Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kızlar keremi emzire emzire 10 a kadar uyudum
Bugün bayramlık bişeyler bakcam avm lerde

Oh kendine güzel tabi, ayşeciğe kardeş düşünmüyosun ama 4 tane :)

gönlüne göre kıyafet bulursun inşallah

şehriye çorbası tarhana çorbası da olabilir ben severim de

niye kız ikinciyi istemezmi eşin:44:

evet canım ama sanki ne zaman çok sıcaklara denk gelse allahın hikmeti bir serinlik oluyor
rabbim bizlere kolaylıklar sağlıyor şükürler olsun

Kalsin valla onu gelin dusunsun yapabilecegim bisi yok zaten ben bu gidisle olur giderim yasayamam o kdr...

Simdik nfk ayse arabada otururken resim paylasmis pembisde arabada nasil oturdugunu fln anlatmisiniz ya ilk firsatta bende cekip koyucam gerci goruntulerde yasiri goremiceksiniz dunu ozetliyim meselaarabasinda sdc asansorle avmye varincaya kdr durdu iceri girer girmez aglayarak indi normalde yurumek ister oyle alanlarda onu da istemiyo ne istiyo peki kucaak ! Ama kimi sadece beni babasi alinca kendini geri geri atiyo kucakta sikiliyo iniyo iner inmez ben niye indim pismanim kucaak diye agliyo yasir arabasinda asla oturmaz bir oyuncakla bir en fazla iki dakkadan fazla oynamaz yani bulusmada gelenler azbucuk gordu ki o yine kalabaliktaki iyi haliydi

gunaydin kizlar dun minos asi oldu bugun biraz ates oldu bide vucudu nda hafif dokuntu yapti doktoru olur dedi ama yine takipteyim bakalim bugun oruc tutamadim vicdanen rahatsizim ama kendimi hic iyi hissetmiyorum elim kolum kalkmiyo bigun ara vereyim dedim bugun kociste evde cumadan sora botanik bahceye gitcez cocukllar temiz hava alsin biraz

Ben hayatta arabamı vermem valla. Hele benzinimi kullansınlar doldurmasınlar kesin lafını ederim :))

Ama şimdi şöyle düşün; bu devirde insanlar 30lu yaşlarında evlenyor. E onun zamanında 40 normal

Yayla iyi gider bence :)

"Rahat Gezenler" 2012 temmuz bebikleri filmi :))

Oy ben sana kıyamammmmmmmmmmmmmmm. Bugün asabi gördüm sankim seni?? büyüyecek annesi o da. Kızma şirin Yasire yaaaa!!!!

Bebeği dikkate almaları güzel. Sen gidince beklenti oluşabiliyor bazen:/
Doğumgününü ailelerle kutlamaya karar verdin sanırım.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Bir haftayı daha bitirdik hayırlısı ile :)

Oğluşum gece 3 kez kalktı. Ama zaten geç uyuyunca bu bile çok geldi. Uykum varrrrrrrrr :)

Güzel bir gün diliyorum :)
Bugün hiçbir şeye dokunma uyu uyu uyu:)

Senin de cuman mübarek olsun canım
Arya yaz düzeni yapıyor kendine sanırım:)

Ben bu konularda hep asabiyim de cok sikayetci olup dillendirmek istemiyorum dedigin gibi cok da sirin elhamdulillah bi saglik sorunu yok boyle surekli soyleyip bela ariyomus gibi olmaktan korkuyorum ama gercekten etrafimda o kdr sakin bebek varken de benimki bi sn rahat durmayinca dellenmek elde degil

Babasini niye boğuyorsun:))
Sabah sabah dünden kalan dolmayı yiyesim var. Manyak mıyım neyim..? Dün bişi yiyemedim koşturmaktan. Bi de malum kuduruk oğluştan :)
Ben de aynıyım. Genelde misafir gittikten sonra sahur niyetine yiyorum.

