Daha üç yaşına çok var.Aslında tereyağda çevirme olayını es geçip direk fırına atıcamçoook yoruldum çünküü. Yok ya kızlar, kv de temizlik işlerini yapıyor allah var. Bende temizliğe pek karışmıyorum. O yemek olaylarını sevmez temizliği sever, ben temizliği sevmem yemeği yaparım geçinir gideriz. İlk yıllarda temizliğini de yapardım ama şimdi hem arya yetiyor, hemde hiç o gücü bulamıyorum
Öyle hiç denemedim.Kız bir de pişmezse sen yine de tavada çevirseydin.Ramazan ramazan aç kalmayın sonra.Kendimi kötü hissederim.Hem tereyağ lezzet katardı.
Sorma aynı karamsarlık bende de var bu ara. Oruç,arya olunca beni zorluyor, tahammülüm azaldı çocuğa. Nasıl büyüyecekler bilmiyorum ki valla?
Herkes iftar telaşına düşmüş, bende kızı yıkayıp uyuttum ,( şükür ki uyudu) normalde geç uyuyor. Gidip orucumu açayım. Herkese hayırlı iftarlaaarrrr.....
Doğumgünümüze daha çok var taa 24ünde ben de hemencik yüklemek istiyorum tabi resimleri ama coming soon :)
Geçmişten konuşmuşsunuz benimde geçen yıl ramazanın 5i sabahı suyum gelmişti heyecandan kafayı yemiştim hatta aratılıyomu öyle bir tarih kesin yazmışımdır buraya suyum feci geliyo ben evde saf saf oturuyorum pcden bakıyorum doğum çoktan başlamış haberim yok cahillik başa bela
Hatırladıkça bugünümüze çok şükür diyorum.
Sarımsağı bütün yani diş olarak mı atıyoruz? Bazı tariflerde öyle diyor da..Çok sağol canımmm :)
Bence barbunyada sarımsak güzel oluyor valla
İcemarcı gıcık arkadaşlar
Üzümlü keki oğluşuma yaptım valla. Üzüm çok seviyo bi de bişi yemiyo bari kek yesin diye. Aman uyuzcuk bir iki mıncırdı bıraktı :/ neyse bakalım ilerleyen saatlere.. Eşim beyfendi poğaça îstedi sahurda yemesi rahat olsun diye. Hamuru mayalanıyo şuanda bakalım.
Değil mi?Busmai ne güzel valla Kerem açısından çok seviniyorum :) bizimki anca balkondan kedilere baksın konuşsun :)
Sıcaktan mı rahatsız oldu acaba?Efecim uykusuzluktan ölüyor ama uyuyamıyorsabahtan beri 20 dk uyudu sadece. Göğüslerim acıyo artık emzirmekten noluyo anlamadım. Bakıcısı da uyutamıyo ki uyuturdu bi şekilde. Hamak sallamaktan bi haller olduk valla.
Canım, inşallah pişince de güzel olur. Çok heyecan yapıyorumSağolun kızlar keşke kendi evimiz de bahçeli olsaydı ama buna da şükür değil mi
Neyneyse menün harika!
Oyyy ne sevimlisiniz.
Oooo bir sürü şey var zaten daha olsun.Üst tarafa yazamadım bir sürü alıntı yapmışsın bacım.
Evet ben de aynı fikirdeyim. Sütü sevmeleri çok önemli. Ben sevmem ve içmem gerektiğini de biliyorum. Çocuklarımı bu yüzden de alıştırmak istiyorum.biberon yerine alıştırma bardağı daha rahat olabilir demek istemiştim yaşlarına girdiler sonuçta ama tabi anneler kendi biliriçsinlerde neyle olursa artık...
Hayırlı olsun canım, ne güzel heyecanlarKızlaaarr eşim geldi hepsi on numara olmuş afiş akşama hazır olurmuş ama amerikan servislerimiz dehşet olmuş ben kıyamıcam sofraya koymaya :)) şimdi süsleri yapmaya giriştim yemeği bile unuttum
Pili bitiyor olmasın canım. Pil azalınca öter.Gerizekalı doğalgaz alarmı yersiz yersiz ötüyo. Sinir oldum. Şalteri indir kaldır fırın çalışmaz vsvs. Poğaçalarım da bu uzun bekleyişte kafam kadar oldular. Oy ben nere gidemmmmmm??? :) neyse artık kocacım bi tane yese yeterli olur :)))
Yıllar yıllarrr önce dicem ama değil tabiki, geçen yıl bugün fame açmış konuyu. İlk sayfada neyseneyse de kv nin arkasından atmış geçen yıl bugün
Ya ben onları yazarken o kadar sinirliydim ki.. Lohusalık depresyonu bir yandan, oğluma karşı suçluluk hissi öbür yandan.. Kv'nin öğlen sıcağında oğlumu parka götürmesi başka yandan (yardım etmek için, uzaklaştırarak!), ya kadın akşama kadar oturdu 1 tabak çorba pişirmedi. Aklıma geldikçe delleniyorum. Daha doğum yapalı 3 gün olmuştu. Yardım edemeyeceksen gelme, ben çağırmadım ki zaten. Uça uça geldi bir şey yok.
