birileri yalovamı dedi?
ah ne güzeldir Yalova..kısmet işte..yalovadan koca buldum,annemgilede ordan bahçe aldık yazları ordalar..kız kardeşimde kısmetse izmite gelin gidecek,ablam istanbulda..eee benim burda ne işim var?
Eki Görüntüle 751299
kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.rabbim ilk orucunuzuı kabul etsin...bugün benim için çok özel...gecen sene 20 temmuz cuma,ramazanın ilk günü yahyamı kucağıma aldım..mübarek bal oğlum beniim..hicri takvime göre doğumgünümüz bugün gibi..
iyiki doğdun oğlum,
ömrümün miladı...
annesinin küçük kiypisi..yaradana kurban,şükürler olsun...gecen sene bugün su dakikalarda suni sancının acısıyla inliyodum odada..bugünse mucizem uyuyo şuracıkta..inanmayan tas kesilsin.
bu arada bir bomba...kiracı dün gittigittik evime baktım,inşallah 1 hafta sonra tasınacaz.ayın 20sinde annemlerde gelecek.bayramdan sonra kızkardesimin nişanı var kısmetse..oh bende rahatça yerlesicem.rabbime sükür ne güzel denk geldi..nasıl
mutluyum anlatamam...derdimi yazdığımda amin diyen dilleriniz dert görmesin inşallah..adam cekti gitti.epicinizi seviyorum.bi temizlik yapasım var anlatamam..1 yılın intikamını alıcam tasınınca
10:30a kadar oğluşu oyaladım. Tabi evi mahvettik. Toplamaya kalksam bağırıyo. Derken uyuttum onu ve azıcık uzandım yaım saat kadar. Kocam kalkınca ona sepetledim hamak sallamayı ve kaçtım içeri uyumaya :) 12 gibi teyzemiz gelene kadar uyudum 1 saat çok mutluyum. Sonra kalkıp evi toparladım. Bişiler atıştırdım. Markete gitmem lazım, iftara yapacaklarımız hazırlamam lazım çünkü kocam iftara yakın hayatta bakmaz ufaklığa; uyur. İşte böle :)
Otribebe var bende, 1 kere kullandım şimdiye kadar ki hasta da oldu kaç kere biliyorsunuz.Geçmiş olsun canım, allah şifa versin ramazanı şerif yüzü hürmetine...
Ananneden Günaydın herkeseee....
Ay kızlar benim kız saman nezlesi mi oldu acep? İki gözü, burnusu hiiç durmuyor. Ben böyle bişi görmedim. Nasıl durcakki bu burun? Otribebem yoktu chicconun aspiratörü vardı oda bişeye yaramıyor. Gidip alayım mı otri bebenin faydası olur mu? Gece boyunca bişi ememedi, hırlayıp durdu yaaaa
Ben de iftardan sonra kavurmayı düşünüyorum. Haftasonun hazırlıkları başlasın:)Ay o tatlı da çok güzellllllll. Brnim bi arkadaşım evde hep bulunduruyomuş dolapta kadayıfı cevizle kavurup. Çok misafiri gelir. Böylece bi muhallebisini yapmak kalıyo
Süper olmuş günün çok sevindim.
Karpuz olayında haklısın
Biz de çektirelim ya inşallah. Ama şimdi boluda şöyle bişi var. Sevgili(!) belediye başkanı var olan tek caddeyi trafiğe kapattı. Yani fotoğrafçıya ulaşmak için baya yürümek gerekiyo :/ olmazsa Antalyada böyle bi etkinlik yapalım oğluş büyümeden...
Ay ya çok üzüldüm. Serum fizyolojik yaptın mı bol bol?? Onu ıkınca kendi de hapşurarak atıyo çoğu kere burnundakileri. Otri beneyi çok övüyorlar ama ben bilmiyorum :/ en kısa zamanda iyleşsin bıdık yaaaaa.
