Ya uyku kuzusunda ya da benim kuzu da sorun var.Benim kız uyku kuzusu ile kesinlikle uyumuyor.
Ben de bugün alsam mı diye düşündüydüm ama benim kuzuda da işe yaramaz... :/
Bana bu yıl pek su gibi geçmedi.Önceden haftaları, ayları bu kadar yakından takip etmezdim.Şimdi sıkı takipçiyim.
Hep bir sonraki ay daha çok uyumasını bekleyerek 1 yılı devirdim ben :)
Aslında tereyağda çevirme olayını es geçip direk fırına atıcamçoook yoruldum çünküü. Yok ya kızlar, kv de temizlik işlerini yapıyor allah var. Bende temizliğe pek karışmıyorum. O yemek olaylarını sevmez temizliği sever, ben temizliği sevmem yemeği yaparım geçinir gideriz. İlk yıllarda temizliğini de yapardım ama şimdi hem arya yetiyor, hemde hiç o gücü bulamıyorum kendimde.
Aa öyle mi?? Bakıcam ilk yazışmalara bak merak ettimm :)
Bak bak komik geliyor şimdi tabitaze annecikler
Temizliğe karışmam amma
Sorma aynı karamsarlık bende de var bu ara. Oruç,arya olunca beni zorluyor, tahammülüm azaldı çocuğa. Nasıl büyüyecekler bilmiyorum ki valla?
Benim yazdığımı özlem dedi gibi olmuş :)
Senin yemek dağınıklığını toplamam valla (geçenlerde dağınık çalışırım demiştin ya :)).
Doğumgünümüze daha çok var taa 24ünde ben de hemencik yüklemek istiyorum tabi resimleri ama coming soon :)
Geçmişten konuşmuşsunuz benimde geçen yıl ramazanın 5i sabahı suyum gelmişti heyecandan kafayı yemiştim hatta aratılıyomu öyle bir tarih kesin yazmışımdır buraya suyum feci geliyo ben evde saf saf oturuyorum pcden bakıyorum doğum çoktan başlamış haberim yok cahillik başa bela
Sen normal mi yapmıştın bornum???
Aaaaa az kaldı bak 1,5 hafta!! :)
Bugün iftarda yalnızım.Eşim arkadaşları ile yemeğe gitti.İftardan sonra eşimin yiğenleri Aden'i sevmeye gelecekler.Pembişim ben giremeyebilirim yani, haber vereyim dedim.
Tamam ozaman yoklamada yerine imza atarım
Sarımsağı bütün yani diş olarak mı atıyoruz? Bazı tariflerde öyle diyor da..
Kuru cacık tarifini unutmuşsun canım.
Çocukların bir anı bir anını tutmaz. Yarın deneyin, belki yer keki.
Yemesi rahat olsun diye poğaça isteyen eş:))))
Değil mi?
Sıcaktan mı rahatsız oldu acaba?
Canım, inşallah pişince de güzel olur. Çok heyecan yapıyorum
okuyup bir seferde cevaplayınca böyle oluyor.
Evet ben de aynı fikirdeyim. Sütü sevmeleri çok önemli. Ben sevmem ve içmem gerektiğini de biliyorum. Çocuklarımı bu yüzden de alıştırmak istiyorum.
Hayırlı olsun canım, ne güzel heyecanlar
Pili bitiyor olmasın canım. Pil azalınca öter.
Çok rahatyiyecek desene:)))
Ya ben onları yazarken o kadar sinirliydim ki.. Lohusalık depresyonu bir yandan, oğluma karşı suçluluk hissi öbür yandan.. Kv'nin öğlen sıcağında oğlumu parka götürmesi başka yandan (yardım etmek için, uzaklaştırarak!), ya kadın akşama kadar oturdu 1 tabak çorba pişirmedi. Aklıma geldikçe delleniyorum. Daha doğum yapalı 3 gün olmuştu. Yardım edemeyeceksen gelme, ben çağırmadım ki zaten. Uça uça geldi bir şey yok.
Benim için hoş hatırlanan bir dönem değil.
Bence diş olarak at şekerim. Kuru cacık dediğim aslında katı cacık yani yoğurtlu salatalık :) yoğurda küpküp salatalıkları doğruyorum, nane ve sarımsak ile zeytinyağı ekliyorum oldu bitti. Öteki türlü cacık sıvı olunca kase vermek lazım falan filan bunu tabağına alıyo insanlar
Evet ya kocacım yalnız sahur yapıyo ya hemencecik yiyebilmek istiyo. Normalde zaten biz kahvaltılık yerdik sahurda da hazırlayan vardı
Kocacana sorayım bi pil olayını bak. Ama apartmandaki tüm aletlerde sıkıntı var. Nasıl iş anlamadım.....??
Ay hiç sorma o ilk zamanları. Annem de kv ve kp de varlardı. Annem bana göre yemekler yapıyodu gaz yapmayan ve etli. Bu bile sorun olmuştu niye onlardan ayrı yiyorum diye. Bana nohut falan yedirmeye çalışıyolardı ki ben zaten dikiş ağrısından ölüyodum ve çocuğum gazlıydı... Ben ilerde öyle olmıcam inşallah. Tabi oğlum 30unda evlense ben zaten 60 olcam. E o zaman da onlarla uğraşamayabilirim