Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk bugun botanikten mimarsinan camiine gittik oranin parkinda mina yi sallarken yan salincaga bi kadin bebegini bindirdi kiz bebek kac yasinda dedim bir dedi adi ne dedim ayse dedi icime kurt dustu aha dedim topikdeki aysecikmi yoksa bu nerdeyse kadinan nfk senmisin diycektim iyiki dememisim cocugun tam ayini sordum agustos dogumlu deyince sustumm dusunsene deseydim kadin bana deli gozuyle bakcakti;]]]] niyeyse seni animsatti otuz yaslarinda kapali bi bayandi

Kadın korkarak ordan uzaklaşırdı ve bi yandan da düşünürdi; "nfk ne yaaaaa?!?!" Diye :))

Yok ya o önceki gündür canım. 2 gündür böyle. Uyudu artık sabahı boylar heralde. Süt içirdim artık uyurken. Ayrıca akşama kadar da aç durdu o iyice acıkma teorisi bize işlemiyor nedense

Ben de varim ben de ama bnde kilo veriyorum ramazanda
gıcık olunacak kişiler
1- born

Hamak sallıyorum ve bir uyku bastırdı anlatamammmmmmmmm :/
ne hikmetse bize uyku, bu bebeleri uyutmaya çalışırken geliyor
ama ayşecik uyusun. hah ben de şöyle uzanıp bi uyuyayım derim, cıkss! uyku uzaklara kaçıyoo

Ben ortaokulda 55 kiloydum hahaha. Nasıl sayılar bunlar yaaa :)?!?! Efe yürüsün de bakalım ne olacak; herkes öyle diyo da :)))
ben de orta sonda 54 kilo olduğumu biliyorum.. bi daha da bu iki rakamı yanyana göremedim

Allah iyiliğini versin kız, güldürdün benii
benim ataşehirde ne işim var, maltepede oturuyorum..
kadın ayşe mi dedi kızına?
bi de kadın 30 yaşındaymış, hem ben daha 29 yaşındayım, hıh

Kadın korkarak ordan uzaklaşırdı ve bi yandan da düşünürdi; "nfk ne yaaaaa?!?!" Diye :))
ahahah
ecrinn ameliyat oldun mu naptın canım????
sanırım oldu. hastanede falan ki giremiyor:44:
yoksa bi ses verirdi..

ben bayadır girmemişim yw

merhaba hatunlr

bugun eşime arkadaşına hediye aldık ve yarın gitcez. bugun yaprak sarma yhaptım yanna yopğurt çorba kola

Yok ya o önceki gündür canım. 2 gündür böyle. Uyudu artık sabahı boylar heralde. Süt içirdim artık uyurken. Ayrıca akşama kadar da aç durdu o iyice acıkma teorisi bize işlemiyor nedense
hay maşallah , 7-8de uyuyan bebek
bizimki 11 gibi yatıyor, sabah 7 de ayakta.. elhamdülillah yine..

yakın zamana kadar bizde de işe yaramıyordu. ama bu ara deniyorum.
tarhanayı hiç içmezdi.. geçen gün abur cubur harici 4 saate yakın açlık sonunda iki kase içti
yoğurdu da bu şekilde deneyeceğim, bakalım..

k once o mina yi sevdi adini sordu bende o bebegin adini sorunca ayse deyince kafamda bi ampul yandi ya iyki sormadim kocam bile ne oldugunu anlamayacakti]]]]]]]]]]nfk yo

k once o mina yi sevdi adini sordu bende o bebegin adini sorunca ayse deyince kafamda bi ampul yandi ya iyki sormadim kocam bile ne oldugunu anlamayacakti]]]]]]]]]]nfk yo

biz buna topik dilinde 'nfk sendromu' diyoruz..

semptomlar
-her 1 yaşında ayşe isimli bebeği 'ayşecik'
-yanındaki kapalı anneyi 'nfk' sanmak

Son düzenleme:
turalı fincan takımı..
hem klasik hem modern
bence güzel, güle güle kullansınlar..

SAĞOL CANIM . yanınada bi baklava alırım tmamadır yalnız baklavadan bende yemem lazım bugun cnaım çekiyor sütlacım var

eşimde yok . bu arada bazıalrı hediyeyi koymuyrlar misafire

Son düzenleme:
Bi ara yine söylemiştim, görümcem aşılamayla hamile kalıp bebeğin kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştı.( sonradan görümcemde kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı, bu sebepten bebek yaşayamamış). Nitelim birkaç ay sonrasında yani bir hafta önce tüp bebek denediler, dün söyledi tutmamış diye. Öyle üzüldümki. Bi de görseniz öyle anaçtır, çocukları zaten çok severdi falan.. İnsanın zoruna gidiyor ama rabbimin imtihanı işte...

yoğurdu ayşeciğin çorbalarına da katabilirsin cnm

Yarın biz sabahtan ananneye gidiyoruz, bir gün orada kalacağız:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…