Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eşime söylemiştim kitabı, eşim az önce gelirken almış. Merak ediyorum kızı uyutayım hemen bakıcam:)
Keyifli okumalar diliyorum. Uzun süre bir şey okumamıştım, kitap bana çok iyi geldi.
O tezgahdan bizde de var
Canları sağolasin ya, bir gün büyüyecekler, ömürleri varsa, o zaman tezgah da temiz kalacak ev de..

Etrafımdaki diğer" tecrübeli anneler" diyeyim, yaşı daha büyük çocuğu olanlar yani ağızlarını açar açmaz nasıl insanın içini karartıyorlar, " bunlar daha iyi günlerin .. Vs vs" iyice karamsarlık basıyor bünyeyi. Sen ne ılımlı insansın ya, seni okudukça rahatladım valla, saolasın....

Yemeyen cocuk gercekten zor bi tanede bende var ac karni yemek.yemiyor ustume atliyor meme die memeden kesince mucbur yicek merak etme

Sorma het yerde var demek i bilmislerden aman sen buyusunde o zaman gor cok ararsin bugunlerini vs.vs

Rabbim oruçlarımızı ve tüm dualarımı kabul eylesin inşaAllah sofralarımızdan bereket eksik olmasın. Amiin...

Rica ederim canım ya, ben o tarz tecrübeli annelere çok takılmıyorum. Herkesin deneyimi de kendine has, inşallah yavrulaımızla zamanı en güzel şekilde değerlendiririz. Bir daha hiçbir zaman tekrar 1 yaşında olmayacaklar
yok kız Kereme de eli maşalıyım; babasının oğlu ne de olsa

Kork annenden kerem yavrum

Rabbim oruçlarımızı ve tüm dualarımı kabul eylesin inşaAllah sofralarımızdan bereket eksik olmasın. Amiin...
Âmin canım. Allah zor durumdaki kardeşlerimize yardım etsin.

Kocacım ve oğlumuzla ilk iftarımızı yaptık çok şükür

Bulaşık makinam bozulduuuuu. Servise gitti. Program bittiği halde ve tuş kapalı olduğu halde aletten sesler geliyodu. Bakalım ne zaman gelecek...?

Bu arada yukarı komşumun kızından bahsetmiş miydim?? Sürekli ağlayan bir bebek. Annesi için çok üzülüyorum. İnsan kafayı yer yaaaa. sürekli sabır diliyorum içimden ona. Oğluşum uyumaz, yemek yemez ama sağolsun zıvanadan çıkmadan ağlamaz. Gerçi şu ara sürekli bağırıyo. Sevinse bağırıyo, bişi istese bağırıyo, birileri ile konuşuken bağırıyo :)

Ay bu arada oğlumun babası tarafından bakılırken yuttuğu erik çekirdeği daha bugün çıktı!! ...unda boncuk bulunca sevinmek ne anlama geliyo çok iyi anlamış bulunmaktayım :)

Eki Görüntüle 751897

Çok şık olmuş yaw, misafire nasıl sofra hazırlıyorsundur Allah bilir

Nfk'nın dediği gibi "folik asit bebesi" bunlar. Daha şimdiden stres altındalar
Yemek yesin diye memeden kesil mez, o hataya düşmeyin. En son elinizde hem yemeyen hem de emmeyen bir çocuk kalır, Allah korusun.

Bulaşık makinam bozulduuuuu. Servise gitti. Program bittiği halde ve tuş kapalı olduğu halde aletten sesler geliyodu. Bakalım ne zaman gelecek...?
Tüh, zamanlama da müthiş. Umarım çabuk gelir:/ yeni miydi?
babası da bayılıyo
paylaşamıyorlar beni çok daraldım

Niye ağlıyor acaba? Bir hastalık vs yok değilmi ?

Ay bu arada oğlumun babası tarafından bakılırken yuttuğu erik çekirdeği daha bugün çıktı!! ...unda boncuk bulunca sevinmek ne anlama geliyo çok iyi anlamış bulunmaktayım :)

Neyse çıktı ya:)

Eki Görüntüle 751897

Harikasın şekerim:)
Ramazanda olacak iş mi bu yahu??
Bende bir zamanlar o üzüldüğün annelerdendim kolikti kızım, herkes tuhaf tuhaf, acıyarak bakıyodu bize. Sürekli tavsiyeler, sanki ben bakamadığım için ağlıyormış gb imalar... Offf çok şükür şu anki halimize, hatırlamak bile istemiyorum.

Neyseneyse, dediğini yapıp hem kıza duş aldırdım hem kendim duş aldım. Kızı uyuttum, kitaba göz atacaktım ama kendimi öyle kötü hissediyorum ki bende hemen dinlenmeye geçiyorum. Genzim açıldı, yarına toparlarız inşallah...
Herkese hayırlı sahurlar, iyi gecelerrr....

Heh o bahsettiğin komşun gibi komşularım da bana çok acıyolar arabadan inip apartmana girinceye kadar kaç kez yolumu kesip vah vahh sen hiç uyumuyosun dimi biz hep duyuyoruz sesleri ne çok ağlıyo bu bıdık diyolar şöyle söyliyim elhamdülillah sağlığımız yerinde ama ben doğdugu gündne beri evdeki hiçbir işimi koşmadan yapamam iş derken yanlış anlaşılmasın ev işi değil tuvalete gitmek el yıkamak ona mama hazırlamak bunların hepsinde koşmak zorundayım yoksa ağlar hatta koşmasam da ağlar bir dakika durmaz mesela busmaicim masanıza bayıldım afiyet olsun ama biz hala eşimle tam 1 yıldır nöbetleşe yiyoruz yemekleri uykusu dışında başbaşa birşey mümkün değil tek gülüşü dünyaya bedel ama kolik çocuk kolik çocuktur hep huzursuz hep mızmızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…