Bornnn meraktan çatlicimmmmmmmm :)
Canım doğumgünümüzü kendi evimizde ve ilimizde değil de benim ailemin old yerde kutlamaya karar vermiştik ama ramazana denk geldiği için bir türlü şekline karar veremiyorduk dışarda yapmaya kesin karar kıldık ve fiyat araştırmasına girdik kişi başı sadece servis için 5 tl istiyolar ve bunun içinde içtikklerin dahil değil bir de baya oturulur çay falan da eklenince kişi başı 10 lira gibi oluyor eşim de dedim o zaman bi yerle anlaşalım iftar verelim daha mantıklı biz de öyle yaptık iftar vericez 15-20 kişilik yemek yenen masalara amerikan servisleri hazırlıyorum Küçük Prens yasir 1 yaşında yazıyo yasirin kafasında da prens tacı var :)) sonra peçetelikler su şişeleri falan yapıcam o masa daha sade olucak bir de köşeye pastanın kurabiye ve cupcakelerin işte şekerlemelerin oldugu afişin tepesinde asılı old bğir masa koyucaz fotoları da orda ve açık hava da çekilicez bu arada anlaştıgımız yer denize sıfır çok güzel olucak inş çook :))
Canım doğumgünümüzü kendi evimizde ve ilimizde değil de benim ailemin old yerde kutlamaya karar vermiştik ama ramazana denk geldiği için bir türlü şekline karar veremiyorduk dışarda yapmaya kesin karar kıldık ve fiyat araştırmasına girdik kişi başı sadece servis için 5 tl istiyolar ve bunun içinde içtikklerin dahil değil bir de baya oturulur çay falan da eklenince kişi başı 10 lira gibi oluyor eşim de dedim o zaman bi yerle anlaşalım iftar verelim daha mantıklı biz de öyle yaptık iftar vericez 15-20 kişilik yemek yenen masalara amerikan servisleri hazırlıyorum Küçük Prens yasir 1 yaşında yazıyo yasirin kafasında da prens tacı var :)) sonra peçetelikler su şişeleri falan yapıcam o masa daha sade olucak bir de köşeye pastanın kurabiye ve cupcakelerin işte şekerlemelerin oldugu afişin tepesinde asılı old bğir masa koyucaz fotoları da orda ve açık hava da çekilicez bu arada anlaştıgımız yer denize sıfır çok güzel olucak inş çook :))
marul, fotoğraflar çok güzel görünüyor..
sağlıkla mutlulukla nice yaşlara inş..
yanlış hatırlamıyorsam, yalovaayyy süpermiş valla resimleri dört gözle bekliyoruz o zaman
doğru karar vermişsiniz bencede en güzeli olmuş neresiki burası istanbulda bu kadar ucuza halledilecek bir yer yok :44:
ayyy süpermiş valla resimleri dört gözle bekliyoruz o zaman
doğru karar vermişsiniz bencede en güzeli olmuş neresiki burası istanbulda bu kadar ucuza halledilecek bir yer yok :44:
yanlış hatırlamıyorsam, yalova
evet canım yaloca kocaeli arası :)
şeker portakalı o söylediğim fiyat çay bahçeleri için ve yemeksiz fiyat bizim anlaştıgımız menü 20 lira diyor ama toplamda bi indirim yapıcam diyo içinde çorba zeytinyağlı paçanga et yemeği tatlı meşrubat çay var biz de bikaçını çıkaralım daha uygun olsun dedik ama kabul etmedi menü bu şekilde olucak ama ek ücret çıkmıcak çay ve içecek sınırsız zaten çok yakınlarımızı çağırıcaz inş hayalimdeki gibi olur herşey
Dün aşımızı olduk, bizim zor geçti. Ateş yok ama çok huzursuzdu, tabi nezlesi de olunca
Kilomuz 10.200kg boyumuz 77cm biraz ufağız ama sıkıntı yok. Bi daha aşısı olsun istemiyorum!
