Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çoktaaannn uyandıkta kayseride çocuk dr araştırıyordum. Kız iyice fenaa öksürüyor balgamlı balgamlı. Hatta balgam yüzünden sabah zorla yedirdiğim kahvaltıyı da kustu keza bende öyle... Dün iftarı yapıp odaya girdimm, sabah çıktım valla boğazım moğazım çok fena. Sahur da yapamadım gözümü açıp, ama orucum. Kıza randevu aldım bi dr a. Bakalım iyidir inşallahh.[/QUOTE]

Ahh yavrum kiyamam ben ona gecmis olsun ins csbucak atlatirsiniz sende dikkat et kendine cnm hatta sendr bi doktora gorun gitmisken

İyi gelmesine sevindim canım. Çocuk doktoru bir akrabamız, kendi kızına grip olmaya başladığı anda banyo yaptırıyormuş. Banyo yapmanın ve suyun iyi gelen bir tarafı var.
Ah canım ya Allah kolaylık versin. Sürekli ağlayan bebek zor ama geçecek hepsi, büyüyorlar gün be gün.
hepinize iftarın ağırlığı çöktü heralde
:)))

ynen böyle olduk iftardan sonra:)) bir de çok sudan: su küpü

5 yıl eski değil, markası neydi?
Bende bir Bosch var, memnun değilim.
Ayrıca hiperaktif yorumuna da katılıyorum

Bu kolik adini duydu da geri mi dondu ne tum gece ve simdi de yine karnimizi cekip cekip agliyorz aglamaki ne aglama ins yapar ya esniyo ama skntidan uyuyamiyo
Ey kolik geldiysen
İnşallah daha iyidir şimdi Yasir.
Herkese günaydınnnn :) güzel bir gün olsun imlallah.
İnşallah

Uyansanıza be gıcık uykucularrrrr!! Önce gelip burda yoklama verip kart basacaksınız sonra işlerinize bakacaksınız

Sabah bizde zor:) gözüm hiç bilgisayarı falan görmüyor.
Tühhh, benim kocam Allah'tan yatarken bir mutfağa bakmaz. Eğer ben uyuyakalırsam yemeklerden de umudu keseriz.

Geçmiş olsun canım ya. Aslında kusması iyi bir şey. Balgamını attı öylece.. Bizim gibi balgamı çıkaramadıkları için ya kusacaklar ya da kaka ile çıkacak.
Bir de lütfen zorlama hasta zaten yemek istememesi çok doğal.
Bakgam söktürücü şeyler vesen iyi olur. Eğer başladıysanız bal ve limon öneririm.

Saolun kızlar ya. Bu sabah ballı ıhlamur vermiştim ardından kustu işte. Balgamı da söktürüyor olabilir. Limon ve balı da deneyeyim. Saol bebeeemmm:)

Dr a gittik, ciğerlerinde şuan bişi yok fakat dikkat et ceryanda falan kalmasın dedi. Hemen antibiyotiğe başlamayalım diye medicold diye bi ilaç verdi, 5 gün sonra kontrol, geçmezse antibiyotik

Alıntı yapıp uzun uzun yazıyosun cevaplayacakları hiç düşünmüyorsun. Birine laf yetiştirsem diğerini unutuyorum :)

Ben genelde pasif agresif bi cadıyımdır. Ama birşeye sinir olduysam psikopatça çözümler bulurum

Yemekler bi kalite kontrolden geçsin bakalım nolmuşlar...?

Akşam muhabbetin dibine vurduk sen ortalık topla

Makina hakkaten önemli ortalığın toparlanması açısından. Bi de ben biliyosam ki mutfakta lavabo dağınık evin başkabi yerinde iş de yapamam :/

Ek gıda olayında kızdırmayalım seni tamam :) olay kilo alması değil. Emeğin karşılığını vermemesi :)

ayşeciği dışarı çıkarıyorum ben.. 10-15 dk bile olsa hava alsın, güneş görsün..
ramazanda oruç tutucaz diye eve hapsolmasın benim bebemm

Burda güneş yok valla acaip boğuk bi hava var :/ dün eşim yakındaki fırına oğluşla birlikte gitti hava alsın diye. Kucağında götürdü. Dönerken tipleri bi komiktiiiiiiii. Eşimin beline inmişti eve girerlerken. Belim tutuldu bu ne diyodu :)

Kis olsa bisey.olmazda yaz.mevsimindeyiz sen tadina bak etli yada tavuklu yemek disarda kaldiysa bozulma riski buyuk

Bakıcam bi ara inşallah. Kokusundan da anlaşılıyor çoğu kere aslında ama bakalım..???

