Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben geldimmmmm.Ya bugünlerde hiç giremiyorum.
Pembişim yanındayız.Biz mi oylayacağız?nasıl oy veriyoruz?

Hoş geldinnnnnnn :)

Vallahi ben de tam olarak bilmiyorum ama sanırım 11 ağustosta anket açılıyo (son katılım 10 ağustos), ankete oy veriyoruz girip. Bu arada dolmayı deneyin mutlaka süper oluyo borcamdaki yemekse hem lezzetli hem de islim kebabından daha kolay

Dolma ilgimi çekti zaten.Kız bir de Efe şöyle sakin bir bebiş olsa sen neler yapardın.Ya da çocuksuzken seni düşünemiyorum.Eminim eşin evlendikten sonra 20-30 kg almıştır.

Yalnız konu açıp foto yükleyene kadar ömrümden ömür gitti. Sürekli giriş yapmak zorunda kaldım niyeyse...?

Dolma ilgimi çekti zaten.Kız bir de Efe şöyle sakin bir bebiş olsa sen neler yapardın.Ya da çocuksuzken seni düşünemiyorum.Eminim eşin evlendikten sonra 20-30 kg almıştır.

Daha güzel bir düzenleme olurdu sofrada o kesin!! :)
İkimizde de bi kilo alımı oldu tabi ama kocacım dikkat eder kendine. Bi de o hep yiyo ya bunları normal geliyo ona... :/

Senin kv de baya anlayışlı gb heee....
aryaa, okuyorsan cvp ver bacım.
et sote yapıyorum. soğanlı biberli domatesli kısmına salça konuyor muydu? konmuyor diye hatırlıyorum ama yine sorayım bakam
Ah canım geç kaldım heralde ama ben koymuyorum.

tabi ya, aç tokun halinden ne anlar..
gelsin bi de bizim adamın yediklerini görsün. yazık yazık!!

tabi ya, aç tokun halinden ne anlar..
gelsin bi de bizim adamın yediklerini görsün. yazık yazık!!

Hahahaaaaa, doğru söze ne denir.mesela biz bugün barbunya yiyeceğiz.Barbunyayı pembiş yapsaydı kesin bizim bildiğimizden farklı ve leziz yapardı.
Bu arada kvyi tebrik ettim.Hep diyorum bence senin kv çok düşünceli.

Senin kv de baya anlayışlı gb heee....
Ah canım geç kaldım heralde ama ben koymuyorum.
ben de koymadım. ama bi dahakine az koyup denicem bakalım..

kv m adına iltifatları kabul ediyorum, saolun

Evet nfknın kv ye <3 <3 bence de

Barbunyayı çok severimmmmmmmm. Ama uyuz kocacım yemez. Yemeğin yanına garnitür olarak tüketir anca :)

Bizde bugün görümceme gittik, ordan onuda alıp bi arkadaşa uğradık, sonra eve geldik. Lakin kızım hiç uyumamış olup şuan itibariyle uyudu. Yemek falanda yemedi bugün. Arada bu çocuğa geliyorlar:44:

Pembişim baktım yemeklerine, çok güzel görünüyorlar gerçekten ellerine sağlık.

eşimi aradım
''aaay, canım bi şerbetli tatlı istedi kiiiii'' dedim kapattım
msjı almış mı, gelince görücez

Bizde bugün görümceme gittik, ordan onuda alıp bi arkadaşa uğradık, sonra eve geldik. Lakin kızım hiç uyumamış olup şuan itibariyle uyudu. Yemek falanda yemedi bugün. Arada bu çocuğa geliyorlar:44:

yanlış mı hatırlıyorum, arya bu sabah kahvaltısını çok güzel yedi demiştin.
nazar mı ettin çocuğa?

şaka bi yana, arada bi böyle düzensizlikler oluyor. harici başka bi sıkıntısı yoksa, takılma..
kalkınca iyice acıkmış olur, iştahı yer annesiii

Bazen gezmelerde coşuyo kuzular :/

Sağol canikom :)

eşimi aradım
''aaay, canım bi şerbetli tatlı istedi kiiiii'' dedim kapattım
msjı almış mı, gelince görücez

Senin kocan ki depolardan mama sandalyesi bulan adam; tatlıyı hayli hayli alır gelir :))

Senin kocan ki depolardan mama sandalyesi bulan adam; tatlıyı hayli hayli alır gelir :))

he yaa..
benim eşim tatlı düşkünü.. acayip seviyor. en çok şerbetli tatlıları sever.
yoksa sütlü tatlılar, meyveli tatlılar da idare ediyor işte..
yemek yemeyip onlarla ömrünü geçirir..
şimdi arayıp sipariş verdim ya, gözleri parlamıştır..

bi de tatlıyı kesince 2 haftada iki kilo vermiyor mu gıcık oluyooooooooooooom!

siiiz! ramazanda kilo verenler, size de gıcık oluyoooooooooooom :95:

Ben deeeeeeeeeeee. Ayrıca buraya gelip gelip yazmayanlara da. Artıııı ziyaretçilere de hahaha

Karakız nerde yahu?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…