Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Görüntüde böyle bişi
http://gulomutfakta.wordpress.com/2010/10/29/yufkali-sodali-milfoy-borek/

Son düzenleme:

Yapmayın canım çekiyor yavvfff

eşime kıymalı börek yapmak istiyorum.
ve daha önce hiiiç yapmadım..

yeni başlayanlar için seviye1 den garantili bi kıymalı börek tarifii alabilir miyim acabaaa?

kiymali boregin puf noktasi bence soğan sogani bol olunca guzel oluyor.. internetten yalanci su boregine bak canim sodali oluyor yapmasida kolay

Kız nfk naptın böreğe mi koyuldun? Pembiiişşş! Sende oğluşla ilgileniyorsun herhalde. Eee geri kalanlaarr, herkes nerdee?

Niye kimse uğramıyorr? Özlem sen beni çağırdın sen kaçtın! Yazdım bunu kenara

Günaydın herkese.
Eşim geldi, mecburi çıkış.Sizinle muhabbet iyiydi aslında.

Kabus gibi.Her gün sahurda Aden uyanmasın diye dua ediyorum.

Çok güzel olmuş :) iyiki doğmuş ecoş

Kız nfk naptın böreğe mi koyuldun? Pembiiişşş! Sende oğluşla ilgileniyorsun herhalde. Eee geri kalanlaarr, herkes nerdee?

Evet ya naptın nfk sultan :)???

Aryamm hiç sorma ya oğluş bugün solundan kalktı herhalde. Uykusuzluktan ölüyo ama uyumuyo. Neyse zorla uyuttum sonra 11 de kocamı kaldırdım artık isyan ederek uyumak için. Derken 11:30da bakıcı teyzenin zili ile uyandık ( yemeğimi koydum kendim için çok lezzetli(!) kabak yaptım. Akşama da köfte patates siparişim var benden haberler böyle. Millet nerde cidden ya???????

Doktorda
Dün gece yasir iyice fena oldu resmen ötüyor ağlarken feci bir hırlama uyku ama uyuyamama ...
Hemen sabah götürdük doktora boğazını açar açmaz akıntısı göründü aşırı terden alerjik olmuş dedi boğazlarını genzi yanıyor ateşi de var çok keyifsiz bi ton ilaç yazdı normalde nerdeyse hiç ilaç vermezdi geçmezse gece getirin de havaya bağlayalım dedi eşim ilaçları getircek bakalım bekliyoruz evde dua edin hatunlar senin kız nasıl oldu aryaa

çocukla dışarı çıkmak:86:

ayşecik biraz sallandı, daha çok etrafta koşuşturan çocukları izledi

yufkacıdan taze yufka aldım ve kilosu 4 liradan barbunya.
bu kız da barbunya delisi oldu diyeceksiniz
ama dün aldığımı pişirdim, sarımsak da kattım. eşim bayıldı

günün mönüsü: domates çorbası, zeytinyağlı barbunya, kıymalı börek ve biber kızartması

Hahaha çorapların süper tarz olmuş :))

Meraklı Ayşecikkkk :))

Bıktım senin barbunyandannnnnn

kızlar anlaşıldı ramazan boyu yemeklerden konuşuyoruz alın bi de buna bakın, kızarmış patlıcanlı köfteli yufka. görünce vuruldum

ben yedim çok lezzetli oluyor bu. ama peynirli kabaklısını yemiştim, kıymalı olursa çok yağlı olabilir.
karakız ramazana geliyor diye erken kutlamış, daha geç doğum yaptı evet
terden alerji mi oluyormuş yaa çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
born çok geçmiş olsun canım.bizimkide geceleri çok terliyor.

sırtına bez koyuyorum sürekli.

herkeslerden ben işteyim

born
canım geçmiş olsun ilaçlar hemen etki gösterir inşallah:26:

karakız
doğum gününüz kutlu olsun pasta da güzel afiyet olsun

pempiş
efecik zorla uyumuş ama bakıcı tarafından uyandırılmış neyse bırak bu sefer kadın uyutsun

aryam
kız sendede acayıp tarifler var haaa anam bu topiğin hepsi hamarat maşallah

nfk eee çocuklu olunca bu tür yanlışlıklar maruz görülür telaştan ne yaptığımızı biliyormuyuz ki
bende geçen annemlere giderken alal acele melisanın çantasını hazırladım çıktık aaa eşime diyorum çantayı getirirmisin arabadan
ben çanta almadım sen aldın mı diyor yooo dedim erken kalkmak durumunda kaldık
bu arada bende barbunyaya baıyılıyorum yaa her türlüsüne barbunya yemeği, barbunya pilaki, hatta bazen taze faülye yaparken içine tanelerini atarım süper olur denemeyen varsa denesin pişman olmaz

Busmaiiiiiii bu nasıl güzel bişiiiiii?? Zaten patlıcan kızarınca mikemmel bişi oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…