Herkese günaydınnnnnnn. Ramazan boyunca sabahtan babamıza dokunulmayacak. Uyuyabildiği kadar uyuması sağlanacak :) erkek milletinin herşeyi mi sorun olur ya...?
Güzel bir gün diliyorum herkese :)
Evet ya nerde nerde? Akşam yat, gece kalk, annen sahuru hazırlamış olsun.. Ye, tekrar yat. Çoğu zaman sofraya bile karışma:))) nerdeee?Günaydın 3 te yattıktan sonra 7 de kalkmak kabus
"Nerde o eski ramazanlar" diyorum hahha
Ay bacım sen iki bebeyle zaten super mom sın kendine haksızlık etme :)
Sahurda tv deki hoca ,Abdullah ibn Mesud'un "emziren kadın oruç tutmasın" dediğini söyledi
Eğer oruç, sütüne etki ediyorsa..
İlk aylar için daha önemli olabilir tabi süt
Sonradan tutmak da zor oluyor ama ya
Hayırlı olsun, nice yıllara.günaydın arkadaşlar kızıma 1 yaş doğum günü yaptım.. Eki Görüntüle 751247
ramazan 1den günaydııııın!:82:
akşam yatsıydı teravihti derken yatış 12yi buldu. sonra kalk bakalım 3te kalkabilirsen..
eşim beni uyandırmaya çalıştı baktıki hayır yok, kalkmış kendi kurmuş sofrayı
saolsun, gözlerim kapalı yedim. bana hadi git yat sen diyo..
dünden kalan yemeklere devam bugün.. hadi bakalım, ne pişiricez derdi 10 katlandı bile şimdiden
ah bizim bu doymayan gözümüz
ben olsam olabildiğince geç sererdim.
bayramda ya da daha sonbahara doğru...
zor ve maceralı bi ramazan seni bekliyo bacım, gazan mübarek olsun:86:
Allah yardımcın olsun, kuvveti veren o. İnşallah hepimize çabuk geçer:)ben bugün gece sahura kalkamadım ama niyetliyim.. umarım bugün çabuk geçer....
ayşecik uyandı. yataktan mızıldamayla karışık 'mama- mama- ham' sesleri geliyor
Ufak mı?biz 9 kilo ve 74 cm idik:) maşallah de kızına nazar değerlerDün aşımızı olduk, bizim zor geçti. Ateş yok ama çok huzursuzdu, tabi nezlesi de olunca
Kilomuz 10.200kg boyumuz 77cm biraz ufağız ama sıkıntı yok. Bi daha aşısı olsun istemiyorum!
İlk günden izin olmuyor amaherkese günaydınnnnnnn
evet bugün ramazanın ilk günü ve ben ilk günden borçluyumm
dün hastalandım aslında sanki daha vardı günüme ama işyerinden çıkmadan bir baktım
bende nıyet etmedim ama oruclu gıbı olacagım bugun hem kendımı hem sutumu denemıs olurum
gerçi akşam sahura kalkmadım ama bakalım
fotoları beğenen arkadaşlara teşekkür ederim en güzelleri sizlerin olsun
born canım güzel fotolarını beklyoruz seninden hazırlıklar tam gazmış
Az önce kayısı yediiiiiiiimmmmm!!!!:44:
anaaaaaaaaaa orucun ilk günü ve ben ne yaptım
işyerinde telefon çaldı eüzu besmele çektim yaaa
çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)Günaydın herkese.Biraz geç oldu ama.
Güllaca ben de bayılırım.Ama bugün tatlı olarak şekerpare yaptım bile.Yemekte de çöp şiş, mercimek çorbası, pilav, salata ve ayran var.