Az önce kayısı yediiiiiiiimmmmm!!!!:44:
canim benim cok teşekkür ederim ayni şekilde bende sizi cok özlüyorumelifnaaaz, haklı sebeplerin var ama ben seni çok özlüyoooom
dogum gunu kutlu olsun fıstığın Allah saglikli uzun omur versinherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
ve ramazan da geldi rabbime şükür bu günleride görebildik bu akşam kısmetse ilk sahur
evettttttttt hafta sonu malum doğum günümüzü yaptık allaha şükürler olsun omuzlarımdan büyük bir yük kalktı
eeee bu gün sonunda ne öğrendik demekki bir daha doğum günü evde yapılmayacakmış eşimde bende bunda karar kıldık
gerçi pembiş ve nfk dışında kimse merak edip sormamış bizim doğum günümüzü ama
bende genede anlatayım
menüde;
sakallı poğaça
peynirli gül böreği
mini pizza
mercimek köftesi
italyan salatası
zeytinyağlı yaprak sarma
cupcake (melisaya özel)
külahta kek
pastamız
vardı toplamda 27 kişiydik genel olarak güzel oldu ama çok şey unuttuk doğum gününde süslemeleri cuma akşamdan tamamladık
eşimle gece hiç uyumadım nerdeyse hazırlıkları tamamlamak için neyseki yetişti
melisa hanımı tam uyutacaktım ki annemler ve halamlar geldi onların sesinden uyuyamadı yavrum uyukusu olduğu halde neyse bakıcıyı
çağırdım evde çok ses olduğu için onlarda direk uyumuş eee uyumayada devam etti herkes geldi melisa uyuyor
neyse eşim gitti kızı almaya hala uyuyormuş (genelde bekleyince uzun uyur) uyandırmışlar ee haliyle pek keyifli değildi
fotoğraf konusunda şanssızdık pek güzel çıkan fotolarımız yok ama idare edeceğiz artık ne yapalım
bir kaç aksilik dışında herşey güzeldi allaha şükür
birde birkaç organizasyon eksikliği falan oldu pastayı bekledik masa başında (çakmağı bulamamışlar) çayı demlemeyi unutmuşlar
işte çok kişi olunca aaa ben sandım falanca koymuştu diye neyseki problem olmadı
öyle böyle derken bitti işte
öncesinde baya temizlik yapmıştım evde ama sonrasındada bir o kadar temizlik yaptım
birde eşyaların kap kacak yerlerine yerleştirilmesi vardı uzun sürdü yaaa öldüm yani acayip
yorgunum ama kızım için değer tabikide bir dahaki doğum gününü dışarda bir yerde yapacağız
(4. yaş günü yani diğer yaşları aile arasında artık) öyle iste arkadaşlar bizden haberler böyle
öptüm hepinizi
bizim ramazanlar aynı gün doğmuş desenekızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.rabbim ilk orucunuzuı kabul etsin...bugün benim için çok özel...gecen sene 20 temmuz cuma,ramazanın ilk günü yahyamı kucağıma aldım..mübarek bal oğlum beniim..hicri takvime göre doğumgünümüz bugün gibi..
iyiki doğdun oğlum,
ömrümün miladı...
annesinin küçük kiypisi..yaradana kurban,şükürler olsun...gecen sene bugün su dakikalarda suni sancının acısıyla inliyodum odada..bugünse mucizem uyuyo şuracıkta..inanmayan tas kesilsin.
bu arada bir bomba...kiracı dün gittigittik evime baktım,inşallah 1 hafta sonra tasınacaz.ayın 20sinde annemlerde gelecek.bayramdan sonra kızkardesimin nişanı var kısmetse..oh bende rahatça yerlesicem.rabbime sükür ne güzel denk geldi..nasıl mutluyum anlatamam...derdimi yazdığımda amin diyen dilleriniz dert görmesin inşallah..adam cekti gitti.epicinizi seviyorum.bi temizlik yapasım var anlatamam..1 yılın intikamını alıcam tasınınca
süperrrranaaaaaaaaaa orucun ilk günü ve ben ne yaptım
işyerinde telefon çaldı eüzu besmele çektim yaaa
afiyet olsuuun :)Az önce kayısı yediiiiiiiimmmmm!!!!:44:
ben deeeeelifnaaaz, haklı sebeplerin var ama ben seni çok özlüyoooom
doğum günü kutlu olsun herşey çok güzel düşünülmüş harika olmuşben bugün gece sahura kalkamadım ama niyetliyim.. umarım bugün çabuk geçer....
