Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

saol canım.
söydeğini ben de düşündüm. ama bugünlerde farklı bi şey yemedim.
bundan sonra takipteyim, bakalım inş buluruz :26:

Rabbimin gücüne gitmesin ama görüntüsü bile mide bulandırıyor
zaten Allah bunları yemek için yaratmamış olmalı

böcek resmen ama pilavını nasıl apıyorlarsa sırf onu limon sıkıp yemek için alıyorum

antepteki çoğu markette bululan tembel avrat pazarı
eminim istanbulda da çok iş yapar!

Bunu bende deneyeceğim :)

Tüh ya nazar mı oldu ayşeciğe? Bu kadar inatçı bir alerji:/

Yok hiç de saçma gelmedi. Benim de kaç defa o telaşe ile unuttuklarım var:/ ya çocuğun o durumdayken sağlıklı düşünemezsin. Bir daha olursa tahlil yapsınlar ama zaten kızların da yazdığı gibi tahlillerin sonuç vermesi için de yaşı küçük. Bu seferi atlatın da bi hele..
Çok haklısın. Elimizdekilere ne kadar şükretsek az. Nice sorunlarla boğuşan anne baba var:/
Yine de yapılacak bir sürü şey buldun:)

Guru pembiş:)
Sevdim bu felsefeyi, benim gibi karamsarların kulağına küpe olmalı:)
birkaç gündür ne kadar güzel, serindi hava.
şuan saat daha 10 olmadı ama, fazlasıyla sıcak..
Isınacağı yönünde tahminler vardı.
emzigini dusurmus yazikk abla uyuyor en azından
Kuzum ya, kıyamam. 1 tanesi bile uyusa kâr
Ya ben oğlumda kullandım. Ne kadar süre hatırlamıyorum. 2 yaş civarı olabilir. Yalnız sabun tozunu 1 yaş civarından sonra omo baby ile değiştirdim. Sıvı olan. Şimdi Feyza da yine sabun tozu kullanıyorum. Elimdeki paket bitince yine omo bebek deterjanı kullanırım sanırım. Direk deterjana geçmeyin bence. Ayrıca 2 çocuk sabun tozu kullandı, bir şey olmadı. Nolacak zaten beyaz eşyanın ömrü 10 yıldır. Ben kendime de deterjan kullanmak istemiyorum.

valla nene de nazar oldu diyo:26:

direkt deterjana geçmek değil de, dediğin gibi hani sabun tozu olmayan-çok köpürmeyen sıvı bi çocuk deterjanı olabilir.
daha önce dalin sıvı kullanmıştım, ama elimdekiler bitince omo baby i deneyeceğim sanırım.

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Yaşasın Nfk topiğe dönmüş.Umarım Ayşecik de tez zamanda alerjisinden kurtulur.
Aryam, geçmiş olsun.
Pembiş, buzdolabın hayırlı olsun.İçi pastayla yemekle dolsun taşsın.
Neyneyse sana hayranım tatlım.Ben bir Aden'in doğum gününde misafir ağladım.Sonuç özlem eşittir pert.İki gündür artan yemekleri yiyoruz.Ona ragmen çoooook yorgunum.Bir de sende iki tane kuzucuk var.tebrikler yani.

Canım ben de omo baby kullanıyorum.Memnunum.

Ben de yastıkla deniyorum.Kendisinin bir yastığı var.Onu gösterip gel kızım yat diyorum.Gelip yatıyor ama sadece 5 saniye.Sonra tekrar kalkıyor.Tekrar yatıyor kalkıyor.Sonuç benim uyutmam.

İyi ki doğdun Yasir Paşa.

Kızlar annemler Aden yürüyor mu diye hep soruyor.Aden'in koltuklar arasında, koltuklardan sehpaya falan gidip geldiğini söylemedim.Bayramdan önce memlekete gidebiliriz.Acaba o zamana kadar tam yürür mü?Sürpriz olsun istiyorum.Bırakayım kucaklarına gitsin.

ay ne güzelll.. sanıyorum yakındır.
ama tecrübelilere sormak gerek. ayşecik bir adım atıyor, totonun üzerine düşüyor.
henüz 2. adımını göremedik

Yorumların süper :)))

Kızzzz sizin nene süper nene haaaaa :)))

ecriiiin, okuyorsan ses veeer!!

Evet ya ameliyattan sonra bi des çıkmadı :/

Bi de ben deniyim. Kesin yastığı alır yüzüne kapatır vsvs :)

Ayy bence de süpriz olsun :)

ateş de yok sanki :26:

Evet evet o nerde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…