Aslında hayvanın gerdan etiyle yapılsadaaaa ben evde ne zaman et haşlasam kemikli memikli, sonunu bu çorbaya bağlıyorum:) kızım için özellikle faydalı olduğunu düşündüğüm içinhaşlanmış eti ince ince didip haşladığım et suyuna katıyorum, kaynayınca, yoğurt yumurta un ve limon suyuyla yaptığım terbiyeyi yavaş yavaş çorbaya katıp biraz daha kaynatıyorum. Bu kadaaarr
Hımmmm, denemeliyim hemen.Bildiğin başka çorbalar varsa yazın kızlar.
ANNELERİ BUNALTAN CÜMLELER :))
Neden uyumuyor?
Çok zayıf değil mi?
Aaa daha konuşmadı mı?
Yürümeye de pek geç kalmış!
Dişleri bizimkinin çok erken çıkmıştı, gecikmiş sizinki
Yok, sen bu çocuğu besleyememişsin.
Ne kadar süre emzirdin?
Üşür bu çocuk, çorap giydir bence
Amann, ne olacak şeker/çikolata ver yesin. Bu kadar kasma kendini
İkinciyi düşünmüyor musunuz? Arasını fazla açmayın zor olur birlikte büyüsünler işte.
Aaa kocaman çocuk hala emzik mi emiyor?
Sütün gelmedi/yeterli değil heralde, aç bu çocuk
Normal mi, sezaryan mi?
Neden sezaryan oldun normal doğuramadın mı?
Hala geceleri biberondan süt mi içiyor, cık cık cık olacak iş değil.
Çok yüz vermişsiniz siz buna
Oğlun yok mu?
Sütün yaramıyor heralde
Kendini besleme çocuğu yedir bir lokma kalmış :)))
Iyyyyyyy, çok doğru.Çokbilmişler.Hele ikinciyi kısmına sizineeeeeee demek istiyorum.Ki biz ikinciyi düşünmüyoruz ama kimseye de söyleyemiyoruz.
Sizde tık yok. Gidim kocişe sarayım bari
Kız valla senin kızına yetişemiyorum.Hastasın falan ama iyi geziyorsun.Twitterda hesabın falan varsa takipçilerin seni izleyemiyordur artık.Aktif bacı...
HımmmAslında hayvanın gerdan etiyle yapılsadaaaa ben evde ne zaman et haşlasam kemikli memikli, sonunu bu çorbaya bağlıyorum:) kızım için özellikle faydalı olduğunu düşündüğüm içinhaşlanmış eti ince ince didip haşladığım et suyuna katıyorum, kaynayınca, yoğurt yumurta un ve limon suyuyla yaptığım terbiyeyi yavaş yavaş çorbaya katıp biraz daha kaynatıyorum. Bu kadaaarr
Hımmmm, denemeliyim hemen.Bildiğin başka çorbalar varsa yazın kızlar.
Buğdaylı yoğurt çorbasını çok seviyorum ben soğuğu da sıcağı da süper:) bulgur çorbasını veriyorum kıza, bu sayede bizde yiyoruz. Tavuk suyu çorba ( aynı düğün çorba gb içine kekik atıyorum farklı olarak), bu ara knorun ıspanaklı soğuk çorbasını içmiştim çok sevdim evdede aynısı yapılabilir. Tarhana çok seviyor arya. Aklıma gelenler bunlar şimdilik
Geldim zatiiiGitmeeeeeeee.Benim kocişim evde yok.Adiş ile başbaşayız.Kendileri dolap dağıtıyor.Ben de gardiyanlık yapıyorum.
Iyı gecelerr..kac gundur bakamamıstım gecmıse oku oku bıtmıyor..cok laflamıssınızz masallah..
aryamm..gecmısler olsun canım..Allah sıfasını versınn..daha ıyısıızdır umarım..tam olarak yaz gelemedı..bı ruzgar arada cıselıyor yagmurr..yanımızdan sweatlerı eksık etmeyelım bencee...
elıfnaz..Allah analı babalı buyutsın canım..bebısler annelerını cok yormazlar umarım..
ve dıger arkadaslarr..dogumgunu olanların gecmıs dogumgunlerını kutlarımm.Rabbım saglık sıhhat versın ınsAllah
bende agrılı sızılı gunlere devam..bakalım cuma gunu amleıyat gunumu alacam sanırım..3 doktora gosterdım ultrason sonuclarımı..herkes aynı fıkırda safra kesesı alınacak..hakkımda hayırlıs olsur ınsallah..muhtemelen ılk teshısı yapan doktorda karar kılacam..bu arada oglusu cumartesıden berı mecburı olarak sütten kesmıs bulunmaktayım..unutturma ugraslarımız devamm..