Ben, ben, ben varım.arkadaşlar içinizde adanalı olan var mı????
Tam üstüne bastın canım.Niye öyle almışım diye düşünmedim değil.ahahahh! ben de bunu düşünmüşümdür.
aslı ve çağla kim bilmiyom ama çağlaş diye bi köy kasaba var, arkadaş da oralı gibi, çağlaşlı diye benimsedim ben
peki senin isminin sonundaki cr neyin ifadesi . soyisminin kısaltması olabilir mi dicem ama o da fazla açık vermek olur..
neyse sormiiim
evet canım yaloca kocaeli arası :)
şeker portakalı o söylediğim fiyat çay bahçeleri için ve yemeksiz fiyat bizim anlaştıgımız menü 20 lira diyor ama toplamda bi indirim yapıcam diyo içinde çorba zeytinyağlı paçanga et yemeği tatlı meşrubat çay var biz de bikaçını çıkaralım daha uygun olsun dedik ama kabul etmedi menü bu şekilde olucak ama ek ücret çıkmıcak çay ve içecek sınırsız zaten çok yakınlarımızı çağırıcaz inş hayalimdeki gibi olur herşey
birileri yalovamı dedi?
ah ne güzeldir Yalova..kısmet işte..yalovadan koca buldum,annemgilede ordan bahçe aldık yazları ordalar..kız kardeşimde kısmetse izmite gelin gidecek,ablam istanbulda..eee benim burda ne işim var?
Eki Görüntüle 751299
kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.rabbim ilk orucunuzuı kabul etsin...bugün benim için çok özel...gecen sene 20 temmuz cuma,ramazanın ilk günü yahyamı kucağıma aldım..mübarek bal oğlum beniim..hicri takvime göre doğumgünümüz bugün gibi..
iyiki doğdun oğlum,
ömrümün miladı...
annesinin küçük kiypisi..yaradana kurban,şükürler olsun...gecen sene bugün su dakikalarda suni sancının acısıyla inliyodum odada..bugünse mucizem uyuyo şuracıkta..inanmayan tas kesilsin.
bu arada bir bomba...kiracı dün gittigittik evime baktım,inşallah 1 hafta sonra tasınacaz.ayın 20sinde annemlerde gelecek.bayramdan sonra kızkardesimin nişanı var kısmetse..oh bende rahatça yerlesicem.rabbime sükür ne güzel denk geldi..nasıl mutluyum anlatamam...derdimi yazdığımda amin diyen dilleriniz dert görmesin inşallah..adam cekti gitti.epicinizi seviyorum.bi temizlik yapasım var anlatamam..1 yılın intikamını alıcam tasınınca
herkese hayırlı ramazanlar kah uyuyup kah uyanarak sonunda yataktan tamamen çıktım
akşama soslu tavuk kanat yapmayı düşünüyorum
yanına da pilav çorba salata kayısı kompostosu
bu arada tam bi güllaç hastasıyım güllaç mevsimi geldiği için çok mutluyum
birgün güllaç üretmeyi keserlerse ne yaparım diye düşünüyorum
ramazanda 4-5 paket alırım bütün yıl kullanırım:)
eşim sevmiyor kendime yapıyorum, ayrıca sütümü arttırıyor tecrübeyle sabit
Günaydın herkese.Biraz geç oldu ama.
Güllaca ben de bayılırım.Ama bugün tatlı olarak şekerpare yaptım bile.Yemekte de çöp şiş, mercimek çorbası, pilav, salata ve ayran var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?