Bizde her sabah cikiyoruz ablayi kursa goturuyoruz 20 dk ortalama hava aliyor eve girincede kiyamet kopuyor daha gezecektik niye eve girdik die

Gezenti çocuklar :)

Arçelikti canım. Buranın suyu çok kireçli ve pis :/

Eşim aslında bakar böyle şeylere mutfağa son kez girdiğinde ama bu sefer malesef :/

Dr a gittik, ciğerlerinde şuan bişi yok fakat dikkat et ceryanda falan kalmasın dedi. Hemen antibiyotiğe başlamayalım diye medicold diye bi ilaç verdi, 5 gün sonra kontrol, geçmezse antibiyotik

İyiki ciğerlerinde bişi yok sevindim. İnşallah da bişi kalmaz 5güne...

Ey kolik geldiysen

geçmiş olsun canım. inş ilac iyi gelir de antibiyotiğe gerek kalmaz..

e napim bacım? akşamdan onlarca mesaj birikmiş oluyor.
sabah bi kerede cevaplıyorum, tek tek uğraşsam var yaaa

biz de şimdi geldik parktan. yarım saat sallandı, güneş gördü kuzum..
dönüşte marketin reyonunda ne göreyim, barbunyaaa
böyle sevindiğime bakmayın ağırlık olmasın diye cüzdanı bıraktıp yanıma 5 lira almıştım.
onunla bi kg alıp döndüm..:86:

ben de baston almadım, ayşeciği dtk gibi legen kemiğime oturtup gidip geldim valla ..

Son düzenleme:
ayşecik uyudu. eşim dün maydanozlu peynirli poğaça istemişti.
onu yapıcam.

soru: instant maya ile tutulan hamurun mayalanması beklenir mi?

geçen ben beklemeden ilk tepsiyi fırına verdim. çıkanlar yoğun ve sert gibiydi.
ikinci tepsinin tepsi mayası olduğu için daha yumuşaktı :44:

geçer inşallah.. merak etme nasılsa havalar sıcak
aynen böyle olduk iftardan sonra:)) bir de çok sudan: su küpü
sahurda onu diyordum eşime ben de,
gece çok su içtim ama sabah uyanınca kendimi wc ye zor attım nerdeyse mesanem patlayacak..ee içtiğim aynen gidiyor yani boşuna mı içiyorum o kadar suyu
Bizde her sabah cikiyoruz ablayi kursa goturuyoruz 20 dk ortalama hava aliyor eve girincede kiyamet kopuyor daha gezecektik niye eve girdik die
aynı durum bizde de var, babam şöyle bir açıklama getirdi "az önce gezdiğini unuttu bile!"
aha, bi cadı daha! yakalayııın!
hem de ne cadı !
pembiş o dediğini denemediğimi düşünmedin heralde, di mi canım
bagirma huyu bizdede var konusmaya baslayinca biter inşallah
evet senin oğlunun sesi baya gürdü maşallah
küçük beyza ne yapıyor annesi
nasıl başa çıkıyorsun ikisiyle canım yaa

kabartma tozuyla kolay poğaça var öyle yapsana
ben beceremiyorum şu mayalı işleri yaa

gece çok su içtim ama sabah uyanınca kendimi wc ye zor attım nerdeyse mesanem patlayacak..ee içtiğim aynen gidiyor yani boşuna mı içiyorum o kadar suyu
tv de diyetisyenden duymuştum ben.

uzun günlerde susuz kalmamak için çok su tüketmek gerek.
ama yapılan yanlış, o fazla suyu kısa sürede,sahurda birden içmek.
böyle olunca, dediğin gibi mesane birden dolup boşalıyor, vücuda bi şey kalmıyor.
zaten dikkat ettiysen fazla su içip tuvalete gidince idrarın rengi su gibi açık oluyor.
doğru olan, iftardan sahura kadar uzun zamana yayıp peyderpey suyu içmek gerekmiş

Eşim ancak iftar vakti gelince burada olabiliyorum, kızlar da denk geldi apla:18: bizim bir suçumuz yok
Ya bizde de pencere açık ama kızın üstü de hep açık. Şimdi burnu tıkanmış. Sıcağı dengelemek daha mı zor ne?

ayşeciği dışarı çıkarıyorum ben.. 10-15 dk bile olsa hava alsın, güneş görsün..
ramazanda oruç tutucaz diye eve hapsolmasın benim bebemm
Çok iyi yapıyorsun. Ben ev işlerinin altında kaldım. Dışarı çıkamadık. Aslında sabah buradaki park gölge, yarın çıkarırım belki.

