Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hepinize iftarın ağırlığı çöktü heralde
:)))

Son düzenleme:

4-5 yıllıktı. Servis öğrenci velimiz o yüzden çabuk geleceğini ümid ediyorum.

Bence de yesin diye memeden kesmek saçma. Hırçınlaştırır gibi de geliyo.

Ramazanda olmamalıydı :/

9-10 aylık olması lazım bu bebişin. Yani biraz arsızlığından ağlıyo gibi :) hiç anne babadan kaynaklı olur mu? Millet cahil işte. Ben direkt üzüldüm anneciğine çocuğun.

Arsız arsız bacım bunlarrrrr :) anannemin dediği gibi "artık kötü bişi dememek için çocuklara yeni bişiler diyolar. Yok neymiş hiperaktifmiş. Ne hiperaktifi ona kudurmuş denir!!" :) Allah savır versin valla. İlerde kıymet bilmezlerse başlarına kakmak için video çekin; delil olur :)))

Oy yazık yavrumaaaaaaaaaa. El kadar bebeyi oturtmuşlar bi de düşünceki videosunu internete yüklemişler.. Ah bu anne babalar...

hayırlı ramazanlar cici anneler.. bayadır uğramamışım buraya,artık yaşına girdiler he kuzucuklar,oğlum 20 sinden dolduracak henüz.. ne çabk geçti değilmi,daha dün gibiydi o sancılar hemen hemen aynı saatlerde tutan kolik,ilk gülümsemesi,ilk dokunuşu,tutması.. Allah bahtlarını açık etsin onların,hayrlı bir kul olsunlar,insanlara faydalı bireyler olsunlar inş.

Bu kolik adini duydu da geri mi dondu ne tum gece ve simdi de yine karnimizi cekip cekip agliyorz aglamaki ne aglama ins yapar ya esniyo ama skntidan uyuyamiyo

Bu yüzden memeden kesen çok arkadaşım var. Ama ben istiyorum ki doğal ve güzel bi geçiş olsun. Yani iki yaşına kadar emsin, yeni tatlar keşfetsin sonra iki yaşında severek ayrılalım hahahhaha

Dedigin gibi hem uyusun hem de yemek uesin die bi cok memeden kesrn insan var bende kiyamam henuz kesmeye seneye keserim diye dusunuyorum ama yemeyincede cildiriyorum

Bulaşık makinam bozulduuuuu. Servise gitti. Program bittiği halde ve tuş kapalı olduğu halde aletten sesler geliyodu. Bakalım ne zaman gelecek...?

İns cabuk gelir cnm bulasik makinesi buyuk kurtarici ben bulasik yikamasini hic ama hic sevmem onun icin cok degerlidir bulasik makinem

Gözümü açıp inşallahı doğru yazamamışım :))

Çağlaaslıcım ben bulaşık yıkamayı severim aslında. Hani su ile haşır neşir olmak güzel :) ama ramazanda hiç eğlenceli değil :/

Uyansanıza be gıcık uykucularrrrr!! Önce gelip burda yoklama verip kart basacaksınız sonra işlerinize bakacaksınız

Yemekleri kocam dışarda bırakmış kokladım bişi yok gibiydi. Şuanda tadına bakacak değilim sabahın köründe. Bolu geceleri serin ya umarım bişi olmamıştır. Olduysa da oruç moruç dinlemeden dalıcam!!

bagirma huyu bizdede var konusmaya baslayinca biter inşallah

Allah yardimcin olsun canim bazi cocuklar boyle benimde kız mizmizdi ama eninde sonunda buyuyorlar

Aminnn inşallah canımm...
Bu kolik adini duydu da geri mi dondu ne tum gece ve simdi de yine karnimizi cekip cekip agliyorz aglamaki ne aglama ins yapar ya esniyo ama skntidan uyuyamiyo
Sıcaktan mı acaba? Yada Yediği birşey mi dokundu?
Herkese günaydınnnn :) güzel bir gün olsun imlallah.
Olsun valla, güzel bir gün olsunn
Uyansanıza be gıcık uykucularrrrr!! Önce gelip burda yoklama verip kart basacaksınız sonra işlerinize bakacaksınız

Çoktaaannn uyandıkta kayseride çocuk dr araştırıyordum. Kız iyice fenaa öksürüyor balgamlı balgamlı. Hatta balgam yüzünden sabah zorla yedirdiğim kahvaltıyı da kustu keza bende öyle... Dün iftarı yapıp odaya girdimm, sabah çıktım valla boğazım moğazım çok fena. Sahur da yapamadım gözümü açıp, ama orucum. Kıza randevu aldım bi dr a. Bakalım iyidir inşallahh.