Saol canım, asıl seninki daha önemli ama korkma tabi, ağrılardan kurtulacaksın inşallah, öyle düşün. Rabbim sağlıcakla kurtarsın. Kolay bi ameliyat merak etme
Bizim bebişlerden sonra eklendi zaten, çocuk doktorumuz belki size yetişir diyordu. Yetişti ama malum, bize artık gerekmiyor.İnternette öyle bir haber okumuştum.Yanlış hatırlamıyorsam hemşireye 6. Ayda sordum.O da hayır demişti.Ben de yanlış okudum herhalde diye düşündüm.Ohhhhh iyi sevindim, eşim o parayı bana versin söyleyeyim de...
KabusANNELERİ BUNALTAN CÜMLELER :))
Neden uyumuyor?
Çok zayıf değil mi?
Aaa daha konuşmadı mı?
Ne kadar süre emzirdin?
İkinciyi düşünmüyor musunuz? Arasını fazla açmayın zor olur birlikte büyüsünler işte.
Normal mi, sezaryan mi?
Oğlun yok mu?
Sütün yaramıyor heralde
Sakın söylemeyin, çiğ çiğ yerler :)Iyyyyyyy, çok doğru.Çokbilmişler.Hele ikinciyi kısmına sizineeeeeee demek istiyorum.Ki biz ikinciyi düşünmüyoruz ama kimseye de söyleyemiyoruz.
Uyuyakaldın herhalde:))Gitmeeeeeeee.Benim kocişim evde yok.Adiş ile başbaşayız.Kendileri dolap dağıtıyor.Ben de gardiyanlık yapıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah ameliyatın iyi geçer.Iyı gecelerr..kac gundur bakamamıstım gecmıse oku oku bıtmıyor..cok laflamıssınızz masallah..
aryamm..gecmısler olsun canım..Allah sıfasını versınn..daha ıyısıızdır umarım..tam olarak yaz gelemedı..bı ruzgar arada cıselıyor yagmurr..yanımızdan sweatlerı eksık etmeyelım bencee...
elıfnaz..Allah analı babalı buyutsın canım..bebısler annelerını cok yormazlar umarım..
ve dıger arkadaslarr..dogumgunu olanların gecmıs dogumgunlerını kutlarımm.Rabbım saglık sıhhat versın ınsAllah
bende agrılı sızılı gunlere devam..bakalım cuma gunu amleıyat gunumu alacam sanırım..3 doktora gosterdım ultrason sonuclarımı..herkes aynı fıkırda safra kesesı alınacak..hakkımda hayırlıs olsur ınsallah..muhtemelen ılk teshısı yapan doktorda karar kılacam..bu arada oglusu cumartesıden berı mecburı olarak sütten kesmıs bulunmaktayım..unutturma ugraslarımız devamm..
Hasta kuzu:2:Benim kız gözü açık ööööyle uyukluyor, uyumuyor da. Bırakıp gidince de çağırıyor "anneeeeeee! Ihh!" Noluyoruz anlamadım ki?
Ya ben sahur yapacaklen Feyza uyandıBen daha yeni uyuyacağım
Haydi herkese hayırlı sahurlarrr.....
Bizim bebişlerden sonra eklendi zaten, çocuk doktorumuz belki size yetişir diyordu. Yetişti ama malum, bize artık gerekmiyor.
Kabus
Sakın söylemeyin, çiğ çiğ yerler :)
Uyuyakaldın herhalde:))
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah ameliyatın iyi geçer.
Sütten tamamen mi kesiyorsun?
Ameliyat olduktan sonra devam edemiyor musun?
Hasta kuzu:2:
Ya ben sahur yapacaklen Feyza uyandı
Umarım işi bitince vaktim kalır.
Bu arada çorba tarifin çok güzel gözüküyor
Benim kv ile annem sırayla bakıyor.Bizim işçiler parasız.Ama arkadaşlar yazın ücret ödemiyor.Bakmıyor.Bence de normali ödenmemesi.Sizinki biraz ilginç.Gelmese de ödemek.:26::26:
Su çiçeği aşısı bir yaşında yapılıyordu değil mi?Dr sormayı unutmuşum.Bir de fiyatı ne kadar biliyor musunuz?Bir sorun daha var.Başka özel aşı var mı?
Kutlu olsun hicri doğumgünüsü:)))
Hehe hiç affetmem, yakaladığım gibi alıntı yaparım
Ya ne olursa olsun çocuğu senden 1-2 saat uzaklaştırıyorsa candır:) annelerin de molaya ihtiyacı var. Ya benim annem yakın ama gelemiyor hava sıcak diye. Ramazan diye vs vs diye işte:/
Yat uyu dinlen canım.