Benim için hoş hatırlanan bir dönem değil.
Biberona alışsa bile en fazla anasınıfına kadar onunla içer.Süt içsin de, eninde sonunda biberonu bırakacak bence.Önceleri ben de biberon konusunda takıntılıydım ama şimdi biberon vermeyi düşünüyorum.
Öyle bir büyüyecek ki.. Şimdi yaşadıklarının çoğunu unutacaksın. Dün gibi gelecek.. İnşallah tabi.Ben daha doğum yapmamıştım.Bugün çooooook karamsarım.b U çocuk nasıl büyüyecek diye.Bak bir yıl geçmiş bile.
Ya uyku kuzusunda ya da benim kuzu da sorun var.Benim kız uyku kuzusu ile kesinlikle uyumuyor.
Rahat yapmışsındır iftarını.. Bizim kız uyanık oluyor. Öyle böyle yapıyoruz iftarı bir şekilde.Herkes iftar telaşına düşmüş, bende kızı yıkayıp uyuttum ,( şükür ki uyudu) normalde geç uyuyor. Gidip orucumu açayım. Herkese hayırlı iftarlaaarrrr.....
:))Doğumgünümüze daha çok var taa 24ünde ben de hemencik yüklemek istiyorum tabi resimleri ama coming soon :)
Geçmişten konuşmuşsunuz benimde geçen yıl ramazanın 5i sabahı suyum gelmişti heyecandan kafayı yemiştim hatta aratılıyomu öyle bir tarih kesin yazmışımdır buraya suyum feci geliyo ben evde saf saf oturuyorum pcden bakıyorum doğum çoktan başlamış haberim yok cahillik başa bela
Yoklamacı pembişBugün iftarda yalnızım.Eşim arkadaşları ile yemeğe gitti.İftardan sonra eşimin yiğenleri Aden'i sevmeye gelecekler.Pembişim ben giremeyebilirim yani, haber vereyim dedim.
sonuna kadar katılıyorum sana kardeşim sıkı bir bibeberon bağımlısıydı kocaman yakışıklı delikanlı oldu hem de upuzun...kesinlikle sütten...ama şimdi biberonu bıraktı teğmen oldu
Ya bir anlasam? Oğlumda da gelmişti. Yine ben bir talepte bulunmadım. O zaman bu kadar rahatsız olmamakla beraber çok da gelmesini istemiyordum.Kv ler neden bizim doğumlarımıza uça uça geliyor
Oğullarına bak ben ne kadar ilgiliyim(!) diye gösteriş yapmak için mi
Ben de merak ediyorum. Tavuk göğüs aldım, pzt misafirime yapabilirim.yemek nasıl oldu canım merak ettim ben de deniycem
Maşallahsonuna kadar katılıyorum sana kardeşim sıkı bir bibeberon bağımlısıydı kocaman yakışıklı delikanlı oldu hem de upuzun...kesinlikle sütten...ama şimdi biberonu bıraktı teğmen oldu
Kemiklere olan yatırım daha önemli.ben de biberoncuydum, deli süt içerdim..
maalesef boyum uzamadı:) ama kemiklerim kuvvetli ve kalın
Kimin gözü suflemde kaldı kiminnn
Mutfak halımın ortasına pat diye düşüverdi giden canım çikolatasına mı yanayım halımın ortasına unutulmayacak bir anı bıraktıgına mı yanayım halıyım yıkanmadan daha yeni geldiğine mi yanayım
Valla sen böyle yazınca ben de senle nişanlarımızın geldiği zamanı hatırladım sen tecrübelisin diye sürekli sana sorup duruyodum gerçekten zaman çabuk geçiyor böyle bakınca bir ara kaybolmuştun ya iyki tekrar geri dönmüşsünÖyle bir büyüyecek ki.. Şimdi yaşadıklarının çoğunu unutacaksın. Dün gibi gelecek.. İnşallah tabi.
Sahte uyku kuzusu
Rahat yapmışsındır iftarını.. Bizim kız uyanık oluyor. Öyle böyle yapıyoruz iftarı bir şekilde.
:))
Çok normal canım ya.
Ben hep anlatırım: ilk doğumda suyum gelmiş ve gelmeye devam ediyor.. Ben hala gelen şeyin suyum olduğunun farkında bile değilim:)) acilde akıntım var diye geziyorum
Hadi ben cahilim de acildeki doktor da hiç uyarmadı. Akıntı dediğim şeyin su olduğunu hiç düşünmeden eve yollandim. Ertesi gün de epey çile çektikten sonra bir doktor anladı suyumun geldiğini.. Allah'tan oğluma bir şey olmadı. Şimdi böyle yazınca çok komik geliyor:)
Yoklamacı pembiş
Ya sorma kanım dondu bugün emzirirken kaç kez aklıma geldiSeker_portakalı bu arada o çinli bebeğin olayına çok üzüldüm canım ya büyüyünce annesi ona nasıl bi açıklama yapacak acaba
ben zaten çinlilerden oldum olası korkarım,çin işkencesi diye birşey var sonuçta
pek vicdanlı insanlar gelmiyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?