Aslında bizdede öyle bi sıkıntı var. Sinir oluyorum bazen. Kp biraz dengesiz tepkiler verdiği de olmuştur, önceleri çok takardım.şimdi gülüp geçiyorum. Eşimde sinir oluyor zaten bu duruma. Şimdi de orta yolu bulmaya çalışıyorum.Bizim damak tadımız çok farklı olduğu için hep kv yapar. Zaten kp e bişi beğendirmek çok zordur :))
Benim kv mi? Evet gerçekten öyle. Allah razı olsun ondan.Bu arada senin k çok şanslı kuşum
Heh tabi çok cici çok
Kerem de bikaç gündür 6 da kalkıyor neden böyle oldu bilmiyorum kafam sepet gibi
Senin gibi bi gelinleri olduğu için şanslılar, ben de kv ye gidince mutlaka mutfağa el atarım en azından salata yapar bulaşıkları toplarım
Aslında bizdede öyle bi sıkıntı var. Sinir oluyorum bazen. Kp biraz dengesiz tepkiler verdiği de olmuştur, önceleri çok takardım.şimdi gülüp geçiyorum. Eşimde sinir oluyor zaten bu duruma. Şimdi de orta yolu bulmaya çalışıyorum.
Benim kv mi? Evet gerçekten öyle. Allah razı olsun ondan.
Bu akşam mantarlı et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum
İftara gelen misafir kaçta giderki acaba :)) daha misafirlerim gelmeden gidişlerini düşünüyorum hahahha. Ondan değil de benim oğlumun 10 gibi en geç uyku seramonisi başlıyor da :/
Bu akşam mantarlı et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum
Sorma 9:30 sofra fasli bitse 11 gibi giderler heralde benim oglusda 10: 30 uyuyor eger saat gecerse zivana dan cikar musafirlerde onun o halini gorurlerse zaten kacar gelecek arkadaslarinda oglu var 11 aylik gecen gorustugumuzde benimki canavar gibi bagirdi cocuga bakarak.cocuk.cok agladi garibim bakalim.bu sefer ne film cevirecek benim oglan ay hic sevmezdim fena cocuklari bi tanede benim basima geldi:)))))
unaydin kizlar benim gunum 8 de basladi bugun cocuklari doyurdumjgoyle evde pinekliyorum dunde temizlik yapmistim evler mis aksamda kv de davet etti ordayiz yemek isimde yok oglen uyurum artik cocuklarla mantari ben makarna ustu yapiyorum oylede guzel oluyo ya kizlar masallah bebeklerle misafir agirlamaktan bahsetmissiniz zor olmuyomu ben daha kimseyi cagiramadim mina hep pacamda bi tutan olunca anca biseyler yapiyorum bideevim acikmutfak misafirin onunde elim ayagima giriyo heralde kv deleri bide gorumcemleri cagiririm bitek
Atmadım patate. Sadece közlenmiş biber ve patlıcanı koydum. Limon ve zeytinyağı oh mis.Eline koluna ve ayağına sağlık :) ben patates sevmiyorum közlenmiş patlıcan salatasında :/
Beğendiler sanırım:) yendi her şey.Gözün aydın neyneyse bitmiş işler,inşallah hepsi beğenilir..
Ben bu akşama sultan mahmut çorbası (mercimek çorbasında küp dilim kabak havuç patates)
Acılı domatesli ezme
Etli Maklube yemeği , salata ve yoğurt eşliğinde
Ve tabi ki güllaç yaptım :)
Likapa dediklerimi?Burda bizim karayemiş meyvesi var, belki bilmezsiniz.. Tadı bi acayip sanki insanın ağzı uyuşuyor yerken, ben sevmiyorum babam seviyor dün kereme verdi ve kerem müptelası oldu:) dizlerime çıkıyor bi tane daha vereyim diye
Ohhh ellerine sağlık, güzel güzel yesinler misafirlerin, afiyet bal olsun... Patlıcan salatasına bende pektercih etmem patatesi:/
Zor kısmı atlatmışsın, kolay gelsin canım...
Ne güzel tarifler var kız sendeee
Afiyet olsun valla.
Aryanın kahvaltısını yaptırıp düştük yollara:) aşağı indirdim çocuğu, biraz hava alsın, güneş alsın, oynasın, yorulsun. Sonra biraz uzun bi uyku uyusun, tabi anneside2 de yatıp 6 da kalktım bu arada zayıfladım gali kızlar
Wuhuuuu zayıflamak güzeldir :))
Heh tabi çok cici çok
Kerem de bikaç gündür 6 da kalkıyor neden böyle oldu bilmiyorum kafam sepet gibi
Senin gibi bi gelinleri olduğu için şanslılar, ben de kv ye gidince mutlaka mutfağa el atarım en azından salata yapar bulaşıkları toplarım
akşama da misafir var, sanki çok keyfim varmış gibi
yavrum ayşemin de doğumgünü arada kaynadı gitti
Plan değişti anneme gidiyorum :) belki gece de kalırım
slm kızlar..
ayşecik babaannede, eşim uyuyor.
gece durumu söyledim, epey konuştuk. saat 2ye doğru ben yattım.
o da sahur falan etmemiş sabaha karşı uyumuş..
internette araştırmış, bakmış kendince.. sonuç sıfır, çünkü onun söylediklerini ben de biliyorum.
şuan karnım ağrıyor. bu basit bi üşütme ağrısı da olabilir, diğer türlü de..
acaba yarın sağlık ocağına gidip kan versem, belli olur mu?:26:
Atmadım patate. Sadece közlenmiş biber ve patlıcanı koydum. Limon ve zeytinyağı oh mis.
Beğendiler sanırım:) yendi her şey.
Likapa dediklerimi?
