Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biberona alışsa bile en fazla anasınıfına kadar onunla içer.Süt içsin de, eninde sonunda biberonu bırakacak bence.Önceleri ben de biberon konusunda takıntılıydım ama şimdi biberon vermeyi düşünüyorum.

bazen inatlıkları tutuyor bu cocukların bide uykusu çok olunca daha da çok hırçınlaşıp uyumak istemiyorlar

eşin bulmuş senin gibi hamarat becerikli hatunu istiyoda istiyor

Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum

Tavuk sis fikri gzl mis kiz patlucan salatasuna bayginim tavuk sis i nasil yapiyorsun aryam
Canım ( bu arada özleminmiş o tarif) tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kekik karabiber pulbiber zeytinyağ sarmsakla terbiyeledim sabahtan. Onları çöp şişe dizdim azönce, ara ara domates ve biber de koyarak. Önce tavada rengini çevirip fırınlıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam, öyle yapacağım
Allah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten
Karıştırmışım kız napim kafa oruç
sen o kadar emek ver, o mıncırıp bıraksın, ne sinirler yaa. Bu ne hamaratlık bacım kolumu kaldıracak halim yok

Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum

Ayy ne güzel ya, sevindim içine sinmesine. Yemekte aynen istediğin gb geçer inşallah. Foto bekliyoruzzzz!

Busmaicim oğluşun çok tatlı maşallah ve de çok şanslı, ne güzel bağ bahçe içinde...

Son düzenleme:
bazen inatlıkları tutuyor bu cocukların bide uykusu çok olunca daha da çok hırçınlaşıp uyumak istemiyorlar

Evet ya çok fena neyseki az önce uyudu çok şükür.

eşin bulmuş senin gibi hamarat becerikli hatunu istiyoda istiyor

Sormaaa :) yok kız sadece deneme yapmayı severim üşenmeden. E böyle olunca da güzel tarifler bulunuyo. Mesela cheesecake tarifi bugüne kadar 10-15 tane denemişimdir anca geçen sene güzelini buldum

Ayyyyyy çok sevindimmmmm. Foto da foto istiyorummmmm :)

Canım sen oruçsun ondan pilin bitmiştir. Ben sürekli homini gırtlağım

Gerizekalı doğalgaz alarmı yersiz yersiz ötüyo. Sinir oldum. Şalteri indir kaldır fırın çalışmaz vsvs. Poğaçalarım da bu uzun bekleyişte kafam kadar oldular. Oy ben nere gidemmmmmm??? :) neyse artık kocacım bi tane yese yeterli olur :)))

Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün

Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün

Zaman şu gibi geçiyor

Aa öyle mi?? Bakıcam ilk yazışmalara bak merak ettimm :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…