10:30a kadar oğluşu oyaladım. Tabi evi mahvettik. Toplamaya kalksam bağırıyo. Derken uyuttum onu ve azıcık uzandım yaım saat kadar. Kocam kalkınca ona sepetledim hamak sallamayı ve kaçtım içeri uyumaya :) 12 gibi teyzemiz gelene kadar uyudum 1 saat çok mutluyum. Sonra kalkıp evi toparladım. Bişiler atıştırdım. Markete gitmem lazım, iftara yapacaklarımız hazırlamam lazım çünkü kocam iftara yakın hayatta bakmaz ufaklığa; uyur. İşte böle :)
bi de bıdı bıdı ediyordun ecoş yumurtayı yemiyor diye..afiyet olsun bende yumurta yedim
zeynep ve canandan haberim yok, artık girmiyorlar.Nfk cnm senin b-fit nasıl devam ettin mi epey incelmiştin şimdi nasılsın? Aklımdaki sorulari bi soruyum:))
ahahah, doğru tahminTam üstüne bastın canım.Niye öyle almışım diye düşünmedim değil.
bu arada bir bomba...kiracı dün gittigittik evime baktım,inşallah 1 hafta sonra tasınacaz.ayın 20sinde annemlerde gelecek.bayramdan sonra kızkardesimin nişanı var kısmetse..oh bende rahatça yerlesicem.rabbime sükür ne güzel denk geldi..nasıl mutluyum anlatamam...derdimi yazdığımda amin diyen dilleriniz dert görmesin inşallah..adam cekti gitti.epicinizi seviyorum.bi temizlik yapasım var anlatamam..1 yılın intikamını alıcam tasınınca
Çok iyi fikir bence. Hem Ramazan'da iftar vermenin sevabı, hem de güzel bir anı..inşallah her şey çok güzel olur.Canım doğumgünümüzü kendi evimizde ve ilimizde değil de benim ailemin old yerde kutlamaya karar vermiştik ama ramazana denk geldiği için bir türlü şekline karar veremiyorduk dışarda yapmaya kesin karar kıldık ve fiyat araştırmasına girdik kişi başı sadece servis için 5 tl istiyolar ve bunun içinde içtikklerin dahil değil bir de baya oturulur çay falan da eklenince kişi başı 10 lira gibi oluyor eşim de dedim o zaman bi yerle anlaşalım iftar verelim daha mantıklı biz de öyle yaptık iftar vericez 15-20 kişilik yemek yenen masalara amerikan servisleri hazırlıyorum Küçük Prens yasir 1 yaşında yazıyo yasirin kafasında da prens tacı var :)) sonra peçetelikler su şişeleri falan yapıcam o masa daha sade olucak bir de köşeye pastanın kurabiye ve cupcakelerin işte şekerlemelerin oldugu afişin tepesinde asılı old bğir masa koyucaz fotoları da orda ve açık hava da çekilicez bu arada anlaştıgımız yer denize sıfır çok güzel olucak inş çook :))
Kiracının gitmesine çok sevindim. Halledersin Allah'ın izniyle yavaş yavaş. Artık kiracı derdi yok en azından.birileri yalovamı dedi?
ah ne güzeldir Yalova..kısmet işte..yalovadan koca buldum,annemgilede ordan bahçe aldık yazları ordalar..kız kardeşimde kısmetse izmite gelin gidecek,ablam istanbulda..eee benim burda ne işim var?
Eki Görüntüle 751299
kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.rabbim ilk orucunuzuı kabul etsin...bugün benim için çok özel...gecen sene 20 temmuz cuma,ramazanın ilk günü yahyamı kucağıma aldım..mübarek bal oğlum beniim..hicri takvime göre doğumgünümüz bugün gibi..
iyiki doğdun oğlum,
ömrümün miladı...
annesinin küçük kiypisi..yaradana kurban,şükürler olsun...gecen sene bugün su dakikalarda suni sancının acısıyla inliyodum odada..bugünse mucizem uyuyo şuracıkta..inanmayan tas kesilsin.
