kızlar anlaşıldı ramazan boyu yemeklerden konuşuyoruz alın bi de buna bakın, kızarmış patlıcanlı köfteli yufka. görünce vuruldum
Eki Görüntüle 752957
ben yedim çok lezzetli oluyor bu. ama peynirli kabaklısını yemiştim, kıymalı olursa çok yağlı olabilir.
karakız ramazana geliyor diye erken kutlamış, daha geç doğum yaptı evet
terden alerji mi oluyormuş yaa çok geçmiş olsun
hani şu reklamında olan börek mi?Bu arada pınar labnenin içinden çıkan milföylü bi börek var denemeyi çok istiyorum.
teamüller ötesi kız ecoş, nice yıllaraaaEki Görüntüle 752927 .............
nüfus memuru dilanaz
nfk seninki 13 temmuz idi yanlış hatırlamıyorsam
arada bi, bi ölçekten bi şey olmaz yaffuuNankör evlattttttya acaba nfknın alerji şurubundan mı versem?? Hahaha
biz aha da şimdi geldikKız nfk naptın böreğe mi koyuldun? Pembiiişşş! Sende oğluşla ilgileniyorsun herhalde. Eee geri kalanlaarr, herkes nerdee?
ah canım benim geçmiş olsun yaa.Doktorda
Dün gece yasir iyice fena oldu resmen ötüyor ağlarken feci bir hırlama uyku ama uyuyamama ...
Hemen sabah götürdük doktora boğazını açar açmaz akıntısı göründü aşırı terden alerjik olmuş dedi boğazlarını genzi yanıyor ateşi de var çok keyifsiz bi ton ilaç yazdı normalde nerdeyse hiç ilaç vermezdi geçmezse gece getirin de havaya bağlayalım dedi eşim ilaçları getircek bakalım bekliyoruz evde dua edin hatunlar senin kız nasıl oldu aryaa
çocukla dışarı çıkmak:86:
Eki Görüntüle 752946
ayşecik biraz sallandı, daha çok etrafta koşuşturan çocukları izledi
Eki Görüntüle 752947
yufkacıdan taze yufka aldım ve kilosu 4 liradan barbunya.
bu kız da barbunya delisi oldu diyeceksiniz
ama dün aldığımı pişirdim, sarımsak da kattım. eşim bayıldı
günün mönüsü: domates çorbası, zeytinyağlı barbunya, kıymalı börek ve biber kızartması
hani şu reklamında olan börek mi?
a, bütün okul?
aaaaa, batuuuu?!
teamüller ötesi kız ecoş, nice yıllaraaa
nüfus memuru dilanaz
maşallah kız, nerden hatırlıyorsun ayşeciğin doğumgününü? evet bu cumartesiiiiii
arada bi, bi ölçekten bi şey olmaz yaffuu
biz aha da şimdi geldik
böreği akşama doğru yapıcamm
ah canım benim geçmiş olsun yaa.
hani erkek bebekler daha çok terler diyorlar ama, yasirin bünyesi de hassas demek alerji olmuş yavrum..
ev çok sıcak heralde? :26:
evet eşimin annesi ne zaman taze fasulye yapsa, içinde barbunya oluyor.bu arada bende barbunyaya baıyılıyorum yaa her türlüsüne barbunya yemeği, barbunya pilaki, hatta bazen taze faülye yaparken içine tanelerini atarım süper olur denemeyen varsa denesin pişman olmaz
patlıcan kızartılınca ve közlenince yenebilir oluyor,kızlar anlaşıldı ramazan boyu yemeklerden konuşuyoruz alın bi de buna bakın, kızarmış patlıcanlı köfteli yufka. görünce vuruldum
Eki Görüntüle 752957
ben yedim çok lezzetli oluyor bu. ama peynirli kabaklısını yemiştim, kıymalı olursa çok yağlı olabilir.
hiçbir fikrim yoook
bu kız kış gelince nasıl içeri girecek nfk???sorarım sana
Busmaiiiiiii bu nasıl güzel bişiiiiii?? Zaten patlıcan kızarınca mikemmel bişi oluyo :))
Nfkcım evet o börek :) reklam da komikmiş :)))))
bu arada bende barbunyaya baıyılıyorum yaa her türlüsüne barbunya yemeği, barbunya pilaki, hatta bazen taze faülye yaparken içine tanelerini atarım süper olur denemeyen varsa denesin pişman olmaz
kesinlikle taze fasulyeye barbunya katınca çok lezzetli oluyor offf offf
kv yapıyor benim
nfk kulaklarını çınlattım dün akşam sen demiştin sanırım ıcemar dondurmayı eşimede söylemiştim oda deneyelim dedi ama dün akşam kısmet olmadı bu akşam ben giderken alacağım bakalım inşallah güzeldir tadı gerçi sen güzel demiştin güvendiğim için alacağım
I LOVE ICEMAR
iddia ediyorum madonunkiyle yarışır bi dondurma.
favorim ve tavsiyem fıstıklı
vanilyalısında hakiki süt tadını alıyorsun..
dene pişman olmayacaksın
ice ice baby! ice mar baby!
evet madonun yan ürünü.zaten madonun markasıymış da acaba lezzet açısından nasılki diye düşüncelerim var sen şekillendirdin bende kısmetse akşam tescilliycem
evet madonun yan ürünü.
fıstıklısı geldiği gibi bitiyor, bulursan kaçırma
evet çok yerde yok.bizim o tarafda bir tane bulduk zaten öyle çok yerde yok bildiğim kadarıyla :44:
siz küçükyalıdan alıyorsunuz değilmi?
evet çok yerde yok.
bizim arka sokakta bi yerde vardı, şimdi içki de satıyor diye almıyoruz.
annemden dönerken e5 üzerinde medikalparkın yanında itimat var, oradan alıyoruz genelde.
eşim aldığı için net bilmiyorum ama yarım kg lık paketlerde satılıyor.aaa itimat ta varmı yolum düşerse bende ordan alırım
kilosu ne kadar bu arada nfk hatırlıyormusun
eşim aldığı için net bilmiyorum ama yarım kg lık paketlerde satılıyor.
türüne göre 10 yada 12 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?