- 27 Aralık 2020
- 5
- 3
- 16
- 24
- Konu Sahibi figaro pho
-
Söyleyin gitsin er yada geç öğrenecek sonuçta sizde rahatlarsınızBi çocuğa aşık oldum. İnstadan hesabını bulup kendimi başka biri olarak tanıttım. Sonra sohbet bayağı ilerledi. Çok mutluydum onunla yazıştığım için. Ama her ne olduysa kendimi kötü hissedip ona yalan söylediğimi itiraf ettim. Ama kim olduğumu söylemedim. Aynı bölümde okuduğumuzu biliyor sadece. Aslında itiraf edip hayatından çıkacaktım ama yine kendimi onun Twitter hesabında buldum. Benim kim olduğumu söylememi istiyor. Ama ben kendimde o yüzü bulamıyorum. Zaten tipim de pek iç açıcı değil. Hayal kırıklığına uğramasından korkuyorum. Sınavlardan sonra kim olduğumu söyleyeceğimi söyledim ve yarın sınavlar bitiyor. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim? Eninde sonunda söyleyeceğim ama finallerden sonra mı söylesem emin değilim. Çünkü ona yalan söylediğim için benden nefret edecek. Finallerden sonra söylesem en azından nefret etse de görüşemeyecez. Ne yapmalıyım sizce?
Ben böyle kendini gizleyerek sana hayranım diyenlerden hiçbir zaman bir şey ummadım. Ben gençken ev telefonundan arayarak yaparlardı bunu. Yaşlılar bilirçok matah biri olsaydın karşıma çıkardın derdim. Bu çocuk bunu bilmediğine göre adriana lima’yı beklemiyor demek ki. Kendini kötü hissetme. Elbet söyleyeceksin boşuna geciktirme yani.
En kısa zamanda karşısına çıkıp tanışın,tanımadığı biri ile muhabbet kuran sizinle hayli kurar.Bi çocuğa aşık oldum. İnstadan hesabını bulup kendimi başka biri olarak tanıttım. Sonra sohbet bayağı ilerledi. Çok mutluydum onunla yazıştığım için. Ama her ne olduysa kendimi kötü hissedip ona yalan söylediğimi itiraf ettim. Ama kim olduğumu söylemedim. Aynı bölümde okuduğumuzu biliyor sadece. Aslında itiraf edip hayatından çıkacaktım ama yine kendimi onun Twitter hesabında buldum. Benim kim olduğumu söylememi istiyor. Ama ben kendimde o yüzü bulamıyorum. Zaten tipim de pek iç açıcı değil. Hayal kırıklığına uğramasından korkuyorum. Sınavlardan sonra kim olduğumu söyleyeceğimi söyledim ve yarın sınavlar bitiyor. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim? Eninde sonunda söyleyeceğim ama finallerden sonra mı söylesem emin değilim. Çünkü ona yalan söylediğim için benden nefret edecek. Finallerden sonra söylesem en azından nefret etse de görüşemeyecez. Ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?