Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de ramazanın 2. Günü doğum yapmıştım.Biraz önce eşimle o günleri andık.Bugünümüze şükür.
Annenlerin gelmesine de sevindim.Allah gönlüne göre vermiş.

Pembiş, senin ilk kez uyuduğunu duyuyorum gün içinde.Senin adına ben de sevindim.

Otribebe var bende, 1 kere kullandım şimdiye kadar ki hasta da oldu kaç kere biliyorsunuz.
1. Bebeler otribebeden nefret ediyor. Bunu göze al alırken
2. Aryayı al, sık sık banyo yaptır . Hava sıcak zaten, başına su dökersen sümükler zaten iner.
3. Serum fizyolojik de rahatlatır.
Sonuç olarak otribebe bence gerekli değil.
Artım büyüdüler oynata oynata burun fışlatmaya bile alıştırabilirsin. Karşısına geç göster:) c vittamini içeren şeyler ver derim ayrıca, çok geçmiş olsun.
Ananeye de selam olsun:)

Ben de iftardan sonra kavurmayı düşünüyorum. Haftasonun hazırlıkları başlasın:)
Babanıza hayran kaldım
Oğlanı sabahsahura kaldıralım dedik, hani görsün anlasın.. İyi güzel kalktı, az bir şey yedi. Eee sonra biz gittik yatıcaz, yok uyumad. Evde gezindi gezindi, 7'de gelip kardeşini de uyandırıbca bütün ramazanım kaçtı. Eşindeki gibi bir dokunulmazlığı çok isterdim yani

Evet ya nerde nerde? Akşam yat, gece kalk, annen sahuru hazırlamış olsun.. Ye, tekrar yat. Çoğu zaman sofraya bile karışma:))) nerdeee?
Ben de dinledim onu, ben denemek istiyorum ya. Tutabilirsem ve bebiş de etkilenmezse devam.. Doktor en on kontrolde gündüzleri ek gıdaya ağırlık vermemi söyledi. Oruç buna vesile olur belki. Bir de ilk aylar tbiki çok önemli. Şimdi ise her şeyi yiyebiliyor.
Bakalım ya dediğim gibi..7
günaydın arkadaşlar kızıma 1 yaş doğum günü yaptım.. Eki Görüntüle 751247
Hayırlı olsun, nice yıllara.

Oo ilk sahu r eşten gelmiş

ben bugün gece sahura kalkamadım ama niyetliyim.. umarım bugün çabuk geçer....
Allah yardımcın olsun, kuvveti veren o. İnşallah hepimize çabuk geçer:)

ayşecik uyandı. yataktan mızıldamayla karışık 'mama- mama- ham' sesleri geliyor

Hemen yetiştirseydin mama ham ları
Dün aşımızı olduk, bizim zor geçti. Ateş yok ama çok huzursuzdu, tabi nezlesi de olunca
Kilomuz 10.200kg boyumuz 77cm biraz ufağız ama sıkıntı yok. Bi daha aşısı olsun istemiyorum!
Ufak mı?biz 9 kilo ve 74 cm idik:) maşallah de kızına nazar değerler
İlk günden izin olmuyor ama
Bak burda hiç izin kullanmama durumu olanlar var:)))
Az önce kayısı yediiiiiiiimmmmm!!!!:44:

Rabb'in lütfu
anaaaaaaaaaa orucun ilk günü ve ben ne yaptım
işyerinde telefon çaldı eüzu besmele çektim yaaa
:9
Koptum:)

borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss
Günaydın herkese.Biraz geç oldu ama.
Güllaca ben de bayılırım.Ama bugün tatlı olarak şekerpare yaptım bile.Yemekte de çöp şiş, mercimek çorbası, pilav, salata ve ayran var.
çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)

oo pembiş avatar resmi koymuş :)
kolay gelsin sana

afiyet olsun bende yumurta yedim
bi de bıdı bıdı ediyordun ecoş yumurtayı yemiyor diye..
senin nasibinmiş kıııız!

