Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eki Görüntüle 759875

ve bu takımdan aldım oldumu bilmiyorum ama aldım :26: SİZCE NASIL

Çok şıkkkkkk. İyi günlerde kullansınlar.

Bir ara ben bilgisayardaykrn gördüm olduğunu da ondan sordum.

biz buna topik dilinde 'nfk sendromu' diyoruz..

semptomlar
-her 1 yaşında ayşe isimli bebeği 'ayşecik'
-yanındaki kapalı anneyi 'nfk' sanmak

Hahahahhahahahah

((( inşallah bir sonraki denemelerinde Allah'ım onlara da bir evlat nasip eder.

Yarın biz sabahtan ananneye gidiyoruz, bir gün orada kalacağız:))

Ne güzel. Bi ben anamla görüşemiyorum sanki (( iyi eğlenceler :)

yanındaki de sözünü ettiğim görümcem, yani halası:)

Son düzenleme:
Bu arada 1 haftadır söylemeyi unutuyorum. Oğluma gündüz uyku eğitimi vermeye çalıştım. Sonuç kocaman bir hüsrannnn. Denemedim demem soran olursa :) ilk gün yatağına koydum emzirip. Ağlamayan çocuğum cıyak cıyaktı...yarım saatin sonunda ben uğraşmaktan pes ettim. Ertesi gün dedim bu sefer yanıma yatırıp ninni söyliyim. Yine feryat figan. Bu da böylebir maceraydı :)

Çok kararlı olmak grekiyor bildiğim kadarıyla. Birde öğlen, akşam ayırt etmeden her zaman aynı şekilde uyutmak amaaan geçmedi mi zaten artık onun zamanı? Evlenip barklanıncada hamakta sallayacak değilsin ya. Elbet geçecek normal uykuya. Bakma bende niyetlendim ama hiç deneyemedim, ağlatamam diye

Aman be yav boşver eninde sonunda öğrenecekler.Kendini yıprattığına değmez.Ben saldım gitti.

Zaten ağlatmamak lazımmış. Yani
Mızıtırsa sakinleştirmek, ağlarsa sarılıp kucağa almak gerekiyormuş. Bizimki mızıtma diye bişi yapmadı :) bi de benim oğluşum güler yüzlü bir tospağadır hiç alışkın değilim onun öyle gözünden yaşlar gelerek ağlamasına :/ dediğim gibi bu da böyle bir anıydı dicem :))

Aman be yav boşver eninde sonunda öğrenecekler.Kendini yıprattığına değmez.Ben saldım gitti.

Yeni felsefemiz :)))

Kucağa da alıştırmayın demişlerdi ki bizimki acaip alışmıştı ama noldu bak şimdi kendi durmuyo kucakta. Relax yani dimi :))???

Ay bişi dicem aklınız çıkacak: bu saatte dairelerden birinde biri bi tadilat yapıyo!!! Millet vallahi manyak. Çekiç ve matkap sesi geliyo ara ara. Ramazan diye kimse uyumuyo olabilir ama çoluk çocuk var yani...

Ay islim kebabı ne yordu beni ya:/ iyi cesaret etmişim.
Ya ama benim böyle borcamım yok. Kare var, dikdörtfen var. Nasıl dizeceğim?
Yalnız konu açıp foto yükleyene kadar ömrümden ömür gitti. Sürekli giriş yapmak zorunda kaldım niyeyse...?
Senin 1. Olmanı istemeyen yerli ve yabancı mihrakların işidir

Bana gıcık olma:) ben habire alıyorum:/ nolacak bu Halim bilmem..

ben bayadır girmemişim yw

merhaba hatunlr

bugun eşime arkadaşına hediye aldık ve yarın gitcez. bugun yaprak sarma yhaptım yanna yopğurt çorba kola
Ya hangl arada yapiyorsun sarmayi maşallah

Eki Görüntüle 759875

ve bu takımdan aldım oldumu bilmiyorum ama aldım :26: SİZCE NASIL
Bence güzel. Ev hediyesi çok orijinal olmak zorunda değil. Beğenen kullanır. Beğenmeyen başkasına hediye eder.

