- 8 Ağustos 2011
- 11.782
- 9.356
- 448
göğüs etinden mi?Ne hamarat ne hamarat.Basit de onun için yapıyorum.Adı havalı.Tavukları küp küp doğrayıp sarımsak,tuz, kekik ve yağ ile terbiyeliyorum.Ne kadar vaktim varsa o kadar bekletiyorum. Sonra tavuk, doğranmış yeşilbiber, yarım ay doğranmış domates ve soğanları çöpşişe diziyorum. Belli bir sırası yok.İki üç tavuk sonra biber sonra tavuk sonra domates sonra soğanvb.Tavada tereyağ eritiyorum.Çöpşişe dizilmiş tavukları rengi dönene kadar hafif kızartıyorum.Sonra da tepsiye koyup fırına.Tepsiye de yağlı kağıt seriyorum.Bu kadar...sonra afiyetle yiyoruz.
küçük prensyasire de taç ve pelerin giydiricemm
ya bende mi sorun var ben başka taraftan bakıyorum şimdi bu olayaBu iftarı anannede yapacaktık güya, babamız dayanamamış yine, bizi özlemiş( kendime pay çıkardığıma bakmayın aslında kıza dayanamıyor)geldik hemen kv ye. Yoksa ohh akşama kadar yatacaktım annemde
borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss
çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)
Ne hamarat ne hamarat.Basit de onun için yapıyorum.Adı havalı.Tavukları küp küp doğrayıp sarımsak,tuz, kekik ve yağ ile terbiyeliyorum.Ne kadar vaktim varsa o kadar bekletiyorum. Sonra tavuk, doğranmış yeşilbiber, yarım ay doğranmış domates ve soğanları çöpşişe diziyorum. Belli bir sırası yok.İki üç tavuk sonra biber sonra tavuk sonra domates sonra soğanvb.Tavada tereyağ eritiyorum.Çöpşişe dizilmiş tavukları rengi dönene kadar hafif kızartıyorum.Sonra da tepsiye koyup fırına.Tepsiye de yağlı kağıt seriyorum.Bu kadar...sonra afiyetle yiyoruz.
Hımmm güzel tarife benziyor bende yapayım kız.
göğüs etinden mi?
ellerine sağlık ilk fırsatta deniycem panpa
küçük prens
ya bende mi sorun var ben başka taraftan bakıyorum şimdi bu olaya
eşinin sana bunu yapmaya hakkı yok ;ne kadar heveslenmiştin orda kalacaksın diye.
o nasıl kızını özlüyorsa, senin baban da seni özlüyordur diye düşünüyorum
HALILARIM GELDİ serdim tertemiz annem gitti.
geceye ne yiyoruz kızlarrrrrrrrrrt
Allah kavustursun cnm
arkadaşlar içinizde adanalı olan var mı????
Kaldık ya kız. Bugün akşamı da ederiz sanmıştım yanılmışım. Aslında istesem kalırdım da annemin evi serin, arya iyice üşütür diye korktum. Şu sıcakta uzun kolluyla duruyodu orada çünkü. Babaciiim olaydı özlerdi elbet
Topiğin feministi seçiyorum zaten ben seni
Kızz amann yavaş! Adamı parçalarsın sen evellallahhaa tamam o zaman:) şeytanın bacağını kırdın
valla işim zor pofff
bana bu görevi vermeyin yoksa hepten gaza gelebilirim, eşim de maço zaten,seyreyleyin gümbürtüyü
emzik gören masum köyle efe
sıcak mıcak, alışverişe çıkacan, mecbuuuur
tenhalarda su içersin soğuk soğuk, bi şeycik olmaz
borntobemother dışarda yapmak çok güzel olur hem de herşey hazır oh miss
çöp şiş nasıl yapıyorsun hamarat hanııım:)
Ne hamarat ne hamarat.Basit de onun için yapıyorum.Adı havalı.Tavukları küp küp doğrayıp sarımsak,tuz, kekik ve yağ ile terbiyeliyorum.Ne kadar vaktim varsa o kadar bekletiyorum. Sonra tavuk, doğranmış yeşilbiber, yarım ay doğranmış domates ve soğanları çöpşişe diziyorum. Belli bir sırası yok.İki üç tavuk sonra biber sonra tavuk sonra domates sonra soğanvb.Tavada tereyağ eritiyorum.Çöpşişe dizilmiş tavukları rengi dönene kadar hafif kızartıyorum.Sonra da tepsiye koyup fırına.Tepsiye de yağlı kağıt seriyorum.Bu kadar...sonra afiyetle yiyoruz.
Aaaa bunu ben de denemeliyim çok lezzetli görünüyor.
anaaam! diyorum diyorum da yalan mı söylüyorum?!
benim nefsim kuduruuuuuuk!!!
nafile tuttuğum günler, sabah kalkarım başım çatlıyor, ağzım damağım birbirine yapışmış, yutkunacak su yok ağzımda..
akşama kadar elim kolum kalkmaz, susuzluktan yanar kavrulurum.
bugünkü ramazan orucu. nefis biliyor ya, mecburi yapacak bi şey yok, ümidi de yok..
ermeni tavuğu gibi boynunu bükmüş, zamanını bekliyor..
baş ağrısı yok, ses seda yok, ne acıktım diyor, ne su yok muu?
ooh, iyi oluyor ona, kuduruk nefiiis!
Hahaah ermeni tavuğu hahahaha
Kaldık ya kız. Bugün akşamı da ederiz sanmıştım yanılmışım. Aslında istesem kalırdım da annemin evi serin, arya iyice üşütür diye korktum. Şu sıcakta uzun kolluyla duruyodu orada çünkü. Babaciiim olaydı özlerdi elbet
Topiğin feministi seçiyorum zaten ben seni
Kesinliklr en feminist busmai :) ama gaza gelme busmaicim :))
Bende yıllaaar yıllaaaar boyunca kızım olursa adını çağla koyucam dedim kısmet olmadı:)
Bende severim kizimin adi cagla oglumun adi cinar sonra bi baktim ki ikiside agac ismi
Patates dilimlerini nasıl yapıyonuz anacım? Özel bi tarifiniz var mı?
Bende severim kizimin adi cagla oglumun adi cinar sonra bi baktim ki ikiside agac ismi
Anacım kış boyunca grip olmadım yaz geldi bu 2. Hastalık. Kızım banada bulaştırdı saolsun. Hapşura hapşura sümüklü sümüklü geziyoz evde
yok kız Allahım çivi çiviyi söker demiş yazmış bizi birbirimizeKızz amann yavaş! Adamı parçalarsın sen evellallah
aman nerde canım yaa, biraz dikleniyorum o kadarla kalıyoBolunun güzel yanı: hiçbir yer uzak değil :) kısa sürede alışverişi yaptım geldim. Ben dışarda bişi yiyip içemem ramazanda :/ evde bağırıyorum mutfağa gelmeyin diye bişi yiyeceksem :)
Kesinlikle en feminist busmai :) ama gaza gelme busmaicim :))
sıvıyağ sürüyor musunBen baharatlayıp fırına atıyorum ama yumuşak oluyor, patatesin cinsine de bağlı sanırım ama, çıtır olsun istiyorum.
Ben baharatlayıp fırına atıyorum ama yumuşak oluyor, patatesin cinsine de bağlı sanırım ama, çıtır olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?