biberon yerine alıştırma bardağı daha rahat olabilir demek istemiştim yaşlarına girdiler sonuçta ama tabi anneler kendi biliriçsinlerde neyle olursa artık...
illaki biberona alıştırmayalım da biberonla içirmek rahat oluyor. bir de oğlum biberon bardak geçişini ço rahat yaptı. ben ondan biberon veya alıştırma bardağı ne olursa olsun, öneml olanın süte alıştırmak olduğunu düşünüyorum. çevremdeki arkadaşlar süte alıştıramadıklarından sıkıntı çektiler. özellikle yemeyen çocuk ise söz konusu olan içtiği 1 bardak süt anneyi mutlu edebiliyor
Efecim uykusuzluktan ölüyor ama uyuyamıyorsabahtan beri 20 dk uyudu sadece. Göğüslerim acıyo artık emzirmekten noluyo anlamadım. Bakıcısı da uyutamıyo ki uyuturdu bi şekilde. Hamak sallamaktan bi haller olduk valla.
Çok sağol canımmm :)
Bence barbunyada sarımsak güzel oluyor valla
İcemarcı gıcık arkadaşlar
Üzümlü keki oğluşuma yaptım valla. Üzüm çok seviyo bi de bişi yemiyo bari kek yesin diye. Aman uyuzcuk bir iki mıncırdı bıraktı :/ neyse bakalım ilerleyen saatlere.. Eşim beyfendi poğaça îstedi sahurda yemesi rahat olsun diye. Hamuru mayalanıyo şuanda bakalım.
Kolay gelsin canım.Foto bekliyoruz.Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum
Canım ( bu arada özleminmiş o tarifTavuk sis fikri gzl mis kiz patlucan salatasuna bayginim tavuk sis i nasil yapiyorsun aryam
Karıştırmışım kız napim kafa oruçAllah iyiliğini versin canım ya:)))
Tavuk şiş ozlemcr nin ,yazıdan alıntılama yaparken bana karıştı gitti
Ben de bugün çikolatalı pasta yedirdim ilk kez, kendim yaptım elmalı tarçınlı kekten
sen o kadar emek ver, o mıncırıp bıraksın, ne sinirler yaa. Bu ne hamaratlık bacım kolumu kaldıracak halim yokÇok sağol canımmm :)
Bence barbunyada sarımsak güzel oluyor valla
İcemarcı gıcık arkadaşlar
Üzümlü keki oğluşuma yaptım valla. Üzüm çok seviyo bi de bişi yemiyo bari kek yesin diye. Aman uyuzcuk bir iki mıncırdı bıraktı :/ neyse bakalım ilerleyen saatlere.. Eşim beyfendi poğaça îstedi sahurda yemesi rahat olsun diye. Hamuru mayalanıyo şuanda bakalım.
Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum
bazen inatlıkları tutuyor bu cocukların bide uykusu çok olunca daha da çok hırçınlaşıp uyumak istemiyorlar
eşin bulmuş senin gibi hamarat becerikli hatunu istiyoda istiyor
Kızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum
Canım ( bu arada özleminmiş o tarif) tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kekik karabiber pulbiber zeytinyağ sarmsakla terbiyeledim sabahtan. Onları çöp şişe dizdim azönce, ara ara domates ve biber de koyarak. Önce tavada rengini çevirip fırınlıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam, öyle yapacağım
Karıştırmışım kız napim kafa oruç
sen o kadar emek ver, o mıncırıp bıraksın, ne sinirler yaa. Bu ne hamaratlık bacım kolumu kaldıracak halim yok
Ayy ne güzel ya, sevindim içine sinmesine. Yemekte aynen istediğin gb geçer inşallah. Foto bekliyoruzzzz!
Busmaicim oğluşun çok tatlı maşallahve de çok şanslı, ne güzel bağ bahçe içinde...
Evet ya çok fenaneyseki az önce uyudu çok şükür.
Hadi gözünaydın cnm
Sormaaa :) yok kız sadece deneme yapmayı severim üşenmeden. E böyle olunca da güzel tarifler bulunuyo. Mesela cheesecake tarifi bugüne kadar 10-15 tane denemişimdir anca geçen sene güzelini buldum
Bende severim değişik şeyler yapayim beyensinler ovguler yagdirsınlar bayılırım ama eskisi gibi vakit bulamıyorum malesef
Ayyyyyy çok sevindimmmmm. Foto da foto istiyorummmmm :)
Canım sen oruçsun ondan pilin bitmiştir. Ben sürekli homini gırtlağım
Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün
Bu saatlerde çok kötü oluyorum yaa( beynim duruyo, kolum kalkmıyoo.
Canım ( bu arada özleminmiş o tarif) tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kekik karabiber pulbiber zeytinyağ sarmsakla terbiyeledim sabahtan. Onları çöp şişe dizdim azönce, ara ara domates ve biber de koyarak. Önce tavada rengini çevirip fırınlıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam, öyle yapacağım
Tereyağ eritip tavada rengi dönene kadar çevirip sonra da fırınlıyorum.Umarım beğenirsiniz.Aryacığım senin kv ve kp çok şanslı.Her gün çeşit çeşit yemek yapıyorsun.
Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün
Tereyağ eritip tavada rengi dönene kadar çevirip sonra da fırınlıyorum.Umarım beğenirsiniz.Aryacığım senin kv ve kp çok şanslı.Her gün çeşit çeşit yemek yapıyorsun.
Evet ya aryamm bize taşınnnn :)
Ben daha doğum yapmamıştım.Bugün çooooook karamsarım.b U çocuk nasıl büyüyecek diye.Bak bir yıl geçmiş bile.Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün
Zaman şu gibi geçiyor
Aslında tereyağda çevirme olayını es geçip direk fırına atıcamCanım ( bu arada özleminmiş o tarif) tavuk göğsünü küp küp doğrayıp kekik karabiber pulbiber zeytinyağ sarmsakla terbiyeledim sabahtan. Onları çöp şişe dizdim azönce, ara ara domates ve biber de koyarak. Önce tavada rengini çevirip fırınlıyorum demişti yanlış hatırlamıyorsam, öyle yapacağım
Tereyağ eritip tavada rengi dönene kadar çevirip sonra da fırınlıyorum.Umarım beğenirsiniz.Aryacığım senin kv ve kp çok şanslı.Her gün çeşit çeşit yemek yapıyorsun.çoook yoruldum çünküü. Yok ya kızlar, kv de temizlik işlerini yapıyor allah var. Bende temizliğe pek karışmıyorum. O yemek olaylarını sevmez temizliği sever, ben temizliği sevmem yemeği yaparım geçinir gideriz. İlk yıllarda temizliğini de yapardım ama şimdi hem arya yetiyor, hemde hiç o gücü bulamıyorum kendimde.
Aa öyle mi?? Bakıcam ilk yazışmalara bak merak ettimm :)
Bak bak komik geliyor şimdi tabitaze annecikler
Temizliğe karışmam ammaEvet ya aryamm bize taşınnnn :)
Ben daha doğum yapmamıştım.Bugün çooooook karamsarım.b U çocuk nasıl büyüyecek diye.Bak bir yıl geçmiş bile.
Sorma aynı karamsarlık bende de var bu ara. Oruç,arya olunca beni zorluyor, tahammülüm azaldı çocuğa. Nasıl büyüyecekler bilmiyorum ki valla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?