence kendiniz olarak bolumde bi ortamda vs bi sekilde konusun tavrini gorursunuz eger muhabbet kurulursa o fake bendim dersiniz kurulmazsa sakin soylemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…