bu arada bir bomba...kiracı dün gittigittik evime baktım,inşallah 1 hafta sonra tasınacaz.ayın 20sinde annemlerde gelecek.bayramdan sonra kızkardesimin nişanı var kısmetse..oh bende rahatça yerlesicem.rabbime sükür ne güzel denk geldi..nasıl mutluyum anlatamam...derdimi yazdığımda amin diyen dilleriniz dert görmesin inşallah..adam cekti gitti.epicinizi seviyorum.bi temizlik yapasım var anlatamam..1 yılın intikamını alıcam tasınınca
Ben güllacı hiç sevmezdim. Geçen yıl doğumdan sonra malum tatlı krizlerim sayesinde tadına baktım ve bayıldım. Cevizli favorimherkese hayırlı ramazanlar kah uyuyup kah uyanarak sonunda yataktan tamamen çıktım
akşama soslu tavuk kanat yapmayı düşünüyorum
yanına da pilav çorba salata kayısı kompostosu
bu arada tam bi güllaç hastasıyım güllaç mevsimi geldiği için çok mutluyum
birgün güllaç üretmeyi keserlerse ne yaparım diye düşünüyorum
ramazanda 4-5 paket alırım bütün yıl kullanırım:)
eşim sevmiyor kendime yapıyorum, ayrıca sütümü arttırıyor tecrübeyle sabit
bizim ramazanlar aynı gün doğmuş desene
süperrrr
afiyet olsuuun :)
ben deeee
doğum günü kutlu olsun herşey çok güzel düşünülmüş harika olmuş
Ya Feyza da bırakmadı, bir çorbayı zor koydum10:30a kadar oğluşu oyaladım. Tabi evi mahvettik. Toplamaya kalksam bağırıyo. Derken uyuttum onu ve azıcık uzandım yaım saat kadar. Kocam kalkınca ona sepetledim hamak sallamayı ve kaçtım içeri uyumaya :) 12 gibi teyzemiz gelene kadar uyudum 1 saat çok mutluyum. Sonra kalkıp evi toparladım. Bişiler atıştırdım. Markete gitmem lazım, iftara yapacaklarımız hazırlamam lazım çünkü kocam iftara yakın hayatta bakmaz ufaklığa; uyur. İşte böle :)
sğl cnm allah razı olsunAllah şifa versin canım. Sağlık da insan için hastalık da.. Allah yardımcınız olsun.
ohh elllerine sağlık mis gibi olmuştur evin güle güle kirlenin inş darısı bize olsunMerhaba kızlar.Sonundatemizlik bitti ama ben de bittim.Dün bacaklarımın ağrısından uyuyamadım.Oysaki çok yorgundum.Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.
Evet ya bi ara çok sıcak oldu. Ama gece yatarken hala serin çok şükür.
Tercihler başladı valla. İnşallah yolu açık olur herkesin.
Canım Allah şifa versin.
sğl cnm amin
İnsan yorulunca daha beter uyuyamıyo ağrıdan. Ama ne güzel olmuştur ev şimdi; mis gibi. Güle güle kirletin :)
Geçmiş olsun canım.
Ya saçma gelebilir ama dün gece uyku tutmayınca aklıma senin kullanıcı adın geldi.Nereden geliyor?Yani çağla ve aslınIn birleşi mi yoksa çağlaşlı mı acaba diye.Delü müyüm neyim ya...
kv de oruçluymuş bugün.
dışardaymış, yanmış kavrulmuş. bize gelmişki klimayla serin otururum diye.
akşam iftarı da bizde yaptı gitti.
yarın ilk oruç. hem seviniyorum hem tırsıyorum.. Allah çalışanlara özellikle eşlerimize kolaylık versin.
bu vesile ile hepinizin ramazanı mübarek olsun. Rabbim hakkıyla oruç tutan ve bayramı edenlerden kılsın inş..
aminnn
Eki Görüntüle 751156
şuan hava fazlasıyla sıcak olduğu için hafif yemekler tercih edicez..