Nfk cnm senin b-fit nasıl devam ettin mi epey incelmiştin şimdi nasılsın? Aklımdaki sorulari bi soruyum:))
zeynep ve canandan haberim yok, artık girmiyorlar.
benim b-fit biteli çook oldu, 5 kg vermiştim. fırsatım olunca tekrar gidicem..

Tam üstüne bastın canım.Niye öyle almışım diye düşünmedim değil.
ahahah, doğru tahmin
ben neden cena aldıysam sen de o yüzden almışsın işte

'Hak, şerleri hayreyler.
zannetmeki gayreyler
ârif onu seyreyler
görelim Mevlâ neyler
neylerse güzel eyler'

bak şerrin ardındaki hikmet buymuş demek.. canım, çok sevindim.
inş herşey gönlüne göre olur.. hayırlı olsun..

Çok iyi fikir bence. Hem Ramazan'da iftar vermenin sevabı, hem de güzel bir anı..inşallah her şey çok güzel olur.

Kiracının gitmesine çok sevindim. Halledersin Allah'ın izniyle yavaş yavaş. Artık kiracı derdi yok en azından.

Ben güllacı hiç sevmezdim. Geçen yıl doğumdan sonra malum tatlı krizlerim sayesinde tadına baktım ve bayıldım. Cevizli favorim hiç evde yapmadım ben, nasıl yapılıyor?

Ya Feyza da bırakmadı, bir çorbayı zor koydum
Sana yine hareketli bir gün var ama en azından uyumuşsun

arkadaşlar başka doğum günü kutlayan varmı? fazla katılamasamda takip etmeye çalışıyorum sizi. bayadır onu da yapamadım. resim ekleyen felan oldu mu? neler yapmayı planlıyosunuz doğum gününde? bizim ayın 28 inde.. fikirlerinizi merak ediyorum.

hepinizin ramazanı şerifi mübarek olsun.

dün akşam döndük.biraz göz attık.yazmak ancak nasip oldu.

sayfaları tam okuyamadım.annemlerde bi ara baktım.

pembe partiniz mükemmel olmuş

emeğine değmiş.diğer doğumgünü olan arkadaşlar sizlerinkide

çok güzel olmuş.doğum günleri kutlu olsun....

Allah şifa versin canım. Sağlık da insan için hastalık da.. Allah yardımcınız olsun.
sğl cnm allah razı olsun
Merhaba kızlar.Sonundatemizlik bitti ama ben de bittim.Dün bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.Oysaki çok yorgundum.Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
ohh elllerine sağlık mis gibi olmuştur evin güle güle kirlenin inş darısı bize olsun

cnm çağla kızımın adı benim adım da aslı ikimizin isimlerini birleşimi yani

bizimde 25 temmuz ramazana denk geldiği için aile arasında bi kutlama yapıcam iftara davet edicem annemler ve kayınvaldemleri iftardan sonra bi pasta keseriz diye düşünüyorum

ettim ki gözükmüyor mu??
Gördüm

.Sağlıklı olsunlar annesiii, ayşecik herşeyi yiyor gene. Bizimki çok seçiyor beaa. Ona ayrı yemek yapıyorum halaaa....
Bayıldımm bayıldımmm! Çok güzel fikir, güzel geçsin inşallah...
Gözün aydın canım, hallolmasına sevindim
Ohhh babanıza valla! Biz de et haşlama var( kv öyle istedi) yanına sanırım bezelyeli pilav, şehriye çorba, fırın patates olacak. Eşimde tatlı alsın gelirken. Börek te yapsam iyi olur aslında.

