- 9 Kasım 2021
- 717
- 1.350
- 63
- Konu Sahibi figaro pho
Söyleme bence. Hatta kapat tum hesapları biraz zaman gecicnce kendi hesabından muhabbet t kur. Bu konuyu hiç ama hiç açma:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu özgüvensizlikle ilişkiye başlasanızda zaten yürümez. Bence kim olduğunuzu söylemeden direk iletişimi kesin.Bi çocuğa aşık oldum. İnstadan hesabını bulup kendimi başka biri olarak tanıttım. Sonra sohbet bayağı ilerledi. Çok mutluydum onunla yazıştığım için. Ama her ne olduysa kendimi kötü hissedip ona yalan söylediğimi itiraf ettim. Ama kim olduğumu söylemedim. Aynı bölümde okuduğumuzu biliyor sadece. Aslında itiraf edip hayatından çıkacaktım ama yine kendimi onun Twitter hesabında buldum. Benim kim olduğumu söylememi istiyor. Ama ben kendimde o yüzü bulamıyorum. Zaten tipim de pek iç açıcı değil. Hayal kırıklığına uğramasından korkuyorum. Sınavlardan sonra kim olduğumu söyleyeceğimi söyledim ve yarın sınavlar bitiyor. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Sizce kim olduğumu söylemeli miyim? Eninde sonunda söyleyeceğim ama finallerden sonra mı söylesem emin değilim. Çünkü ona yalan söylediğim için benden nefret edecek. Finallerden sonra söylesem en azından nefret etse de görüşemeyecez. Ne yapmalıyım sizce?
Adam çok haklıymışAynısını 2 yıl boyunca yaptım taa 2011 de . Fake ime aşık olmustu Facebook tan
Sohbetine vs ama başka bir kız fotosu koymustum. Sonra da kendi hesabımdan konustum ama o kızı tanıyor gibi derken aylar sonra açıldım anlattm reddettituhaf ve yanlış bulduğunu bir daha aramamamı söylemişti. Çocuktum da bence en yakın zamanda söyleyin