çorba: mercimek vazgeçilmezdir. şimdi mevsimi olduğundan domates çorbası da iyi bi başlangıç olur. yada mönüye göre yayla.
zeytinyağlılar: biber dolması, barbunya, taze fasulye. ben uğraşırım diyenler buyursun asma yaprağına sarsınlar
salatalar: çoban salata, közlenmiş patlıcan salatası, yoğurtlu semizotu salatası.
börekler: paçanga biraz ağır kaçabilir ama çok basit ve zengin bi börektir. haricen peynirli patatesli börekler göz doldurur.
ana yemek: etli türlü, özellikle güveç olursa makbuldur. fırında sebze ya da fırında köfte patates, izmir köfte gibi.
pilav olmazsa olmaz zaten.onun yanına et ya da mantar sote de servis edilebilir.
pilavın alternatifi patates püresi ya da fırın makarna da güzel bi seçenek olabilir..
etli karışık dolma yapılabilir mesela kuru patlıcan. lahana, biber doldurursun..
kırmızı et dışında yine fırında tavuk güzel bi seçenek.
şuan ne balıklar var bilmiyorum ama balık mönüsü de güzel olur
tatlı, genelde güllaç tercih edilir ama ben sevmeem. meyve tabağı ya da dondurma en güzel tatlı olacaktır..
haricen karpuz, kavun, kompostolar, cacık.. ohh serin serin millet bunlara abanır, diğer yemekleri gözleri bile görmez
menüler harika seviyorum yemek yemeği ben ya
ben göremiyorum, ya da gözümün önünde bakıp da göremiyorum..
amaaan önemi yok zatii
geçmiş olsun canım, Rabbim şu günler hürmetine acil şifalar versin dedene ve tüm hastalara
amin cnm çok sğl
çok yoruldun ama iyi iş kaçırdın. bak oruç öncesi mis oldu evin..
ben de bugün bi silip süpürdüm. artık bayrama kadar temizlik yapamaaam
ahahahh! ben de bunu düşünmüşümdür.
aslı ve çağla kim bilmiyom ama çağlaş diye bi köy kasaba var, arkadaş da oralı gibi, çağlaşlı diye benimsedim ben
peki senin isminin sonundaki cr neyin ifadesi . soyisminin kısaltması olabilir mi dicem ama o da fazla açık vermek olur..
neyse sormiiim
arkadaşlar başka doğum günü kutlayan varmı? fazla katılamasamda takip etmeye çalışıyorum sizi. bayadır onu da yapamadım. resim ekleyen felan oldu mu? neler yapmayı planlıyosunuz doğum gününde? bizim ayın 28 inde.. fikirlerinizi merak ediyorum.
Gördümettim ki gözükmüyor mu??
geçmiş olsun canım. 3 aşı birden di mii:18:
arya iyi maşallah, ben az önce ayşecikle tartıldım hala 8,5 kg
canım bence hiiç öyle bi şey yapma.
oruçlu olmadığı halde oruçlu gibi davranmanın bi manası yok.
boşuna sütünü riske etme derim ben. sen yine bol sıvı tüket, yemek ye.
Allah ikramda bulunmuş sana
Bayıldımm bayıldımmm! Çok güzel fikir, güzel geçsin inşallah...Canım doğumgünümüzü kendi evimizde ve ilimizde değil de benim ailemin old yerde kutlamaya karar vermiştik ama ramazana denk geldiği için bir türlü şekline karar veremiyorduk dışarda yapmaya kesin karar kıldık ve fiyat araştırmasına girdik kişi başı sadece servis için 5 tl istiyolar ve bunun içinde içtikklerin dahil değil bir de baya oturulur çay falan da eklenince kişi başı 10 lira gibi oluyor eşim de dedim o zaman bi yerle anlaşalım iftar verelim daha mantıklı biz de öyle yaptık iftar vericez 15-20 kişilik yemek yenen masalara amerikan servisleri hazırlıyorum Küçük Prens yasir 1 yaşında yazıyo yasirin kafasında da prens tacı var :)) sonra peçetelikler su şişeleri falan yapıcam o masa daha sade olucak bir de köşeye pastanın kurabiye ve cupcakelerin işte şekerlemelerin oldugu afişin tepesinde asılı old bğir masa koyucaz fotoları da orda ve açık hava da çekilicez bu arada anlaştıgımız yer denize sıfır çok güzel olucak inş çook :))
Gözün aydın canım, hallolmasına sevindimbirileri yalovamı dedi?