SAĞOL CANIM . yanınada bi baklava alırım tmamadır yalnız baklavadan bende yemem lazım bugun cnaım çekiyor sütlacım var

eşimde yok . bu arada bazıalrı hediyeyi koymuyrlar misafire
Ya evet, ona ben de şaşırıyorum. Ben eve gelen tatlıları ikram etmeye çalışırım. Kendim tatlı yapmış olsam da ufak da olsa yanına koyarım.

Yarın biz sabahtan ananneye gidiyoruz, bir gün orada kalacağız:))
Siz de neneye öyle mi

Eki Görüntüle 759995 yanındaki de sözünü ettiğim görümcem, yani halası:)
Aryaya bak maşallah

Şekerim uyku eğitimi yalnız olmaz. Eşin de destek olacak. Eşin biç yardım etti mi?
Ooo tamam ozaman :) hoş geldinnnnn.

Aryaaaaaaaaaaaaaa. Çok tatlı olmuşun kuzummmmmm :)
Hoşbuldum

Oğluşum an itibari ile uyudu. Ben de gidip kocacımla bi çay içip sonra hemen uyuyayım. Görüşürüz canlarımmmmm :)

Çok gezdim çokkkk:) ayaklarım ağrıyo ama çok mesudum
Akşam da görümcemdeydik
Pembiş o ne kızımmm aşçılara nal toplatırsın :) oylarımız sanaa
Ondan sonra denemedim canım

Çok doğru:) bi de kendimiz kötüleriz çocuğumuzu ama başkasına kötületmeyiz:)
Evet canım ailelerle kutlayacağız
:) çok tatlısın ama seeen :)
gönlüne göre kıyafet bulursun inşallah

şehriye çorbası tarhana çorbası da olabilir ben severim de

niye kız ikinciyi istemezmi eşin:44:
Canım keremin bayramlığını aldım yelek-kapri B&G store indirimdeydi içine de zara gömlek o da indirimdeydi valla kendime bi ceket aldım ancak hehe
Ay evet zaten avm lerde hep naylon kumaşlar basit şeyler, bizim caddeleri dolaşmak lazım ama oruçlu da yapamam sanırım uydurcaz bişeyler keremi hallettim ya :)
Kız görümceni niye ifşa ettin resmini koydun
Pıhtılaşma iğnelerle halledilen bir sorun,tekrar olur inşallah ..

Borcamın içinde tur attırmazsın da paralel çizgiler yaparsın

Evet eşim de diyoduki "peöbiş hadi başımıza uyku eğitimi çıkar da bana da iş çıksın; canım sıkılıyo" hahahhahaha. Ben sallayarak uyuma eğitimi veriyom; bizim okul böyle hahhaha

Kuzu pirzola kalmamıştı, yapamadım:/

ayşecik şuan mama sandalyesinde yemek yiyor..
ve ondan gelen kokulardan bazılarını sayayım size..
1- yumurta
2- kaşar
3- ter
4- kakaa

Ay ayşecik ya

Kv ye

Süper olmuş.
Sen ana yemeği masaya mı koyuyorsun?
Ben pilav ve ana yemeği mutfakta bırakırım.
Zeytinyağlı, börek ve salata masada olur bende.

Akşam 7 den sonra yasak artık, şikayet edebilirsin

Bu arada aryanın saçlarına bayıldımmm küçükken benim de öyleymiş şimdi dalgalı

Rahat olmak gerek.Aden de bir ara parmak emiyordu.Aman millet yok 11-12 yaşına kadar emer dediler. 1 ay emdi sonra bıraktı.Ben de emziği nasıl bırakacak diye takıyordum.15-20 gündür kendisi emmiyor.Su akıp yolunu buluyor.Yani anladım ki kasmaya gerek yok.Onun için artık rahatım.Herkes bu yollardan geçti, biz de geçeceğiz.
Apartman tadilatından biz de muzdaribiz.Hiç bitmiyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…