Ona unutamayacağım bir ders vermek

Aldatılıp "aslında aldatacak biri değil" demek de züğürt tesellisinin en üst noktası herhalde.

Bir de çok güzel noktalama işaretlerimiz var bizim. Yazınızı okumaya çalışırken kendimi rap yapıyor gibi hissediyorum :olamaz:

Sevgilimle barıştık geçen hafta fakat bir haftadır bana soğuk davranıyordu ve beni aldattığını öğrendim üstelik chat sayfalarında tanıştığı pekte hoş bulmadım bir kızla üstelik tek değil hala o sayfalarda kızları Tavlayıp sosyal medyadan takip ediyor sözde biz barıştık bunları bildiğimi öğrendi bir daha asla yapmayacağım sen beni terk edince boşluğa düştüm dedi inanmış gibi yaptım neden diye soracak olursanız
Onu affettim seni ihmal ettim dedim ama fakat lakin bana bir sürü güzel vaatlerde bulunup ciddiyetine inandırdığı için bana bir sürü güzel hayaller kurdurup hepsini başıma yıktı için beni şoka uğrattı için ondan intikam almak istiyorum ilişkimizi tam sahiplenemedi çünkü aldatacak bir tip değil hikayesi çok karışık eski sevgilisi uzun yıllarca çıktığı sevgilisi ile ayrıldıktan sonra kendini böyle saçma sapan günübirlik kısa süren ilişkileri vermiş benimle ciddi düşündü Hala evlenmek istediğini söylüyor yanlış bir hareketini yaklaşımını görmedim başka bir niyetini görmedim ama kaçamak yapmaktan vazgeçmiyor. Bu chat sayfalarında çıkmaya hiç niyeti yok Beni gerçekten sevmedi gerçekten sevseydi asla anlatmazdı çünkü eski kızarkadaşını uzun yıllarca hiç aldatmamış Bunu kızın yakın arkadalarından biri bana söyledi çünkü kızı uzaktan tanıyorum ortak arkdşlarımız var.
Uzun yıllarca süren bir ilişkisi olan bir insan ben ona ne yaptım da beni aldattı bana aşık olmasını istiyorum kurduğu hayalleri yıkılmasını bana nasıl bir acı yaşattığını insanların duygularıyla oynamaması gerektiğini öğrensin istiyorum
Ayrılmadık devam ettik onu affettim ama gizliden takip ediyorum hala chat sayfalarında hala sosyal medyalarda hiç akıllanmadı çünkü beni yoksa yiyor ama terk etmiyor da ben onun için cepteyim Ailesi falan beni biliyor çok karışık bir durum sizde bir çırpıda anlayamazsınız ben de anlamadım neden böyle yaptığını
Tek ama tek istediğim intikam soğuk yenir ona iyi bir ders vermek istiyorum o yüzden onu hala çok seviyor muş gibi davranıyorum halbuki sevgi nefrete dönüştü bitti bunu bilmiyor sizce bir insanı bu durumda kendimi aşk etmem için nasıl davranmam lazım beni iyice eglensin istiyorum başka birine gözü kalmayacak kadar kabul etsin Ben sizden yardım istiyorum bana boşver Allahından bulsun demeyin hiç böyle yorumları okumayacam ona dersini ben vermek istiyorum unutmayacağım bir ders
Gerekirse aylarca sürsün bu dersi ona vereceğim sabret ederek

ben çözüm odaklı cevap vereyim
böyle aynı anda bir çok kadında gözü olan adamları bir tek şey üzer
sana değer verse de değer vermese de senin ondan soğuman, eskisi gibi etkisinde olmaman onu uyuz eder
önce biraz soğuk davran, sonra soğukluğun dozajını arttır ama kapris gibi değil yani
5 arıyorsan 3 ara sonra 1 ara
bu arada beni üzdün, kırdın vs demeeeeeeeeeeeeeeeeee
sakın!
sonra elbet o sana sorar, ya ne oldu bi soğuksun falan
sen de de ki ya galiba ben senden soğudum
elimde değil eskisi gibi hissedemiyorum, biz ayrılsak iyi olacak galiba de
kusura bakma seni kırmak istemezdim gerçekten de

biraz soğuman, biraz da ona acıyor oluşun
onu kalbinden vurur:KK76:
deneyebilirsin bence

Aslında aklıma çok fena şeyler gerekiyor ama bu adama bu uğraş ve çaba değmez ben seni sevmiyorum artık böyle bi adamla evlenip bi ömür geçirmek istemem daha ciddi ve düzenli bi ilişki yaşayıp evlenmek istiyorum de

Bide karsidakine bakilip hicte guzel degilmis demek.. guzel olsa iyi karsiliycaktin yani :) aldatilmak cirkinlik guzellik meselesi degilki.. sahsiyet meselesi :) diyelimde namimiz yurusun :))
Konu sahibi daha önce sevgilisinin onu güzel bulmadigina dair bir konu açmıştı. Hani hem beni beğenmiyor hem de çirkin bir kızla yazısıyor tarzında bir serzeniş.

