Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya uyku kuzusunda ya da benim kuzu da sorun var.Benim kız uyku kuzusu ile kesinlikle uyumuyor.

Ben de bugün alsam mı diye düşündüydüm ama benim kuzuda da işe yaramaz... :/

Bana bu yıl pek su gibi geçmedi.Önceden haftaları, ayları bu kadar yakından takip etmezdim.Şimdi sıkı takipçiyim.

Hep bir sonraki ay daha çok uyumasını bekleyerek 1 yılı devirdim ben :)

Seninle az mı yazıştık o zaman :))
2. Bile olsa nişan heyecana neden olmuştu, sonra bende 1 hafta sende daha uzun bir süre bir şey olmadı:)
Ya ancak kendime geldim, bilgisayar net hayatımdan çıkmıştı nerdeyse:))
O tarz olayları fazla düşünme, üzüntüden sütün etkilenebilir. Bir de ruh halin bebişe yansıyor.

Evet çok pis yoklama alırım

Valla benim canım çekmişti ama tüm bunlar olsun istememiştimmmmmmmm :/

Utansınlarrrrrrrr :)

Ya düşünme sonuçta daha neeee manyaklar var.

Aryam ya alıntılarımıza bi haller oluyor kız!! Bak ben de kendimi alıntılamışı gibi oldu. Töbe töbe bişiler oluyo :)

Haftaya zorla arkadaşlarımı iftara davet ettim :) dışarda yapılıyo burda gnelde ve kimse uğraşmak istemiyo. Ama ben Efecim kola reklamlarından bilmesin eski ramazanları istiyorum. Neyse menümü bile belirledim (kontrol manyağı ben). Zaten gelenler de yakın arkadaş olunca rahat olur inşallah :)

Ecrinnnnnnn canım ne zaman senin ameliyat belli mi??

Ateş26 nasıl oldun kuzum???

Nfk yarın çılgın bir parti yapın Ayşeciğe :)

Bana da öyle mantıklı geldi. Feyza uyuyunca barbunyaya girişeceğim. Onu ocağa atınca börek. Arada kadayıfı kavurmam lazım:)))
Apartmandaki tüm aletler aynı zamanda takıldıysa hepsinin derdi pil olabilir. Bizimki hiç ötmedi ama pil bitmeye yakın uyarı verir diyorlar.
Off ya düşünceli olmak bu kadar mı zor. Zaten canının derdine düşüyorsun, bir de üzerine kolikli bebek:/ biraz anlayış zor mu? Ayrı yesen nolur..
Ben ilerde nasıl olurum bilmiyorum ama diyelim ki arkadaşım hasta olsa ki akraba değil.. Evine gitsem bir çorba yapmaya erimem.yeni doğum yapmış gelinimden yemek beklemem.

Bugün oğlumla pide almaya gittik yakındaki fırına. Allah'ımmmmm; herkese el sallıyo laf atıyo. Gelen seviyo giden seviyo. Elin adamları ile konuşup beni muhatap ediyo çok fena yaaaaaa :)

Valla o dönemde ben hariç herkes lohusaydı çok zor ve sıkıcı günlerdi. Neyseki bitti :)

ay benim hiç değil
az önce güllacın 6.dilimini mideye indirdim mide fesadı geçirmek üzereyim
evet ya!
insan düşünür,der ki
"kızım bilirim sen anneni istersin; ama bana ihtiyacın olursa da seve seve gelirim" budur yani!
misafirperver pembiş
inş güzel olur

Bugün oğlumla pide almaya gittik yakındaki fırına. Allah'ımmmmm; herkese el sallıyo laf atıyo. Gelen seviyo giden seviyo. Elin adamları ile konuşup beni muhatap ediyo çok fena yaaaaaa :)
biz de arkadaşla özsütte otururken kerem hiç yerinde durmamıştı, genç genç çocuklar vardı sevdiler falan muhatap oldum adamlarla ayy eşim görse tabloyu düşer bayılırdı

kp de mi vardı oy oy oy
valla ilk zamanlar ben süt pompasıyla yapışık memeler fora geziyordum evde. hem de sıcak,ne zor olmuştur sana!
Ne acı ki lohusalık günlerimizi hiç de mutlu hatırlamıyoruz..

Neyyyy 6 dilim güllaç mıııı?? Afiyet bal olsun da miden kalkmadı mı kuşum?? :)

Dediğin olay çok doğru bu arada. İnsan doğum yapınca annesini daha çok istiyo yanında. Bizim de 25 gün boyunca herkes bir arada modundaydı. Bi de eski evimizde tek banyo-tuvalet vardı. Kabus gibiydi. Terden geberirken bile kp var diye rahat olamamak vsvsvs. Gece gece coşmasak mı eskileri hatırlayıp ne :)

yemek nasıl oldu canım merak ettim ben de deniycem
Hımmm... Şöyle söyleyim, göğüs etini sevmemişimdir hiçbir zaman, bana kuru geliyor. Ben kızı uyuturken kv fırına vermişti tavuğu, biraz kuru gb olmuştu amaa görüntü süpperdi
Aha ha ha! Bende geçen yemiştim
Olsun napalım..

Menün neymiş hamarat hatun? Çalalım bizde bi tanıdığım evlendiğinde fiks bi menü oluşturmuş her misafir geldiğinde onu yapıyordu o geldi aklıma

evet ya kapatalım sinir oluyorum

Lohusalığın adında meymenet yok boşver :)))

Tam senin kocacına göre bi tabloymuş hakkaten hahaha

bu gece, gece kuşları tam takımız maşallah

Evet ya süper :) ama ben aranızdan ayrilicim. Oğluşum sankim daldı gibi gibi.

büyük butlar oluyor ya belki ondan daha lezzetli olur

He yaaavf, sallayın gitsinn... Bakın öyle böyle büyttük işte.

Lohusalığın adında meymenet yok boşver :)))

Tam senin kocacına göre bi tabloymuş hakkaten hahaha

Evet ya süper :) ama ben aranızdan ayrilicim. Oğluşum sankim daldı gibi gibi.

benimki de mızıldanmaya başladı, yatırayım bakalım yatacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…