Yarasın kuzuya:)
Topikce patlıcanı patatessiz Tüketiyoruz:)
İftar iyi geçti canım. Yemekler yendi, kalanları bugün ham yapıcaz:)Neyneyseeee nasıl geçti iftarrrrr??? Allah kabul etsin :)
Eşimle bugün balkondan bakarken komşulara iftara gelenleri gördük. "Ne moral bozucu bizim hiç gittiğimiz kimse yok, gelen yok" dedi. Oysaki kendi diyodu ne gerek var dışarda iftara gidelim diye :))
12 gibi yolladık:)Neyneysenin misafirler gitmedi heralde iftarlarda orucluyken insan kalabalik oturmak istiyor sofraya erkekler iste bi dedikleri bi dediklerini tutmaz
Canım sen davet edemesen de davetlere git. Havan değişir, bir insan yüzü görmek çok iyi olur.Yatsinin okunmasini zor bekliyorum kilip hemen yatmak istiyorum hic degilse sahura kadar uyuyabilsem pek mumkun degil deliksiz olmasi ama gec yatinca gunduz cok sersemliyorum
Neyneyse valla sana hayran kaldim ve tabi misafir agirlayan agirlayacak olan herkeslere ben kara kara dusunuyorum bizimkiyle nasil gidicem gelenleri karsilamayi gectim artik bi yere gitsek orda bile cok mizmizlik yapar tahminim bu hafta ici bi ark.a davetliyiz bakalim test edip onaylicam artikin
İftar geç yapıldığı için geç kalkılıyor.İftara gelen misafir kaçta giderki acaba :)) daha misafirlerim gelmeden gidişlerini düşünüyorum hahahha. Ondan değil de benim oğlumun 10 gibi en geç uyku seramonisi başlıyor da :/
Canım menü gayet güzel. Yaz iftarlarını çok ağırlaştırmaya gerek yok.saol bacım.. beraber nice yaşlara inş
geçmişe de hiç bakamadım. valla bugün bi şey de yapmadım ama çok yoğun geçti.:44:
akşam üstü çamlıcaya çıktık. arkadaşlarla iftar ettik. az önce geldik eve.
ayşeciği uyuttum. namazı zor kıldım.
pastasını da aldık ama kesemedik haliyle, yarına kaldı
yarın demişken, yarın iftara misafirimiz var.
eşimin amcası gelecek, 80e yakındır yaşı. eşi ve kızıyla birlikte.
ne yapsam ne yapsam diye düşündüm.
ispir meyvesinde karar kıldım, yani ispir kuru fasulyesi
haşmetmeap eşim hazetlerine örnek mönü listesi sundum.
buna gerek yok çıkar, şunu sil.. dedi, kırptı kırptı.
geriye fix mönü şu kaldı.
çorba, paçanga böreği, kuru fasulye-pilav, salata-cacık, dadlu olarak ayşeciğin pastası
ben yanına karışık etli dolma yapayım dedim, eşim gerek yok, bunlar yaşlı insan zaten ne yiyecekler diyo
babamın yetiştirdiği güzel biberler var, ondan kızartırım diye düşünüyorum, yanıra zaten karpuz kavun,
soğuk meşrubatlar bi şekilde atlatıcaz yarını.
Allahtan eşim yarın evde, ayşecikle biraz ilgilenir daha temizlik de var çünkü
bi de ben sabahtan karşıya balığa gidicem, seni annene bırakayım, öğleden sonra alırım.
gelince temizliği yaparsın, yemeğe de ben yardım ederim diyo
hani zaten el uğraştıracak bi şey yok ama, akşama misafirim varken ben nasıl anneme gideyim.
psikolojik olarak stres oluyorum, gelin de bunu benim rahat eşime anlatınn
Canım diğer yazdıklarıı da okudum. Öncelikle sakin ol, bak bu senin zayıf damarın ve nefsin seninle burdan uğraşıyor. Nfk'yı açlıkla yenemediniz kuduruk nefisaz önce tuvaletten sonra tuvalet kağıdında bi leke gördüm.
yani lekelenme tarzında bi akıntı gibi bi şey.
ben ayşeciğe hamile olduğumu öyle anlamıştım. yani yerleşme kanamasından, aynı böyle pembemsi bi akıntıydı..
yanlış hatırlamıyorsam haziranın 22si ya da 24ü gibi regl olmuştum. o günden bu yana iki kez eşimle birlikte olduk.
ay hamile miyim yine? valla başıma ağrı girdi yaa?!
bana bi şey diyin kızlar, çok kötüyüm
ben burda olunca kimse olmuyor
Gezecen bol bol, o olacak:)Yine gezence günlerime döndümiftardan sonrada görümcem ve eşiyle çay içmeye gittik biryerlere. Çok keyifliydi. Kendini eve kapatcak kız değîlim ben onu anladım. Ne olcek benim bu gezenti ruhum?
Yarın kan versen belli olabilirslm kızlar..
ayşecik babaannede, eşim uyuyor.
gece durumu söyledim, epey konuştuk. saat 2ye doğru ben yattım.
o da sahur falan etmemiş sabaha karşı uyumuş..
internette araştırmış, bakmış kendince.. sonuç sıfır, çünkü onun söylediklerini ben de biliyorum.
şuan karnım ağrıyor. bu basit bi üşütme ağrısı da olabilir, diğer türlü de..
acaba yarın sağlık ocağına gidip kan versem, belli olur mu?:26:
Hayır canım o değil bunun diğer adı taflanAtmadım patate. Sadece közlenmiş biber ve patlıcanı koydum. Limon ve zeytinyağı oh mis.
Beğendiler sanırım:) yendi her şey.
Likapa dediklerimi?
Yarasın kuzuya:)
Topikce patlıcanı patatessiz Tüketiyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?