- 8 Ağustos 2011
- 11.825
- 9.607
- 448
yarın ya da pazartesi test yapsam bile bi şey çıkmaz..
valla arafta kaldım öylece, Rabbim sonumu hayreylesin..
az önce tuvaletten sonra tuvalet kağıdında bi leke gördüm.
yani lekelenme tarzında bi akıntı gibi bi şey.
ben ayşeciğe hamile olduğumu öyle anlamıştım. yani yerleşme kanamasından, aynı böyle pembemsi bi akıntıydı..
yanlış hatırlamıyorsam haziranın 22si ya da 24ü gibi regl olmuştum. o günden bu yana iki kez eşimle birlikte olduk.
ay hamile miyim yine? valla başıma ağrı girdi yaa?!
bana bi şey diyin kızlar, çok kötüyüm
evet adetlerim düzensiz. ama gecikme şeklinde düzensiz.
hep ileri atıyor tarih. her ay aynı günde bile olsa daha 10 gün var reglime. bu neyin kanaması şimdi?:26:
Adetler tam düzene binmediği için böyle canım. Sakin ol, bencede bişi yokturaz önce tuvaletten sonra tuvalet kağıdında bi leke gördüm.
yani lekelenme tarzında bi akıntı gibi bi şey.
ben ayşeciğe hamile olduğumu öyle anlamıştım. yani yerleşme kanamasından, aynı böyle pembemsi bi akıntıydı..
yanlış hatırlamıyorsam haziranın 22si ya da 24ü gibi regl olmuştum. o günden bu yana iki kez eşimle birlikte olduk.
ay hamile miyim yine? valla başıma ağrı girdi yaa?!
bana bi şey diyin kızlar, çok kötüyüm
Ben geldimm:) ama gidicem birazdan sahura. Ecoş ne yapıyor?ben burda olunca kimse olmuyor
Yine gezence günlerime döndümiftardan sonrada görümcem ve eşiyle çay içmeye gittik biryerlere. Çok keyifliydi. Kendini eve kapatcak kız değîlim ben onu anladım. Ne olcek benim bu gezenti ruhum?
ne çektin be nfk
her adet döneminde aynı korku
Allaha sığın, hayırlısını dile arkadaşım..
ben zannetmiyorum,korkun yersiz
oh oh iyi olmuş
ben de çok seviyorum
geçende eşim ;kuzeni ve eşine madoya gideriz çay içeriz falan demiş,
öyle alel acele çıktık ..
ben de "üff hiç gidesim yok,niye bana sormadın" dedim yalandan trip atıyorum
eşim de "hadi hadi ben seni biliyorum ,numara yapma şimdi" diyor
Yine gezence günlerime döndümiftardan sonrada görümcem ve eşiyle çay içmeye gittik biryerlere. Çok keyifliydi. Kendini eve kapatcak kız değîlim ben onu anladım. Ne olcek benim bu gezenti ruhum?
Herkese günaydınnn... Hayırlı pazarlarr...
Nfk, bi test yapta rahatlayalım hep beraber. Gerçi bugün uğrayabilir misin topiğe bilmiyorum ama.
Pembişim bugün misafirler gelecek herhal? Yoğun birgün olacak, ama sen şipşak yaparsın onca yemeği, buraya da yetirşin sana güveniyorum, ara ara rapor ver
Busmai sen napıyosun akşama?
Neyseneyse sen atlattın misafirleri, bugün yorgunluğunu atarsın artık.
Ne yemek var bakalım kızlar iftara?
Bizde ıspanaklı soğuk çorba, yaprak sarma, patlıcanlı kebap( köfteyle olan var ya, ilk kez yapicimm) yada islim kebabı, cevizli erişte
Aynennn... Az çnce bugün günlerden ne diye düşünüyorduumGünaydınlar herkeseeeeeeeeeee. Güzel bir pazar diliyorum :) tatil olduğundan beri tarihleri bile bilmez oldum onu farkettim :)))
BizimkideeeBu arada tatlı oğluşum eğer ilgi bekliyorsa ve ben iş yapıyor veya birşey ile ilgileniyorsam gelip bacağıma tırmanıyor, bacağımı ısırmaya çalışıyor. Çok cici dimiiiiiii :)??? Görmemişin çocuğu olmuş
Sabah sabah topiğin delisi ben oldum zannımca :)))) online olan var mı yada ziyaretçi var mı göremiyorum telden girdiğim için
Ay bu arada aryamm kaçtır dicem unutuyorum. Ben kvde asla yemek yapmam. Kendi annemde de yapmam. Gîttîğim hiçbir yerde yapmam; her evin hanımı bence yemek yapmalıdır
Aryanın kahvaltısını yaptırıp düştük yollara:) aşağı indirdim çocuğu, biraz hava alsın, güneş alsın, oynasın, yorulsun. Sonra biraz uzun bi uyku uyusun, tabi anneside2 de yatıp 6 da kalktım bu arada zayıfladım gali kızlar
Aynennn... Az çnce bugün günlerden ne diye düşünüyorduum
Bizimkideeeçiş yaptıysa, susadıysa, acıktıysa ( ki ççoook nadir), bacağıma sarılıp pijamamı çekiştiriyor. Tutmasam pijama yerde.Bigün bi kaza olacak allah muhafaza
Ben varım ben! Deli gb sabah sabah, gece gece...
Bende yapmam da bizim durum biraz misafirliiği geçiyor. 2 ay yaz tatili, ve bundan önceki yıllarda her haftasonu kv deyiz. Öyle olunca mecbur bir işin ucundanda sen tutuyorsun. Dedimya şu son iki yıl hariç temizliğini de yapardım artık yapmıyorum. Hem arya var hemde zati sevmem. Birde 2 yıl önce kv göğüs kanseriydi, ameliyat, kemoterapi derken yapmak durumundaydım evin sorumluluğu bendeydi yani. Bazen sinirlenirim amA zoruma gitmiyor yinede yaptıklarım. Kv de çok iyidir ( arada pürüzler olabiliyor tabi de) allah var. Hiç birseye karışmaz.
Heh tabi çok cici çokBu arada tatlı oğluşum eğer ilgi bekliyorsa ve ben iş yapıyor veya birşey ile ilgileniyorsam gelip bacağıma tırmanıyor, bacağımı ısırmaya çalışıyor. Çok cici dimiiiiiii :)??? Görmemişin çocuğu olmuş
Aryanın kahvaltısını yaptırıp düştük yollara:) aşağı indirdim çocuğu, biraz hava alsın, güneş alsın, oynasın, yorulsun. Sonra biraz uzun bi uyku uyusun, tabi anneside2 de yatıp 6 da kalktım bu arada zayıfladım gali kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?