Konu sahibi daha önce sevgilisinin onu güzel bulmadigina dair bir konu açmıştı. Hani hem beni beğenmiyor hem de çirkin bir kızla yazısıyor tarzında bir serzeniş.
Hatrladim o kizi.. usendim eski konuya filan bakmadim valla :) ama genelde bole olur ya.. ayy bise beni aldattigi kiza bak filan der aldatilan kizlar..

Hatrladim o kizi.. usendim eski konuya filan bakmadim valla :) ama genelde bole olur ya.. ayy bise beni aldattigi kiza bak filan der aldatilan kizlar..
Bu sevgiliden yana yakila bir sürü konu açtı. Beni beğenmiyor hakaret ediyor parası yok. Hep aynı şeyleri soyledik. Ciddi ciddi dalga geçtiğini düşünmeye başladım. Şimdi de mesajlara cevap vermiyor. Aldatir da bu dedik.

Bu sevgiliden yana yakila bir sürü konu açtı. Beni beğenmiyor hakaret ediyor parası yok. Hep aynı şeyleri soyledik. Ciddi ciddi dalga geçtiğini düşünmeye başladım. Şimdi de mesajlara cevap vermiyor. Aldatir da bu dedik.
Ohff ben eski konulara cok bakmiom dediim gibi kisileri tanimam zor oluyo :)) ama haklisin bosa yoruyo herkes kendini o zmn

Oh ne de güzel intikam aldım diye unutmayip hatırlayacağı bir intikam almak istiyor :KK14:
Yani nekadar tuhaf geldi bana düşündüm düşündüm düşündüm dahada düşünüyorum
Beni bir güzel aldatırdı bende bir güzel ders verdim halâ da hatırlarım unutmam mı diyecek acaba 20 sene sonra

Yani nekadar tuhaf geldi bana düşündüm düşündüm düşündüm dahada düşünüyorum
Beni bir güzel aldatırdı bende bir güzel ders verdim halâ da hatırlarım unutmam mı diyecek acaba 20 sene sonra
Kim bilir belki de. Ama karşı tarafa ders olacak bir intikam fikri daha iyi olurdu.:bicak:

Hulya neden bu adam chat sayfalarinda takiliyor biliyor musun? Senden daha iyisini buldugu anda sana tekmeyi basacak haberin olsun. Sen de daha intikam alacam diye beklerken terkedilirsen sasirma. Iyisi mi o seni terketmeden sen onu terket. Ama bir arkadas daha yazmis. Terketmeden once ona pahali birsey aldir, oyle terket. Malum senin adam para duskunu. Ve gercekten onun canini en cok para kaybi yakar. Bu adam bu saatten sonra sana asik falan olmaz. Agzinla kus tutsan bile. Kendine olmayacak hedefler koyma.

Sevgilimle barıştık geçen hafta fakat bir haftadır bana soğuk davranıyordu ve beni aldattığını öğrendim üstelik chat sayfalarında tanıştığı pekte hoş bulmadım bir kızla üstelik tek değil hala o sayfalarda kızları Tavlayıp sosyal medyadan takip ediyor sözde biz barıştık bunları bildiğimi öğrendi bir daha asla yapmayacağım sen beni terk edince boşluğa düştüm dedi inanmış gibi yaptım neden diye soracak olursanız
Onu affettim seni ihmal ettim dedim ama fakat lakin bana bir sürü güzel vaatlerde bulunup ciddiyetine inandırdığı için bana bir sürü güzel hayaller kurdurup hepsini başıma yıktı için beni şoka uğrattı için ondan intikam almak istiyorum ilişkimizi tam sahiplenemedi çünkü aldatacak bir tip değil hikayesi çok karışık eski sevgilisi uzun yıllarca çıktığı sevgilisi ile ayrıldıktan sonra kendini böyle saçma sapan günübirlik kısa süren ilişkileri vermiş benimle ciddi düşündü Hala evlenmek istediğini söylüyor yanlış bir hareketini yaklaşımını görmedim başka bir niyetini görmedim ama kaçamak yapmaktan vazgeçmiyor. Bu chat sayfalarında çıkmaya hiç niyeti yok Beni gerçekten sevmedi gerçekten sevseydi asla anlatmazdı çünkü eski kızarkadaşını uzun yıllarca hiç aldatmamış Bunu kızın yakın arkadalarından biri bana söyledi çünkü kızı uzaktan tanıyorum ortak arkdşlarımız var.
Uzun yıllarca süren bir ilişkisi olan bir insan ben ona ne yaptım da beni aldattı bana aşık olmasını istiyorum kurduğu hayalleri yıkılmasını bana nasıl bir acı yaşattığını insanların duygularıyla oynamaması gerektiğini öğrensin istiyorum
Ayrılmadık devam ettik onu affettim ama gizliden takip ediyorum hala chat sayfalarında hala sosyal medyalarda hiç akıllanmadı çünkü beni yoksa yiyor ama terk etmiyor da ben onun için cepteyim Ailesi falan beni biliyor çok karışık bir durum sizde bir çırpıda anlayamazsınız ben de anlamadım neden böyle yaptığını
Tek ama tek istediğim intikam soğuk yenir ona iyi bir ders vermek istiyorum o yüzden onu hala çok seviyor muş gibi davranıyorum halbuki sevgi nefrete dönüştü bitti bunu bilmiyor sizce bir insanı bu durumda kendimi aşk etmem için nasıl davranmam lazım beni iyice eglensin istiyorum başka birine gözü kalmayacak kadar kabul etsin Ben sizden yardım istiyorum bana boşver Allahından bulsun demeyin hiç böyle yorumları okumayacam ona dersini ben vermek istiyorum unutmayacağım bir ders
senin değil onun unutmaması lazım . :D
birinin üstünde senin etkin ancak onun seni önemsediği kadardır. aklını güzel şeylere vermelisin. ne işin olurr itle köpekle.

