- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan bu süreçte sonradan bazı sebeplerden boşanmış kendisi. geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm. (evli olduğunu biz normalde her sene sadece doğum günlerimizi kutlardık hiç arada görüşmesek de her sene kutlamak adetimizdi. kutlamak için hesabına girdiğimde gördüm. kutlamadım 2016 dan bu yana. ve bu ara ikimizden birinin de doğum günü değil.)
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak Önceki akşam mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi dün Sabah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık
Kendisi EVLİ DEĞİL !!!
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak Önceki akşam mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi dün Sabah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık
Kendisi EVLİ DEĞİL !!!
Son düzenleme: