gıcık olunacak kişiler
1- born
ne hikmetse bize uyku, bu bebeleri uyutmaya çalışırken geliyor
ama ayşecik uyusun. hah ben de şöyle uzanıp bi uyuyayım derim, cıkss! uyku uzaklara kaçıyoo
ben de orta sonda 54 kilo olduğumu biliyorum.. bi daha da bu iki rakamı yanyana göremedim
Allah iyiliğini versin kız, güldürdün benii
benim ataşehirde ne işim var, maltepede oturuyorum..
kadın ayşe mi dedi kızına?
bi de kadın 30 yaşındaymış, hem ben daha 29 yaşındayım, hıh
ahahah
sanırım oldu. hastanede falan ki giremiyor:44:
yoksa bi ses verirdi..
biz buna topik dilinde 'nfk sendromu' diyoruz..
semptomlar
-her 1 yaşında ayşe isimli bebeği 'ayşecik'
-yanındaki kapalı anneyi 'nfk' sanmak
Bi ara yine söylemiştim, görümcem aşılamayla hamile kalıp bebeğin kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştı.( sonradan görümcemde kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı, bu sebepten bebek yaşayamamış). Nitelim birkaç ay sonrasında yani bir hafta önce tüp bebek denediler, dün söyledi tutmamış diye. Öyle üzüldümki. Bi de görseniz öyle anaçtır, çocukları zaten çok severdi falan.. İnsanın zoruna gidiyor ama rabbimin imtihanı işte...
Yarın biz sabahtan ananneye gidiyoruz, bir gün orada kalacağız:))
Akşam tayfası nerdeeeee?!?!
Busmai ve neyneyse siz bugün az yazdınız frkettim
Geldim:)
Dışardaydık, yeni geldik.
Bir de bugün pazar vardı. Gündüz pazara gittik, yerleştirdik derken ancak:)
Çok kararlı olmak grekiyor bildiğim kadarıyla. Birde öğlen, akşam ayırt etmeden her zaman aynı şekilde uyutmakBu arada 1 haftadır söylemeyi unutuyorum. Oğluma gündüz uyku eğitimi vermeye çalıştım. Sonuç kocaman bir hüsrannnn. Denemedim demem soran olursa :) ilk gün yatağına koydum emzirip. Ağlamayan çocuğum cıyak cıyaktı...yarım saatin sonunda ben uğraşmaktan pes ettim. Ertesi gün dedim bu sefer yanıma yatırıp ninni söyliyim. Yine feryat figan. Bu da böylebir maceraydı :)
Bu arada 1 haftadır söylemeyi unutuyorum. Oğluma gündüz uyku eğitimi vermeye çalıştım. Sonuç kocaman bir hüsrannnn. Denemedim demem soran olursa :) ilk gün yatağına koydum emzirip. Ağlamayan çocuğum cıyak cıyaktı...yarım saatin sonunda ben uğraşmaktan pes ettim. Ertesi gün dedim bu sefer yanıma yatırıp ninni söyliyim. Yine feryat figan. Bu da böylebir maceraydı :)
Çok kararlı olmak grekiyor bildiğim kadarıyla. Birde öğlen, akşam ayırt etmeden her zaman aynı şekilde uyutmakamaaan geçmedi mi zaten artık onun zamanı? Evlenip barklanıncada hamakta sallayacak değilsin ya. Elbet geçecek normal uykuya. Bakma bende niyetlendim ama hiç deneyemedim, ağlatamam diye
Aman be yav boşver eninde sonunda öğrenecekler.Kendini yıprattığına değmez.Ben saldım gitti.
Ay islim kebabı ne yordu beni ya:/ iyi cesaret etmişim.Hoş geldinnnnnnn :)
Vallahi ben de tam olarak bilmiyorum ama sanırım 11 ağustosta anket açılıyo (son katılım 10 ağustos), ankete oy veriyoruz girip. Bu arada dolmayı deneyin mutlaka süper oluyoborcamdaki yemekse hem lezzetli hem de islim kebabından daha kolay
Senin 1. Olmanı istemeyen yerli ve yabancı mihrakların işidirYalnız konu açıp foto yükleyene kadar ömrümden ömür gitti. Sürekli giriş yapmak zorunda kaldım niyeyse...?
Bana gıcık olma:) ben habire alıyorum:/ nolacak bu Halim bilmem..he yaa..
benim eşim tatlı düşkünü.. acayip seviyor. en çok şerbetli tatlıları sever.
yoksa sütlü tatlılar, meyveli tatlılar da idare ediyor işte..
yemek yemeyip onlarla ömrünü geçirir..
şimdi arayıp sipariş verdim ya, gözleri parlamıştır..
bi de tatlıyı kesince 2 haftada iki kilo vermiyor mu gıcık oluyooooooooooooom!
siiiz! ramazanda kilo verenler, size de gıcık oluyoooooooooooom :95:
Ya hangl arada yapiyorsun sarmayi maşallahben bayadır girmemişim yw
merhaba hatunlr
bugun eşime arkadaşına hediye aldık ve yarın gitcez. bugun yaprak sarma yhaptım yanna yopğurt çorba kola
Bence güzel. Ev hediyesi çok orijinal olmak zorunda değil. Beğenen kullanır. Beğenmeyen başkasına hediye eder.
Ya evet, ona ben de şaşırıyorum. Ben eve gelen tatlıları ikram etmeye çalışırım. Kendim tatlı yapmış olsam da ufak da olsa yanına koyarım.SAĞOL CANIM . yanınada bi baklava alırım tmamadıryalnız baklavadan bende yemem lazım bugun cnaım çekiyor sütlacım var
eşimde yok . bu arada bazıalrı hediyeyi koymuyrlar misafire
Siz de neneye öyle miYarın biz sabahtan ananneye gidiyoruz, bir gün orada kalacağız:))
Aryaya bak maşallah
Şekerim uyku eğitimi yalnız olmaz. Eşin de destek olacak. Eşin biç yardım etti mi?Bu arada 1 haftadır söylemeyi unutuyorum. Oğluma gündüz uyku eğitimi vermeye çalıştım. Sonuç kocaman bir hüsrannnn. Denemedim demem soran olursa :) ilk gün yatağına koydum emzirip. Ağlamayan çocuğum cıyak cıyaktı...yarım saatin sonunda ben uğraşmaktan pes ettim. Ertesi gün dedim bu sefer yanıma yatırıp ninni söyliyim. Yine feryat figan. Bu da böylebir maceraydı :)
HoşbuldumOoo tamam ozaman :) hoş geldinnnnn.
Aryaaaaaaaaaaaaaa. Çok tatlı olmuşun kuzummmmmm :)
Ondan sonra denemedim canımEvet canım bizim arkadaşlar hep merkezde, yani burda. Öyle olunca da yazın daha az sıkılıyoruz:)
Bu düzene can kurban:)
Fotolarda güzeldir ya sana öyle geliyordur.
Oysa evlenmeden hiç böyle hayal etmemiştimbirsürü iyi anlaştığım komşularım olacaktı.
Evet:44:
Ye kız ye:) bende yiyebilseydim keşkeee
Ben o kısmı takmıyorum bile. Bizimki ayağını vurup duruyor oraya diye. Kemerini bağladığım halde sıyrılıp arabada ayağa kalkıyor, babasınında elinden tutuyorsanki bana yürüyor
Yedek parça da isteyebilirsin firmadan.
Ben tavuk fajita. Ama çorbası yanına bişeyi eksik.
Bende bunu diyecektim borrn a bu ne negatiflik bornnn? Alışkın değiliz biz böyle????
Umarım böyle gider düzeni teyzesiii
Bu arada yemeği yaptın mı? Beğendin mi?
Busmai kerem suluğa alıştı mııı???
Çok doğru:) bi de kendimiz kötüleriz çocuğumuzu ama başkasına kötületmeyiz:)Alsınlar tabi, iyi eğlenceler
Seçme şansımız yok canım. Bebeklerin de kişilikleri var, kimi sakin kimi huysuz, kimi melek, kimi cadı
Şu anda başka bebekler sana sakin görünebilir ama
1. Anasına sorsan kesin şikayet edecek bir konu bulur
2. Diyelim ki anası da bebeyi çok övüyor, o durumda da şimdi Yasir küçük ama büyüdüğünde onda da nice olumlu hasletler olacak başkalarında olmayan..
Evet canım ailelerle kutlayacağızBebeği dikkate almaları güzel. Sen gidince beklenti oluşabiliyor bazen:/
Doğumgününü ailelerle kutlamaya karar verdin sanırım.
Bugün hiçbir şeye dokunma uyu uyu uyu:)
Senin de cuman mübarek olsun canım
Arya yaz düzeni yapıyor kendine sanırım:)
:) çok tatlısın ama seeen :)Kalsin valla onu gelin dusunsun yapabilecegim bisi yok zaten ben bu gidisle olur giderim yasayamam o kdr...
Simdik nfk ayse arabada otururken resim paylasmis pembisde arabada nasil oturdugunu fln anlatmisiniz ya ilk firsatta bende cekip koyucam gerci goruntulerde yasiri goremiceksiniz dunu ozetliyim meselaarabasinda sdc asansorle avmye varincaya kdr durdu iceri girer girmez aglayarak indi normalde yurumek ister oyle alanlarda onu da istemiyo ne istiyo peki kucaak ! Ama kimi sadece beni babasi alinca kendini geri geri atiyo kucakta sikiliyo iniyo iner inmez ben niye indim pismanim kucaak diye agliyo yasir arabasinda asla oturmaz bir oyuncakla bir en fazla iki dakkadan fazla oynamaz yani bulusmada gelenler azbucuk gordu ki o yine kalabaliktaki iyi haliydi
Canım keremin bayramlığını aldım yelek-kapri B&G store indirimdeydi içine de zara gömlek o da indirimdeydi valla kendime bi ceket aldım ancak hehegönlüne göre kıyafet bulursun inşallah
şehriye çorbası tarhana çorbası da olabilir ben severim de
niye kız ikinciyi istemezmi eşin:44:
Ay evet zaten avm lerde hep naylon kumaşlar basit şeyler, bizim caddeleri dolaşmak lazım ama oruçlu da yapamam sanırım uydurcaz bişeyler keremi hallettim ya :)ben de her sabah bi umutla aynı numarayı deniyorum ama yemiyor..
7 de gözlerini açıyor zilli
hadi bakalım, gönlüne göre bi şeyler bulursun inş.
biz geçen gittik bacımla, abuk sabuk şeyler. her yerde aynı kıyafetler, öög geldi yanii
o kadannn olmasa da, ben de ayşeciğe kardeş istiyorum, en az 1 en fazla 2
ama eşim bir taneye razı olursa ona da fitim yanii
Kız görümceni niye ifşa ettin resmini koydunBi ara yine söylemiştim, görümcem aşılamayla hamile kalıp bebeğin kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştı.( sonradan görümcemde kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı, bu sebepten bebek yaşayamamış). Nitelim birkaç ay sonrasında yani bir hafta önce tüp bebek denediler, dün söyledi tutmamış diye. Öyle üzüldümki. Bi de görseniz öyle anaçtır, çocukları zaten çok severdi falan.. İnsanın zoruna gidiyor ama rabbimin imtihanı işte...
Ay islim kebabı ne yordu beni ya:/ iyi cesaret etmişim.
Ya ama benim böyle borcamım yok. Kare var, dikdörtfen var. Nasıl dizeceğim?
Senin 1. Olmanı istemeyen yerli ve yabancı mihrakların işidir
Bana gıcık olma:) ben habire alıyorum:/ nolacak bu Halim bilmem..
Ya hangl arada yapiyorsun sarmayi maşallah
Bence güzel. Ev hediyesi çok orijinal olmak zorunda değil. Beğenen kullanır. Beğenmeyen başkasına hediye eder.
Ya evet, ona ben de şaşırıyorum. Ben eve gelen tatlıları ikram etmeye çalışırım. Kendim tatlı yapmış olsam da ufak da olsa yanına koyarım.
Siz de neneye öyle mi
Aryaya bak maşallah
Şekerim uyku eğitimi yalnız olmaz. Eşin de destek olacak. Eşin biç yardım etti mi?
Hoşbuldum
Kuzu pirzola kalmamıştı, yapamadım:/Evet canım bizim arkadaşlar hep merkezde, yani burda. Öyle olunca da yazın daha az sıkılıyoruz:)
Bu düzene can kurban:)
Fotolarda güzeldir ya sana öyle geliyordur.
Oysa evlenmeden hiç böyle hayal etmemiştimbirsürü iyi anlaştığım komşularım olacaktı.
Evet:44:
Ye kız ye:) bende yiyebilseydim keşkeee
Ben o kısmı takmıyorum bile. Bizimki ayağını vurup duruyor oraya diye. Kemerini bağladığım halde sıyrılıp arabada ayağa kalkıyor, babasınında elinden tutuyorsanki bana yürüyor
Yedek parça da isteyebilirsin firmadan.
Ben tavuk fajita. Ama çorbası yanına bişeyi eksik.
Bende bunu diyecektim borrn a bu ne negatiflik bornnn? Alışkın değiliz biz böyle????
Umarım böyle gider düzeni teyzesiii
Bu arada yemeği yaptın mı? Beğendin mi?
Busmai kerem suluğa alıştı mııı???
ayşecik şuan mama sandalyesinde yemek yiyor..
ve ondan gelen kokulardan bazılarını sayayım size..
1- yumurta
2- kaşar
3- ter
4- kakaa
Kv yekv aradı, istersen yemeklerini yapayım.
ya da ayşeciğe bakayım sen rahat işini gör dedi..
şimdi ayşeciğin banyosunu yaptırıp ona vericem.
ben de yemeklere girişeyim yavaştan. daha namazı bile kılmadım..
Süper olmuş.Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr salak bilgisayar yüzünden ön izleme bile yapamadan yemek yarışmasına katılmış bulunmaktayım!! Tabi önce mesajım moderatörlere gidecekmiş sonra yayınlanacakmış... Desteklerinizi bekliyorum eğer beğenirseniz
Yeni felsefemiz :)))
Kucağa da alıştırmayın demişlerdi ki bizimki acaip alışmıştı ama noldu bak şimdi kendi durmuyo kucakta. Relax yani dimi :))???
Ay bişi dicem aklınız çıkacak: bu saatte dairelerden birinde biri bi tadilat yapıyo!!! Millet vallahi manyak. Çekiç ve matkap sesi geliyo ara ara. Ramazan diye kimse uyumuyo olabilir ama çoluk çocuk var yani...
Yeni felsefemiz :)))
Kucağa da alıştırmayın demişlerdi ki bizimki acaip alışmıştı ama noldu bak şimdi kendi durmuyo kucakta. Relax yani dimi :))???
Ay bişi dicem aklınız çıkacak: bu saatte dairelerden birinde biri bi tadilat yapıyo!!! Millet vallahi manyak. Çekiç ve matkap sesi geliyo ara ara. Ramazan diye kimse uyumuyo olabilir ama çoluk çocuk var yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?