Sevgilimle barıştık geçen hafta fakat bir haftadır bana soğuk davranıyordu ve beni aldattığını öğrendim üstelik chat sayfalarında tanıştığı pekte hoş bulmadım bir kızla üstelik tek değil hala o sayfalarda kızları Tavlayıp sosyal medyadan takip ediyor sözde biz barıştık bunları bildiğimi öğrendi bir daha asla yapmayacağım sen beni terk edince boşluğa düştüm dedi inanmış gibi yaptım neden diye soracak olursanız
Onu affettim seni ihmal ettim dedim ama fakat lakin bana bir sürü güzel vaatlerde bulunup ciddiyetine inandırdığı için bana bir sürü güzel hayaller kurdurup hepsini başıma yıktı için beni şoka uğrattı için ondan intikam almak istiyorum ilişkimizi tam sahiplenemedi çünkü aldatacak bir tip değil hikayesi çok karışık eski sevgilisi uzun yıllarca çıktığı sevgilisi ile ayrıldıktan sonra kendini böyle saçma sapan günübirlik kısa süren ilişkileri vermiş benimle ciddi düşündü Hala evlenmek istediğini söylüyor yanlış bir hareketini yaklaşımını görmedim başka bir niyetini görmedim ama kaçamak yapmaktan vazgeçmiyor. Bu chat sayfalarında çıkmaya hiç niyeti yok Beni gerçekten sevmedi gerçekten sevseydi asla anlatmazdı çünkü eski kızarkadaşını uzun yıllarca hiç aldatmamış Bunu kızın yakın arkadalarından biri bana söyledi çünkü kızı uzaktan tanıyorum ortak arkdşlarımız var.
Uzun yıllarca süren bir ilişkisi olan bir insan ben ona ne yaptım da beni aldattı bana aşık olmasını istiyorum kurduğu hayalleri yıkılmasını bana nasıl bir acı yaşattığını insanların duygularıyla oynamaması gerektiğini öğrensin istiyorum
Ayrılmadık devam ettik onu affettim ama gizliden takip ediyorum hala chat sayfalarında hala sosyal medyalarda hiç akıllanmadı çünkü beni yoksa yiyor ama terk etmiyor da ben onun için cepteyim Ailesi falan beni biliyor çok karışık bir durum sizde bir çırpıda anlayamazsınız ben de anlamadım neden böyle yaptığını
Tek ama tek istediğim intikam soğuk yenir ona iyi bir ders vermek istiyorum o yüzden onu hala çok seviyor muş gibi davranıyorum halbuki sevgi nefrete dönüştü bitti bunu bilmiyor sizce bir insanı bu durumda kendimi aşk etmem için nasıl davranmam lazım beni iyice eglensin istiyorum başka birine gözü kalmayacak kadar kabul etsin Ben sizden yardım istiyorum bana boşver Allahından bulsun demeyin hiç böyle yorumları okumayacam ona dersini ben vermek istiyorum unutmayacağım bir ders
Gerekirse aylarca sürsün bu dersi ona vereceğim sabret ederek
İkinci kez aldatılmak senin hatan kendi hatan yüzünden neden başkasından intikam alınıyor ben bunu anlamıyorum işte size vereceğim tek tavsiye ava giderken avlanmayın bir bakmışsınız nikah masasıSevgilimle barıştık geçen hafta fakat bir haftadır bana soğuk davranıyordu ve beni aldattığını öğrendim üstelik chat sayfalarında tanıştığı pekte hoş bulmadım bir kızla üstelik tek değil hala o sayfalarda kızları Tavlayıp sosyal medyadan takip ediyor sözde biz barıştık bunları bildiğimi öğrendi bir daha asla yapmayacağım sen beni terk edince boşluğa düştüm dedi inanmış gibi yaptım neden diye soracak olursanız
Onu affettim seni ihmal ettim dedim ama fakat lakin bana bir sürü güzel vaatlerde bulunup ciddiyetine inandırdığı için bana bir sürü güzel hayaller kurdurup hepsini başıma yıktı için beni şoka uğrattı için ondan intikam almak istiyorum ilişkimizi tam sahiplenemedi çünkü aldatacak bir tip değil hikayesi çok karışık eski sevgilisi uzun yıllarca çıktığı sevgilisi ile ayrıldıktan sonra kendini böyle saçma sapan günübirlik kısa süren ilişkileri vermiş benimle ciddi düşündü Hala evlenmek istediğini söylüyor yanlış bir hareketini yaklaşımını görmedim başka bir niyetini görmedim ama kaçamak yapmaktan vazgeçmiyor. Bu chat sayfalarında çıkmaya hiç niyeti yok Beni gerçekten sevmedi gerçekten sevseydi asla anlatmazdı çünkü eski kızarkadaşını uzun yıllarca hiç aldatmamış Bunu kızın yakın arkadalarından biri bana söyledi çünkü kızı uzaktan tanıyorum ortak arkdşlarımız var.
Uzun yıllarca süren bir ilişkisi olan bir insan ben ona ne yaptım da beni aldattı bana aşık olmasını istiyorum kurduğu hayalleri yıkılmasını bana nasıl bir acı yaşattığını insanların duygularıyla oynamaması gerektiğini öğrensin istiyorum
Ayrılmadık devam ettik onu affettim ama gizliden takip ediyorum hala chat sayfalarında hala sosyal medyalarda hiç akıllanmadı çünkü beni yoksa yiyor ama terk etmiyor da ben onun için cepteyim Ailesi falan beni biliyor çok karışık bir durum sizde bir çırpıda anlayamazsınız ben de anlamadım neden böyle yaptığını
Tek ama tek istediğim intikam soğuk yenir ona iyi bir ders vermek istiyorum o yüzden onu hala çok seviyor muş gibi davranıyorum halbuki sevgi nefrete dönüştü bitti bunu bilmiyor sizce bir insanı bu durumda kendimi aşk etmem için nasıl davranmam lazım beni iyice eglensin istiyorum başka birine gözü kalmayacak kadar kabul etsin Ben sizden yardım istiyorum bana boşver Allahından bulsun demeyin hiç böyle yorumları okumayacam ona dersini ben vermek istiyorum unutmayacağım bir ders
Ben saydım ikinci paragrafta iki tane nokta var.Allahını seven üzerime nokta atsın
Sanki ders verecek olsan bile başlıkta yazdığın haliyle sadece kendin unutamayacaksın gibi geliyor banaSevgilimle barıştık geçen hafta fakat bir haftadır bana soğuk davranıyordu ve beni aldattığını öğrendim üstelik chat sayfalarında tanıştığı pekte hoş bulmadım bir kızla üstelik tek değil hala o sayfalarda kızları Tavlayıp sosyal medyadan takip ediyor sözde biz barıştık bunları bildiğimi öğrendi bir daha asla yapmayacağım sen beni terk edince boşluğa düştüm dedi inanmış gibi yaptım neden diye soracak olursanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?