Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yarın ya da pazartesi test yapsam bile bi şey çıkmaz..
valla arafta kaldım öylece, Rabbim sonumu hayreylesin..

Eşin korunuyosa bu demektir ki çıkmadığı veya delinmediği sürece olabilecek en iyi korunma şekli ile korunuyorsun zaten ha ama herşeye rağmen bi hamilelik durumu varsa(ki sanmıyorum) "Allah'ım sen herşeyin iyisini bilirsin" diyeceğiz ne yapacağız...?

yarın ya da pazartesi test yapsam bile bi şey çıkmaz..
valla arafta kaldım öylece, Rabbim sonumu hayreylesin..

Bu kadar sinirini bozacaksa pzt hemen sağlık ocağında kan ver. Yada bi test var adını unuttum; hamileliği en erken safhasında gösteriyo idrarda.

bedne ecoşa öyle hamile kaldım eğer adet olursanda yinede şüphelen üstüne olma benim gibi inşalllah yoktur.

evet adetlerim düzensiz. ama gecikme şeklinde düzensiz.
hep ileri atıyor tarih. her ay aynı günde bile olsa daha 10 gün var reglime. bu neyin kanaması şimdi?:26:

belki erken olacaksın

Adetler tam düzene binmediği için böyle canım. Sakin ol, bencede bişi yoktur içini ferah tut boşyere stres olma.
ben burda olunca kimse olmuyor
Ben geldimm:) ama gidicem birazdan sahura. Ecoş ne yapıyor?

Yine gezence günlerime döndüm iftardan sonrada görümcem ve eşiyle çay içmeye gittik biryerlere. Çok keyifliydi. Kendini eve kapatcak kız değîlim ben onu anladım. Ne olcek benim bu gezenti ruhum?

ne çektin be nfk
her adet döneminde aynı korku
Allaha sığın, hayırlısını dile arkadaşım..
ben zannetmiyorum,korkun yersiz

Yine gezence günlerime döndüm iftardan sonrada görümcem ve eşiyle çay içmeye gittik biryerlere. Çok keyifliydi. Kendini eve kapatcak kız değîlim ben onu anladım. Ne olcek benim bu gezenti ruhum?

oh oh iyi olmuş
ben de çok seviyorum
geçende eşim ;kuzeni ve eşine madoya gideriz çay içeriz falan demiş,
öyle alel acele çıktık ..
ben de "üff hiç gidesim yok,niye bana sormadın" dedim yalandan trip atıyorum
eşim de "hadi hadi ben seni biliyorum ,numara yapma şimdi" diyor

Son düzenleme:
aynennn....parka bile gitsem havam değişiyor

Herkese günaydınnn... Hayırlı pazarlarr...
Nfk, bi test yapta rahatlayalım hep beraber. Gerçi bugün uğrayabilir misin topiğe bilmiyorum ama.
Pembişim bugün misafirler gelecek herhal? Yoğun birgün olacak, ama sen şipşak yaparsın onca yemeği, buraya da yetirşin sana güveniyorum, ara ara rapor ver
Busmai sen napıyosun akşama?
Neyseneyse sen atlattın misafirleri, bugün yorgunluğunu atarsın artık.
Ne yemek var bakalım kızlar iftara?
Bizde ıspanaklı soğuk çorba, yaprak sarma, patlıcanlı kebap( köfteyle olan var ya, ilk kez yapicimm) yada islim kebabı, cevizli erişte

Son düzenleme:

İyi olacak iyi; gezmek iyidir

Canikom perşembe geliyo misafirler :) teşekkür ederim güzel yorumların için ama valla okadar değilim beeeeeeeee.

İftar menünüz süper. Valla ben iki günlük yapıyorum her yaptığımı. Dolayısıylaaaa dünkü tavuk sote bulgur pilavı erişteli yeşil mercimek çorbası devam :)))

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum :) tatil olduğundan beri tarihleri bile bilmez oldum onu farkettim :)))

Bu arada tatlı oğluşum eğer ilgi bekliyorsa ve ben iş yapıyor veya birşey ile ilgileniyorsam gelip bacağıma tırmanıyor, bacağımı ısırmaya çalışıyor. Çok cici dimiiiiiii :)??? Görmemişin çocuğu olmuş

Sabah sabah topiğin delisi ben oldum zannımca :)))) online olan var mı yada ziyaretçi var mı göremiyorum telden girdiğim için

Ay bu arada aryamm kaçtır dicem unutuyorum. Ben kvde asla yemek yapmam. Kendi annemde de yapmam. Gîttîğim hiçbir yerde yapmam; her evin hanımı bence yemek yapmalıdır

Aryanın kahvaltısını yaptırıp düştük yollara:) aşağı indirdim çocuğu, biraz hava alsın, güneş alsın, oynasın, yorulsun. Sonra biraz uzun bi uyku uyusun, tabi anneside 2 de yatıp 6 da kalktım bu arada zayıfladım gali kızlar

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum :) tatil olduğundan beri tarihleri bile bilmez oldum onu farkettim :)))
Aynennn... Az çnce bugün günlerden ne diye düşünüyorduum
Bizimkideee çiş yaptıysa, susadıysa, acıktıysa ( ki ççoook nadir), bacağıma sarılıp pijamamı çekiştiriyor. Tutmasam pijama yerde.Bigün bi kaza olacak allah muhafaza

Ben varım ben! Deli gb sabah sabah, gece gece...

Bende yapmam da bizim durum biraz misafirliiği geçiyor. 2 ay yaz tatili, ve bundan önceki yıllarda her haftasonu kv deyiz. Öyle olunca mecbur bir işin ucundanda sen tutuyorsun. Dedimya şu son iki yıl hariç temizliğini de yapardım artık yapmıyorum. Hem arya var hemde zati sevmem. Birde 2 yıl önce kv göğüs kanseriydi, ameliyat, kemoterapi derken yapmak durumundaydım evin sorumluluğu bendeydi yani. Bazen sinirlenirim amA zoruma gitmiyor yinede yaptıklarım. Kv de çok iyidir ( arada pürüzler olabiliyor tabi de) allah var. Hiç birseye karışmaz.

Wuhuuuu zayıflamak güzeldir :))

Bizim damak tadımız çok farklı olduğu için hep kv yapar. Zaten kp e bişi beğendirmek çok zordur :))

Heh tabi çok cici çok

Kerem de bikaç gündür 6 da kalkıyor neden böyle oldu bilmiyorum kafam sepet gibi
Senin gibi bi gelinleri olduğu için şanslılar, ben de kv ye gidince mutlaka mutfağa el atarım en azından salata yapar bulaşıkları toplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…