Su çiçeği aşısını sağlık bakanlığı takvimine aldı canım. Sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor.
Benim bildiğim başka özel aşı yok.
Aslında hayvanın gerdan etiyle yapılsadaaaa ben evde ne zaman et haşlasam kemikli memikli, sonunu bu çorbaya bağlıyorum:) kızım için özellikle faydalı olduğunu düşündüğüm içinhaşlanmış eti ince ince didip haşladığım et suyuna katıyorum, kaynayınca, yoğurt yumurta un ve limon suyuyla yaptığım terbiyeyi yavaş yavaş çorbaya katıp biraz daha kaynatıyorum. Bu kadaaarr
Gözünüz aydın, iyiki gelmiş adencikk:)
Uyu bacım uyuuu! Uyku candır
Çok saçma geldi bana. Yazın bakmıyorki para veresin? Buralarda da verilmez. Ohooo seni yiyo olmasın bu bolulular
Su çiçeği önceden özeldi fakat şimdi devlet kapsamına alındı canım. 1 yaş aşılarında su çiçeğini de vuruyorlar.
ANNELERİ BUNALTAN CÜMLELER :))
Neden uyumuyor?
Çok zayıf değil mi?
Aaa daha konuşmadı mı?
Ne kadar süre emzirdin?
Normal mi, sezaryan mi?
Oğlun yok mu?
Sütün yaramıyor heralde
Iyyyyyyy, çok doğru.Çokbilmişler.Hele ikinciyi kısmına sizineeeeeee demek istiyorum.Ki biz ikinciyi düşünmüyoruz ama kimseye de söyleyemiyoruz.
Sakın söylemeyin valla.
Iyı gecelerr..kac gundur bakamamıstım gecmıse oku oku bıtmıyor..cok laflamıssınızz masallah..
Canımm inşallah güzel geçer ameliyatın. Temelli mi kesiyosun memeden???
Herkese günaydınnnnnnn
evet bilgili. herşey hakkında bi fikri değil, bilgisi var :111:Amanın çok fena: herşeyi bilen eş :) amannnn işte hepsi türlü türlü :)
Eşinin bilgili olduğunu ben çoook önce anlamıştım. Nerden dersen bi keresinde donmuş kıymayı kavurarak çözdürmeyi öğrettiğini söylemiştin ordan :)
Oldukça maharetliymiş eşin, bozuk sütten lorla falan uğraşmışlığım yok:) gerçekten iyi kız olurmuş:)))
Çok bilince çok karışma olabilir tabi. Benim babam da senin eşin kadar olmasa da dolapta ne var bilir. Annem rahatsız oluyor bazen
hicri doğumgünü hayırlı olsun o zamanHicri olarak bugün Aden'in doğum günü.Miladı 21 temmuz.
parasız işçilerBenim kv ile annem sırayla bakıyor.Bizim işçiler parasız.Ama arkadaşlar yazın ücret ödemiyor.Bakmıyor.Bence de normali ödenmemesi.Sizinki biraz ilginç.Gelmese de ödemek.:26::26:
gıcıklaaar!:95:ANNELERİ BUNALTAN CÜMLELER :))
Neden uyumuyor?
Çok zayıf değil mi?
Aaa daha konuşmadı mı?
Ne kadar süre emzirdin?
Normal mi, sezaryan mi?
Oğlun yok mu?
Sütün yaramıyor heralde
temelli mi sütten kesiyorsun anlamadım.:44:... herkes aynı fıkırda safra kesesı alınacak..hakkımda hayırlıs olsur ınsallah..muhtemelen ılk teshısı yapan doktorda karar kılacam..bu arada oglusu cumartesıden berı mecburı olarak sütten kesmıs bulunmaktayım..unutturma ugraslarımız devamm..
ay hatice bizimkine de bi haller oldu ya..Benim kız gözü açık ööööyle uyukluyor, uyumuyor da. Bırakıp gidince de çağırıyor "anneeeeeee! Ihh!" Noluyoruz anlamadım ki?
Allah Allah parka gidince temiz hava alır, yorulur daha çabuk uyur diye düşünüyoruz ama efede tam tersi mi oluyo:26:Oğlum yine uykusuzlukta zirve yaptı. Saatbaşı kalkıp oturup ağladı. Şuanda da kendini sallatıyo 1 saattir. Ona küsmeyi planlıyorumşaka bi yana valla başım dönüyo. Ne zaman parka gitsek iyice yoldan çıkıyo uykusu. Götürmicem parka görcek gününü!!