Eki Görüntüle 751299
iyiki doğdun oğlum,
ömrümün miladı...
Ohhh babanıza valla! Biz de et haşlama var( kv öyle istedi) yanına sanırım bezelyeli pilav, şehriye çorba, fırın patates olacak. Eşimde tatlı alsın gelirken. Börek te yapsam iyi olur aslında.10:30a kadar oğluşu oyaladım. Tabi evi mahvettik. Toplamaya kalksam bağırıyo. Derken uyuttum onu ve azıcık uzandım yaım saat kadar. Kocam kalkınca ona sepetledim hamak sallamayı ve kaçtım içeri uyumaya :) 12 gibi teyzemiz gelene kadar uyudum 1 saat çok mutluyum. Sonra kalkıp evi toparladım. Bişiler atıştırdım. Markete gitmem lazım, iftara yapacaklarımız hazırlamam lazım çünkü kocam iftara yakın hayatta bakmaz ufaklığa; uyur. İşte böle :)
Otribebe var bende, 1 kere kullandım şimdiye kadar ki hasta da oldu kaç kere biliyorsunuz.
1. Bebeler otribebeden nefret ediyor. Bunu göze al alırken
2. Aryayı al, sık sık banyo yaptır . Hava sıcak zaten, başına su dökersen sümükler zaten iner.
3. Serum fizyolojik de rahatlatır.
Sonuç olarak otribebe bence gerekli değil.
Artım büyüdüler oynata oynata burun fışlatmaya bile alıştırabilirsin. Karşısına geç göster:) c vittamini içeren şeyler ver derim ayrıca, çok geçmiş olsun.
Ananeye de selam olsun:)
Ben de iftardan sonra kavurmayı düşünüyorum. Haftasonun hazırlıkları başlasın:)
Babanıza hayran kaldım
Oğlanı sabahsahura kaldıralım dedik, hani görsün anlasın.. İyi güzel kalktı, az bir şey yedi. Eee sonra biz gittik yatıcaz, yok uyumad. Evde gezindi gezindi, 7'de gelip kardeşini de uyandırıbca bütün ramazanım kaçtı. Eşindeki gibi bir dokunulmazlığı çok isterdim yani
Evet ya nerde nerde? Akşam yat, gece kalk, annen sahuru hazırlamış olsun.. Ye, tekrar yat. Çoğu zaman sofraya bile karışma:))) nerdeee?
Ben de dinledim onu, ben denemek istiyorum ya. Tutabilirsem ve bebiş de etkilenmezse devam.. Doktor en on kontrolde gündüzleri ek gıdaya ağırlık vermemi söyledi. Oruç buna vesile olur belki. Bir de ilk aylar tbiki çok önemli. Şimdi ise her şeyi yiyebiliyor.
Bakalım ya dediğim gibi..7
Hayırlı olsun, nice yıllara.
Oo ilk sahu r eşten gelmiş
Allah yardımcın olsun, kuvveti veren o. İnşallah hepimize çabuk geçer:)
Hemen yetiştirseydin mama ham ları
Ufak mı?biz 9 kilo ve 74 cm idik:) maşallah de kızına nazar değerler
İlk günden izin olmuyor ama
Bak burda hiç izin kullanmama durumu olanlar var:)))
Rabb'in lütfu
:9
Koptum:)
Çok kolay canım zaten paketin üstünde yapılışı yazıyor. Sütü kaynatıp şeker katıyorsun,kurutulmuş güllaç yufkasını borcama koyup(çok büyük oluyor ben kırarak küçültüyorum) üstünü şekerli sütle ıslatıyorsun.Ben güllacı hiç sevmezdim. Geçen yıl doğumdan sonra malum tatlı krizlerim sayesinde tadına baktım ve bayıldım. Cevizli favorimhiç evde yapmadım ben, nasıl yapılıyor?
