Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aaa buda değişik bir tarifmiş denenebilir

Bu arada pınar labnenin içinden çıkan milföylü bi börek var denemeyi çok istiyorum.
hani şu reklamında olan börek mi?
a, bütün okul?
aaaaa, batuuuu?!

teamüller ötesi kız ecoş, nice yıllaraaa

nfk seninki 13 temmuz idi yanlış hatırlamıyorsam
nüfus memuru dilanaz
maşallah kız, nerden hatırlıyorsun ayşeciğin doğumgününü? evet bu cumartesiiiiii

Nankör evlatttttt ya acaba nfknın alerji şurubundan mı versem?? Hahaha
arada bi, bi ölçekten bi şey olmaz yaffuu

Kız nfk naptın böreğe mi koyuldun? Pembiiişşş! Sende oğluşla ilgileniyorsun herhalde. Eee geri kalanlaarr, herkes nerdee?
biz aha da şimdi geldik
böreği akşama doğru yapıcamm

ah canım benim geçmiş olsun yaa.
hani erkek bebekler daha çok terler diyorlar ama, yasirin bünyesi de hassas demek alerji olmuş yavrum..

ev çok sıcak heralde? :26:

Son düzenleme:

bu kız kış gelince nasıl içeri girecek nfk???sorarım sana

dün akşam dondurma krizim tuttu normalde her zaman dolapta dondurma olur yaz kış son günlerde çok kilo alıyorum diye almamaya başlamıştım ama olmuyor mutlaka bizde dondurma olmalı

bu sefer açık dondurma yiyeyim dedim saat 11,30 eşim çıktı sağolsun marketler kapalı bulduğu iki yerdede golf markası varmış beğenmiyorum bende onu almamış bizim pastane vardı oda kapanmış neyse dün akşam dondurmasız kaldım

nfk kulaklarını çınlattım dün akşam sen demiştin sanırım ıcemar dondurmayı eşimede söylemiştim oda deneyelim dedi ama dün akşam kısmet olmadı bu akşam ben giderken alacağım bakalım inşallah güzeldir tadı gerçi sen güzel demiştin güvendiğim için alacağım

Ben reklamını bilmiyorummmmm ( dur bakıyım netten :)

Bi ölçekcik :)

bu arada bende barbunyaya baıyılıyorum yaa her türlüsüne barbunya yemeği, barbunya pilaki, hatta bazen taze faülye yaparken içine tanelerini atarım süper olur denemeyen varsa denesin pişman olmaz
evet eşimin annesi ne zaman taze fasulye yapsa, içinde barbunya oluyor.
bana da pazar alışverişi yapınca aldığı fasulye torbasına barbunya da attırıyor
ben de beraber pişiriyorum, gerçekten güzel oluyor

patlıcan kızartılınca ve közlenince yenebilir oluyor,
ama o yenebilirlik de, lezzetin nirvanası yaniii

arya, pembiş, elifnaz teşekkür ederiz
arya, o sodalı böreği arkadaşta yemiştim, peynirliydi ve harika olmuştu.
içim kıyma diye cesaret edemedim, bir dahaki sefere inşşş

bu kız kış gelince nasıl içeri girecek nfk???sorarım sana
hiçbir fikrim yoook :86:

Busmaiiiiiii bu nasıl güzel bişiiiiii?? Zaten patlıcan kızarınca mikemmel bişi oluyo :))

di mi yaa felaket bişeye benziyooooo

Malzemeler

2 adet hazır yufka
1.5 kg. patlıcan
Köftesi İçin:
400 gr. Kıyma
1 adet kuru soğan
Bir tutam maydanoz
2 yemek kaşığı galeta unu
Tuz, karabiber, isteğe göre baharatlar
Kızartmak için: sıvıyağ

1-Patlıcanları uzunlamasına dilimleyip bir kaba alın.Üzerlerine 1 yemek kaşığı kadar tuz serpip ,Acı sularını verince bol suyla yıkayıp kurulayın.Kızgın yağda bütün dilimleri kızartın.
2-Yufkanın birini serin. Baş tarafını dört parmak kadar katlayın.Baştan başlayarak, yufkanın ortasına gelecek kadar, patlıcan dilimlerini yanlamasına dizin.
3-Diğer tarafta köfteyi hazırlayın. Köfteden uzun rulolar halinde yapıp, yufkanın baş kısmına, patlıcanların üzerine yerleştirin.
Yufkanın kenarlarını da katlayıp, sıkıca rulo yapın.2 parmak eninde dilimlere kesip, bir fırın tepsisine yerleştirin.
4-Başka hiçbir işlem yapmadan direkt fırına sürün.30-40 dakika kadar fırında üstü açık olarak pişirin.

İster domates sosuyla, ister yoğurtla ikram edin. Yoğurtla da çok nefis oluyor.

bu arada bende barbunyaya baıyılıyorum yaa her türlüsüne barbunya yemeği, barbunya pilaki, hatta bazen taze faülye yaparken içine tanelerini atarım süper olur denemeyen varsa denesin pişman olmaz

kesinlikle taze fasulyeye barbunya katınca çok lezzetli oluyor offf offf
kv yapıyor benim

I LOVE ICEMAR

iddia ediyorum madonunkiyle yarışır bi dondurma.
favorim ve tavsiyem fıstıklı
vanilyalısında hakiki süt tadını alıyorsun..
dene pişman olmayacaksın

ice ice baby! ice mar baby!

Son düzenleme:
I LOVE ICEMAR

iddia ediyorum madonunkiyle yarışır bi dondurma.
favorim ve tavsiyem fıstıklı
vanilyalısında hakiki süt tadını alıyorsun..
dene pişman olmayacaksın

ice ice baby! ice mar baby!

zaten madonun markasıymış da acaba lezzet açısından nasılki diye düşüncelerim var sen şekillendirdin bende kısmetse akşam tescilliycem

markette şu sivri domatesler var ya, onlardan gördüm, kilosu 1 lira.
konserve zamanı geldi mi yaa?:44:

bizim o tarafda bir tane bulduk zaten öyle çok yerde yok bildiğim kadarıyla :44:
siz küçükyalıdan alıyorsunuz değilmi?
evet çok yerde yok.
bizim arka sokakta bi yerde vardı, şimdi içki de satıyor diye almıyoruz.
annemden dönerken e5 üzerinde medikalparkın yanında itimat var, oradan alıyoruz genelde.

evet çok yerde yok.
bizim arka sokakta bi yerde vardı, şimdi içki de satıyor diye almıyoruz.
annemden dönerken e5 üzerinde medikalparkın yanında itimat var, oradan alıyoruz genelde.

aaa itimat ta varmı yolum düşerse bende ordan alırım
kilosu ne kadar bu arada nfk hatırlıyormusun

eşim aldığı için net bilmiyorum ama yarım kg lık paketlerde satılıyor.
türüne göre 10 yada 12 liraydı yanlış hatırlamıyorsam

tamam canım pastayı yaptırdığımız yerde de satılmaya başlamış orda sordum kilosu 20 tl dedi bizde ordan alak bari:131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…