Bence de normali ödememek ama boluda böyle malesef. Tüm arkadaşlarım ödüyo :/ elinden kaçmasın diye gibi düşün.
Burda böyle yerleşmiş işte. Ben de şaşırdım duyduğumda....
ramazan3 ten günaydın :82:
alerji şurubunu kesince, ayşecik bugün saat 07.00 de gözlerini açtı
ve mesaiye başladı. Eki Görüntüle 752766
evet bilgili. herşey hakkında bi fikri değil, bilgisi var :111:
burcu da aslan. Allahtan öyle biliyorum havalarında ukala biri değil, yoksa birlikte yaşayamazdık valla..
benim annem alışmış tabi babama, ben eşim şöyle yaptı, dolabı açtı, çekmeceyi karıştırdı diyince kadına bi haller oluyo:86:
hicri doğumgünü hayırlı olsun o zaman
parasız işçiler
gıcıklaaar!:95:
temelli mi sütten kesiyorsun anlamadım.:44:
yengem yeğenim 41 günlükken safra kesesini aldırdı. ve sadece o gün emzirmedi..
akşamdan sütünü sağmıştı biberondan verdik. ameliyat akşamı da kendi emzirdi zaten
ay hatice bizimkine de bi haller oldu ya..
dalmıyor çocuk.. göğsümde öyle duruyor. yerine koyuyorum şu bir senedir duymadığım sesi duyuyorum ondan.
yatağına karşı alerjisi başladı. büyüdükçe düzeni oturur diye düşünüyorsun, tam tersi oluyor.. memeye yapışık uyuyacak!!!
valla dün sinirimi fena bozdu.. huy mu değiştiriyor ne? öyleyse daha çok üzülücem
Allah Allah parka gidince temiz hava alır, yorulur daha çabuk uyur diye düşünüyoruz ama efede tam tersi mi oluyo:26:
boluda bebek bakıcısı mı olsam nee? öğretmen gibi çalışmasan da maaş alıyormuşsun baksana
eşime kıymalı börek yapmak istiyorum.
ve daha önce hiiiç yapmadım..
yeni başlayanlar için seviye1 den garantili bi kıymalı börek tarifii alabilir miyim acabaaa?
bi arkadaşta kıymalı börek yemiştim, annesi yapmış.
resmen tatlıydı. içinde kuş üzümü ve değişik baharatlar vardı ve yumuşacıktı..
Valla benimkini ya hastalığa yada sıcağa yoruyorum da aysecikte belki sıcaktan bunalıyordur. Birde şöyle bir durum var kv de yani buradaki yatağına alışamadı yanımızda yatmak istiyor.ramazan3 ten günaydın :82:
alerji şurubunu kesince, ayşecik bugün saat 07.00 de gözlerini açtı
ve mesaiye başladı. Eki Görüntüle 752766
evet bilgili. herşey hakkında bi fikri değil, bilgisi var :111:
burcu da aslan. Allahtan öyle biliyorum havalarında ukala biri değil, yoksa birlikte yaşayamazdık valla..
benim annem alışmış tabi babama, ben eşim şöyle yaptı, dolabı açtı, çekmeceyi karıştırdı diyince kadına bi haller oluyo:86:
hicri doğumgünü hayırlı olsun o zaman
parasız işçiler
gıcıklaaar!:95:
temelli mi sütten kesiyorsun anlamadım.:44:
yengem yeğenim 41 günlükken safra kesesini aldırdı. ve sadece o gün emzirmedi..
akşamdan sütünü sağmıştı biberondan verdik. ameliyat akşamı da kendi emzirdi zaten
ay hatice bizimkine de bi haller oldu ya..
dalmıyor çocuk.. göğsümde öyle duruyor. yerine koyuyorum şu bir senedir duymadığım sesi duyuyorum ondan.
yatağına karşı alerjisi başladı. büyüdükçe düzeni oturur diye düşünüyorsun, tam tersi oluyor.. memeye yapışık uyuyacak!!!
valla dün sinirimi fena bozdu.. huy mu değiştiriyor ne? öyleyse daha çok üzülücem
Allah Allah parka gidince temiz hava alır, yorulur daha çabuk uyur diye düşünüyoruz ama efede tam tersi mi oluyo:26:
boluda bebek bakıcısı mı olsam nee? öğretmen gibi çalışmasan da maaş alıyormuşsun baksana
Hımm sıkı dur o zaman sana güzel bi tarif vereyimeşime kıymalı börek yapmak istiyorum.
ve daha önce hiiiç yapmadım..
yeni başlayanlar için seviye1 den garantili bi kıymalı börek tarifii alabilir miyim acabaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?