Pembiş, senin ilk kez uyuduğunu duyuyorum gün içinde.Senin adına ben de sevindim.
Otribebe var bende, 1 kere kullandım şimdiye kadar ki hasta da oldu kaç kere biliyorsunuz.
1. Bebeler otribebeden nefret ediyor. Bunu göze al alırken
2. Aryayı al, sık sık banyo yaptır . Hava sıcak zaten, başına su dökersen sümükler zaten iner.
3. Serum fizyolojik de rahatlatır.
Sonuç olarak otribebe bence gerekli değil.
Artım büyüdüler oynata oynata burun fışlatmaya bile alıştırabilirsin. Karşısına geç göster:) c vittamini içeren şeyler ver derim ayrıca, çok geçmiş olsun.
Ananeye de selam olsun:)
Ben de iftardan sonra kavurmayı düşünüyorum. Haftasonun hazırlıkları başlasın:)
Babanıza hayran kaldım
Oğlanı sabahsahura kaldıralım dedik, hani görsün anlasın.. İyi güzel kalktı, az bir şey yedi. Eee sonra biz gittik yatıcaz, yok uyumad. Evde gezindi gezindi, 7'de gelip kardeşini de uyandırıbca bütün ramazanım kaçtı. Eşindeki gibi bir dokunulmazlığı çok isterdim yani
Evet ya nerde nerde? Akşam yat, gece kalk, annen sahuru hazırlamış olsun.. Ye, tekrar yat. Çoğu zaman sofraya bile karışma:))) nerdeee?
Ben de dinledim onu, ben denemek istiyorum ya. Tutabilirsem ve bebiş de etkilenmezse devam.. Doktor en on kontrolde gündüzleri ek gıdaya ağırlık vermemi söyledi. Oruç buna vesile olur belki. Bir de ilk aylar tbiki çok önemli. Şimdi ise her şeyi yiyebiliyor.
Bakalım ya dediğim gibi..7
Hayırlı olsun, nice yıllara.
Oo ilk sahu r eşten gelmiş
Allah yardımcın olsun, kuvveti veren o. İnşallah hepimize çabuk geçer:)
Hemen yetiştirseydin mama ham ları
Ufak mı?biz 9 kilo ve 74 cm idik:) maşallah de kızına nazar değerler
İlk günden izin olmuyor ama
Bak burda hiç izin kullanmama durumu olanlar var:)))
Rabb'in lütfu
:9
Koptum:)
borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss
çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)
oo pembiş avatar resmi koymuş :)
kolay gelsin sana
Çok iyi fikir bence. Hem Ramazan'da iftar vermenin sevabı, hem de güzel bir anı..inşallah her şey çok güzel olur.
Kiracının gitmesine çok sevindim. Halledersin Allah'ın izniyle yavaş yavaş. Artık kiracı derdi yok en azından.
Ben güllacı hiç sevmezdim. Geçen yıl doğumdan sonra malum tatlı krizlerim sayesinde tadına baktım ve bayıldım. Cevizli favorimhiç evde yapmadım ben, nasıl yapılıyor?
Ya Feyza da bırakmadı, bir çorbayı zor koydum
Sana yine hareketli bir gün var ama en azından uyumuşsun
hepinizin ramazanı şerifi mübarek olsun.
dün akşam döndük.biraz göz attık.yazmak ancak nasip oldu.
sayfaları tam okuyamadım.annemlerde bi ara baktım.
pembe partiniz mükemmel olmuş
emeğine değmiş.diğer doğumgünü olan arkadaşlar sizlerinkide
çok güzel olmuş.doğum günleri kutlu olsun....
