Ben de varim ben de ama bnde kilo veriyorum ramazanda
Ozaman aramıza mesafe koyalım bornum :)))
Olmaaaz yakin olsak da senin yemeklerinden yesek de kilo alsaakk ben 55 oldum ama fazlasi iyi degil yuzum coktu ramazan bitsin hmn itinayla alirim sen merak etme
nfk bugun botanikten mimarsinan camiine gittik oranin parkinda mina yi sallarken yan salincaga bi kadin bebegini bindirdi kiz bebek kac yasinda dedim bir dedi adi ne dedim ayse dedi icime kurt dustu aha dedim topikdeki aysecikmi yoksa bu nerdeyse kadinan nfk senmisin diycektim iyiki dememisim cocugun tam ayini sordum agustos dogumlu deyince sustumm dusunsene deseydim kadin bana deli gozuyle bakcakti;]]]] niyeyse seni animsatti otuz yaslarinda kapali bi bayandi
yanlış mı hatırlıyorum, arya bu sabah kahvaltısını çok güzel yedi demiştin.
nazar mı ettin çocuğa?
şaka bi yana, arada bi böyle düzensizlikler oluyor. harici başka bi sıkıntısı yoksa, takılma..
kalkınca iyice acıkmış olur, iştahı yer annesiii
gıcık olunacak kişilerBen de varim ben de ama bnde kilo veriyorum ramazanda
ne hikmetse bize uyku, bu bebeleri uyutmaya çalışırken geliyorHamak sallıyorum ve bir uyku bastırdı anlatamammmmmmmmm :/
ben de orta sonda 54 kilo olduğumu biliyorum.. bi daha da bu iki rakamı yanyana göremedimBen ortaokulda 55 kiloydum hahaha. Nasıl sayılar bunlar yaaa :)?!?! Efe yürüsün de bakalım ne olacak; herkes öyle diyo da :)))
Allah iyiliğini versin kız, güldürdün beniinfk bugun botanikten mimarsinan camiine gittik oranin parkinda mina yi sallarken yan salincaga bi kadin bebegini bindirdi kiz bebek kac yasinda dedim bir dedi adi ne dedim ayse dedi icime kurt dustu aha dedim topikdeki aysecikmi yoksa bu nerdeyse kadinan nfk senmisin diycektim iyiki dememisim cocugun tam ayini sordum agustos dogumlu deyince sustumm dusunsene deseydim kadin bana deli gozuyle bakcakti;]]]] niyeyse seni animsatti otuz yaslarinda kapali bi bayandi
ahahahKadın korkarak ordan uzaklaşırdı ve bi yandan da düşünürdi; "nfk ne yaaaaa?!?!" Diye :))
sanırım oldu. hastanede falan ki giremiyor:44:ecrinn ameliyat oldun mu naptın canım????
hay maşallah , 7-8de uyuyan bebekYok ya o önceki gündür canım. 2 gündür böyle. Uyudu artık sabahı boylar heralde. Süt içirdim artık uyurken. Ayrıca akşama kadar da aç durdu o iyice acıkma teorisi bize işlemiyor nedense
turalı fincan takımı..
k once o mina yi sevdi adini sordu bende o bebegin adini sorunca ayse deyince kafamda bi ampul yandi ya iyki sormadim kocam bile ne oldugunu anlamayacakti]]]]]]]]]]nfk yo
turalı fincan takımı..
hem klasik hem modern
bence güzel, güle güle kullansınlar..
hay maşallah , 7-8de uyuyan bebek
bizimki 11 gibi yatıyor, sabah 7 de ayakta.. elhamdülillah yine..
yakın zamana kadar bizde de işe yaramıyordu. ama bu ara deniyorum.
tarhanayı hiç içmezdi.. geçen gün abur cubur harici 4 saate yakın açlık sonunda iki kase içti
yoğurdu da bu şekilde deneyeceğim, bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?