geçmiş olsun canım. inş ilac iyi gelir de antibiyotiğe gerek kalmaz..
e napim bacım? akşamdan onlarca mesaj birikmiş oluyor.
sabah bi kerede cevaplıyorum, tek tek uğraşsam var yaaa
biz de şimdi geldik parktan. yarım saat sallandı, güneş gördü kuzum..
dönüşte marketin reyonunda ne göreyim, barbunyaaa
böyle sevindiğime bakmayın ağırlık olmasın diye cüzdanı bıraktıp yanıma 5 lira almıştım.
onunla bi kg alıp döndüm..:86:
ben de baston almadım, ayşeciği dtk gibi legen kemiğime oturtup gidip geldim valla ..
Eşim ancak iftar vakti gelince burada olabiliyorum, kızlar da denk geldi apla:18: bizim bir suçumuz yok
Ya bizde de pencere açık ama kızın üstü de hep açık. Şimdi burnu tıkanmış. Sıcağı dengelemek daha mı zor ne?
pirimizsin elifnaazdaha tek kalmadim canim haftaya tekim ozaman göreceğizbeyza'nin uykuya dalma sorunu var neyazikki insallah düzelir onun disinda gazını da çıkarttıkmi sorun yok asil uyku sureleri azalmaya baslayinca macera baslayacak
öyle deme kıız!!yaaa kuzu yaa anlatma böyle güzel yaa
ben de senle birlikte yaşıyorum o anları sürekli hayal ediyorum ahh bende şimdi evde olaydım kızımı alıp parka çıkaydım
ordan markete uğrayaydım akşama iftara güzel mamalar yapaydım
sizi cadılar, siziiii!!!!hem de ne cadı !
pembiş o dediğini denemediğimi düşünmedin heralde, di mi canım
herkese merhaba
şuan size o kadar imreniyorum o kadar imreniyorum ki anlatamam
yaaa hepiniz evdesiniz bir ben işteyim burdan sizi takip etmeye çalışıyorum yetişemiyorum
anammm herkes evinde bebeğiyle birşeyler yapıyor
yemekler yapılıyor offf
eee ben ne yapıyorum müdürümün verdiği işleri yetiştirmeye çalışıyorum
bir an evvel saatim gelsede çıksam diye bakıyorum
ayşecik cozuttu..
uyku başına vurdu iyice.. gelin görün uyumuyor
bi tepsi poğaçayı yapana kadar anamı ağlattı velet!
sizi cadılar, siziiii!!!!
bünye meselesi.Sonra da koşu bandına çıkmam lazım. Çok gaza geldim bi arkadaşla konuştum. Emzirmediği için bi diyet yapmış anam bi kilo vermiş şok şok şok. Ben okadar sıkı yapamam( hatta şu ara hiç yapmıyorum:/) en azından spor yapıyım...
hay maşallah sanaaaaYa çorbaya kafam çok bozuldu ya o sinirle sanırım jöleli irmik tatlısının jölesini bile yapamadımağlamak istiyommmmmmmm. Bu arada şunca yıllık evliliğim ve mutfak hayatımda ilk defa birşeyi bozup çöpe attım o yüzden bu kadar etkilendim :)
Kolay gelsin canikom. Valla çalışmak daha iyi boşver. Yani ben çalışayım sen gel yerime otur şu evdeevde are gibi yaşıyoruz; ses çıkarmamaya çalışa çalışa :)
Cadı ayşecik :) ben de tam uyutuyodum bakıcı teyze geldi. Görünmeseydi iyiydi efeye bi göründü çocukta uyku mu kalır?? Neyse 1 saat oynadılar şimdi uyudu çok şükür. Ben de azıcık bişiler atıştırıp yayılıcam. Sonra da koşu bandına çıkmam lazım. Çok gaza geldim bi arkadaşla konuştum. Emzirmediği için bi diyet yapmış anam bi kilo vermiş şok şok şok. Ben okadar sıkı yapamam( hatta şu ara hiç yapmıyorum:/) en azından spor yapıyım...
Ya çorbaya kafam çok bozuldu ya o sinirle sanırım jöleli irmik tatlısının jölesini bile yapamadımağlamak istiyommmmmmmm. Bu arada şunca yıllık evliliğim ve mutfak hayatımda ilk defa birşeyi bozup çöpe attım o yüzden bu kadar etkilendim :)
Evet ya ben de feci alıntı yapıyorum. Üçüncü de sensin hahaha.
Pilav ve ete birşey olmamış ama koca tencere çorba sizlere ömür
Tablo hiç o kadar şirin değilherkese merhaba
şuan size o kadar imreniyorum o kadar imreniyorum ki anlatamam
yaaa hepiniz evdesiniz bir ben işteyim burdan sizi takip etmeye çalışıyorum yetişemiyorum
anammm herkes evinde bebeğiyle birşeyler yapıyor
yemekler yapılıyor offf
eee ben ne yapıyorum müdürümün verdiği işleri yetiştirmeye çalışıyorum
bir an evvel saatim gelsede çıksam diye bakıyorum
valla yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal..
ne yaparsak yapalım, bu bebeler hasta oluyo yaa
pirimizsin elifnaaz
ufaklıkların maceraları çok yakında bu topikte..
öyle deme kıız!!sen de melisa için çalışmıyor musun?
yoksa hangi anne bebeğiyle zaman geçirmek istemez..
Bebeler uyumuyorsa yemek yapmak çok zor, köfteyi fırına attım ama sen gel bana sor ne çektim?ayşecik cozuttu..