daha tek kalmadim canim haftaya tekim ozaman göreceğiz beyza'nin uykuya dalma sorunu var neyazikki insallah düzelir onun disinda gazını da çıkarttıkmi sorun yok asil uyku sureleri azalmaya baslayinca macera baslayacak

ayaklı kütüphane gibisin maşallah

Saolun kızlar ya. Bu sabah ballı ıhlamur vermiştim ardından kustu işte. Balgamı da söktürüyor olabilir. Limon ve balı da deneyeyim. Saol bebeeemmm:)
Kuzum ya kıyamam
Ihlamur iyi balgam söker, iyi bir şey yani. Sen yine ver. Balgam aşamasına da geldiyseniz bence geçer yakında hastalığı, inşallah. Şifa versin Allah.

Ciğerlerinin temiz olması iyi haber
Antibiyotik vermeyen doktora denk gelmeniz de iyi haber.
Ne yazık ki Feyza da çok cereyanda kalıyor. Bütün pencereler açık başka türlü de oturulmuyor ya
Nfk'ya diyorsun sen sanki az mı alıntı yapıyorsun:)))
Su önemli. Muhtemelen makineyi erken yıprattı.

Oh hava aldı ayşecik, annesi de barbunya:)))

Evet, beklenir. Instant mayada fark, mayanın direk una karıştırılmasıdır. Su veya sütte çözdürülmez.
Hava sıcak olduğu için çabuk mayalanır zaten canım.
Bir de busmai kabartma tozu demiş, ben denedim o sert oluyor. Mayalı daha yumuşak oluyor

Ya ben de öyleydim sabah:)))
Bence boşuna değil de yudum yudum içmek lazım. Bir de son 20 dk da 10 bardak içersen direk gider:)
İftar sahur arası uyumayın su için

Çok doğru

Bence beklenir. Yan ben bekliyorum aynen dediğin sebepten ötürü.

İyice abartsan?? 10dakkadabir mesaj ve 15 dakkada bir arama??

canım çok geçmiş olsun inş gerek kalmadan geçer Allah acil şifalar versin arya fıstıga...

Evet ya ben de feci alıntı yapıyorum. Üçüncü de sensin hahaha.

Pilav ve ete birşey olmamış ama koca tencere çorba sizlere ömür

benim oğlumda aynı öyle,sanırım birazda dişlerden bu iştahsızlık,ama emiyor ya sorun etmemek lazım,zorlamamak lazım diye düşünüyorum,ben eline veriyorum salatalık,meyve,ekmek v.s. bu şeklde de yemiş oluyor biraz.. yemek yemeye zorlanan çocuk yemeğe tepkisellik oluşturuyor,artık onun için yemk yeme zulum haline geliyormuş ilerki yaşlardada,..
ve birde aman aman kızlar öyle birden kesmeyin memeyi neolur, bebeklerimizin derin bağ kurduğu şeyi,teselli bulduğu,sadece karnı değil aynı zamanda ruhu doyduğu birşeyi birden kesmek onun için çok yıpratıcı olur,ruhu sarsılır,kaygılanır,o minicik ruha bunları yaşatmayalım ne olur,zaten ne kadar kaldıki iki sene dolmasına şurda,ayrıca onun anneye bağlanması ve anneninde bebeğe bağlanması,güvenli bağ oluşması adına emmeleri en büyük faktör,bebeklerimizin karnı doymuş doymamış bunlar öyle çokda önemli değil ruhu incindikten sonra.. keza iki sene sonundada memeden ayrılırken yavaş yavaş ,saatleri uzata uzata ayırmalıyız.. ah neolur dinlemiş olsanız "çocuk deyip geçmeyin" adlı programı,ah neolur,dinledikçe kahroluyorum meğer bilmeden,iyi birşey yaptığımızı sanarak evladlarımızı nasılda incittiğimizi,nasılda derin yaralar açtığımızı..

herkese merhaba

şuan size o kadar imreniyorum o kadar imreniyorum ki anlatamam

yaaa hepiniz evdesiniz bir ben işteyim burdan sizi takip etmeye çalışıyorum yetişemiyorum

anammm herkes evinde bebeğiyle birşeyler yapıyor
yemekler yapılıyor offf

eee ben ne yapıyorum müdürümün verdiği işleri yetiştirmeye çalışıyorum

bir an evvel saatim gelsede çıksam diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…