Hulya neden bu adam chat sayfalarinda takiliyor biliyor musun? Senden daha iyisini buldugu anda sana tekmeyi basacak haberin olsun. Sen de daha intikam alacam diye beklerken terkedilirsen sasirma. Iyisi mi o seni terketmeden sen onu terket. Ama bir arkadas daha yazmis. Terketmeden once ona pahali birsey aldir, oyle terket. Malum senin adam para duskunu. Ve gercekten onun canini en cok para kaybi yakar. Bu adam bu saatten sonra sana asik falan olmaz. Agzinla kus tutsan bile. Kendine olmayacak hedefler koyma.

kendine pahalı birşey aldır mı ? :D : D
hahahaha bide 24 ay taksit yaptırt etkisi uzun sürer. :D :D

sana değer verse de değer vermese de senin ondan soğuman, eskisi gibi etkisinde olmaman onu uyuz eder
önce biraz soğuk davran, sonra soğukluğun dozajını arttır ama kapris gibi değil yani
sakın!

deneyebilirsin bence
Gerçekten işe yarıyor mu bu taktik?Denediniz mi;)

Bnce yeni çıkan dizideki tehlikeli karım gbi intikam alın orda işe yaramıştı

sakın!

deneyebilirsin bence

+1

Bu anlatılanların çok daha etkili olabilmesi için erkeğin kıza biraz da olsa ilgi duyması gerekiyor.

Kızın ilgisini fark eden erkekte genelde önce şu değişiklikler göze çarpıyor: Poponun tavan yapması, mesajlara geç cevap vermeler, telefonlara geç dönüşler, vs. Kısaca, bir havalara girmeler, kendini bir şey sanmalar falan... Nasıl olsa kız hoşlanıyordur ve erkek niye ilgi göstersin ki?

Amma velakin...

Değer verdiği erkeğin ilgisizliği fark eden kız akıllıca davranıp gösterdiği ilgiyi çat diye keserse (hem de şikayetsiz ve sitemsiz bir şekilde) bu durum eril kişiyi delirtecektir ve gelsin artık ilgilenmeler, kaybetmeme çabaları, vs.

Bu gözler, burnu düşse yerden almaya tenezzül etmeyecek bir adamın ona gösterdiğim ilgiyi tamamen kestiğimde bana yazdığı şu mesajı gördü ya, gözüm açık gitmez artık: "Aramaman, sormaman, mesaj yazmaman beni çok değersiz hissettiriyor".

Son düzenleme:
Gerçekten işe yarıyor mu bu taktik?Denediniz mi:KK66:

yani ben sana kırmadan yorum yazmak istedim ama bu soru biraz kaşınma oldu
bu bir taktik değil ki
olması gereken!!!

yani benim bir erkek arkadaşım olacak, başkalarıyla ilgilendiğini hissedeceğim ve soğumayacağım! mümkün değil
hem de intikam planları kuracağım
benimle beraberken değil kaçamak yapmak, başka bir kıza minicik küçücük bir ilgi gösteren bir erkek gözümden öyle düşer ki intikam almak için plan yapmak şöyle dursun hayatımın 1 dakikasını daha o kişiyi vermem, asla affetmem

demem o ki
sana değer vermeyen insanlara değer verilmez
intikam almak da bir değerdir
kırılıyorum, üzülüyorum demek de değerdir
adam seni hiçe saymış ötesi var mı?
sen nefret ediyorum falan kendini kandırıyorsun

Back
X