Valla süper bir karar. Emzirme bize kalori kaybettiriyor zaten, sporla desteklense güzel sonuç almak mümkün.Kolay gelsin canikom. Valla çalışmak daha iyi boşver. Yani ben çalışayım sen gel yerime otur şu evdeevde are gibi yaşıyoruz; ses çıkarmamaya çalışa çalışa :)
Cadı ayşecik :) ben de tam uyutuyodum bakıcı teyze geldi. Görünmeseydi iyiydi efeye bi göründü çocukta uyku mu kalır?? Neyse 1 saat oynadılar şimdi uyudu çok şükür. Ben de azıcık bişiler atıştırıp yayılıcam. Sonra da koşu bandına çıkmam lazım. Çok gaza geldim bi arkadaşla konuştum. Emzirmediği için bi diyet yapmış anam bi kilo vermiş şok şok şok. Ben okadar sıkı yapamam( hatta şu ara hiç yapmıyorum:/) en azından spor yapıyım...
Maşallah sana.Ya çorbaya kafam çok bozuldu ya o sinirle sanırım jöleli irmik tatlısının jölesini bile yapamadımağlamak istiyommmmmmmm. Bu arada şunca yıllık evliliğim ve mutfak hayatımda ilk defa birşeyi bozup çöpe attım o yüzden bu kadar etkilendim :)
Yorulmamak mümkün mü? Bir sürü iş:/Evi supurdum toz aldim bulasik makinesini bosalttim yemegimi ayarladim iftara yakin bi firina aticsm oglani yikicam birazdan yoruldum ama
Vay be eşin iyiymiş:) bizimki bilmez dolapta ne var:)bünye meselesi.
ben öyle sıkı bi rejim bir kez yaptım, yaklaşık 20 gün gram veremedim... sinir bozucu..
anladımki bana hareket lazım, spor olmadan olmuyor :100:
hay maşallah sanaaaa
eşim acayiiiiip hassastır bu konuya, mutfakta hiçbirşey ziyan olsun, bozulsun çürüsün istemez.
beni de bu konuda yeteri kadar hassas görmez, haklı, çok vukuatım var.
kendi rutin buzdolabını açar kontrol eder..
dün de açtı keza, sebze çekmecesinde kv nin aldığı bizimse tadı tuzu olmadığı için yemediğimiz göbek salata çürümüş.
resmen kahverengiydi.. milyonuncu kez beni uyardı,
onu oradan çıkardı. çekmeceyi yıkadı. yanındaki pörsümüş biberleri bana verdi.
akıbeti aynı olmasın, hemen kızart dedi
ayşecik cozuttu..
Bebeler uyumuyorsa yemek yapmak çok zor, köfteyi fırına attım ama sen gel bana sor ne çektim?
Eline 1 parça hamur vereydin
Vay be eşin iyiymiş:) bizimki bilmez dolapta ne var:)
Benim de sebze meyve vukuatım çok
uyku başına vurmuştu, o yüzden çıldırdı bizimki.
sende onun eline hamur ver annesi.
geçen ben mantı açarken bizimki geldi sofranın üzerien oturmaya kalktı.
bnede eline hamur verdim.sonuç pek iç açıçı değildi ama olsun....
ben de abartısız 3 litre su içiyorum şu sıcak günlerde..mrb arkadaşlar sabahtır yazam diyorum yazamıyorum. ayşe hanım çok yoruyo beni anlamadım gitti. hiç bir şey fırsat bulamıym. büyüdükçe cadışalıyo benim kız . nfk maşalllah sana niyetlisin sanırım öle iken parka markete gidebiliyosun
oruç tutan arkadaşlar ben sütüm azalır diye tutmuyorum siz nasıl yapıyosunuz benim kız günde 5-6 defa emiyo . öğleyin ve akşam çorba yiyor genelde. napsam bilemdim.
birde ben suyu çok içiyorum 4-5 lt içiyorum gün içinde. tabii kızım da hiç biberonla su içmiyo içerse yemeklerden sonra 4-5 tatlı kaşıgı içirebiliyorum ancak
Aminnn inşallah canımm...
Sıcaktan mı acaba? Yada Yediği birşey mi dokundu?
Olsun valla, güzel bir gün olsunn
Çoktaaannn uyandıkta kayseride çocuk dr araştırıyordum. Kız iyice fenaaöksürüyor balgamlı balgamlı. Hatta balgam yüzünden sabah zorla yedirdiğim kahvaltıyı da kustu keza bende öyle... Dün iftarı yapıp odaya girdimm, sabah çıktım valla boğazım moğazım çok fena. Sahur da yapamadım gözümü açıp, ama orucum. Kıza randevu aldım bi dr a. Bakalım iyidir inşallahh.
mrb arkadaşlar sabahtır yazam diyorum yazamıyorum. ayşe hanım çok yoruyo beni anlamadım gitti. hiç bir şey fırsat bulamıym. büyüdükçe cadışalıyo benim kız . nfk maşalllah sana niyetlisin sanırım öle iken parka markete gidebiliyosun
oruç tutan arkadaşlar ben sütüm azalır diye tutmuyorum siz nasıl yapıyosunuz benim kız günde 5-6 defa emiyo . öğleyin ve akşam çorba yiyor genelde. napsam bilemdim.
birde ben suyu çok içiyorum 4-5 lt içiyorum gün içinde. tabii kızım da hiç biberonla su içmiyo içerse yemeklerden sonra 4-5 tatlı kaşıgı içirebiliyorum ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?