Son düzenleme:

Ay inşallah iyidir. Kıyamammmmmmmm. Allah'ım tez zamanda iyleştirsin siziiii.

ramazan2 den günaydın:82:

o gıcık uykuculardan biri de ben mi oluyorum acaba?
gece mutfağı topla, teravih, ütü yap 12 de yattım.
bi de çok su içtiğim için abartısız 5 kez tuvalete kalktım hamile gibi
arada kalk sahur hazırla, sonra sabah namaza kalk.
klima açık kalkıp kalkıp ayşecik üstünü açmış mı diye kontrol et..
kafa oluyor 1500:111:

ama size maşallah heee!!
benim iş yetiştirmeye çalıştığım saatlerde bıdı bıdı muhabbettesiniz
hiiişt! size söylüyorum. neyneyse, pembiş, busmai, caglasli, özlemcr, arya..

her sabah 7de ayağa dikilen ayşeciğin son 3 gündür neden geç kalktığını şimdi anladım.
alerji şurubu, eczacı uyku yapar demişti.. bu bakımdan çok yararlı bi şey, nasıl bırakıcam ki ben şimdi ilacııı?:90:

yapmayın ya, bu kadar yıpratıyorsunuz kendinizii
hoş ben ne kadar söylesem boş, annelik duygusuyla oluyor bu.
ama söyledim yine de diyorum. ayşecik 4 kiloya yakın doğmuş bi bebek. aha da bi yaşına geldi.
kilosu 8,5. son 3 aydır kilo almadığını sanıyorum. meyvelere, ekmeğe, ete meftun.
ama sebzeymiş, yoğurtmuş, peynirmiş ağzına koymaz. çorbayı çok açsa güzel içiyor, yemekten birkaç kaşık o kadar.
ne yerse yesin ardından muntazam emiyor, sanki hiç yememiş gibi.
annem dahil herkes başımda bıdı bıdı, aman bu çocuk ne kadar zayıf, valla çok üzülüyoruz falan.
o kadar üzülüyorsanız, size vereyim 1 hafta bakın, kilo aldırın diyorum

hasta olmasın da valla umrumda değil,
dr gelişiminde sorun var demedikten sonra 200-300 gr için kendimi paralayamam.
emiyor ya, içim de rahat. siz de 10 kg ın üstündeki bebekleri zayıf diyip, yemiyor diyip kendinizi paralamayın
beni sinir etmeyin uleeeeeeeeeeeyyn!

Yaz geldi geleli, iştahı büyük ölçüde azaldı Keremin de. yapacak birşey yok
iştah meselesi, belki de oyunla alakalıdır.
hani etraflarına o kadar dikkatli ve meraklılar ki, oyuna dalıp yemeği unutuyor bile olabilirler..

"Tok Doğanlar" bir anne filmi :)

Bulaşık makinam bozulduuuuu. Servise gitti. Program bittiği halde ve tuş kapalı olduğu halde aletten sesler geliyodu. Bakalım ne zaman gelecek...?
aa işte bu kötü olmuş.. inş çabucak gelir.
elimiz ayağımız bulaşık makinesi. yoksa mutfağın halini görmek dahi istememm:86:

Özgür ruh busmai :) yok öyle daraldım falan ay aklıma bişi geldi busmaiiiiiii. Sen de kocanı dışardaykrn falan arasana sürekli?? İşteyken de?? Sen de onu daralt :)
aha, bi cadı daha! yakalayııın!

Ay bu arada oğlumun babası tarafından bakılırken yuttuğu erik çekirdeği daha bugün çıktı!! ...unda boncuk bulunca sevinmek ne anlama geliyo çok iyi anlamış bulunmaktayım :)
gözün aydın mı desem

ay yavrum irkiliyor yaa

ah canım benim, belki üşüttü karnı ağrıyordur annesi.
yine o gaz sancılarındansa:26:
sıcak havlu ya da sıcak su torbasını dene.

hava serin diyosun, etli yemekler en çabuk bozulanı. sonra da salçalı.
ama bi şey olmamıştır ya,,

ah canım, geçmiş olsun..
bakalım dr ne diyecek?:26:

ayşeciği dışarı çıkarıyorum ben.. 10-15 dk bile olsa hava alsın, güneş görsün..
ramazanda oruç tutucaz diye eve hapsolmasın benim bebemm

Kis olsa bisey.olmazda yaz.mevsimindeyiz sen tadina bak etli yada tavuklu yemek disarda kaldiysa bozulma riski buyuk

ayşeciği dışarı çıkarıyorum ben.. 10-15 dk bile olsa hava alsın, güneş görsün..
ramazanda oruç tutucaz diye eve hapsolmasın benim bebemm

Bizde her sabah cikiyoruz ablayi kursa goturuyoruz 20 dk ortalama hava aliyor eve girincede kiyamet kopuyor daha gezecektik niye eve girdik die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…