- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Evet canım bizim arkadaşlar hep merkezde, yani burda. Öyle olunca da yazın daha az sıkılıyoruz:)günaydın herkese hayırlı cumalar
pempişim neyseki daveti atlattın misafirlerinde yardımcı olmuşlar sağolsun
eee resim çekmişsin ne yaptın katılacakmısın yarışmaya?
aryamm ne güzel gezmişsiniz akşam sizin arkadaşlarınız genelde merkezdemi?
aryada 3,5 saat uyuyormuş artık eee ne güzel sende yat bence
busmai afiyet olsun canım bugün iftar ohh valla ballısın yani
süt konusunda 10 cc kadar bir azalma var ama akşamları daha çok su içmeye çalışıyorum birde melisa sabahları ben tam gitmeye
yakın emmek istiyor o yüzden sağ göğüsümden daha az süt çıkıyor sağarken yemek ve su içemediğim içn yerine hemen gelmiyor demekki:44: sende bir dene bakalım eğer yoksa kaza yaparsın artıkım
nfk kız nerdesin
Bu düzene can kurban:)Bence bu düzen süper olur
O uyursa fotoları bilgisayara yükleyip duruma bakmam lazım :/ zaten uyuzcuk az uyuyo. Bu sabah babasını da boğasım var.. :)
Canım ya fotolar nasıl hiçbilmiyorum ki. Koşturmada ne çektim falan muamma :/ ama kör topal bişiler yapıyım diyorum bakalım :))
Fotolarda güzeldir ya sana öyle geliyordur.
Oysa evlenmeden hiç böyle hayal etmemiştimAy evet şeker portakalım bayıldım iftar olayınıza!! Ne güzel bir etkinlik. Burda bi arkadaşımın oturduğu site de sitece yapıyormuş öyle birşeyki bence süper. Ben de aryamm gibi birçok komşumu tanımıyorum :/
Evet:44:Aman iki yere foto yükleyemem sanırım :)) oraya yükler link veririm. Oraya yüklemezsem albüme eklerimyalnız inşallah beceririm başlık açıp foto yüklemeyi.... Onda da fotoları küçültmek gerekiyor mu???
Ye kız ye:) bende yiyebilseydim keşkeeeSabah sabah dünden kalan dolmayı yiyesim var. Manyak mıyım neyim..? Dün bişi yiyemedim koşturmaktan. Bi de malum kuduruk oğluştan :)
Ben o kısmı takmıyorum bile. Bizimki ayağını vurup duruyor oraya diye. Kemerini bağladığım halde sıyrılıp arabada ayağa kalkıyor, babasınında elinden tutuyorAaa ben de nasıl bi alanda yaptılarki iftarı diyordum?
Uyuz kocam sponsorluğunda dicemya şu ramazan bitse de rahat rahat kavga etsem istiyorum. Şimdi oruç diye bulaşmıyorum
Midem bulanır kesin :) babasının oğlu uyursa (hamakta sallıyorum 1saattir)kahvaltı yapıcam.
Ay bu arada babamız bebek arabasının önünü kırdı!! Dün pide almaya gittiler. Katlarken öndeki siyah plastik kısmı halletmiş. Çok siniri bozuldu. Artık dedim daha basit ve hafif bişi alırız. Onca para verdik buna vsvs diye söylendi. Bugün bakalım bu konuda napıcaz.
Yedek parça da isteyebilirsin firmadan.Var ya benim elimde kalsaydı yiyeceğim lafları düşünemiyorum!! :) şunu anlattım mı hatırlamıyorum ama; hani bulaşık makinası bozuldu ya servis parça değiştirdi sonra getirdi. Ben oturma odasındayım içerde eşim adama soruyor:"böyle sorunlar oluyor mu? Niye oluyor? Kullanıcı hatası mı?" Neyseki adam zamanla olur dedi. Eğer kullanıcı hatası dese dinle ozaman lafları :)
Kızımmm sen o sırada alıntı denizinde bizi boğma çalışması yapıyordun ben kimse bişi yazmıyo derken :)))
Ya aslında kullanılır. Sonuçta o kısım çıkarılabiliyordu bak sen diyince jeton düştü. Sadece oraya çubuk vs koymak rahat oluyordu. Bi de bizimki bağlanmayı sevmediği için tutuyordu onu...
Ben tavuk fajita. Ama çorbası yanına bişeyi eksik.bugün çorba, et sote ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorumm
Bende bunu diyecektim borrn a bu ne negatiflik bornnn? Alışkın değiliz biz böyle????Ben hayatta arabamı vermem valla. Hele benzinimi kullansınlar doldurmasınlar kesin lafını ederim :))
Ama şimdi şöyle düşün; bu devirde insanlar 30lu yaşlarında evlenyor. E onun zamanında 40 normal
Yayla iyi gider bence :)
"Rahat Gezenler" 2012 temmuz bebikleri filmi :))
Oy ben sana kıyamammmmmmmmmmmmmmm. Bugün asabi gördüm sankim seni??büyüyecek annesi o da. Kızma şirin Yasire yaaaa!!!!
Bebeği dikkate almaları güzel. Sen gidince beklenti oluşabiliyor bazen:/
Doğumgününü ailelerle kutlamaya karar verdin sanırım.
Bugün hiçbir şeye dokunma uyu uyu uyu:)
Senin de cuman mübarek olsun canım
Arya yaz düzeni yapıyor kendine sanırım:)
Umarım böyle gider düzeni teyzesiii
Bu arada yemeği yaptın mı? Beğendin mi?
Busmai kerem suluğa alıştı mııı???