Bayılıyorum tecrübeli annişlere otri bebeyi aldım eve geçerken canım. Kışın falanda lazım olur gb geldi. Lakin evet pek sevmiyorlar sanırım. Duştan da korktum artırır mı akıntıyı diye ama sanırım bugün yaptırıcam artık. Yarına azalır umarım
Hemşire ufak dedi diye öyle dedim, ben üzülmüyorum bana yetiyor kilosu. Birde ırsi biz zayıfız zati

Ayşecik değil dimi o? yetiştirene kurbannn

Bu iftarı anannede yapacaktık güya, babamız dayanamamış yine, bizi özlemiş( kendime pay çıkardığıma bakmayın aslında kıza dayanamıyor) geldik hemen kv ye. Yoksa ohh akşama kadar yatacaktım annemde

Son düzenleme:
yasire de taç ve pelerin giydiricemm
Bu arada ben oruç tutmuyorum hayırlı ramazanlar demeyi unuttum yahuu Ramazanımız mübarek olsun şükür kavuşturanaaa

Ben güllacı hiç sevmezdim. Geçen yıl doğumdan sonra malum tatlı krizlerim sayesinde tadına baktım ve bayıldım. Cevizli favorim hiç evde yapmadım ben, nasıl yapılıyor?
Çok kolay canım zaten paketin üstünde yapılışı yazıyor. Sütü kaynatıp şeker katıyorsun,kurutulmuş güllaç yufkasını borcama koyup(çok büyük oluyor ben kırarak küçültüyorum) üstünü şekerli sütle ıslatıyorsun.
sonra bir kat daha koyuyorsun aynı şekilde ıslatıyorsun, öyle öyle 3-4 kat olunca cevizli içi serpiyorsun. sonra 3-4 kat daha koyuyorsun aynı şekilde. üstünü kapatıp soğumaya bırakıyorsun ,bu kadar
gülsuyu koymam ben,üstüne hindistan cevizi serpince de güzel oluyor

Pembiş, senin ilk kez uyuduğunu duyuyorum gün içinde.Senin adına ben de sevindim.

Valla iyi mi oldu kötü mü oldu oldu bilmiyorum. Alışkın olmayınca bünye sanırım insan salak gibi oluyor :)

Oğlana siz bulaşmışsınız o da size fena cevap vermiş :) şaka bir yana anlamaları açısından güzel bir uygulama.

Babamız ramazandan çok önce kurallarını koymuştu :) ben de oruçlu diye müsamaha gösteriyorum. Ama seneye görür o :))

borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss

çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)

oo pembiş avatar resmi koymuş :)
kolay gelsin sana

Ay sorma busmai; ben avatarım görünüyo sanıyodum ama görünmüyomuş ki!! Hemen buldum bi öncekine benzer bi foto :)

Güllaççççççççççça bayılırım :)
Salçalı biftek mercimek çorbası hazır. Pilavı iftara yakın yaparım. Salatayı da öyle inşallah. Tatlı olarak misafirlerden kalan topiğimizin keki var :) yanında sade dondurma ile servis edilecek bakıcı teyze bakmasa çok zor valla yemek yapmak :/

Hahaha

Sağol canım beğenmene çok sevindim :)

Hoş geldin diyelim bu arada :)

Oğlum oyuncaklarının arasında kullanmadığı( zorlasak da kullandırtamadığımız) emziğini bulmuş bugün. Koca ağzında emziği emiyo sonra bana bakıyo ve komik bişi yaptığını düşünerek bi gülüyo emzik yerde. Sonra eline alıyo ve emeceği yeri bulana kadar ısırıyo. Yani EMZİK GÖREN MASUM KÖYLÜ EFE modunda :))

Alışverişe çıkmam lazım ama hava okadar sıcakkiiiiiiiiiii. Korkunun ecele faydası yok ama o yüzden gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeeeeeeee.

Babalar ve babalar :)

Seni de özlemiştir kızzzzzzzzz :)

yasire de taç ve pelerin giydiricemm
Bu arada ben oruç tutmuyorum hayırlı ramazanlar demeyi unuttum yahuu Ramazanımız mübarek olsun şükür kavuşturanaaa

Küçük prens tatlı Yasir :) herşey süper olur inşallah.

Ben sadece ceviz seviyorum güllaçta. Bîr sürü çeşidini yapıyolar sinir oluyorum!! :)

emzik gören masum köyle efe
sıcak mıcak, alışverişe çıkacan, mecbuuuur
tenhalarda su içersin soğuk soğuk, bi şeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…