Niye kimse bişi yazmıyo yaaaaaa???
Uykum var ya, çamaşır katladım ve daha 2 makine katlama ve 1 makine asma işim var. Başka da iş çok da yazsam nolacak

Oturmuş bir mahalle sanırım. Ne kadar hoş 27 yıllık komşuluk. Ben bundan önceki evimde 5 yıla yakın oturdum. Komşuluk falan yoktu. Yarısı birbirine küstü zaten.
Eşinle de devir daim iyi olmuş, bir sıcak çay içmişsin.

Babasının oğlu
Eşin sallamıyor mu hamağı?

Senin eşin de çok fena he, demek kullanıcı hatası olabilir miymiş
güzel valla. ben hiç zorluğunu görmedim.
hem şöyle düşün biri iyi çıkmazsa, diğer 3 var. ahahahah

.

bugün çorba, et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorumm

ayşecikle çıkıyoruz biz.. görüşürüz canlar

evet canım ama sanki ne zaman çok sıcaklara denk gelse allahın hikmeti bir serinlik oluyor
rabbim bizlere kolaylıklar sağlıyor şükürler olsun

canim benim her cocuk bir olmuyor biz ilk kızı zor buyuttuk derdik bu kiz daha 40 cikmadan zorlamaya basladi bazen isyan bayraklari cekiliyor oglusumun bebekligi rahatti maşallah dusun ayni anadancüç farkli çocuk bunada şükür elbet buyuyecekler sonra keyfimize bakariz

Elifnazcim sana sabrina hayranim zaten vallahi bravo dogru soyluyosun bir elin bes parmagi bile bir degilken...

Çok haklısın. Biz de oğlanı kolay büyütmüşüz aslında onu farkettik.
Mint Çiçek Elbise
bu elbise gunluk giyime uygunmu

Elbise çok güzel. Ama günlük giyim kısmından emin değilim:/

Allah yardımcın olsun, belli ki oldukça hassas bir bebişin var. Bir de erkek çocukları ekstra anneye düşer. Seninki bunu iyice abartıyor sanırım.
Büyüyecek Allah'ın izniyle.

Sen kesin kıyamazsın:)
Gelncigimin anasina yonlendiricem sahsen ben kv daha dinc dicem bakmak istemeyenler hep oyle yapiyo
Hahah hep aynı numara
Selam kızlar keremi emzire emzire 10 a kadar uyudum
Bugün bayramlık bişeyler bakcam avm lerde

Oh kendine güzel tabi, ayşeciğe kardeş düşünmüyosun ama 4 tane :)
İnşallah bulursun gönlüne göre bir şeyler. Ben aldım ama ayakkabı bakmam lazım.

Maşallah keyfine düşkün kızımız:)

:)
Allah hayırlısını versin.

Ya bir de deniyormuş ki, Allah vermesin, yanacaz sıcaktan, son yılların en sıcak yazı falan., Allah bütün planların, yorumların üstünde. Al işte sana yaz, neredeyse üşüyeceğiz:)

Alsınlar tabi, iyi eğlenceler

Seçme şansımız yok canım. Bebeklerin de kişilikleri var, kimi sakin kimi huysuz, kimi melek, kimi cadı
Şu anda başka bebekler sana sakin görünebilir ama
1. Anasına sorsan kesin şikayet edecek bir konu bulur
2. Diyelim ki anası da bebeyi çok övüyor, o durumda da şimdi Yasir küçük ama büyüdüğünde onda da nice olumlu hasletler olacak başkalarında olmayan..

aynen ama denemeden almakta riskli bakayim bi haftasonu cikabilirmiyim

Evet riskli, koşulsuz iade edebileceğin yerlerden al eğer mecbur kalırsan online almaya, elinde patlamasın.
Ya dışarı çıkabilseniz zaten sürekli alışveriş yaptığın bir yerden uygun ve içine sinen bir şey alırsın.
Bu baktığın site pahalı bence.
Armine vs nin sitelerine de baktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…