Ona gerçeği söylemeli miyim?

2 seçenek var:

1. Söylemek istemiyorsanız tamamen iletişimi kesecek, hiçbir şekilde sosyal medya hesaplarına vs. de girmeyerek kendinizi geriye çekeceksiniz.
2. İletişimi kesmek istemiyorsanız söyleyeceksiniz.

Hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor böyle bir durumda. Bu durum için de ben psikolojik destek almanızı öneririm. Kendinizle barışık olmamanızın altında yatan sebepleri keşfedin ve özgüveninizi geliştirecek adımlar atın. Böylece daha sağlıklı ve sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. Bu yaşadığınızın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bu kişi size olumlu yaklaşsa bile temeli yalan olan bir ilişki önünde sonunda yıkılır.

ben olsam kendimi hiç belli etmezdim hesabı kapatıp yoklolurdum gerçek kimliğinizle karşısına çıkmayı deneseniz?

Söyleme cidden büyük ihtimal olumsuz olur ve seni rezil edebilir o hesabı kapat hiç stalkta yapma.

Bi çocuğa aşık oldum. İnstadan hesabını bulup kendimi başka biri olarak tanıttım. Sonra sohbet bayağı ilerledi. Çok mutluydum onunla yazıştığım için. Ama her ne olduysa kendimi kötü hissedip ona yalan söylediğimi itiraf ettim. Ama kim olduğumu söylemedim. Aynı bölümde okuduğumuzu biliyor sadece. Aslında itiraf edip hayatından çıkacaktım ama yine kendimi onun Twitter hesabında buldum. Benim kim olduğumu söylememi istiyor. Ama ben kendimde o yüzü bulamıyorum. Zaten tipim de pek iç açıcı değil. Hayal kırıklığına uğramasından korkuyorum. Sınavlardan sonra kim olduğumu söyleyeceğimi söyledim ve yarın sınavlar bitiyor. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim? Eninde sonunda söyleyeceğim ama finallerden sonra mı söylesem emin değilim. Çünkü ona yalan söylediğim için benden nefret edecek. Finallerden sonra söylesem en azından nefret etse de görüşemeyecez. Ne yapmalıyım sizce?
Siz bu özgüvensizlikle ilişkiye başlasanızda zaten yürümez. Bence kim olduğunuzu söylemeden direk iletişimi kesin.

ayy yaşlanmışım ya :( lisede falan yapardık bunları. sizden olmaz bence hiç bir şey açıklamayın salın gitsin , sonu hep rezillik oluyor. çocuğun size bakacağı varsa da dötü kalkacağı için olmaz.

Aslinda sen bir sey yapma artik..
Once sc.mssn..Sonra sivamissin..
Simdi de Tuyu elimde bekletiyorum diyorsun..
O tuy elinde kalsin,sende hic orali olma..
O cocuk bu satten sonra zaten ciddiye almaz seni..
Kendini farkli biri gibi tanitmalar,surekli bir gizem..
Yani gidip soyleseydin belki de olacakti..Simdi ise imkansiz bence..

Aynısını 2 yıl boyunca yaptım taa 2011 de . Fake ime aşık olmustu Facebook tan
Sohbetine vs ama başka bir kız fotosu koymustum. Sonra da kendi hesabımdan konustum ama o kızı tanıyor gibi derken aylar sonra açıldım anlattm reddetti :D tuhaf ve yanlış bulduğunu bir daha aramamamı söylemişti. Çocuktum da bence en yakın zamanda söyleyin

Aynısını 2 yıl boyunca yaptım taa 2011 de . Fake ime aşık olmustu Facebook tan
Sohbetine vs ama başka bir kız fotosu koymustum. Sonra da kendi hesabımdan konustum ama o kızı tanıyor gibi derken aylar sonra açıldım anlattm reddetti :KK70: tuhaf ve yanlış bulduğunu bir daha aramamamı söylemişti. Çocuktum da bence en yakın zamanda söyleyin
Adam çok haklıymış 😄ben de olsam en kısa zamanda söylerim ne olacaksa olsun

Bence çocuğun hoşlandığı biri var ve fake hesaptan yazan kişi o olabilir mi umuduyla konuşmuş. Eskiden beni özelden falan aradıklarında heyecanlanırdım eski sevgilim falan sanıp :D ama çok alakasız birileri çıkardı. Hiç kendini ele verme bence. Biraz zaman geçsin kendin olarak tanış.

bence söyleme çünkü yaptığın hiç hoş birşey değil, o çocuk da dünden razıymış yani biri yazsa da konuşsam diye. yarn öbür gün basşkası ekler onunla da konuşur mesela.

ben olsam bu olayı unutur , kendim gider arkadaş olur, hislerimi belli ederdim.

Kim olduğunuzu söylemeyin.okulda hiç ortak arkadaşlarınız yok mu?Hiç tanıştınız mi?tanışmadıysanız tanışmaya çalışın.. kendinizi belli edin.zaten size ilgisi varsa belli eder..

Back
X