Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yaaa sözde oruçlu değilim ama oruç tutacağım diye işyerine yemekde söylemedik aç aç oturuyorum bugün acıktım nedense sahura kalksaydım iyi olacaktı

birde canım çiğ köfte istediki akşam onuda alayım yaa bu arada dışardan hangi marka çiğ köfte alıyorsunuz
biz adıyamanlı çiğ köfteciden alıyoruz acayip beğeniyoruz tadını bir arkadaşım tatlısesi önerdi aldık ama beğenmedik acaba diyorum bu çiğ köfte alışkanlık yaptı bize o yüzden mi:44:

biz de bi ara meftunduk sürekli çiğköfte yiyorduk.
adıyamanlı sait ustanınkinden. ama bi süredir artık yemiyorum.
tatlısesi ben de beğenmiyorum.:100:

dervişin fikri neyse, zikri de o.
sabahtan beri yemek konuşuyoz

Anam ne dondurma reklamı yaptınız beeeeee :) mado size para vermeli

Çiğ köfte bağımlılık yapar ve bi süre sonra da bayar ama zaman geçince yine bağımlılık yapar hahaha. Bizde öyle oldu yani biz arada migrostan alıyoruz valla. Artık kim yapıyo bilemem :)

dervişin fikri neyse, zikri de o.
sabahtan beri yemek konuşuyoz

siz başlattınız anacım sabahtan beri yemek okuyorum topikte benimde katkım olsun dedim

aaaa dur sanada gönderelim tadını beğenirsen sende reklam yaparsın
çiğ köfte gerçekten bağımlılık yapıyor kızz migrosdakiler güzel değil bir dene bakalım bu dışarda satılanlardan belkim beğenirsiniz

bizimki 28 temmuzdu anne annemiz vardı o yüzden erken kutladık

mercimek ç"or1ba"sı yaptım yanına sanırım mantarlı t"avUKlU GÜVEÇDE YAPCAM PİLAV SALATA BAKALIM ECOŞ RAHAT BIRAKMADI

ayşeciğin döke saça karpuz keyfi..:125:
sonuç:: banyo:111:

Son düzenleme:

Olurrrrr :)

Burda hangi çiğ köfteciler var bilmiyorum bile :/

Kolay gelsinnnnnn :)

bizde bi ara çiğ köfteye dadanmıştık.

bizimki adıyaman serince çiğköfte idi.

canım istedi.eşim akşam alsın

Akşama eşim köfte patates istemişti. Fakat arkadaşlarla dışarda açmaya karar vermişiz :) ne üzüldüm ne üzüldümmmmmm

Geçmiş olsun canım benim yaaa.. Terden alerji nasıl oluyormuş ya? Ateşi olduğu için dr bol ilaç yazmıştır bence. Atlatır hemencecik inş annesi üzülme. Arya aynı , hasta, ama dünden hallice tabi.

Vay vayyy sendeki tariflerde baya değişik heee. Bunu da yazdım kenara bu arada sen çökertme kebabının patateslerini kibrit çöpü gb mi doğruyorsun, normal mi?

elifnaz nasılsın canım?beyza nasıl?

bizimde dün 8.dişimiz çıktı.

bun aralar değişik birşeyler yapmak istiyor.

bende park yatağın fermuarlı kısmını açtım.oradan yatağına girip

çıkıyor.açlık ve susuzluk hisstmiyorum.yorgunum dostlarım

Bugün eşim taşındığımız eve uğramış gelen posta var mı diye. Oğluşuma iyiki doğdun kartı gelmiş hastaneden :) bana noluyosa sevindim :))

Bu arada az önce dışarı çıkma işimiz iptal oldu malesef. Doğuda çalışırken bir iftarımız bile yalnız geçmezdi. Şimdi ise tam tersi...

Sağol canım iyiyim şükür fıstık ta iyi.. bizim oglanda yine diş çıkarıyor galiba ishal ..
kısa mesafe de olsa yürüyor..

Geçmiş olsun canım.

Bomba bomba...Gelsin kilolarrrrrr.

Karpuz canavarı Ayşecik.

Akşama eşim köfte patates istemişti. Fakat arkadaşlarla dışarda açmaya karar vermişiz :) ne üzüldüm ne üzüldümmmmmm

Aaa ne oldu da?Doğuda çalışanlar hep aynı şeyi söylüyor.Orada ilişkiler daha iyiymiş.

haklısın canım.evlediğimizde eşim erzurumda öğretmendi.küçük bi mezrada dar gelirli

kıt kanaat geçinen insanlardı ama gönülleri zengindi.sürekli iftara davet edilirdik bizde.

elifnaz, beyza da babasına mı benziyor, gözleri ne renk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…