Gördüm
.Sağlıklı olsunlar annesiii, ayşecik herşeyi yiyor gene. Bizimki çok seçiyor beaa. Ona ayrı yemek yapıyorum halaaa....
Bayıldımm bayıldımmm! Çok güzel fikir, güzel geçsin inşallah...
Gözün aydın canım, hallolmasına sevindim
Ohhh babanıza valla! Biz de et haşlama var( kv öyle istedi) yanına sanırım bezelyeli pilav, şehriye çorba, fırın patates olacak. Eşimde tatlı alsın gelirken. Börek te yapsam iyi olur aslında.
Bayılıyorum tecrübeli annişlereotri bebeyi aldım eve geçerken canım. Kışın falanda lazım olur gb geldi. Lakin evet pek sevmiyorlar sanırım. Duştan da korktum artırır mı akıntıyı diye ama sanırım bugün yaptırıcam artık. Yarına azalır umarım
Hemşire ufak dedi diye öyle dedim, ben üzülmüyorum bana yetiyor kilosu. Birde ırsi biz zayıfız zati
Ayşecik değil dimi o?yetiştirene kurbannn
Bu iftarı anannede yapacaktık güya, babamız dayanamamış yine, bizi özlemiş( kendime pay çıkardığıma bakmayın aslında kıza dayanamıyor)geldik hemen kv ye. Yoksa ohh akşama kadar yatacaktım annemde
yasire de taç ve pelerin giydiricemm
Bu arada ben oruç tutmuyorum hayırlı ramazanlar demeyi unuttum yahuu Ramazanımız mübarek olsun şükür kavuşturanaaa
Çok kolay canım zaten paketin üstünde yapılışı yazıyor. Sütü kaynatıp şeker katıyorsun,kurutulmuş güllaç yufkasını borcama koyup(çok büyük oluyor ben kırarak küçültüyorum) üstünü şekerli sütle ıslatıyorsun.
sonra bir kat daha koyuyorsun aynı şekilde ıslatıyorsun, öyle öyle 3-4 kat olunca cevizli içi serpiyorsun. sonra 3-4 kat daha koyuyorsun aynı şekilde. üstünü kapatıp soğumaya bırakıyorsun ,bu kadar
gülsuyu koymam ben,üstüne hindistan cevizi serpince de güzel oluyor
yok kııızAyşecik değil dimi o?yetiştirene kurbannn
Oğlum oyuncaklarının arasında kullanmadığı( zorlasak da kullandırtamadığımız) emziğini bulmuş bugün. Koca ağzında emziği emiyo sonra bana bakıyo ve komik bişi yaptığını düşünerek bi gülüyo emzik yerde. Sonra eline alıyo ve emeceği yeri bulana kadar ısırıyo. Yani EMZİK GÖREN MASUM KÖYLÜ EFE modunda :))
Alışverişe çıkmam lazım ama hava okadar sıcakkiiiiiiiiiii. Korkunun ecele faydası yok ama o yüzden gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeeeeeeee.
borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss
çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)
Ne hamarat ne hamarat.Basit de onun için yapıyorum.Adı havalı.Tavukları küp küp doğrayıp sarımsak,tuz, kekik ve yağ ile terbiyeliyorum.Ne kadar vaktim varsa o kadar bekletiyorum. Sonra tavuk, doğranmış yeşilbiber, yarım ay doğranmış domates ve soğanları çöpşişe diziyorum. Belli bir sırası yok.İki üç tavuk sonra biber sonra tavuk sonra domates sonra soğanvb.Tavada tereyağ eritiyorum.Çöpşişe dizilmiş tavukları rengi dönene kadar hafif kızartıyorum.Sonra da tepsiye koyup fırına.Tepsiye de yağlı kağıt seriyorum.Bu kadar...sonra afiyetle yiyoruz.
Ohhhh rahatladım.Gece gece ne düşünmüştüm ya...cnm çağla kızımın adı benim adım da aslı ikimizin isimlerini birleşimi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?