Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

namaz kılıp çamaşırları asayım
eşim gelmek üzere hazırlanmam gerek
öpüldünüz

Bunlar kız olacak da bize iş görecekler öyle mi

Almışsın artık, hayırlı olsun o zaman :)
Banyo yaptırmaktan korkma. Banyo burun kanallarını çok güzel açar. Annende ev soğuk olduğu için çekindin muhtemelen ama suyu hafif sıcak tutarsın, mühim olan banyodan sonra üşütmemek. Suda üşümez.
Anane planları suya düşmüş, sağlık olsun. Yine gidersiniz.

yasire de taç ve pelerin giydiricemm
Bu arada ben oruç tutmuyorum hayırlı ramazanlar demeyi unuttum yahuu Ramazanımız mübarek olsun şükür kavuşturanaaa
Âmin canım, sana da hayırlı ramazanlar.
Taç ve pelerin bana çok hoş gelmedi ama sen bilirsin.

Ya hiç ilgilenmediğim ne kadar belli
Çok kolaymış kız, hazıra bir sürü para veriyoruz. Evde yaparım mis gibi yerim.

Bu çocuk elimde kalcakkkkk. Nfkcımın paylaşımından sonra yememesine takılmıyım dedim. Üstelemedim ama içimden çıldırdım :) makarna verdim yemedi, köfte istemedi, dereotlu yoğurt ki kurtarıcıdır hayır, mercimek çorbası hayır,poğaça hayır, kek hayır, muz mıncık mıncık ama meme EVET!! Tamam gelişimi iyi çok şükür de niye beni sinir ediyo ya?? Bi de izin veriyorum kendi yesin içsin ama yok da yok. Yiyen ve uyuyan çocuk istiyorummmmmmmmmm :)

Ya sorma pişman olduk uyandırdığımıza. Ama noldu, okuldan aldım, arabada uyuyakaldı. Dedesi akşam getirecek, ben bıraktığımda hala uyuyordu
Ya sürekli kucak istenir mi? Çocuk sürekli kucakta durayım istiyor. Artık kaçamıyoruz da yürüyerek geliyor, nereye bırakırsam bırakayım bakıcınız geldiği için çok şanslısın

Şu an seninle aynı duygular içindeyim.Sabah yumurta ile başladık.İki lokma aldı, gerisini yemedi.Sonra yarım kase çorba yedi. 1 saat yoğurt yedirmeye çalıştım nafile.Kiraz ve üzüm verdim.Baştan ayağa üzüm ve kiraz suyu olduk.Ama yemedi.Ben bu çocuğu tok doğurdum diyorum.Doğuştan tok bu çocuk.

Piştt sakin
Şükret ki memen var, sütün var. Hem o emiyor diye orucundan da fedakarlık ediyorsun. Bırak emsin. O sadece bir besin değil, sakinleşme aracı.. Kimi zaman bize anlatamadıkları dertleri, ağrıları için bir sığınak.. Yemek de yese memeden vazgeçmeyecek ayrıca...
Uyuyan çocuk kısmı No comment.

Şu an Aden ile balkon keyfi yapıyoruz.Gerçi keyif mi bilmem.O demirlere tırmanmaya çalışıyor ben de tutmaya.Bir de bulduğu her şey hopppp ağzında.Babamız da uyuyor.

Yaz geldi geleli, iştahı büyük ölçüde azaldı Keremin de. yapacak birşey yok

Ama ama ama...Azıcık da yesinler ya.

sağlık ilk fırsatta deniycem p

Elif Korkmazel sağ olsun.Şimdi var mı programı biliyor musunuz?

Benimki de bazen çıtır oluyor bazen de yumuşak.Eşim de çıtır seviyor.
Ben çok severim Elif korkmazel'in tariflerini.. Hem pratik olur hem de lezzetli. Yıllar önce ilk güveç denememi onun tarifiyle yapmıştım. Keşke programı yine olsa da izlesek

:)
Valla kızlar yolumuz uzun ve çetin. Size bu yüzden kitabı ısrarla tavsiye ettim.
Çocuğu değiştiremezsiniz, kendinizi değiştirmeye bakın. Ha bunu yapmazsanız da eninde sonunda çocuk kazanır. Bkz. Oğlum, 5 yaş.

Son düzenleme:
Benimki de içinde süt olmayan mememe yapışık durumda yaşıyor, çok ilginç ya

Yaz geldi geleli, iştahı büyük ölçüde azaldı Keremin de. yapacak birşey yok
Aynen, bu mevsimde normal zaten. Benim de canım ancak sıvı şeyler ve karpuz falan çekiyor. Yemek aramıyorsun. Ha buldum mu yiyorum o ayrı bu bebeler gibi yemesem tığ olurdum tığ

Ama ama ama...Azıcık da yesinler ya.
Yiyecekler zaten, ama şimdi beklentilerini düşür. Kendin için yap bunu..
Benimki de içinde süt olmayan mememe yapışık durumda yaşıyor, çok ilginç ya
Şu an Feyza aynen o durumda
Bizi biraz emzik yerine koyuyorlar gibi g eliyor ama neyssse

Şu an Aden ile balkon keyfi yapıyoruz.Gerçi keyif mi bilmem.O demirlere tırmanmaya çalışıyor ben de tutmaya.Bir de bulduğu her şey hopppp ağzında.Babamız da uyuyor.
Hayat babalara güzel
Feyza da bana yapışmış durumda, oysa benim patlıcanı koymam lazım:/
Eşi konusunda eli maşalı olan busmai kerem konusunda gayet rahat.c\hımmmmm çifte standart demek.
kızımm anne olunca böyle:)

İvit zeytinyağ sürüyorum.
canımcım, elma dilim patates zaten yumuşak olmuyor mu?
ben de yağ ve baharatlarla karıştırıp atıyorum fırına. derecesini biraz yükseltirsen sona doğru, kenarları kıtır olabilir
patatesin cinsine bağlı o zaman.

Gecmis olsun cnm sanada kizinada yaz gribi berbattir
Saol canım
Çok tanıdık geliyor anlattıkların
O da iyiymiş, doğuştan tok

Eşime söylemiştim kitabı, eşim az önce gelirken almış. Merak ediyorum kızı uyutayım hemen bakıcam:)

Evet bizide sayın bi yemeyende benim sipa üç ogün sadece domates yiyebilir sabahtan beri denemedigim kalmadı.yememesini de geçtim üç posta üst değiş yeri sil mama sandalyesini temizle ve en kötüsü tezgâhta bulaşık bitmiyor yaa"(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…